Red Dead Redemption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Vagy honnan az anyámból lehet ezt megszerezni Ps3-ra? Égen földön nincs...😄
Bár kétségtelen, hogy sokkal jobban esik lábon lõni elõbb 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Majd egy kanyonba beterelni a vad lovakat. És itt állandóan megszökik a csõdör és vége a küldinek. De melyik a kib@szott csõdör, mert mind megfogtam már, de mindig fail a küldetés! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hogy lehet élve elfogni?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Célkeresztel lepásztázol akit tudsz, eleinte PS3-an a jobb oldai mutatóujj gombbal.
Akkor párbajozol, amikor kihívnak.
1. Végignyomtam már pár küldetést de még azért nagoyn az elején járok próbálkoztam ezzel a dead eye funkcióval de kb addig jutok hogy a jobb analog stickel kell elinditani de utána mivel jeleölök ki?
2. Hol lehet elõször párbajozni mert még arra sem került sor eddig.
Köszi a válaszokat, amugy a játék minden képzeletemet felülmúlta majdnem minden téren. Mindenben sokkal de sokkal jobb mint a gta4 volt de az irányítással még most sem vagyok teljesen kibékülve, de kb ennyi a hiba benne.
Itt akkor most mit jelent a piros és a kék csík?
Múltkor azt mondta valaki, hogy a piros a ló erõnléte.
(De furcsa lett ez a fénykép! Mintha extra nagy pixelbõl állna a panel! 😊)
A dead eye a lassított módus, amikor több célpontot tudsz egyszerre kiválasztani. Max Payne-ben volt.
Térkép jobb oldalán látod azt a piros csíkot? Na az az. Jobb kart lenyomod és akkor aktiválódik
PSN ID.: Beegabor
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
PSN ID.: Beegabor
Ez szemétség. 😞
😄
Valahol 20-25% közt vagyok de eddig harcban alig lehet meghalni.Hiába jön 10 ellenfél,ezzel a belassítom-beikszel módszerrel egy hadsereget le lehet lõni,belém meg annyi lövedék kell hogy ha baj van simán elfutok a következõ fedezékig,ahol persze pillanatok alatt full-ra gyógyulok.
Pedig az auto-aim-ot már az elsõ 5 percbe kivettem,mert azt eleve utálom minden játékba,ebbe meg aztán tényleg nullára redukált minden nehézséget.
Szóval nem tudom késõbb fog-e nehezedni,de nem ártana.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jó hogy írod, mert pont emiatt akarok konzolt venni.
Részemrõl az XBox360-ra gondoltam.
Ha valaki meg tudna dobni privátban pár infoval, azt megköszönném.
(Röviden: Megtartom a PCm is, mert kell a munkámhoz, így fõleg az érdekelne, hogy:
-milyen monitort javasolnátok, ami mind konzolhoz, mind PChez a tökéletesnél is tökéletesebben megfelelõ - vagyis milyen kimenet, stb. szükségeltetik a monitoron, milyen paraméterei legyenek, méret, stb.?
-milyen kiszerelésû XBox360-at érdemes venni (zéró tapasztalatom van), ami jelenleg a legjobb teljesítményt nyújtja (nem érdekel, hogy van-e hozzá játék vagy sem)?
-mire kell figyelnem vásárláskor?
Bocsi a rövid offért, bár szerintem sok PCs gondolkodott el konzolon amióta ez kijött. 😄
ON!
Mindig is kiáltott a játékpiac egy jó kis sandbox westernért. Anno a Gun nem volt éppen rossz, de azért nagyon komoly gyerekbetegségei voltak. Akkor is úgy voltam vele, hogy egy kicsivel több ráfordítással igazi klasszikus lehetett volna, és reménykedtem, hogy lesz még igazán sikerült darab is a stílusban. Hát kérem, itt van. Beszarás, milyen jó lett! A grafika, a hangok a ZENÉK(!!!) hihetetlen magával ragadó. Ráadásul az 2000-es évek talán eddigi legszimpatikusabb fõhõsét van szerencsénk irányítani.
Nálam ez azt hiszem, erõsen game of the year esélyes, eddig idén csak a Mass Effect 2 nyûgözött le ehhez hasonlóan. 2 thumbs up, way up!
Ha valamiért, hát ezért megéri konzolt venni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"