Durva egy szeptember lesz, annyi szent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt aki nem akar plázamoziba járni, az járjon 5-600 Ft-ért mûvészmozikba. SOkkal jobbak a filmek is, jobb a légkör, manapság még menõbb (de érdekes) filmeket is levetítenek. Pl Becstelen Brigantyk simán lement. Igaz nyálas popcorn filmeket nem vetítenek, meg scifibõl/fantasyból is csak az elvontabbakat.
inkább túl sok a jó film, nem?
"Csekély 17 új filmet láthatunk szeptemberben, köztük az év leginkább várt mûvét, legkeményebb horrorját és a leglátványosabb alkotását is. "
District 9-et tudtam csak otthon megnézni, (mivel moziban még itt nem adják) ami szerintem jó film lett csak a kamera rángotásoktól szédültem be, a végsõ állomás halálosan unalmas lett. Becstelen Brigantyk unalmas, vontatott, beteges, nem tudom hányszor akarják elõvenni ezta zsidós szenvedõs sztorit.
kicsit off: valami szakértõ elmagyarázhatná nekem, hogy mi a szórakoztató abban, ha egyik ember a másikat nyomorítja. horror, stb.
Rendezõ vs. Producer az nálam valahogy totál egál harc, asszem elbújok szégyenemben 😄 😉
Mekkora divat itt a configra verni...
rendezõ: Shane Acker
forgatókönyvíró: Pamela Pettler, Shane Acker
producer: Timur Bekmambetov, Tim Burton, Dana Ginsburg
Szóval nem Tim Burton rendezi az fix. Csak mivel Acker neve nem ismert mindenhol Burtont tüntetik fel elõször, de csak mint producert. Csak az eberek azt már nem olvassak el hogy "FROM PRODUCER", csak annyit hogy Tim Burton, és egybõl azt hiszik õ a rendezõ.
itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=OnoJecu9e7c
itt annyit írnak, hogy tim burton és timur bekhambetov producerektõl és shane ackers rendezõtõl - no komment, hogy a producerekkel kezdik a névsorolvasását, de ezt kell, hisz õket ismeri az ember.
Hivatalos trailerben Tim Burton és Timur Bekmambetov van feltüntetve mint rendezõ.
Összeesküvés az van 😊
Ha van valami paranoid linked filmrendezõklónozásról, akkor azt külld el kérlek, kiváncsi vagyok!
tim burton igazából, ha akarná, sem tudta volna rendezni, hiszen angliában csinálta az alice-t (most meg utómunkázik ezerrel), és egy animációt sokkal nehezebb készíteni (az meg luxemburgban meg kanadában forgott). burton ugyan ott van a stáblistán, de csak azért, hogy még jobban el lehessen vele adni a filmet. (még annyira sem mûködött benne közre, mint a corpse bride-ban-)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nem ugy volt, h most jön 9-én idehaza is a 9 cimü animácios film?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Részemrõl lezártam okos enged balfasz szenved.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Csak nekem tûnik úgy, hogy 3 különbözõ filmrõl van szó?A leginkább várt, legkeményebb horror és a leglátványosabb alkotás (ha 1 lenne akkor vmi ilyesmi lenne szvsz:A legkeményebb,leglátványosabb és leginkább várt alkotását 1 horrort..)
Ha kérdezed: fogalmam nincs, hogy melyik a kemény és melyik a látványos az író szerint. De szerintem skyline-nak sem. Csak õ nem tudott szöveget értelmezni és bemesélte magának, hogy csakis a VÁ4 lehet a kemény és ezt kérte számon.
"A cikk eleje úgy kezõdik hogy VÁRHATÓ A LEGKEMÉNYEBB HORROR...Mivel a cikk két horrort említ"
Úgy kezdõdik, hogy várható a legkeményebbb horror. Igen. És nem kettõ, hanem három horrort említenek. Azért számolni illik tudni.
Senki nem írja, hogy a VÁ4 a kemény. Csak te. Valamiért ezen kezdtél el rángatózni. Azt sem írják, hogy a Kísértetjárás az. De lehet, hogy az író szerint az. Attól, hogy szerinted nem, szerinte lehet. Mint ahogy lehet, hogy a VÁ4. Mint ahogy lehet, hogy a harmadik, amit tegnap óta nem találsz.
A diagnózis: valaki leírja, hogy jön a legkeményebb horror. Te elolvasod. Azonnal azt hiszed, hogy a VÁ4 az és rákérdezel. Holott senki nem írja, hogy a VÁ4 az. De te azt hiszed. Hogy miért? Senki nem tudja.
