Durva egy szeptember lesz, annyi szent

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 9 címû filmet nem szeptemberbe mutatják be idehaza? Azthittem premierje 09.09.09

Dicséretes önkritika. Vagy nem magadnak vésted be? Nem te írtad le, hogy a Végsõ állomás új része a legkeményebb horror?
Szövegértelmezés barátom....Na abból most egy hatalmas karó...<#wow1>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Magiszter
"huhh, ez nagyon langyi volt. remélem a többiek nem fognak rosszakat gondolni rólad:)"
Az õ bajuk mit gondolnak.

kíváncsi leszek,mennyit változnak majd az arányok.

Melyik szeptemberi premier érdekel legjobban?

District 9 (61%)
A végsõ állomás 3D (21%)
Hajsza a föld alatt (11%)

az elõzõ hónap szorosabb volt:

Melyik augusztusi premier érdekel legjobban?
G.I. Joe (41%)
Becstelen brigantyk (36%)
G-Force - Rágcsávók (8%)
(mindig ez a fránya szövegértelmezés. fórumokon mondjuk gyakori hiba.)

nem olvastad el, amit írtam. annak nincs semmi értelme, hogy azzal jössz, hogy "Bezzeg a Béla!". annak van, hogy leírod, hogy sz-r a cím, hogy hiba volt lefordítani, hogy a másikat hiba volt úgy hagyni, de bezzegezni...

nem írtam olyat, hogy mit minek lehet fordítani, kell-e fordítani, hogy kell kiejteni, jó-e, ha lefordítják. csak annyit, hogy semmi értelme olyasmit írni, hogy "a Józsi lefordította, bezzeg a Béla nem."

semmi köze a district 9 magyar címének a surrogates magyar címéhez. külön filmek, külön forgalmazók, külön marketingtervek. az egyik fordított, a másik nem. de csak azért, mert az egyik megtette, a másik miért tegye meg?

"szóval angyalbögyörõm "

huhh, ez nagyon langyi volt. remélem a többiek nem fognak rosszakat gondolni rólad:)
Magiszter
Micimackópicim, magyarok vagyunk igen, és szerinted a District 9-t könnyebb kiejteni mint a Surrogates-t? Szerintem nem. Viszont a "District 9"-et csípõbõl lehetne fordítani "9-es Körzetnek" (jéééé még vissza is adja az eredeti címet.), de õk inkább ezt hagyták a búsba és a Surrogates-t fordították le Hasonmásnak... szóval angyalbögyörõm nem kellene kötekedni és személyeskedni.

mondom, hogy az egy hasszám volt (5000 semmire sem elég, az nulla, fõleg, hogy az én a hónap minden órájára vonatkozik - lehet, hogy valaki megír az FHM-be egy óra alatt egy cikket 40ezerért és mást nem csinál:) és nem sajnálatatom magam. miért tenném? a kollega sajnált, hogy micsoda életem van:)

a lényege, annak, amit írtam az volt, hogy a mozijegy ára még elviselhetõ, de nézni kell az egyéb költségeket is. ha az ember nem nem valakivel megy (ami ugyebár nem becsülhetõ pénzben), akkor ezt számba kell vennie. (utána persze, ha élmény a film, akkor nem fogja izgatni semmi anyagi tényezõ)

szerintem a filmek érdekesebbek, mint én, a'la gumicsont.

" az év legvártabbja, mert ugye az az Avatar"

nálad az. másnál más. fõleg az elõzetes után. részemrõl bármelyik horror várósabb, mint az avatár, de ez a korcs ízlésemnek köszönhetõ. kár hogy a zombieland csak novemberben jön...
a mozis részét már nem rád értetem az akart lenni h, én mennék szívesen moziba ha lenne a közelbe... csak elírtam véletlen ( am ahol 5000-es órabér kevésnek számít akk olyan meló kell nekem is :D xD )
vice
amúgy nem tudom melyik filmre értette a cikkíró, hogy az év legvártabbja, mert ugye az az Avatar

vice
5000 ft-os órabérrel miért rinyálsz és sajnáltatod magad?

"megnézném hol kapsz te 5000-es órabért... én mennél moziba szívesen "

??? hol nem kap annyit az ember, ha nem havi fixért dolgozik fix munkaidõben? (nekik a jó, mert nekik nem kell számolni, hogy mennyi a szabadidejük:) próbáltam írni egy alacsonyabb számot, a hasamra ütöttem, de ez nem magas érték, csak laikusnak tûnhet annak.

de ez most ez nem rólam szól és egyetemistaként én is minden premiert megnéztem, ott voltam a moziban, de sajnos, amíg nem lesz mozi tõlem két sarokra és amíg csak egyedül tudok menni, addig muszáj belekalkulálni a kiesõ költséget. otthon ráadásul már lehet többes számban "mozizni".
háát, sajnos ez van, welcome to the real world. egyedüli keresõként a családban két kisgyerekkel muszáj a napi 12-14 óra. annyi a minimum. de, ha az ember azt csinálja, amit szeret, akkor belefér.
immovable
...(nekem) az utazás és a mozis holtidõ minimum 2 óra. márpedig az 2 óra semmittevés, ami helyett lehetne 2 órát melózni...

Aztaa micsoda "életed" lehet, ha az az idõ mikor nem dolgozol holtidõ. LOL
megnézném hol kapsz te 5000-es órabért... én mennél moziba szívesen de mire elér a tetves várusunkba egy film addig R5 simán lesz neten... gyõrig meg nem megyek fel egy filmér max egyszer ami az avatár lesz :D halloween 2 remélem szinkronos lesz... de nem hiszem h az lesz
Dynamic
Mellesleg kérdõjel van a mondat mögött.
Nem sok horrort láthattál, Skyline, ha szerinted az FD4 kemény. Sajnállak.
immovable
Kb. :) Ezek között egy sincs amiért fizetnék. Arról nem is beszélve, hogy sok büdös emberrel kell együtt nézni. :D Majd otthon ingyen, akár jobb minõségben (mozis kép fosh), kényelmesebben. Már ha lesz rá ingerem.
Szekeres....
A legkeményebb horror a Végsõ állomás új része? A fejedet a seggedben tárolod vagy mi? kb 1-2 hónapja is valami szarra pont így beírtad hogy legkeményebb horror de még mindig nem jutott el a tudatodig: az idei év legkeményebb horrorja a Barlang 2 lesz.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Dynamic
Dynamic
District 9 és a Hajsza a föld alatt ezek jók lesznek, de a többi a füst.
Nem lesz durva szeptember és október se!!!!!!!!!!!!!

bertino
én a hajsza a föld alatt-ot várom Travolta miatt.
cím az eléggé sablonos, ehh...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"egy van ami õszintén érdekel, de azért az sem annyira."

nagy hiba. nézd meg a vérvonalat. majd késõbb megköszönöd:)

részemrõl a free rainer érdekel, mert tévés (ismeri valaki?), plusz a rózsaszín sajt a netes filmes bennfentes guruktól jó értékeléseket fog kapni, mert cimbora csinálta, s ha nem elfogultak, akkor az sem rossz.
" (és tegyük fel nem látványfilmrõl van szó) és ráadásul korábban van lehetõségem megtekinteni. Arról nem beszélve hogy tényleg drága 1 mozijegy. Mivel Fehérvár mellett lakom simán van buszjeggyel együtt olyan 1800-1900 forint 1 fõre egy vetítés. "

tök mindegy, hogy látvány-e a film. ha látvány, akkor kivárom dvd-n vagy BR-en, nem?

egyébként meg nem drága a mozijegy, belefér, hogy 1000-2000 legyen egy film, de nem csak a buszjegyet kellene számolni, hanem mondjuk azt is, hogy valakinek (nekem) az utazás és a mozis holtidõ minimum 2 óra. márpedig az 2 óra semmittevés, ami helyett lehetne 2 órát melózni (és otthon megnézni a filmet) és, ha mondjuk 5000-es órabérrel számolok, akkor máris 10ezer virtuális bevétel ugrott. és 10e már tényleg drága egy filmért.
"Tudtam hogy nem tudják megállni és a Surrogates-t átnevezik valamivé... Hasonmás... gratula. Bezzeg a District 9 az nem lett 9-es Körzet, ami szerintem még jól is hangzana... "

a bezzegezésnek semmi értelme. ha valaki hülye, akkor te is lehetsz hülye? (ez egyébként ugorj a kútban-nal van)

persze, hogy átnevezik, lelkem, mert magyarok vagyunk és bizonyos angol szavak, mint a "surrogate", kicsit nehezek, ha helyesen akarjuk kiejteni. csak azért, mert a D9 nem kapott magyar címet, még a surrogates kaphat, nem?
koschwarz
én is ezt kérdeztem magamtól, aztán rájöttem, hogy azért durva, mert 17 teljesen érdektelen filmet sikerült szeptemberre összeszedni. 17 filmbõl egy van ami õszintén érdekel, de azért az sem annyira.

(az a district 9... kevés a sci-fi, de nagy az infláció ebben az országban<#hehe>)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Én sem járok moziba kivéve ha a film amit látni szeretnék nincs fent a neten DVD Rip vagy legalább screeneres minõségben. Egyszerûen nem éri meg ha egyszer az ingyen van (és tegyük fel nem látványfilmrõl van szó) és ráadásul korábban van lehetõségem megtekinteni. Arról nem beszélve hogy tényleg drága 1 mozijegy. Mivel Fehérvár mellett lakom simán van buszjeggyel együtt olyan 1800-1900 forint 1 fõre egy vetítés. Ezért a pénzért pedig nem éri megnézni a filmeket (legalábbis nekem) csak ha tényleg fontos a látvány, persze ha mindig annyiba kerülne 1 jegy mint Moziünnepkor szerintem hetente több filmet is megnéznék.
Szolnokboy1
ezekbõl egyedül a D9-et lesz értelme megnézni, esetleg a Pelhamot, ha nem tudnánk, hogy gyenge lett.

röhejes a 70 perces Végsõ állomás. ilyenkor mindig belegondolok abba, hogy ezért is ugyanannyi pénzt kérnek, mint egy 2,5 órás filmért. sõt, most még többet is, mer 3D ugye.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

immovable
Durva szeptember? Hol?
ezért nem járok moziba mert mindig csúsznak a filmek és a mozijegy is drága.
Magiszter
Tudtam hogy nem tudják megállni és a Surrogates-t átnevezik valamivé... Hasonmás... gratula. Bezzeg a District 9 az nem lett 9-es Körzet, ami szerintem még jól is hangzana...<#shakehead>

Kísértetjárás Connecticutban ez jó film már vagy 2 hónapja megnéztem,A végsõ állomás 3D ezt 2 napja, Hajsza a föld alatt elég hülye nevet adtak neki de ez is jó film, District 9 ezt is megnéztem úgy kb 1-2 hete.
Csak latnank mar azt a District 9-t!

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

← ElőzőOldal 2 / 2