Red Dead Redemption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BC2 topikot láttad? 😊
közeledek a 100. userhez a sriptben 😄
-tRs-Landor
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ez az elején nehéznek tünhet, de az utolsó városrészben már nagyobb vakszinten tolják, ott egy jólsikerült all-in elég hozzá.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Két dámával toltam all-int és fogadta egy 5-7 OFF 😊
"Ott a Thieves landingnál be kell menni a raktárba ahonnan az Írrel kiszabadítasz vlkit az írrel és ott van bent az irodában egy láda ha azt kinyitod akkor megvan a Search-ös rész"
shit happens
Abból a 6 pontból 5 megvan, kivéve az elsõt.
Search Thief Landing.
Ezzel az a gond, hogy az utolsó pont az volt, hogy vegyek megy egy xy ruhát a Thief Landingos szabótól, ami megvan (be is jelölte) így nyílván megtaláltam Thief Landingot is, mégse mutatja.
Story módban kell rábukkanni, vagy bug?
shit happens
A sharpshooter skill, minden fegyverre vonatkozóan növeli a pontosságot, vagy csak azzal amivel lövök.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Belépek és a free roam tele van gép által vezérelt figurákkal.
Látok pár on-line játékost és meg is hívtak már bandázni, de hiába próbálok bármilyen játékmódba belépni, sehol senki.
Mi lehet a gond? Kevesen vannak még on-line, vagy mi a fene?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Adnak pár cuccot és kapsz egy OST CD-t a játékkal, vagy mi?
A medve nem játék.

-tRs-Landor
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
PSN ID.: Beegabor
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Én tegnap mentem original limited edition XBOX360 verzióért.
Hogy honnan szerezték meg azt nem tudom, de elõbb jött mint a sima verzió.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)