84
-
Skyline #44 Te tényleg tökhülye vagy.
A CIKKÍRÓTÓL KÉRDEZTEM ÉRDEKLŐDVE!!!!
Segítek így kezdődik a cikk:
"Csekély 17 új filmet láthatunk szeptemberben, köztük az év leginkább várt művét, LEGKEMÉNYEBB HORRORJÁT és a leglátványosabb alkotását is. "
Tehát én nem feltételezem és nem is állítom, Szekeresnek ment a kérdés,mitől legkeményebb horror a VÁ4....
HADIÖKÖE!!!! -
Silenzio #43 Az ideji legkeményebb horror az lesz, mikor lerakom a kamerám a földre, elindítom a felvételt és rászarok az optikára. Aztán felteszem valamelyik elmés videomegosztó oldalra. Az aktust a szeptemberi mozis premiereknek szánom, a Vérvonal és a D9 kivételével silány a felhozatal. -
XymeAVF #42 Talán az is fokozza a félreértést, hogy a "leginkább várt mű, legkeményebb horror, és a leglátványosabb alkotás" csupán a cikk írójának szubjektív véleménye, viszont nem igazán derül ki a cikkből hogy mely filmekre/filmre gondolt. -
kalapos01 #41 Komolyan ennyire nem érted? Értelmezd már a szavakat. Írsz mindenfélét, de egy valamire nem válaszolsz.
Honnan veszed, hogy a Végső állomás 4. kemény? Látom én, hogy kérdés, de nem értem, hogy miért kérdezed, hogy kemény? Miért merül fel a kérdés? Mivel kérezed, feltételezem, hogy nem tudod a választ. Ezért válaszoltam neked, bár nem tőlem kérdezed: annyira nem kemény, inkább csak tinicucc. Elégedett vagy?
A Barlang 2-t tudtommal még be sem mutatták, így vicces, hogy keménynek titulálod. Vagy egy tucat DVD-s horror kenterbe fogja verni keménységben, ha már az előzetesek alapján ítélünk. -
FuryAlpha #40 az Orphan jo film nagyon! Neha majd szetbaszott az ideg a kis ribanc miatt!
a pelhalm egy fos!
2 szereto meg inkabb nem birom Phoenix-et!
A The Haunting in Connecticut is egy hulladek,szarra untam magam!
A District 9-t es a The Final Destination 3D-t varom nagyon!
A tobbi nem erdekel!
-
Skyline #39 Segítek hogy eloszoljn a ködfelhő,ha így sem oszlik akkor nincs miről tárgyalni...:D
"A legkeményebb horror a Végső állomás új része?" Ez egy kérdés a cikk írója felé.
"még mindig nem jutott el a tudatodig: az idei év legkeményebb horrorja a Barlang 2 lesz." Ez pedig a hozzászólás azon része ahol kifejtem hogy az idei év legkeményebb horrorja a Barlang 2....
Na így már remélem érthető... -
Skyline #38 Te vak vagy ember?:)
???????????????????????? <<-----Mond valamit ez a jel?:)
"A legkeményebb horror a Végső állomás új része?" Látod ott a végén a kérdőjelet? Még így is teljes homály lapul a kis fejedben?:DDD -
kalapos01 #37 Elolvastam, de továbbra sem látom azt leírva, hogy mitől a legkeményebb a Végső állomás. Az csak szimpla tinihorror. -
#36 Jesszus
Olvasd már el lassan, tagoltan. -
Pares #35 Én már megnéztem a D9-et. Hát, elég ha annyit mondok, nem egy szokványos film, az biztos. Bár a története eléggé érdekesre sikerült. Majd meglátjuk hogy fog tetszeni a nagyvilágnak. Nekem tetszett. -
Harkat 89 #34 A 9 című filmet nem szeptemberbe mutatják be idehaza? Azthittem premierje 09.09.09 -
kalapos01 #33 Dicséretes önkritika. Vagy nem magadnak vésted be? Nem te írtad le, hogy a Végső állomás új része a legkeményebb horror? -
Skyline #32 Szövegértelmezés barátom....Na abból most egy hatalmas karó... -
#31 "huhh, ez nagyon langyi volt. remélem a többiek nem fognak rosszakat gondolni rólad:)"
Az ő bajuk mit gondolnak. -
winnie #30 kíváncsi leszek,mennyit változnak majd az arányok.
Melyik szeptemberi premier érdekel legjobban?
District 9 (61%)
A végső állomás 3D (21%)
Hajsza a föld alatt (11%)
az előző hónap szorosabb volt:
Melyik augusztusi premier érdekel legjobban?
