A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer egy gyereknek törte össze a rollerét, mert idegesítette.
Már többször meg lett dorgálva, az említett eset miatt általam is, de hiába, nem komplett az ürge.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Ezen kívül a reggel nekem áldás, én ilyenkor vagyok a legaktívabb, most mindjárt folytatom is a szakdolgozatomat 😊
ám izé: elõzõ nap rízses húst ettem és hajnalban alvás közben kihánytam magamra :S nah az nagyon rossz volt 😞 azt hittem megfulladok
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Minden ugyanaz másképpen.
Minden ugyanaz másképpen.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Én menekülnék.
Most nem személyeskedésbõl mondom, PesSim esetén ez a kérdés új értelmet nyer.<#vigyor5>#vigyor5>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu