750
Red Dead Redemption
-
#470 ísziasztok! Érdemes ebből megvenni a limited editiont, vagy amit ott adnak plusszba azt a játék közben is meg lehet szerezni ? -
#469 Undead Nightmare-ben elakadtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó küldetés amit megcsináltam, az volt, hogy megkötözve a kamerás faszihoz vittem egy zöld fost köpködő zombit. Majd jött a hír, hogy Blackwaterben újra zombi-támadás van. Ez is megoldva.
Mindenhol Safe zone, és már nem találok küldetést, mi a teendő ilyenkor? -
#468 Lekötözöm a családomat? :D
Am sztem ments párat úgy múlik az idő és akk aktív lesz a küldetés... -
bsyrex #467 Hali, van egy olyan problémám, hogy nem tudok küldetéseket elkezdeni. Az elején lekötözöm a családomat, meg elmegyek 2 db U betűs helyre, és utána nem történik semmi, végig mentem a térképen megtisztítottam a városokat, de nem kapok feladatot. Valaki legyen szíves mondja el, hogy mi lehet a baj.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Deleter14 #466 Próbálom megszerezni a Legend of the West outhfitet szóval megcsináltam minden kihívást és semmi. :( Utána néztem,hogy milyen kihívások vannak és van még a "Master Hunter" kihívás...viszont nekem nyoma sincs a menübe ennek a kihívásnak. -
#465 porog az rdr stablista
+ igazi hangulatos western
+ a tortenet jo, egyszeru western klisek es adja magat, de a karakterek jol megformaltak
+ szep befejezes
+ szepen kidolgozott hatter
+ lovaglas
- lovaglas(bugok) :)
- bugok...bugok...repeate bugok until(gep kikapcs)
- a kozepe tajt kicsit alulmotivalt, de utana visszahozza
kategoriaja legjobbja/10
szvsz. 9/10, erosen ajanlott. 19 ora 30 perc jatekido es kb 80% nekem, no multi mert koliban le van tiltva (grrrr....)
-
interees #464 Red Dead Kingpin és Compulsive Liar acsikhoz keresek jósok emberkét... Jelölj be és egyeztetünk.
Gamertag:geze13 -
Caine #463 A terület felfedezés nekem is bebugzódott az első végigjátszásnál, újra kellett kezdenem, de annyira nem bántam :D -
#462 lasszóval :)
legkönnyebb, hogy lábon lövöd 1-2X, utána már nem fog futkorászni, aztán megkötözöd, felteszed a lóra, és elviszed a dutyiig :D -
kopaszeger #461 Sziasztok!!!
Olyan kérdésem lenne hogy kell egy körözött emberkét élve elkapni? Valamelyik ruhához ez szükséges és mindig csak lelövöm de az nem jó mert élve kéne a faszikám. Valamint azt szeretném még megkérdezni, hogy állítólag van olyan lehetőség hogy jobb kar lenyomásával belassítom az időt, majd ezt követően kilehet jelölni az ellenfeleket eggyesével hogy lelőjem őket.Ez főleg akkor lenne jó ha többen jönnek rám ami elégsokszor előfordul.
Előre is köszönöm a választ. -
interees #460 Akinek megvannak a kiegészítők és szeretne acsikat gyűjteni, az vegyen fel.
Gamertag: geze13 -
#459 nm :) -
#458 Köszi szépen ez volt a megoldás, örök hálám! -
#457 nem, azok a virágokat mutatja. térképet a general storesban tudsz venni. szóval menj el a hiányzó területre, az ott található városban vedd meg a térképet, és ha megvan, nyomj rá, és már el se kell menni arra a hiányzó területre. -
#456 Egyébként a Generals store-ban a Survivalist mapokra gondolsz? -
#455 Köszi!
Tegnap végig néztem az összes területet a statisztikám szerint West Elizabeth-ben hiányzik 1 térkép pont (a wiki szerint megvan mind) és New Austin-ban is hiányzik 1 pont a wikiben volt egy olyan, hogy Repentance Rock (Rio Bravotól Észak-keletre) ezt nekem a térképen csak Repentancenak írja. Lehet, hogy ez a gond? Megtudnád nézni, hogy neked Repentance Rock-nak írja vagy csak simán Repentancenak pontosan itt van helyileg. Megköszönném ha megnéznéd mert lehet, hogy csak ezen múlik... -
#454 hát fingom sincs. megnéztelek a social clubon, tényleg 100%-on vagy, mindened megvan, aztán valami mégsem.
szerintem 1 valami hiányzik: nem fedeztél fel minden területet.
térkép itt van. de ha megveszed a városokban az adott hely térképeit, és használod, akkor nem kell elmenni mindenhova. szerintem ez hiányzik már csak. de a menüben is meg tudod ezt nézni. 94 terület van összesen. -
#453 gamertag: Manchester Toma -
#452 mi a gamertagod? -
#451 Itt ha jól látom csak 9 ruhát ír le de mind a 9 megvan ezek közül és a socialclubon is azt írja, hogy mindenből megvan mindenem mégis 99,9%-on állok!? -
#450 hátha ez segít -
#449 Hali!
