Red Dead Redemption

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
magyarul csal a gép, szuper 😄
Törölt felhasználó
warez
Seth
Warez ?

PSN ID.: Beegabor

Mnemomic
Hogyan játszol már vele?

Törölt felhasználó
Lassan 3 óra játék után engem teljesen magába szippantott a vadnyugat!
Egyenlõre nekem a lovaglás kicsit unalmas, de rengeteg más apróság kárpótol.

Most épp pókeroztam pár figurával. Csávó behív egy all-int 112 zsetonnal. Kezemben QQ
Természetesen all-in. Másik csóka call.

flop
722
turn
K
river
3

Elsõ csávó mutat :72
Másik fazonnál meg : K3

Fasza...

De megnyertem a kocsma felsõ szintjén található bérlakás árát utána 😊
Seth
Jah, az

FLeT
Sziasztok!
Ez egy GTA jellegû játék lesz a vadnyugaton?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

shaddam
Ebbõl GOTY lesz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

galmat
Elsõ teszt: Game Informer 97,5 % !!!

Törölt felhasználó
Én már nem nézek videót 😊 Valahogy csak kibírom azt a kis idõt 😊
MerlinW

[merlinw.org]

http://rockstargames.com/reddeadredemption/news

arsnl
Júniusban máris jön majd az elsõ DLC ami elõször is ingyenes lesz és majd 6 co-op küldetést tartalmaz. 2-4 játékos játszhat majd.

Nemrégiben megnyitott a red dead place nevezetû rajongói honlapja a játéknak, ahol a jobb oldalon egy eléggé érdekes szavazás van kitéve. Név szerint, hogy ki milyen platformra szerzi be a játékot:

1. XBOX
2. PS3
3. Megvárom a Pc verziót <#vigyor5>
4. Még nemtudom

Remélem igazuk lesz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
DanielT
Megveszed, eladod, cseréled. Szinte fillérekbõl lehet legálisan játszani.

jatekaim.hu
a.carkey
Nem kell MINDENT "megvenni". Ált. ez a lényeg. Ez mondjuk meg kell, sõt, kötelezõ! 😄

A medve nem játék.

AntiHero
11-12 ezer egy új játék megjelenés napján. Megjelenés napján csak a nagyon jó játékokat veszem meg. (pl most májusba Alan Wake és Red Dead R.)

Viszont ha megunok egy játékot eladom vagy elcserélem másikra. Vagy ha késõbb veszek meg egy játékot azokat 4-5 ezer körül beszerezhetem.

Na meg nem veszek minden hónapba játékot amit meg megveszek bõven elég.

Gondolom te is konzolos vagy. Hogy tudtok játékot venni? Még pc-hez képest is sokkal drágább konzolra a játék, igaz, hogy nem kell az alkatrészek folyamatos fejlesztésével törõdni, mint a pc-sek esetében. De akkor is 12-15000-ért új játék az eléggé leterhelheti a költségvetést, fõleg, hogy annyi jó játék kijön (fõleg rpg, tps fronton)...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AntiHero
Ez nem így mûködik. A Bevételek nagy része mindig is a konzolokban lesz. Pc-n is van bevétel, de az nem olyan nagy.

Ez is ki fog jönni PC-re nem kell emiatt aggódni. Csak várni kell rá 1 évet minimum.

Mondjuk én kicsit (nem is kicsit a hétszázát neki) a Fable 2 és a God of War sorozat miatt is irigykedem a konzolosokra... De tudom nem irigykedni kell, hanem konzolt venni :-)

Miért van az, hogy ennyi jó dolog jön a konzolokra, pc-re meg csupa fo.s(néha vannak kivételek)? Egyébként ez olyan grandiózus nagy játéknak tûnik (western gta, baromi sok lehetõséggel: póker, vadászat, fejvadászat, különbözõ minijátékok, western fegyverek, lovak betörése stb.) , ami simán megállná a helyét pc-n is, sõt rendszerkövetelmények ismerete után azonnal elõ is rendelném...

De szerintem látva a Call of Juarez új részének jó szereplését vétek lenne a Rockstar részérõl nem kiadni pc-re. Max dobjanak rá egy jó kis védelmet, amit nem lehet 1-2 hónapig feltörni, addig meg tuti beszedik a bevétel nagy részét belõle.

Neogan
Ez bitang jó lesz! 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

arsnl
kicsit elbasztam, de legalább látni😄

arsnl
Új multi vidi:

AntiHero

AntiHero

Prince23
Elég rövid lett 😛

Amúgy ITT egy elõzetes róla.
Nagyon baba lesz!
szerintem qrva jó lesz 😊

FRe4k
Ez büntetni fog! <#nevetes1>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Mnemomic
Mnemomic
Hi!

Én már meg is rendeltem elõvételben 😊

Én várom 😊

shaddam
Van egyáltalán a pc-s részlegnek értelme?
A jövõhéten jön a multiplayer trailer, várós nagyon a játék.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

akyyy
ezt is be kéne zárni mert nem jön ide senki. van értelem egyáltalán konzol részlegnek az sg-n?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rincewind
Nem tûnik rossznak...Red Dead Revolver megvan(nem játszottam ki)...De Gun jobban bejön/bejött(végigjátszottam)..

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

nem nehéz döntés xbox 360 a megfelelõ választás😊))
Ja, es latva az uccso guns & deaths videot nehez elhinni, hogy ez a hetedik hozzaszolas. Konzolosok, nem latjatok ezt a gyongyszemet?? En PC-s vagyok, de lehet hamarosan konzolos (is) leszek (csak meg nemtom box-ot vegyek vagy ps3-at) <#buck>
Rincewind
theone91
Read... LOL... 😄SA😄

werkfilm
csak ne legyen olyan szar mint a wet

Rincewind
Crap, tudtam, hogy el fogom cseszni, sietek... 😄

Majd valami moderator javitja. 😛
Seth
RED DEAD REDEMPTION

Rincewind
Nehez elhinni, hogy nincs meg neki topicja...

Hivatalos oldal.

Debut Trailer

IGN First Look

IGN Galeria
← ElőzőOldal 15 / 15