Red Dead Redemption

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Platinumshopban állítólag már van. Én PS3-ra rendeltem, vagy holnap vagy kedden hozzák. Bízom benne hogy holnap ideér.
Törölt felhasználó
Majd megkapod, annál a küldetésnél ahol elõször szükség van rá.
TDC Geronimo
"A játék várható magyarországi megjelenése: 2010. május 25-28." CDgalaxisnál. Na most akkor WTF? 576nál akarom megvenni, vagyis akartam holnap. Ott még nem írnak késést. Most akkor mivan...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hmm lasszo-t mikor kapunk vagy venni kell valahol? vagy csak en nem tudtam elohozni:S😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Törölt felhasználó
Hát ha ez csak egy mellék küldetés akkor végig kell harcolnod magadat az emberein (egyébként meg nehéz lenne elkapni mert lelõnek mire megkötözöd) plusz ajánlom ha csak a célpont maradt akkor lóról lasszózd meg és ha olyan nyerges lovat látsz ami nem a tied akkor azt is lõdd le.

Engem már szívatott meg úgy hogy az egész földrészen kergettem vagy 10 percen keresztül és mire sikerült leszedni a lováról és vittem a városba akkor jöttek a haverjai, rám céloztak de mellé lõttek és erre a célpontot lõtték le. Szal elpazaroltam tíz percet a semmire.
kirol
Rögtön az elején. Mert vannak körözött emberek és ha letéped a körözést, megjelenik a térképen.

Azt valaki elárulhatná hogy mi értelme van a játékban a ló meg szekér lopásnak, vonat rablásnak mert egyszerûen nem tudom hogy ebbõl hogyan lehet pénzt csinálni. Mert a bankrablást még értem az oké de a vonaton csak megáll a vonat és kész.
Törölt felhasználó
Ez kb. hol van? Most nem rémlik,de ha élve kell elkapni valakit akkor lasszóval próbáld.
Törölt felhasználó
Nem tudom vissza lehet-e tenni a régebbi módot, szerintem nem 😞 Utána nekem is a piros x-es megoldás volt.
Seth
LOL. Éppen egy prérifarkast üldöztem,mikor elfutott a lovam elõtt én meg véletlen adtam egy fejest a paripának. Szegényke összecsuklott én meg repültem.
Azért megnyúztam szegény Sanyikát <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

kirol
Adj már tanácsot légyszi, hogy pl. a legelsõ bandita elfogást hogyan kell végrehajtani?

Mert amint odaérek, már messzirõl kiszúrnak, pedig lapulok a dzsindzsásban és megrohamoznak és végem is van. 😞

Akkor egyet árulj el nekem légyszíves.Én nem látok valami irányítási elemet,vagy ezt a játékot tényleg igy elcseszték?
Van ez a Dead Eye lõvési mód,ahol le tudod lassítani az idõt.Az elején tök jó,lelassítod,célzol,és lõsz.Tiszta Max Payne... Aztán egyszer csak lépsz benne egy szintet,vagy én nem tudom mi történt,de állítólag 3 szintje van.És onnan ha lassítasz,akkor nem lõhetsz normálisan,hanem örökké ilyen vörös x-eket rak az ellenfelekre,hogy aztán automatán maga lõje le a megcélzott pontokon.Ezt nem lehet valahogy visszarakni az alap megoldásra?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Seth
Áhhá, oké ,köszi

Törölt felhasználó
Ha kikötöd, akkor marad.
Waczkor
Gondolom ki kell kötni,hogy ne menjen el.Vagy safehousenál van ilyen hely,mint a gtaban a kocsiknak.Sajna még nincs meg,elvileg holnap😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Seth
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a jobb ló maradjon nálam? Mert akárhányszor visszatöltöm, vagy elvesztem a lovam,akkor az elsõ,alap ló jön ha fütyülök. Nem lehet lecserélni jobbra?

1 dolgot nem értek 😊 a limitalt verziós cuccokat csak singlebe adja be vagy csak multiba vagy mindkettõben? gondolok itt pl a lóra, arany pisztoly.. 😊

AntiHero
Van, nagyon is sok. Sebesség, erõs, életerõ stb..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
de már akkor vágom, paci és paci között van külömbség?
Törölt felhasználó
Végére értem a RDR sztori részének. persze igyekszem majd a sok mellékküldetést is megcsinálni, de nagyon sok mindent nem találok.
A fõszál viszont nagyon jó lett! Legjobban az utoljára bejárható terület tetszett és az ott található küldetések.
A limitedhez járó ruhát meg lehet szerezni, a többirõl nem láttam infót.
De gondolom akkor azokat is.

-tRs-Landor

<#violent>

Waczkor
Rád megint szükség volt....

XBOX Live Gamertag:Waczkor

demó van ps3-ra?

Törölt felhasználó
Lesz olyan küldetés ahol melléd állnak páran.
AntiHero
Mivel senki se tudja még.

valaki világosítson már fel lécci... de konkrét választ kérnék ha lehet😊 a limitált verzió csak annyiban különbözik hogy alapból kapsz extra cuccokat igaz? a sima verzióban is meg tudod szerezni azokat a cuccokat mint amit a limitálthoz adnak? vagy aki sima verziót vesz annak esélytelen a limitált verziós extra cuccok megszerzése? kérdeztem már pár fórumon de konkrét választ senki nem adott.. köszi

kirol
Itt társakat lehet magam mellé toborozni egy-egy küldetéshez?
Mert mondjuk banditát elkapni nehéz, mert amint megpillantanak, rám rohannak vagy 5-en és szétlõnek.

Törölt felhasználó
Én is, de valszeg csak kedden!
Mnemomic
Én is.

zzeN
Én, remélhetõleg még a héten.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arsnl
PS-en kifogja innen nyomni?

Mnemomic
A TheHut ma levonta a pénzt a játékért remélem hamar megjön-a magyar posta szokott mondjuk kihívásokkal küszködni..

Törölt felhasználó
Igen 😊
Atomreaktor
de akkoriban még csak 5 lapos póker volt, nem?

-tRs-Landor

Törölt felhasználó
Mert még nem jelent meg. Már ha érted, mire gondolok.

Papesz

Törölt felhasználó
Valaki nem tudja miért játssza el már másodszor a játék, hogy amikor elindítom egy tök régi mentést kap elõ, és úgy kell nekem manuálisan megkeresni a régebbi mentést?
Apus
berendelve 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Törölt felhasználó
Én is megrendeltem, remélem vidékre is a megjelenés napján hozza a futár.
Evogordon
Gondolom a game nem csak nekem lesz 0day buy😄

De legalább mi is csalhatunk 😄
kirol
Hát nagyon jóra sikeredett az biztos!

AntiHero
Ugyan az csak már újabb verziós engine.

kirol
Ez ugyan az a motor lenne, mint ami a GTA-ban van?
Mert ez sokkal szebbnek tûnik!

semmi visszaszámláló banner , hmm 😊

épp most 4 nap 6 óra 30 perc 😊

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

kirol
Rohadt jó a játék!

MerlinW
Ha nem nyersz akkor már csal a gép?😊 Teljesen normális hand-ek ezek a pókerben.

[merlinw.org]