Egy szerencsére biztos. Szerinted a legkeményebb egy olyan film, amit még be sem mutattak. Gratulálok. Nem sokat értesz a horrorokhoz.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A cikk eleje úgy kezõdik hogy VÁRHATÓ A LEGKEMÉNYEBB HORROR...Mivel a cikk két horrort említ: Az egyik a kísértetjárás ami hótgagyi. A másik az elég elhíresült Végsõ állomás negyedik része ,ergo ERRE gondolt a cikk írója. És ÉN MEGKÉRDÕJELEZTEM hogy ez mitõl kemény, nem feltételezem!
Idióta...
A District 9-rõl hallgatok, mert még mindig nem tudok róla egy árva kukkot sem (tudom-tudom, el kéne már olvasni a kritikáját vhol 😊).
A 3-d-s filmektõl menekülni kell, mert ezek esetében az fõ feature, hogy 3d (ki hitte volna), ami az összes többi tényezõ rovására megy.
A Moziünnep mindenesetre örvendetes, talán meg lehet majd nézni vmelyik korábban elmulasztott nagy filmet (már ha beleesik a kínálatba).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem az okozza félreértést hogy te úgy értelmezed ezt a kérdést mintha érdeklõdve tette volna fel? Valahogy így: A végsõ állomás új része tényleg a legkeményebb horror? Mintha õ keménynek tartaná és csak megerõsítést kérne a cikkírótól.
Miközben Skyline így értette a kérdést: Honnan veszed azt az elborult hülyeséget cikkíró úr, hogy a legkeményebb horror a VÁ4?!?!?
Tehát nem tartja keménynek. A szövegkörnyezetbõl viszont egyértelmûen kiderül, hogy az utóbbi értelmezés a helyes.
De poén ez a vita <#nyes>#nyes>
"Tehát én nem feltételezem és nem is állítom, Szekeresnek ment a kérdés,mitõl legkeményebb horror a VÁ4...."
Ha nem feltételezed, akkor miért feltételezed? Megint csak az mondod a kérdésben, hogy a VÁ4 a legkeményebb horror. Ezt honnan veszed? A világon sehol nem látom leírva, hogy a VÁ4 kemény horror, egyedül te hajtogatod a kommentjeidben mániákusan. Vagy ötször leírtad már.
A CIKKÍRÓTÓL KÉRDEZTEM ÉRDEKLÕDVE!!!!
Segítek így kezdõdik a cikk:
"Csekély 17 új filmet láthatunk szeptemberben, köztük az év leginkább várt mûvét, LEGKEMÉNYEBB HORRORJÁT és a leglátványosabb alkotását is. "
Tehát én nem feltételezem és nem is állítom, Szekeresnek ment a kérdés,mitõl legkeményebb horror a VÁ4....
HADIÖKÖE!!!!<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Honnan veszed, hogy a Végsõ állomás 4. kemény? Látom én, hogy kérdés, de nem értem, hogy miért kérdezed, hogy kemény? Miért merül fel a kérdés? Mivel kérezed, feltételezem, hogy nem tudod a választ. Ezért válaszoltam neked, bár nem tõlem kérdezed: annyira nem kemény, inkább csak tinicucc. Elégedett vagy?
A Barlang 2-t tudtommal még be sem mutatták, így vicces, hogy keménynek titulálod. Vagy egy tucat DVD-s horror kenterbe fogja verni keménységben, ha már az elõzetesek alapján ítélünk.
a pelhalm egy fos!
2 szereto meg inkabb nem birom Phoenix-et!
A The Haunting in Connecticut is egy hulladek,szarra untam magam!
A District 9-t es a The Final Destination 3D-t varom nagyon!
A tobbi nem erdekel!
"A legkeményebb horror a Végsõ állomás új része?" Ez egy kérdés a cikk írója felé.
"még mindig nem jutott el a tudatodig: az idei év legkeményebb horrorja a Barlang 2 lesz." Ez pedig a hozzászólás azon része ahol kifejtem hogy az idei év legkeményebb horrorja a Barlang 2....
Na így már remélem érthetõ...<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#help>#help>
???????????????????????? <<-----Mond valamit ez a jel?😊
"A legkeményebb horror a Végsõ állomás új része?" Látod ott a végén a kérdõjelet? Még így is teljes homály lapul a kis fejedben?😄DD
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB