Red Dead Redemption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ilyen gondjaim nem voltak
やられたらやり返す。倍返しだ!
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Valamint még1 dolog ami qrvára felidegesített immáron 3.szor...A program fogja magát és kinullázza a vérdíjat amit a fejemre tûztek. 3.jára bukom el a 10ezer feletti vérdíjat, mindenféle elõzmény nélkül (nem fizettem váltságdíjat,nem adtam le bocsilapot, nem tettem semmit amiért el kéne vennie)....
http://www.youtube.com/watch?v=CvUN8qg9lsk
[ Ha az egész filmet le szeretnéd tölteni, akkor a 'red.dead.redemption.hdtv.xvid-2hd'-re keress rá. 😉 ]
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
-tRs-Landor
snóblinak tûnik így olvasva.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Neked van mondjuk 2 hármasod,1 kettesed és 2 négyesed.
Ekkora ha te kezdesz,bemondod hogy összesen az asztalon van mondjuk legalább három darab hármas kocka.Neked van kettõ,valószínû hogy másnál is van egy legalább,tehát akkor már megvan a három hármas kocka.Persze lehet hazudni is,de ilyenkor rávághatják,hogy blöffölsz és ha kiderül hogy nincs legalább három hármas kocka,amit bemondtál,akkor elveszíted egy kockádat.
Ezután a következõ játékos mond be valamit.Neki ilyenkor magasabbat kell mondani,tehát ugyanazt nem mondhatja mint te,csak pl hogy 4 darab négyes,vagy hármas van,vagy a mennyiséget növeli,vagy a kockán lévõ pontok számát,értékét.
Annyi a lényege,hogy mindenki mond egy tétet.Szépen növekszik a tét,ha ügyes vagy,akkor az utánad lévõ játékosnak olyan magasat kell mondania,hogy azonnal kiderül hogy blöfföl és veszíti is el egy kockáját.
Ha valaki azt mondja a másik tétjére,hogy blöff,akkor megnézik és ha nincs legalább minimum annyi olyan kocka az asztalon,mint amit bemondott,akkor elveszik a blöffölõ játékos egy kockáját.És addig megy,amíg egy játékos marad.
Kb ennyi,nem bonyolult annyira,de neten nem találtam rendes leírást magyarul,csak angolul.
Azért is hívják Liar's Dice-nak,mert tudni kell okosan hazudni,hogy még ne legyen feltûnõ,hogy neked milyen kockáid vannak.Ha 3 hármasod van,akkor bemondod hogy van legalább 4 hármas az asztalon,a következõ bemond valami olyat,hogy van öt darab 4-es.mivel nálad két kocka van,ami nem hármas,de tudod milyen,így kiszámíthatod,hogy lehetséges e hogy kijön e az,amit mondott.
Tehát a téteknél mindenki kockája játszik,nem csak a te kockáid.
Leírva bonyolultabb,mint maga a játék😊
Remélem valamennyire érthetõ volt.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
deadly assassin outfit (amit ellehet hagyni ha nem a "jó" sorrendben csinálod a küldiket)
warhorse
golden gun (ami csak az alap fegyverekre igaz...)
meg original soundtrack (amit 3 perc alatt megtalálsz torrenten és letöltöd)
jah meg van egy papír borítás még a tokon benne egy képpel
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Multizni természetesen szeretnék, ahogy olvastam/láttam, van free roam amiben spanokkal mmo-szerûen lehet csoportos garázdaságot és szándékos emberölést, rablást kivitelezni ... azt GTA-val sosem használtam ki, max 10-20 perces próba volt ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
köszönöm
-tRs-Landor
Egyébként ha érdekel a game,csak ajánlani tudom ha a western feeling bejön,multira nagyjóság. A Single ellaposodik akárcsak a GTA-k.😊
Szerk.: Én élvezem a mászkálást,meg a lövöldét,meg hogy már majdnem 10.000 vérdíj van a fejemen. De rá lehet unni.😊
A fõ problémám az hogy nincs kihatással szinte semmi komoly dologra az hogy jó vagyok vagy rossz. Hiába hatalmas vérdíj a fejemen,azon kívül hogy jönnek néha a fejvadászok meg serifek és legyapom õket a sztoriban nem változik semmi. Ugyanúgy mosolyogva úriemberként beszélgetek a sztoriban a seriffel,mintha nem én lettem volna az aki vagy 200 munkatársát elföldeltette..😊
Így ha végignyomod a sztorit nincs sok értelme újra végigvinni...Mellékküldikkel el lehet ökörködni,meg vadászgatni,rabolgatni. De biztos megunható,egyenlõre nem unom,de megfogom szerintem..😊
A multijával többet játszottam eddig,élvezem a fejlõdési rendszert,haverokkal lovagolni a prérin,rabolgatni,levadászni más játékosokat,egyedül fejvadászkodni. Jóas.😊
LOAD után vagy alvás után rendszerint a jó ló van ott...De sokszor van hogy lövöldözés,vagy állatnyúzás közben eltûnik a paci és füttyre az alap gebe jön..😊
38ezerért pedig Arcade-ot bogzot kapsz nuku vinyó (nuku tartalmas szórakozás jópár játéknál,és nuku live),úgy aztán mesés az élmény,50 körül figyel a vinyós bogz,fullHD filmek kilõve rajta,blueray nuku,vinyó kisebb jóval és igen nehézkes berhelni,wifi nuku egyszóval totál felesleges az árral dobálózni...Az ingyen multi dolgon lehet nevetni,de ettõl a tényen nem változtat,fizettek egy olyan dologért ami mindenhol máshol ingyen van,és a pénzért cserébe SEMMIVEL sem kaptok többet.
Továbbá ez nem Ps3 vs X360 topik,és nincs is kedvem folytatni,pls ne is reagálj mert nem érdekel.
Xbox? Elvbõl se! 😊
És nincs is xes ismerõsöm.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
... bár ROYAL, a teljesség kedvéért, ha már nem sajnáltál 70 ezret a 38 ellenében a PS3-ra, akkor havonta kemény 800 Ft -ért akár Live-ozhatsz is Boxos ismerõsökkel. De te döntesz és nem akarok senkit lebeszélni. Csak mondtam, mert ezen az "ingyen multi" dolgon mindig nevetek. (bár tény, hogy a 0 kevesebb mint a 800)
Hey! Szia Skynet! <#vigyor0>#vigyor0>
Ha multizni is akarsz (megéri,nagyjóság a multija) akkor ps3,ott legalább ingyé játszhatsz😊
Más!
NÉPEK! Ps3-on tolom a game-t és hiába török be lovat,hiába veszek lovat,rengetegszer ha leszállok a lóról és elmegy a paci akkor a girhes fekete fehér dög jön füttyszóra...Programhiba???
Attól független, hogy maga a játék is szemmel láthatólag GTA motor 😄
De nagyon várom már =(
Lehet ezért, meg a BluRayért veszek PS3at...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
van ez a treaser hunteres challange, elsõnél járok, és csak egy képet kaptam róla, meg hogy valahol new austinban(nem biztos, hogy ez)található. a helyet, ahol találtam a térképet, már régen elhagytam, nem hinném, hogy visszatalálok oda. esetleg valamit nem tudtok javasolni?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Galopp...fut...vágta...ua.
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®