750
Red Dead Redemption
-
Caine #430 Pedig nagyon úgy tűnik, hogy valami konkrétum hiányzik.
Ez a fél százalék gyanús, nagyon sok minden fél százalékot ér.
Megvan az összes stranger mission?
Az Aztec gold sokaknak kimarad.
Megvan az összes bounty location?
Ezeknek is fél százalékot ér darabja. -
red13 #429 Megőrülök, egyedül a US Marshal ruha hiányzik, de az elvileg csak 0,5%-ot ad, így is kéne még valamiből 0,5%. -
Caine #428 Ezt nézd meg:
http://socialclub.rockstargames.com/games/rdr/checklist.html
Itt lehet csekkolni, hogy pontosan mi van meg.
Nekem az első végigjátszásnál a térkép bugzódott be és beakadt 99.7%-nál ... -
red13 #427 18 strangers-t jelez, a 19. nem csak PS3-on van? Vagy az a végső, amit Jack-el kell megcsinálni? Egyébként megtaláltam a menüben a fejvadász lelőhelyeket, meg van mind a 20. -
#426 19 strangers van, gondolom az hiányzik -
red13 #425 Ismerem az oldalt, de nem az acsik kellenek, hanem hogy valahogy meglegyen a 100%, amit a menüben is jelez. -
#424 hátha ez segít -
red13 #423 Kellene egy kis segítség. 99%-nál gajra mentem.
Amik tudom biztosra, hogy meg vannak:
-57 Story Missions
-Rare Weapons
-13 Houses
-5 Jobs
-Gang Hideouts
-4 Challenges
-18 Strangers
-6 Mini Games
-94 Map Locations
-20 Bounty Locations: ez nem tudom, hogy meg van-e mind, csinálgatom egy ideje, de nem megy fel a százalék, gondolom azért, mert már mind megvolt. Még van 5 hely amit nem néztem meg, de úgy emlékszem régebbről ezt is megcsináltam. Mellesleg szétvág az ideg amikor háromszor ugyanazt a helyet dobja meg, és menthetek ész nélkül, hogy teljenek a napok.
-Collect all 9 Outfits: ezek közül az nincs meg ami 100%-ért kapok, értelem szerűen nem tartozik ide, viszont nem sikerült teljesíteni 24 óra alatt az összes banda lelőhelyet, így ezt nem kaptam meg. Ez is beleszámít a százalékba.
A kérdésem az lenne mit lehetne még csinálni, hogy elérjem a 100%-ot? -
Caine #422 Nos, úgy látom magadtól is szépen megoldottad ezeket a problémákat, mi már nem is kellünk ide :D:D:D -
#421 megoldva -
#420 U.S. marshal outfit nélkül meglehet a 100%? :S
24 órán belül kellett volna megcsinálni a gang hideotokat de én késöbb csináltam csak meg őket és undiscovered outfitként jelzi :S -
#419 nemszóltam :D a ranchon kellett felvenni a wanted postert (csak vagy két napig vártam rá h megjelenjen) -
#418 a searc thieves land rész megoldva ládát kellett kinyitni de a bountys sztem bug és enélkül nem lehet meg a 100% :S -
#417 ja igen az még nincs maxon köszi de nemsokára meglesz
viszont van egy kis para a bollard twins outfittel elkapom élve a bollard twinses tagot de még mindíg úgy jelzi h nem csináltam meg és a searchint thieves land is üres pedig ezerszer jártam már ott :S utána olvastam a neten és mások is hasonló cipőben járnak de nem nagyon láttam megoldást :( -
Caine #416 A Man of Honor / Chivalry's Dead acsira gondolsz?
Lehetséges okok:
- még nem maxoltad ki a honort annak ellenére, hogy hero
- az acsihoz még max fame-t is kell szerezni -
#415 Hi!
A honor rankom Hero mégsem kaptam acsit? ez mitől lehet? -
Caine #414 Na, megvan a 100% végre :)))
Előről kezdtem, most fele idő alatt megvolt, mint kiderült hogy bebugzódott az előző mentésben a helyszínek recordja.
Gyanús is volt, mert így nézett ki:
New Austin: 50/45 (igen, 50 a 45-ből)
Neuvo Paradiso: 31/32
West Elizabeth: 13/17
Így összesen megvan a 94/94, a felfedezős acsit meg is kaptam, de nem regisztrálta be az összes zónát, mint teljesítettet. Szerintem a boltban kapható térképek kavartak be, mert ott ment félre a dolod. Most már nem is vettem térképet és minden rendben volt.
Tegnap be is léptem a multiba. Miután megjelentem kb. 2 mp-el később le is lőtt valaki :))) Azt se tudtam hol vagyok :))) -
#413 Köszi Caine!
Nekem nem az SE változat van. Már néztem a boltban az adatlapokat. Az alapján a Kentucky aranysárga színű. Be is fogtam egyet, mert az első eltűnt. Ez most egész jól bírja a strapát -
Caine #412 Szerintem 4 érdekes ló van a játékban:
- Warhorse (preorder/SE)
- Kentucky Sadler (sztori elején)
- Hungarian Halfbred (Mexico), ez a legerősebb
- American Standardbred (észak), ez a leggyorsabb
Ha ezek közül befogsz egyet, akkor kiírja, hogy új tárgy van a boltokban. Meg lehet venni a lovat, egészen pontosan a tulajdonlapját. Ez azt jelenti, hogy ha bármi módon elvész, csak füttyentesz (használni kell előtte a tárgyat) és visszajön.
