750
Red Dead Redemption
  • The Protector
    Jaja.Singleban is kapcsolható.MUltiban felér egy cheat kóddal.El sem meritek képzelni milyen erős egy arany fegyó.
  • DarkSector
    Az durva, mondjuk amúgysem nehéz a single.
  • Szabi84
    Igen single-ben bekapcsolom, arany lesz a fegyó, de nem próbáltam nem akarok csalni.
  • DarkSector
    Ja értem.
    Erősebbek.
    Az akkor elég szemét húzás, pláne ha multiban lehet használni.
    és single-ben is elérhetőek?

Valamint ez melyik DLC-ben van?
  • The Protector
    Szerintem a GOTY miatt van benne.Felmentem multizni és két cérnahangú 12 éves aranyfegyverrel osztott mindenkit,távolról is egy lövés voltam nekik.
    Anno DLC-hez lehetett kapni aranyfegyót,de rohadt nagy szemétség mert kvaerős.
  • Szabi84
    nemtudom, csak pár napja vettem észre
  • DarkSector
    Oks de mit csináltál meg érte?
  • Szabi84
    nekem a játék configjában lehet ki/be kapcsolni
  • DarkSector
    Na erről nem hallottam hogy lehet beszerezni?
  • The Protector
    Az aranyfegyver nagyobbat sebez,jobb pontosabb,régen valós pénzért lehetett megvenni.Esély sincs sima játékosként aranyfegyveres ellen hasak nem te vagy a kibaszott Clint Eastwood.
  • Szabi84
    az van, de eddig nem is tudtam mi az:D
  • rastaman
    achievement az xboxon van, neked trophy-d lehet, mert ps3-an játszol :D
  • DarkSector
    Az hogy villogj vele. ;)

Még annyit hogy az arany fegyver nekem így nem rémlik hogy találkoztam volna a játékban ilyennel.
    Arra nemtudok mit szólni.
  • Szabi84
    jó:D és az achivement mire jó?
  • DarkSector
    Ja nem.
    Acsikhoz jó max.

Valamint kioldható ruhákhoz.
  • Szabi84
    Úgy értette hogy ha elérem a tízes szintet(mindegy melyik) az ad valamit pl nem fogy ki a golyó, erősebb a fegyver stb. Goty kiadás van meg, abba benne van ez a zombis változat, de azt még nem néztem. A configban pedig van egy arany fegyver on/off, ez micsoda?
  • DarkSector
    Fasza gém.
    Végén ugyanúgy besöpörhetsz minden küldit vagy csellendzset.
    Ráérsz vele, a 10-es szintet nem tudom mire érted...

Hol van 10-es minősítés?
    Csak azért kérdem mert rengeteg helyen van fejlődési csík.

Igen a főszál után is mehetsz tovább.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    zombiként mehetsz. :D

Undead Nightmare-t is vedd meg, ha kicsit is szereted az élőhalottas stílus, méltó és tartalmaz kiegészítés az alapjátéknak.
    Szó szerint kiegészítés, nem holmi DLC.
  • Szabi84
    Szevasztok nemrég lett ps3-am és ez az első játékom rajta amit játszok(meg az uncharted), szóval az kérdésem, hogy a főszál befejezése után is lehet játszani? Mert akkor hagyom abba a gyűjtögetést, jó lesz a végére is. Egyébként a 10-es rank ad valami pluszt? A játék pedig szuper rég tetszett ennyire játék és tartalmas is.
  • The Protector
    Piszkosul hosszú az alapjáték.A multi meg egyszserűen zseniális.
  • vk90
    Köszi, akkor azt fogom letöl.. izéé...
    Meg gondolom az alapjáték az hosszabb is, nem?
  • Mr Manson
    Alap!
    A kieg is nagyon jó, de az alap az üt ...
  • vk90
    Hali! Szerintetek melyik a jobb az alapjáték, vagy a zombis kiegészítő?
  • TérTetrix
    FELirat engem is érdekelne nagyon,de én csak akisfilmhez találtam edig.
    Meg a youtubon.Valaki forditja.KEress rá ha gondolod.
    ratkaatka néven.Amúgy te a komplett feliratot találtad meg?Hol?
  • zaki
    felejtős sajna.
  • SirArcheer
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el a játékot és neten vannak fent magyar feliratok.
    Ezt be lehet valahogy tölteni xbox360-on nem flashelt gépben vagy felejtős?
  • simon7108
    miért van az,hogy bementünk 4-en free roamban,de nem látok senkit sem közülük?
    sem co-op-ban sem máshol.mintha ott sem lennének csak a térképen látom őket.meg olyan van,hogy látom a lovukat ahogy megy,de ember nélkül.kipróbáltuk és berakott a haverom egy másik karaktert,a teljesen alapot és azt meg láttam.gondoltunk arra,hogy azért nem látom mert DLC karakterrel volt,de volt aki csak sima karakterrel volt csak magas szintűvel és őt sem látta.egyik haver azzal a karakterrel volt ami a singleben vagy.az tuti alapjáték nem DLC,de mégsem láttam őt sem.
    miért lehet ez?
  • zaki
    Szoktatok még multizni? Meg kéne csinálni aranyra a coop küldiket, nekem 1 vagy 2 hiányzik már csak... akinek volna kedve játszani, vegyen fel...