G.I. Joe (41%)
Becstelen brigantyk (36%)
G-Force - Rágcsávók (8%)
-
winnie #29 (mindig ez a fránya szövegértelmezés. fórumokon mondjuk gyakori hiba.)
nem olvastad el, amit írtam. annak nincs semmi értelme, hogy azzal jössz, hogy "Bezzeg a Béla!". annak van, hogy leírod, hogy sz-r a cím, hogy hiba volt lefordítani, hogy a másikat hiba volt úgy hagyni, de bezzegezni...
nem írtam olyat, hogy mit minek lehet fordítani, kell-e fordítani, hogy kell kiejteni, jó-e, ha lefordítják. csak annyit, hogy semmi értelme olyasmit írni, hogy "a Józsi lefordította, bezzeg a Béla nem."
semmi köze a district 9 magyar címének a surrogates magyar címéhez. külön filmek, külön forgalmazók, külön marketingtervek. az egyik fordított, a másik nem. de csak azért, mert az egyik megtette, a másik miért tegye meg?
"szóval angyalbögyörőm "
huhh, ez nagyon langyi volt. remélem a többiek nem fognak rosszakat gondolni rólad:) -
#28 Micimackópicim, magyarok vagyunk igen, és szerinted a District 9-t könnyebb kiejteni mint a Surrogates-t? Szerintem nem. Viszont a "District 9"-et csípőből lehetne fordítani "9-es Körzetnek" (jéééé még vissza is adja az eredeti címet.), de ők inkább ezt hagyták a búsba és a Surrogates-t fordították le Hasonmásnak... szóval angyalbögyörőm nem kellene kötekedni és személyeskedni. -
winnie #27 mondom, hogy az egy hasszám volt (5000 semmire sem elég, az nulla, főleg, hogy az én a hónap minden órájára vonatkozik - lehet, hogy valaki megír az FHM-be egy óra alatt egy cikket 40ezerért és mást nem csinál:) és nem sajnálatatom magam. miért tenném? a kollega sajnált, hogy micsoda életem van:)
a lényege, annak, amit írtam az volt, hogy a mozijegy ára még elviselhető, de nézni kell az egyéb költségeket is. ha az ember nem nem valakivel megy (ami ugyebár nem becsülhető pénzben), akkor ezt számba kell vennie. (utána persze, ha élmény a film, akkor nem fogja izgatni semmi anyagi tényező)
szerintem a filmek érdekesebbek, mint én, a'la gumicsont.
" az év legvártabbja, mert ugye az az Avatar"
nálad az. másnál más. főleg az előzetes után. részemről bármelyik horror várósabb, mint az avatár, de ez a korcs ízlésemnek köszönhető. kár hogy a zombieland csak novemberben jön... -
123sawyer456 #26 a mozis részét már nem rád értetem az akart lenni h, én mennék szívesen moziba ha lenne a közelbe... csak elírtam véletlen ( am ahol 5000-es órabér kevésnek számít akk olyan meló kell nekem is :D xD ) -
#25 amúgy nem tudom melyik filmre értette a cikkíró, hogy az év legvártabbja, mert ugye az az Avatar -
#24 5000 ft-os órabérrel miért rinyálsz és sajnáltatod magad? -
winnie #23 "megnézném hol kapsz te 5000-es órabért... én mennél moziba szívesen "
??? hol nem kap annyit az ember, ha nem havi fixért dolgozik fix munkaidőben? (nekik a jó, mert nekik nem kell számolni, hogy mennyi a szabadidejük:) próbáltam írni egy alacsonyabb számot, a hasamra ütöttem, de ez nem magas érték, csak laikusnak tűnhet annak.
de ez most ez nem rólam szól és egyetemistaként én is minden premiert megnéztem, ott voltam a moziban, de sajnos, amíg nem lesz mozi tőlem két sarokra és amíg csak egyedül tudok menni, addig muszáj belekalkulálni a kieső költséget. otthon ráadásul már lehet többes számban "mozizni". -
winnie #22 háát, sajnos ez van, welcome to the real world. egyedüli keresőként a családban két kisgyerekkel muszáj a napi 12-14 óra. annyi a minimum. de, ha az ember azt csinálja, amit szeret, akkor belefér. -
#21 ...(nekem) az utazás és a mozis holtidő minimum 2 óra. márpedig az 2 óra semmittevés, ami helyett lehetne 2 órát melózni...
Aztaa micsoda "életed" lehet, ha az az idő mikor nem dolgozol holtidő. LOL -
123sawyer456 #20 megnézném hol kapsz te 5000-es órabért... én mennél moziba szívesen de mire elér a tetves várusunkba egy film addig R5 simán lesz neten... győrig meg nem megyek fel egy filmér max egyszer ami az avatár lesz :D halloween 2 remélem szinkronos lesz... de nem hiszem h az lesz -
#19 Mellesleg kérdőjel van a mondat mögött. -
kalapos01 #18 Nem sok horrort láthattál, Skyline, ha szerinted az FD4 kemény. Sajnállak. -
#17 Kb. :) Ezek között egy sincs amiért fizetnék. Arról nem is beszélve, hogy sok büdös emberrel kell együtt nézni. :D Majd otthon ingyen, akár jobb minőségben (mozis kép fosh), kényelmesebben. Már ha lesz rá ingerem. -
Skyline #16 Szekeres....