A többi lóval ne foglalkozz. Ha SE tulaj vagy, mint én már az elejétől magvan a warhorse. Ha nem, akkor az első néhány küldiben benne van a Kentucky, meg is kapod. Ha van pénzed vedd meg a deed-et. Ha eléggé szeretnek a városiak, akkor potom 750 dolcsiért tied, utána nem kell félni, hogy elvész, vagy meghó.
Lóprobléma letudva :)
ps: ha befogod mind a hármat, kapsz érte egy acsit/trophyt
ps2: ha van két deed-ed, akkor csak használd a másik ló deed-jét, amit éppen nem használsz és ment egyet a játék. Így lehet bárhol/bármikor menteni, anélkül, hogy előre menne az idő. Ez nagyon jól tud jönni, ha már két órája nem mentettél ... -
#411 Sziasztok!
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik lovat érdemes befogni? Ma befogtam egy fekete lovat. Gondoltam szép meg minden. 2x ledobott mire sikerült betörni. Na gondoltam akkor irány a város. Erre pár méter után össze akart nyekleni a ló, pedig még meg sem hajtottam úgy igazán. -
Caine #410 Phuck!Phuck!Phuck!
99.6%...
Beregisztráltam a Rockstar social networkjére (ami amúgy nagyon szuper, gyönyörűen látszik, hogy mi van meg és mi nem a 100%-hoz)
- Megvan mind az 57 főküldi
- 5 ritka fegyver
- 5 munka
- 13 ház
- 9 ruha (igazából a bureau uniformon kívül minden)
- 7 banda búvóhely
- 8 ambinent challenge
- 20 bounty hely (csináltam 12-t New Austinban, 8-at Nuovo Paradisoban és 4-et West Elizabeth-ben)
- Nyertem mind a hat játékban (a póker volt a leg viccesebb. először ez tűnt a legnehezebbnek, de elkezdtem csalni, lebuktam, párbajban lelőttem az akadékoskodót és mikor már csak egy maradt, emeltem a tétet a csillagokig, nekem volt jobb lapom és mindent el is veszített )
- megvan mind a 19 idegen köldetése
- és fel van fedezve a térkép.
Ez utóbbiról azt mondja a Rockstar honlapja, hogy 84/94, de egyrészt minden szerepel a térképemen, másrészt megkaptam az acsit az összes helyszín megtalálásáért.
Itt vagyok, teljesen tanácstalanul és nem tudom mi lehet az a 0.4%.
Mivel csak a bountykra és a térképre ad tized százalékot (minden más vagy fél, vagy egész százalék), ezért azt kell gyanítanom, hogy nem regisztrált valamit.
Valakinek Ötlet, vagy tapasztalat?
Köszi előre is. -
#409 jah, azt nem tudom -
#408 Ez nem küldetés. Csak kérdezem, hogy ha bóklászok, kihívhatok e valakit párbajra. -
#407 a küldetés nevét írd be youtube-ra. Talán segít a videó. -
#406 Hát még elején járok. Kb 25-30%-nál.
Most mentem át arra a városba, ahol víz van szinte mindenütt, nevét nem tudom. -
#405 az elején máshogy kell mint a végén... -
#404 Ez sztorifüggő? -
#403 attól függ merre jársz a storyban, nézz youtube-on videókat. Nekem az segített. -
Pitkany #402 Sziasztok!
Eladó Red Dead Redemption bontatlan, természetesen eredeti a játék.
Dual shock 3 kontroller (gyári)
Mint mondtam minden bontatlan, eredetiségükről számlát tudok mutatni. Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni mail-ben és MSN-en lehet.
MSN: [email protected]
Mail: [email protected] -
#401 Párbajozni hogyan lehet? -
#400 A sima kiadáshoz járt vmi kód (mint pl a mass effecthez vagy dragon agehez) xboxon? -
#399 a joystickot kell dönteni a megfelelő irányba -
#398 hogy kell fennmaradni a lovakon, az egyik misszióban, még játék eleje felé, amikor meglasszózzuk a lovakat.??? -
fapipa #397 - Az kiderült -e v.kinek,(jobb angolosok)hogy a Ross-ék miért támadták meg John M.-t ? Mert én nem tudtam kihámozni a dialógokból,és hiányérzetem van.
- Papesz,sokat segítettél kössz még 1x. -
fapipa #396 Nnna megvan 100% . azért a végét elbaszták.sz-tem.
Nálam a MAFIA után a második , meg a többi .
(Ez a forum is jó lenne "MODERATOROK" ha egy adott játék alatt lehetne kérdezni célirányosan.Think about it.Csőtészta-FAPIPA. -
Papesz #395 Nem számít.
Ha egyet aranyra csinálsz, ad érte trófeát. -
fapipa #394 Az hogy bronz silver vagy gold számít valamit vagy csak ki hogyan akarja játszani ?
pl.egy missiont csak késekkel akartam megcsinálni,sikerűlt,de bronz. -
fapipa #393 Ok.
( Az elején volt ilyen egy darabig,aztán már csak jelölős )
Azért Kössz.
-
Papesz #392 Sehogy. -
fapipa #391 Most tudtok válaszolni,vagy ti sem tudjátok a választ ? '382 ?