Kéne egy kis segítség 99,9%-nál tartok megvan mindenem kivéve a Deadly Assassin Outfit-om ezt, hogy tudom megszerezni? Nem is jelzi a ruhák között, hogy nekem ez kellene vagy hogy van egyáltalán ilyen de halottam, hogy ezt meg kell szerezni a 100%-hoz csak fogalmam sincs, hogyan... Pls. segítsetek! Előre is köszi! -
matecsavo #448 még egy kérdés h lehet a körözésünket csökkenteni? -
#447 Itt le van írva, sokminden mással egyetemben:) -
matecsavo #446 és azt a ruhát h lehet megszerezni? leírnád? -
#445 azt majd akkor tudsz, ha meglesz hozzá a megfelelő ruhád. -
matecsavo #444 sziasztok az lenne a kérdésem h pókerbe h lehet csalni mert nem ír ki semmit vagy mikortól lehet csalni vagy vmi? -
#443 én úgy emléxem igen, egész "amerikát" bejárhatod, csak mexikóba nem lehet átmenni egy bizonyos ideig. -
kopaszeger #442 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Ezt már a játék elején el lehet érni, mármint ezt a várost? Mert most ott tartok hogy lovakat kellett befognom. -
#441 Thieves' Landing a város neve. szabónál vedd meg az öltönyt (illetve az anyagot). ollóval jelöli a térkép, hogy hol van. de ha a ruha menüjében nyomsz egy X-et, akkor meg is mutatja a térkép, hogy hova kell menni. -
kopaszeger #440 sziasztok! Én most kezdtem el a játékkal játszani, és a következő küldetést nem tudom megcsinálni:
"Purchase the suit from the tailor in Thieves' Landing." Ez a Start - Outfit - menükön belül található, és valami olyasmit jelent, hogy vásárolj ruhát a szabótól a ..........., ez a Thieves' Landing nem világos, hogy mit akar jelenteni, egy város, vagy egy üzlet neve lehet, vagy mi? Szóval nem találom sehol, és elakadtam! Légyszi, ha valaki tudja, mit kell csinálni, segítsen!
Köszi: Egér -
#439 A Zombikat imádjuk, főleg ha nem béna, tipegő topogó oldchool darabok.
Jöttél volna Resident Evil túlélő LARP rendezvényre... :P
Egyébként lesz rendes kiegészítés is valószínűleg, bár GTA-t nézve... -
#438 Nem lesz,hanem már van ,és ez egy sztoris kiegészítő, és marhajó. -
Hoz_Hun #437 Most komoly, hogy ez a következő kiegészitő ilyen zombis vacak lesz?!? Hát elment az eszük? Minek? Miért? Ááááh. Ahelyet hogy valami NORMÁLIS sztori kiegészítőt készítettek volna hozzá.... bah... -
#436 Üdv! Van köztetek BUDAÖRSI, aki játszik a játékkal, és meginvitálna otthonába, hogy kipróbáljam? - PC-re csak később adják ki, mint GTA-t...
Lehetőleg kultúrált emberek keressenek.
Viszontszívességként én is vendégül látom a bátor jelentkezőt, illetve akár az Airsoft világába is bevezetem, ha érdekli. Ott a jó kapcsolat nem árt.
Addig is: http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/11/16/western/ -
Psx2 #435 Helo!
Igen ez így érthető,de nekem két mentésem van,van az autosave ugye,a másik meg az alvós dolog,amikor én mentek,és nekem mind a kettőnél a régit hozta be a The burninget!köszi! -
red13 #434 Azért csinálja ezt, mert a rendes mentést tölti be, tehát amit a slot 1-re mentesz, de neked játék közben mindig az auto save megy. Ilyenkor csupán annyi a teendő, hogy belépsz a menü-be ott kiválasztod a game menü pontot, és ott az auto save-t töltöd be. Ezt olyankor nem kell csinálni, amikor saját magad mented el a játékot, vagyis alszol egyet, ilyenkor ugye mindig felkínálja a lehetőséget a játékot, hogy mentesz-e. -
Psx2 #433 Helo!Egy olyan kérdésem lenne,hogy elkezdtem játszani a Red dead redemptionnel lemezről,aztán láttam sokat töltöget felraktam hdd-re.Ahogy játszottam,mikor megcsináltam egy feladtot automatán elmentette,de ki léptem,mással is játszottam,legközelebb amikor akartam vele játszani utolsó mentésenek vmi tök régi feladatot ír ki.... ezt eddig 2-szer eljátszott már..... Th burninget....:S:S Vki tudna segíteni?köszike! -
Caine #432 Süti -
red13 #431 Á ezer köszönet, megvan a 100%. :D Érdekes, hogy már 45 órát játszottam a játékkal, de ezt a Aztec Gold küldetéssel nem találkoztam. Az US Marshal ruhát meg úgy értelmeztem, hogy valós 24 óra alatt, közben meg a játék ideje alatt bármikor meglehet csinálni. :D