A legkeményebb horror a Végső állomás új része? A fejedet a seggedben tárolod vagy mi? kb 1-2 hónapja is valami szarra pont így beírtad hogy legkeményebb horror de még mindig nem jutott el a tudatodig: az idei év legkeményebb horrorja a Barlang 2 lesz.
-
#15 Bocsmár.
Pánikfalva (Panique au village) -
#14 -
icemankimi #13 District 9 és a Hajsza a föld alatt ezek jók lesznek, de a többi a füst.
Nem lesz durva szeptember és október se!!!!!!!!!!!!! -
#12 én a hajsza a föld alatt-ot várom Travolta miatt.
cím az eléggé sablonos, ehh... -
winnie #11 "egy van ami őszintén érdekel, de azért az sem annyira."
nagy hiba. nézd meg a vérvonalat. majd később megköszönöd:)
részemről a free rainer érdekel, mert tévés (ismeri valaki?), plusz a rózsaszín sajt a netes filmes bennfentes guruktól jó értékeléseket fog kapni, mert cimbora csinálta, s ha nem elfogultak, akkor az sem rossz. -
winnie #10 " (és tegyük fel nem látványfilmről van szó) és ráadásul korábban van lehetőségem megtekinteni. Arról nem beszélve hogy tényleg drága 1 mozijegy. Mivel Fehérvár mellett lakom simán van buszjeggyel együtt olyan 1800-1900 forint 1 főre egy vetítés. "
tök mindegy, hogy látvány-e a film. ha látvány, akkor kivárom dvd-n vagy BR-en, nem?
egyébként meg nem drága a mozijegy, belefér, hogy 1000-2000 legyen egy film, de nem csak a buszjegyet kellene számolni, hanem mondjuk azt is, hogy valakinek (nekem) az utazás és a mozis holtidő minimum 2 óra. márpedig az 2 óra semmittevés, ami helyett lehetne 2 órát melózni (és otthon megnézni a filmet) és, ha mondjuk 5000-es órabérrel számolok, akkor máris 10ezer virtuális bevétel ugrott. és 10e már tényleg drága egy filmért. -
winnie #9 "Tudtam hogy nem tudják megállni és a Surrogates-t átnevezik valamivé... Hasonmás... gratula. Bezzeg a District 9 az nem lett 9-es Körzet, ami szerintem még jól is hangzana... "
a bezzegezésnek semmi értelme. ha valaki hülye, akkor te is lehetsz hülye? (ez egyébként ugorj a kútban-nal van)
persze, hogy átnevezik, lelkem, mert magyarok vagyunk és bizonyos angol szavak, mint a "surrogate", kicsit nehezek, ha helyesen akarjuk kiejteni. csak azért, mert a D9 nem kapott magyar címet, még a surrogates kaphat, nem? -
#8 én is ezt kérdeztem magamtól, aztán rájöttem, hogy azért durva, mert 17 teljesen érdektelen filmet sikerült szeptemberre összeszedni. 17 filmből egy van ami őszintén érdekel, de azért az sem annyira.
(az a district 9... kevés a sci-fi, de nagy az infláció ebben az országban) -
es5eNCe #7 Én sem járok moziba kivéve ha a film amit látni szeretnék nincs fent a neten DVD Rip vagy legalább screeneres minőségben. Egyszerűen nem éri meg ha egyszer az ingyen van (és tegyük fel nem látványfilmről van szó) és ráadásul korábban van lehetőségem megtekinteni. Arról nem beszélve hogy tényleg drága 1 mozijegy. Mivel Fehérvár mellett lakom simán van buszjeggyel együtt olyan 1800-1900 forint 1 főre egy vetítés. Ezért a pénzért pedig nem éri megnézni a filmeket (legalábbis nekem) csak ha tényleg fontos a látvány, persze ha mindig annyiba kerülne 1 jegy mint Moziünnepkor szerintem hetente több filmet is megnéznék. -
#6 ezekből egyedül a D9-et lesz értelme megnézni, esetleg a Pelhamot, ha nem tudnánk, hogy gyenge lett.
röhejes a 70 perces Végső állomás. ilyenkor mindig belegondolok abba, hogy ezért is ugyanannyi pénzt kérnek, mint egy 2,5 órás filmért. sőt, most még többet is, mer 3D ugye. -
#5 Durva szeptember? Hol?