Red Dead Redemption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
esetleg tudna vaki segiteni?
lassan a vége fele járhatok a játéknak...megölik a Fõhõst a pajta elõtt és utána a tesojával folytatjuk..és valami ruhát kellene beszereznem ...
Eladó Red Dead Redemption játékra vevõ vagyok.
köszönöm
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Annál a küldetésnél akadtam meg ahol lasszóval el kell kapni a vad lovat.
Rádobom a lasszót + a másik 2 társam is és utána mit kell?
Haladni nem tudok mert akármerre nyomom h menjen csak a ló körül kering.
<#help>#help>
Amúgy pedig a Live ~800FT -ra jön ki havonta, ha szeretsz online játszani akkor bagó, hajrá!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem vagyok otthonos a konzol online dolgokban, ahhoz hogy multipayert kipróbálhassam ebben a játékban, gold membernek kell lennem az Xbox LIVE-on?
esetleg valaki tudna csalásokat a Red dead redemptionhoz Ps3-ra?? vagy még túl korai kérés?😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
valakinek sikerült végig vinni?
Én már nagyon a végén vagyok, de nem ad be semmilyen küldetést!
Egyedül a város melletti templomot jelöli kérdõjellel, de akármikor odamegyek nincs ott senki!
Elõre is köszi!
Légyszives írjatok , mert nagyon kiváncsi vagyok rá!
A game nagyon király!
-tRs-Landor
Lemértem a GTA4-et, a széltében a reptérig, és 14 perc alatt megvolt úgy, hogy az út kanyarog, és nagyrészt kocogott a csávó.
Ezen a videón meg 24 perc úgy, hogy végig spritnel, és egy prérin könnyebb célirányosan haladni. Ráadsául nem is ez a két legtávolabbi pontja a térképnek!
Tehát elég nagy lehet a játék, amint lehet beszerzem!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
én a jó a rossz és a csúfot lestem meg ezredjére 😄
Meghozta a játék a hangulatot a westernes filmekhez😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
meg vakarózott meg ilyesmi. boltosok turháznak ha visszaviszed a bûnözõket. két rugás, egy csula 😄
Egyébként ha jól tudom, abban az idõben a vadnyugaton elég kevés ember tudott úszni.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Volt egyszer olyan is, hogy Thieve's Landing-ben, mindenki elkezdett lõni rám, azóta sem jöttem rá hogy mit követtem el 😄
Akkor vált vissza a játék az alap pacira, mikor az jelenlegi lovad elpusztul. Nem lehet hogy mikor magára hagytad, valahogy kinyírta magát? (pl. szakadék, vagy valamilyen vadállat)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Macccy: szerintem amiket írtam bogzon nincsenek...Nállam rendszeres,nem user error...Betörök egy mezei lovat ment a játék...Kikötöm az elsõ lehetõségnél megint ment a game,ki is írja hogy mostantól ez a lovam..Aztán ha kicsit magára hagyom eltûnik a semmibe véletlenszerûen és füttyszóra az alap ló jön.
Skynet: Hehehe! Az vicces volna, ha még PS3 exclusive bugok is járnának a többi mellé, amiket olvastam. (na no offense) <#vigyor>#vigyor> Kíváncsi vagyok tényleg, hogy X360-on is van e ilyesmi.