Red Dead Redemption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
Azt nem gondoltam,hogy a "raktár"-ból nem számolja be a virágokat ahol dögivel van.
Ott nem írja mi hiányzik.
A provisions-ban meg minden virágból (10db)több mint 10 van.
Minden plusz Violet Snowdrop csak a db számot növeli,(jelenleg 40 db van)nem a Challange survivalist-et a journal-ban.Nem értem.
Karcmentes, hibátlan állapotban, minden tartozékával.
Elõre utalás után postázom. A postaköltség a vevõt terheli.
Ár : 10.000 FT.-
Meg szeretném csinálni az összes Bounty küldetést!
http://www.strengthgamer.com/Red_Dead_Redemption_Guide.html#Total_Bounty_List
Ez alapján a lista alapján kezdtem el, az összes poszter lelõ helyre elmentem és csak 19 embert adott be akiket el is kaptam már!
Most viszont akármelyikre helyen vagyok már csak kérdõjelekt ad be a Wanted poszteren és ha ezeket elfogadom akkor már egy elõtte elkapott fickót adja be Bountynak...
Hogy lehet a fenti linkben szereplõ összes Bountyt elkapni??
Ha jól számolom 45 db van a listán
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Papesz
Papesz
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Papesz
A többi megvan,de a szabónál nem tudom megvenni.Azt írja félre van téve.
Szal akkor hol van ?
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

-tRs-Landor
やられたらやり返す。倍返しだ!
We've implemented a fix for issues with the DLC that caused problems with Red Dead Redemption multiplayer. It’s now live on both platforms.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Lenne egy kérdésem lehet hogy hülye kérdés de a dlc küldetéseket lehet nyomni solo-ban hogy single player- ben megjelennek az új küldik vagy csak kizárólag multi ?
Origin: ProXim86 (FIFA15)
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Outlaws to the End Co-Op Mission Pack
nekem is volt olyan, hogy elhalt szegény stranger, én inkább visszatöltöttem. azt tudom ha elijed akkor visszajön, de hogy halál esetén mi a pálya azt nem tudom sajna.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Csinálom a "Stranger mission"-öket, de volt egy az elõbb amit elrontottam mert véletlen elütöttem az emberkét és kiírta hogy quest failed... 😊
Késõbb visszajöhetek még megcsinálni vagy töltsek vissza egy korábbi állást?
Utóbbit nem szeretném mert akkor buknék további két korábban teljesített missiont! (elfelejtettem utánuk menteni)
Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
やられたらやり返す。倍返しだ!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
amúgy nemtom mielõtt végig nyomtam volna mondogatták hogy meglepõ vége lesz de annyira kiszámítható volt hogy meghal majd
やられたらやり返す。倍返しだ!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)