Red Dead Redemption

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
nem egészen, de a lényeget leírta sajna.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

no para sracok nem egeszen ez a story. de tenyleg tehette volna spoilerbe.. hazigazda kiszedhetne a hozzaszolast.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Apus
ne lepõdj meg, valami warezidióta a megjelenés utáni nap beírta ezt, mondhatom rohadtul elrontotta a kedvem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
A kurva életbe igazán rakhattad volna spoilerbe...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sziasztok....
esetleg tudna vaki segiteni?
lassan a vége fele járhatok a játéknak...megölik a Fõhõst a pajta elõtt és utána a tesojával folytatjuk..és valami ruhát kellene beszereznem ...
tojas1
Sziasztok!!

Eladó Red Dead Redemption játékra vevõ vagyok.

köszönöm

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

FLeT
és utána, hogy tereljem õket a kanyonba?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

FLeT
köszi!😊

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Seth
Szállj le a lovadról,szállj fel a vadlóra

PSN ID.: Beegabor

FLeT
Sziasztok!
Annál a küldetésnél akadtam meg ahol lasszóval el kell kapni a vad lovat.
Rádobom a lasszót + a másik 2 társam is és utána mit kell?
Haladni nem tudok mert akármerre nyomom h menjen csak a ló körül kering.
<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Macccy
Vaaagy ... Mivel nem vagy otthon benne, ezért feltételezem még nem éltél az 1X (valójában 3X) ingyenes próbahónap lehetõségével! Ha az XBOX360-ad újonnan regisztrálod egy megfelelõen hihetõ, támogatott Live országos accounttal (pl. Angliai cím, telefon, stb.), akkor az elsõ hónapra ingyenes Gold tagságot kapsz! (ha ezt még két másik új accounttal eljátszod 1-1 hónappal késõbb, akkor még 2 darab, tehát összesen 3X 1 ingyenes Gold hónapot kapsz)

Amúgy pedig a Live ~800FT -ra jön ki havonta, ha szeretsz online játszani akkor bagó, hajrá!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

zaki
igen, de ez minden játékra igaz. ha nincs goldod (azaz nem fizetsz a liveért, akkor vagy silveres), akkor is tudod használni a live minden funkcióját, kivéve az online játékot.

Sáska
igen

Forrest Tomee
Sziasztok!

Nem vagyok otthonos a konzol online dolgokban, ahhoz hogy multipayert kipróbálhassam ebben a játékban, gold membernek kell lennem az Xbox LIVE-on?

segítsetek ha tudtok!!!

esetleg valaki tudna csalásokat a Red dead redemptionhoz Ps3-ra?? vagy még túl korai kérés?😊
Macccy
Nem kisebbiteni akarom a játék területének nyilvánvaló nagyságát, de így nem jó összemérni a GTAIV méreteivel. Egyrészt itt is láthatóan kavarog néhányszor a srác, hegyeknél egyszer percekig pörög. Másrészt a GTAIV tele van épületekkel, tereptárgyakkal, nagyobb a sûrûség! Ezek ellenére viszont állati jó lehet, egy megvenni való játék, nekem is!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

zaki
wow, köszi szépen<#worship>

Apus
<#eljen>

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
22én jön a coop dlc ingyé. Pár új kép

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszi!
TDC Geronimo
Ha végigvittétek a fõszálat, akkor lesz ott egy ember aki ad egy utolsó küldit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Apus
Ezt a kérdõjeles templomot én is kérdezném. Stranger van ott gondolom, de sehol egy lejárat, a kérdõjel meg mintha a templom alá mutatna.

Sziasztok,
valakinek sikerült végig vinni?

Én már nagyon a végén vagyok, de nem ad be semmilyen küldetést!

Egyedül a város melletti templomot jelöli kérdõjellel, de akármikor odamegyek nincs ott senki!

Elõre is köszi!

Légyszives írjatok , mert nagyon kiváncsi vagyok rá!

A game nagyon király!

ez is egy megközelítési mód <#vigyor5>

-tRs-Landor

http://www.youtube.com/watch?v=0bV_KYMnRUk

Lemértem a GTA4-et, a széltében a reptérig, és 14 perc alatt megvolt úgy, hogy az út kanyarog, és nagyrészt kocogott a csávó.
Ezen a videón meg 24 perc úgy, hogy végig spritnel, és egy prérin könnyebb célirányosan haladni. Ráadsául nem is ez a két legtávolabbi pontja a térképnek!
Tehát elég nagy lehet a játék, amint lehet beszerzem!

egyik legjobb alat lovos biznisz ha olyan teruleten ahol farkasok vannak foldre ontesz egy kis bail-t (vagy mi a neve) es arra jonnek a dogok 4-5sevel. raadasul jo penzert lehet eladni a farkasbort/szivet mexicoban igy egy korrel 100 dolcsi korul lehet keresni.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Waczkor
Máshol kell eladni az állatot,mint ahol lõtted.Menj másik városba és ott add el,máris többet kapsz érte.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

kill3r21
nemtudja valaki hol tudnék valami sokat érõ állatot lõni? és hogy merre találom?
Apus
elején amikor megérkeznek😊 na menjünk. oké hrrrr placcs krrrrgh placcs :😄😄😄D

Waczkor
HajjajXD

Apus
és keményeket csuláznak benne 😄

Waczkor
Igen az,sztem baromi jó film,pont ráillik mindenkire a szerep.

