Red Dead Redemption

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeva cSuw!
BC2 topikot láttad? 😊
közeledek a 100. userhez a sriptben 😄

-tRs-Landor

dave9004
simán
hello egy kérdés a deadly assassin outfitet hogyan szerzem meg mer a 3. feladat ot hozzá nem vágom egy nagy lila kör arra a városra ahol a serif küldik vannak az elején és el kel valakit kapnom élve vagy halva de se plakát nincs semmi? Köszi elõre is
Egy kérdésre kérnék választ,éri a game a 11 pénzt ps3-on?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

meg is van a how-to hozzá

-tRs-Landor

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki nem tudja, amikor John M. lovagol haza a családjához Dutch megölése után, milyen zene szól?
na megvolt az unboxing szóval +térkép! :Ð

-tRs-Landor

Apus
okés, köszi!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Törölt felhasználó
Bocs, rosszul írtam. Egy játék alatt kell 2000 chipet összeszedni.
Ez az elején nehéznek tünhet, de az utolsó városrészben már nagyobb vakszinten tolják, ott egy jólsikerült all-in elég hozzá.
Apus
egy pot-al kell behúzni a 200at, vagy egész játék alatt ráér? mert én tegnap 170 nyerõbe hagytam ott az asztalt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Waczkor
Egyik küldetésnél kapod meg a csajnál.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Lasszót hogyan lehet szerezni?

kill3r21
megprobálom köszi 😊
Waczkor
Ha nem húzod be fullra a ravaszt,akkor nem céloz automatán,kb feléig behúzod és akkor tudod szabadon mozgatni.Ha nem úgy húzod rá,hogy ott a csávó pont középen amerre nézel,akkor eleve nem célozza be.Meg ha jól rémlik,ha be van célozva is lehet mozgatni,vagy használd a dead eyet.

kill3r21
nemtudom lábon löni mert az automata segitség, állandoan középre céloz :S
Waczkor
Lábon lövöd vagy kilövöd a kezébõl a pisztolyt.

kill3r21
hogy tudok elfogni egy banditát, aki éppen lõ rám mint az állat, de kinyirni nem akarom, mert élve kell...
Törölt felhasználó
Sikerült összehozni a High Roller achievementet 😊 200 chipet kell nyerni pókeren.

Két dámával toltam all-int és fogadta egy 5-7 OFF 😊
cSuwwi
közben megtaláltam máshol:

"Ott a Thieves landingnál be kell menni a raktárba ahonnan az Írrel kiszabadítasz vlkit az írrel és ott van bent az irodában egy láda ha azt kinyitod akkor megvan a Search-ös rész"

shit happens

cSuwwi
még azt a szobát is megvettem ami a folyóparton van, de így se unlockolja

shit happens

cSuwwi
Hogy kell a 3. outfitet megszerezni?
Abból a 6 pontból 5 megvan, kivéve az elsõt.
Search Thief Landing.

Ezzel az a gond, hogy az utolsó pont az volt, hogy vegyek megy egy xy ruhát a Thief Landingos szabótól, ami megvan (be is jelölte) így nyílván megtaláltam Thief Landingot is, mégse mutatja.

Story módban kell rábukkanni, vagy bug?

shit happens

Sziasztok!
A sharpshooter skill, minden fegyverre vonatkozóan növeli a pontosságot, vagy csak azzal amivel lövök.

koszi mar megvan.. jo moka.. foleg amikor egy varosi kutyat lasszozok meg mennyire beidegesedik😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

pont most szereztem meg.....
dave9004
valszeg eu-ba csak holnap jelenik meg lehet h azért? addig is nyírjátok egymást😄
Törölt felhasználó
On-line játszik valaki?
Belépek és a free roam tele van gép által vezérelt figurákkal.
Látok pár on-line játékost és meg is hívtak már bandázni, de hiába próbálok bármilyen játékmódba belépni, sehol senki.
Mi lehet a gond? Kevesen vannak még on-line, vagy mi a fene?
Köszi a választ!

elõször a masiniszta ruháját kell megszerezned hozzá

-tRs-Landor

A vonatot el lehet lopni?😊

jobb ruci, fegyverek, ló

-tRs-Landor

a.carkey
A #114-et kapjátok már ki!

A medve nem játék.

a.carkey
Igazából mi a különbség?
Adnak pár cuccot és kapsz egy OST CD-t a játékkal, vagy mi?

A medve nem játék.

-tRs-Landor

dave9004
ezt most tényleg így kellett neked benyögni? hogy most mit csinálnék veled azt nem írom le
dave9004
én is😄
Apus
gratula a spoilerhez bazdmeg.

Hello!!!Amikor a végén megölik a karaktert, akivel végig tolom, és beadja a játék a fiát felnõtt korába, utána van még Story küldetés??Vagy gyakorlatilag sztori kilõve???Elõre is köszönöm.....
dave9004
eh nekem már ma jött volna 576-ba pestre de nem engedték a határon át a kamiont😞 és azt se tudom h ha ausztria felõl jön hogy ér ide. Mivel arrafelé most M1-es autópálya hiánya miatt nem lehet közlekedni
UoNokedli
szegedi 576-ban van már RDR?

Origin: ProXim86 (FIFA15)

FLeT
Köszi!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Seth
Bal oldalt van egy kék csík. Az a ló erõnléte. Ha nyomogatod a vágta gombját akkor abból fogy. Ha letelik akkor a ló megelégeli és ledob.Egyet nyerít is elõtte jelzésképp, szóval akkor hagyd abba.

PSN ID.: Beegabor

kirol
Mert gondolom ezerrel nyomkodod a gombot azért.

FLeT
Mért dobál le a lóóóó?<#violent>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Nem kell ehhez warez.
Én tegnap mentem original limited edition XBOX360 verzióért.
Hogy honnan szerezték meg azt nem tudom, de elõbb jött mint a sima verzió.

Seth
? Kb 4 órát toltam vele eddig ?

Tinman
Seth, ne vedd bántásnak, de hogy a büdösvérveretesretkestelibevertnyúllábba van az, hogy megjelenik egy játék, te már letoltad és hasznos tanácsokkal látod el a népet. Nem érdekel a wrz, nem arra gondolok, hanem arra, hogy a francba van neked erre idõd? Nyertél a lottón? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Bonnie küldetéseit csináld . 3. vagy 4. küldetésre megkapod

TDC Geronimo
ha esetleg holnap valaki veszi westendbe vagy arra jár beírhatná, hogy lehe-e már kapni. Ne kelljen felmennem feleslegesen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Törölt felhasználó
Sõt, most olvasom már többen meg is kapták. De sok helyen már el is fogyott, szóval az járt jól aki elõrendelte. Remélem nekem is meghozzák ma.
okes thanx😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)