Pokolba taszítva - A falat fogod kaparni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annál egyértelmûbb nem is volt amikor a lökött fõhõsünk úgy ajándékozta oda a nyanyának a gombot, hogy bele sem nézett abba a qrva borítékba.
Ez olyan egyértelmû volt, hogy fékezés után a rossz borítékot kaparja elõ, hogy félelmetes. Így ami a végén a csattanó lett volna én már vártam, hogy mikor fog megtörténni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ezvan
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szerintem az sem feltétlenül jó ha nagyon csûrik csavarják a sztorit
vegyük például a tipikus c. nolan filmek, amik nagyon pörgõses, többszálon fut a sztori, hosszúak, stb, ezért nem éppen "könnyed szórakozás" nézni õket 😊
nem baj az ha egyes filmek (öt mondatban leírható sztorival) szimplán szórakoztatnak..
http://emulehelp.uw.hu
egyébként nekem az év horrorja eddig, Sam Raimi hozta amit vártam, remek film
http://emulehelp.uw.hu
Sokkal nagyobb szívás, hogy Magyarország Európában nagyobb lapok hasábjain szinte kizárólag a (vélt) rasszizmus kapcsán szerepel. Mondanom sem kell, hogy az ilyen emberek, akik ezeket az információkat szivárogtatják ki (sokszor teljesen alaptalanul) és így tüntetik fel Magyarországot, okozzák az igazi problémát, nem pedig az ilyen "magyarul beszélt a cigány" és ehhez hasonló esetek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Természetesen máshova is el kell menni haverokkal, de most a téma a moziba járás.
A pénzeden meg újjítsd fel a géped, úgyis azzal éled az életed. <#szomoru1>#szomoru1>
Ja, igen ahhoz ki kell mozdulni a gép elöl, tényleg bocs, hogy beleszoltam...
How I met Your Mother, Columbo, Scrubs ami így hirtelen eszembe jutott.
Sztem ez kva jó.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Hogy a banya magyarul átkozódik? Nekem tetszett. Én büszke vagyok kicsit, amiért a horrorrendezõk elég egzotikusnak találják valami gonosz átok elmondására a magyar nyelvet.<#eplus2>#eplus2> Lugosi Béla sikeréhez kellett magyar akcentusa is. Káromkodni is magyarul lehet legválasztékosabban. <#ravasz1>#ravasz1> A tengerentúli emberek pedig nem tudják hogy mi volt magyarul meg mi egyéb nyelveken, ahogy nagy valószínûséggel mi sem tudjuk megkülönböztetni pár szó alapján a norvégot a svédtõl...
Aki meg kizárólag kommersz filmek alapján állít ki véleményt egy adott országról vagy embercsoportról, annak úgy kell.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Together we'll fly someday...
Gaming is believing.
de, ha kíváncsi vagy, olvass el pár kritikát, blogos véleményt, kommentet, sõt az imdb-n is van rengeteg pro és kontra vélemény, melyekben leírják, hogy mi tetszett benne a népnek.
Anno én ezt olvastam valahol.
"Ha cigányok vannak egy filmben, akkor már szinte biztos hogy magyarok. "
ez elég nagy butaság, hiszen idén minimum 3 filmben voltak, ott sem azok voltak. tavaly 2 ugrik be, egyikben sem magyar volt. melyik volt az utolsó film, ahol magyar volt a cigány? nyilván volt párban, de hirtelen nem ugrik be. lehet, hogy kihagytam valamit.
és persze newsflash: itt sem magyarok voltak a cigányok. (ott volt a halotti tor a filmben, ahol oroszul és egy keverék szláv nyelven beszéltek. de nem magyarul)
az átok magyar volt, ergó még azt sem lehet mondani, hogy az öregasszony magyarul beszélt volna, mindössze egy õsi, általa ismert mondatot szórt a lány fejére. mintha csak valaki fakkolt volna egy ízeset😊
Egy ismerõsöm idegenvezetõként dolgozik és mesélte hogy amikor a túristákat vezetett Magyarországon akkor elmentek egy óvoda mellett és az idõs túristák odamentek a kerítéshez és arról beszéltek, hogy milyen szép cigány gyerekek vannak itt, pedig nem is voltak azok. Csak mivel a magyar cigányzene nagyon híres így azt gondolták, hogy az összes magyar ember cigány, de ez az ismerõsöm több ilyen esettel is találkozott.
Ez egy jó horror. Érdemes letölteni annak, aki eddig nem tette. 😄
Én ezt nem venném annyira a szívemre. Rengeteg film van, amiben "rossz külföldiek" vannak. Most hirtelen a Taken jutott eszembe, amiben emberrabló albánok(?) voltak. Akkor az albánok is verjék az asztalt, hogy emberrablóknak és bûnözõknek nézik õket?
Szerintem jó volt amúgy
Viszont az hogy magyar és cigány asszony, ez annyira gáz, hogy külföldiek már csak így tartanak számon minket, hogy a gonosz cigányasszonyok hazája... szomorú 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sajnos ez a legnagyobb bajom a filmmel. A meglepõen pozitív értékelések fényében valami "forradalmi" dologra számítottam, de mindig sejteni lehetett a történéseket, a szereplõk sorsát egészen a már kötelezõ, tipikus befejezésig. Még a túlzásba vitt ijesztgetés is a film közepétõl annyira kiszámíthatóvá vált, hogy hiába próbáltak egy hirtelen jelenetet valami hangos csörömpölés kíséretében a pofámba nyomni, egyszerûen nem tudtam megrettenni tõle.