Apus
ez a Tombstone a Kurt Russel, Bill Paxton, Val Kilmer verzió?
én a jó a rossz és a csúfot lestem meg ezredjére 😄

Waczkor
Tegnap megnéztem a Tombstone - A halott város címû filmet.Ajánlom mindenkinek,nekem tetszett,volt benne kellõen akció is.Vagy a másik film,a 3:10 to Yuma.

Meghozta a játék a hangulatot a westernes filmekhez😊

Apus
nem sajna, pedig direkt nem nyúltam a gampepadhoz, hátha magátol sercint egy jófélét, de semmi. csak rágyújtott egy blázra.
meg vakarózott meg ilyesmi. boltosok turháznak ha visszaviszed a bûnözõket. két rugás, egy csula 😄

Macccy
JA egy nagyon fontos kérdés: lehet benne nagyot csúlni valahogy? Olyan dohányosat? Mert az teljesítené ki a Western feelinget! Imádnám! <#ticking>

Macccy
Én is ezt akartam éppen mondani, az emberek alapból nem tudnak úszni, hiába lubickolnak köldökzsinórral hónapokig! Western filmekben is sokszor csak a lóba kapaszkodva jutnak át a los marha grande folyókon. ... Bezzeg Niko Bellic, mekkora szinkronúszó volt már! "Nobody fucks with his Family!" <#vigyor>

Neogan
Na igen ez számomra is rejtély, bár igaz hogy nem sok tó vagy folyó van a játékban, de nem tudom mennyi idõ lett volna belerakni ezt a lehetõséget.

Egyébként ha jól tudom, abban az idõben a vadnyugaton elég kevés ember tudott úszni.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Nálam eddig nem fordultak elõ bugok (XBOX), csak amolyan apróbb érdekességek, pl hogy ha Armadillo kocsmájába futva megyek be, akkor ugye minden tekintet rám szegezõdik, a zongorista meg abbahagyja a játékot és feláll a zongorára 😊

Volt egyszer olyan is, hogy Thieve's Landing-ben, mindenki elkezdett lõni rám, azóta sem jöttem rá hogy mit követtem el 😄

Akkor vált vissza a játék az alap pacira, mikor az jelenlegi lovad elpusztul. Nem lehet hogy mikor magára hagytad, valahogy kinyírta magát? (pl. szakadék, vagy valamilyen vadállat)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

istenem.... annyira jó játék, minden a helyén van, erre a fõhõs NEM TUD ÚSZNI!!!! bocsi, gta 3 idejében vagyunk??? milyen kellemes már, mexikó legnyugatibb csücskén harcolok mellékküldi közepette, erre véletlenül belepottyanok a vízbe, és kész, meghaltam, erre kirak ARMADILLOBAN!!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Annyira sz*r xbox360-on sehol sem lehet kapni 😞 😞
Macccy
Nemtudom, én csak 2-3 hét múlva próbálom ki, de majd utánanézek. Lehet akkor ismét egy Playstation 3 exclusive "tartalom" született? <#vigyor> Kemény lenne! .. (egyre kíváncsibb vagyok amúgy erre a játékra, fõleg a free roam miatt meg a lovak miatt)

Skynet
ABTeam2008: Bizony bogz bazeg...Akkor is bogznak hívtam amikor az asztalomon figyelt,ha ez neked fanboyság akkor a hiba nem az én készülékemben van....

Macccy: szerintem amiket írtam bogzon nincsenek...Nállam rendszeres,nem user error...Betörök egy mezei lovat ment a játék...Kikötöm az elsõ lehetõségnél megint ment a game,ki is írja hogy mostantól ez a lovam..Aztán ha kicsit magára hagyom eltûnik a semmibe véletlenszerûen és füttyszóra az alap ló jön.
Macccy
Még nincs ... Lehet nem is lesz?!

PC-n van?
Macccy
Naa ... Szerintem neki kényelmesebb így mondani, hogy BOX. Ezért ne csicskázd! Különben is õ a normális Playstation3-as fajta!

Skynet: Hehehe! Az vicces volna, ha még PS3 exclusive bugok is járnának a többi mellé, amiket olvastam. (na no offense) <#vigyor> Kíváncsi vagyok tényleg, hogy X360-on is van e ilyesmi.

Tikal
mai

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez mikori játék?
Apus
az a világos csõdör tûnt el nekem amit még az egyik küldi során kell begyûjteni. Mexikóban egy küldi alatt. nem is volt már lövöldözés, de eltûnt a hátam mögül végleg (lehet beesett a vízbe). azóta az a lovacska jön a hívásra, amit mexikóba érkezéskor kapunk.