Red Dead Redemption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyenlõre nekem a lovaglás kicsit unalmas, de rengeteg más apróság kárpótol.
Most épp pókeroztam pár figurával. Csávó behív egy all-int 112 zsetonnal. Kezemben QQ
Természetesen all-in. Másik csóka call.
flop
722
turn
K
river
3
Elsõ csávó mutat :72
Másik fazonnál meg : K3
Fasza...
De megnyertem a kocsma felsõ szintjén található bérlakás árát utána 😊
Ez egy GTA jellegû játék lesz a vadnyugaton?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]

1. XBOX
2. PS3
3. Megvárom a Pc verziót <#vigyor5>#vigyor5>
4. Még nemtudom
Remélem igazuk lesz...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A medve nem játék.
Viszont ha megunok egy játékot eladom vagy elcserélem másikra. Vagy ha késõbb veszek meg egy játékot azokat 4-5 ezer körül beszerezhetem.
Na meg nem veszek minden hónapba játékot amit meg megveszek bõven elég.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez is ki fog jönni PC-re nem kell emiatt aggódni. Csak várni kell rá 1 évet minimum.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De szerintem látva a Call of Juarez új részének jó szereplését vétek lenne a Rockstar részérõl nem kiadni pc-re. Max dobjanak rá egy jó kis védelmet, amit nem lehet 1-2 hónapig feltörni, addig meg tuti beszedik a bevétel nagy részét belõle.
A jövõhéten jön a multiplayer trailer, várós nagyon a játék.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Hivatalos oldal.
Debut Trailer
IGN First Look
IGN Galeria