54
-
#14 Ugye Te még nem láttál jó minőségű TV-t?
Ez felment :) -
#13 Na ez érdekes. Itthon is szép számmal viszik a Sony MP3, MP4 lejátszókat így nem is furcsa ez az eredmény. Itthon valszeg sehol sincs az iPod.
u.i.: kedves cikkírónk berakhatott volna új Walkman képet is, ez a modell van vagy 3 éves.
Pl. ez igencsak jó cucc a mostani szériából és ez tényleg hasonló árban van mint az iPod:
-
#12 hűha ez nekem azért kemény :D (mármint a tvs rész :D) -
Szemjuel #11 hát rohadtul nem mind1, hogy egy telefonnal, egy 10ezer forintos szarral, vagy egy ipod,iaudio lejátszóval hallgatod a zenét! nem kell audiofilnek lenni ahhoz, hogy halld a különbséget! ezért nem veszek fülesből se mást mint sennheisert! -
#10 Én meg úgy vagyok vele hogy ha buszon akarok zenét hallgatni akkor megfelel a mobil, otthon meg tvn szoktam (wiivel). Nagy előnye ilyenkor az az apróság hogy gyakorlatilag nincs hangja és hogy nagyon jó hangszórók vannak a tvmben. -
#9 helyesen: húzni NEM CSAK az itunes (sorry) -
#8 Már megint a sok hülyeség. Miért van minden apple forumban egykét emberke aki semmit nem tud az apple lejátszóról, telefonról és mégis beszól. Természetesen bármit át lehet húzni az itunes-on keresztül vásárolt zenéket (szép is lenne, hiszen magyarországon nincs elérhető zeneáruház) ráadásként az ipdhoz még itunes sem kell winamp simán lekezeli. (Mac meg mégannyira sem kell sem iphonehoz sem ipodhoz.) -
05lampard #7 Arról nem is beszélve, hogy eddig nem találkoztam olyan telefonnal a W mobilok között, ami ne laggolt volna 2 gigás kártyától. Azért egy mp4 lejátszó ilyet nem csinál. -
Azorut #6 Egyszerűbbnek egyszerűbb egy készüléket hordani, de nekem pl. kikopott a headset aljzata, úgyhogy annyi volt, inkább vettem külön mp4-et meg fülhallgatót, a hangzása is sokkal jobb, mint a walkman mobiloké. -
#5 nem tudom mi szükség van külön zenelejátszó kütyüre, amikor ott a mobil, és csak szoftver kérdése hogy mit tud -
carville #4 Ha az iPod csak az iTunes-ban megvett zenéket játszaná le, itthon nem sokra mennénk vele. :P
Maga az iTunes szofver viszont valóban kell hozzá. De magunktól beimportált zenékkel is működik. -
kvp #3 A sony itthon legnepszerubb walkman sorozata a sony-ericsson telefonok. Ma mar szinte mindegyikbe a walkman lejatszo szoftvert rakjak, mint ahogy a sztereo headset is alapbol jar hozzajuk. Sokkal egyszerubb egy keszuleket hordani, mint kulon zenelejatszot, telefont, fenykepezogepet, videokamerat, pendrive-okat es radiot.
A sony termekeknek van egy nagy elonyuk az apple-lel szemben, meghozza az, hogy barmit lejatsznak, nem csak az itunes boltban kaphato muveket es sokkal hasznalhatobbak is ha az embernek (vagy az osszes ismerosenek) mac helyett veletlenul pc-je van. Ennek ellenere amerikaban azert az apple a nepszeru, de nem annyira a hasznalhatosag hanem a statuszszimbolum helyzete miatt. (lasd itthon: karvastagsagu aranylanc, regebben bologatos kutya az autoba) -
NullZ3r0 #2 Pár napon belül jönnek ki az új iPodok, termékfrissítés előtt meg senki nem akart régi modellt venni. -
#1 "A valóság ugyanis az, hogy a Sony drágábban kínálja Walkman készülékeit, mint amennyit az Apple kér el iPod sorozatának tagjaiért, akármelyik kategóriára tekintünk."
Japánban lehet, nálunk pont fordított a helyzet. Azonos kapacitású lejátszókat nézve az Apple kb. 30%-kal drágább.