HUN Zaki a gamertagom. Meg hiányzik még néhány acsi, de azokhoz sok ember kell (Posse Up, Compulsive Liar, Kingpin)...
  • DarkSector
    Igen elsőnek én sem értettem, de kis logikával és gyakorlással menni fog.

Vagyis van az ellenségnek 5 kockája meg neked 5.
    ha pl te mondasz, akkor mondjuk mondod hogy van neked az 5 kockából 2db 3 pötty.
    oks, most a következő azt mondja hogy te hazudsz. És így ha neki lesz igaza, akkor neked veszik a kockákból 1, ha nem akkor a többinek.

Legalábbis ilyesmire emlékszem, de gyakorlatban jobban tudnám mutatni.
  • vegytek
    a kockázós játékot hogyan kell játszani?
    pl. 1x1-es, 3x2-es (hasonló mint a karib tenger kalózaiban a Will, az apja és polip kapitány közötti játszma :) )
    a gond, h nem tudom a szabályokat.
  • DarkSector
    Há ja...én se egyhamar jöttem rá. :)
  • davidka003
    Jó tudni így a játék vége felé. :D
  • DarkSector
    Még nem de az már picit a végefele, onnantól már csak a térkép északi része marad vissza. Még szerintem 3-4 óra van...
  • DarkSector
    Ha befogsz egy lovat elérhetővé válík a papirja, ezt a sima boltban szépen kiváltod, és ha kiváltottad, asszem 23 ilyen van, akkor onnantól azokkal a papírokkal tudod a lovakat váltani, ha leokézod a fekete ló papírját, akkor a füttyöllés után a fekete ló jön.

Ha rányomsz az item menüben a fehér ló papírra, akkor a fehér jön és így tovább. :)
  • davidka003
    Ha veszek egy lovat akkor az hol lesz?

----
    Most kerültem át Blackwaterbe, már azt hittem itt véget ér a játék de ahogy sejtem nagyon nem. :D
  • DarkSector
    El nem lehet adni csak gyűjteni.

A pénz a boltban jó vásárolni.
  • vegytek
    ha befogok és betörök egy vadlovat, akkor azt el tudom adni? ha igen hogyan, hol? vagy pénz csináláson kívül mire jó még?
  • DarkSector
    Drágaszágom...:D
  • Mr Manson
    Nekem megvan mindazösses, csakazenyém :)
  • DarkSector
    9500Ft a GOTY:
    RDR GOTY

Ebben az eddig megjelent összes DLC meg minden kutyafüle benne van tudtommal!!!
    Ha valaki még csak most vásárol ez éri meg nagyon.
  • DarkSector
    Nem.
    Az UN az 15 óra kb... A leghosszabb DLC ami létezik.

Amúgy egyik sem 8-10k.... a sima játék KB 6000Ft lehet újonnan, a Kiegészítő meg valamivel kevesebb 3500.
    De szerintem ezekből lejebb lehet szorítaní.