84
  • RixosWalerius
    #84
    Nah, biztos belehalnak ha te nem mész oda... Hogy lenne már kötelező végigülni? Nézz utánna rendesen milyen filmre mész, és olyat nézz meg ami jó... A művészmozikban jobb a légkör???? Ezt te se gondolhatod komolyan... És a legdurvább: jobb filmeket vetítenek? Amik igazán jó filmek, és mennek a művészben, azok mennek a plázában is (Gettómilliomos, Becstelen Brigantyk) Nah mi a színvonalasabb művészfilm? A SHORTBUS??? Neked ez kell? Komolyan? Arra nem gondoltál, hogy a 'gusztustalan' plázamozi 400-al többet elkér, azonban mennyivel többet ad? Kényelmes székek, szemkímélő, látványos, nagy vászon...
  • Ahoy
    #83
    Hát, ha 540 lenne a mozijegy, mint most ünnepkor, akkor tuti havi 3-4x eljárnék... De nem, a gusztustalan plázamozi az 1000. Úgykell nekik, nemjárok oda. Amúgyis felháborító, hogy közel 15-20 percnyi reklámot beleqúrnak az elejére, pedig FIZETEK hogy ott üljek, méghozzá majdnem egy havi HBO pénzt. És kötelező végigülni.

    Másrészt aki nem akar plázamoziba járni, az járjon 5-600 Ft-ért művészmozikba. SOkkal jobbak a filmek is, jobb a légkör, manapság még menőbb (de érdekes) filmeket is levetítenek. Pl Becstelen Brigantyk simán lement. Igaz nyálas popcorn filmeket nem vetítenek, meg scifiből/fantasyból is csak az elvontabbakat.
  • winnie
    #82
    "még egy jó film sincs a moziban. "

    inkább túl sok a jó film, nem?
  • johny777
    #81
    Nagyon durva eddig a szeptember... 45000 forintos albérleti díj, iskolai problémák (tantárgyfelvétel, törlés), és még egy jó film sincs a moziban.

    "Csekély 17 új filmet láthatunk szeptemberben, köztük az év leginkább várt művét, legkeményebb horrorját és a leglátványosabb alkotását is. "

    District 9-et tudtam csak otthon megnézni, (mivel moziban még itt nem adják) ami szerintem jó film lett csak a kamera rángotásoktól szédültem be, a végső állomás halálosan unalmas lett. Becstelen Brigantyk unalmas, vontatott, beteges, nem tudom hányszor akarják elővenni ezta zsidós szenvedős sztorit.
  • bleifrei
    #80
    alig tudtam kiheverni a "brutális" augusztust, most meg már itt a "durva" szeptember. a 'district 9'-t várom és... mást nem.

    kicsit off: valami szakértő elmagyarázhatná nekem, hogy mi a szórakoztató abban, ha egyik ember a másikat nyomorítja. horror, stb.
  • Utokverek
    #79
    Uhh, oké, ez az én baromságom, bocsi!

    Rendező vs. Producer az nálam valahogy totál egál harc, asszem elbújok szégyenemben :D ;)
  • Harkat 89
    #78
    Tessék! (hivatalos)
    rendező: Shane Acker
    forgatókönyvíró: Pamela Pettler, Shane Acker
    producer: Timur Bekmambetov, Tim Burton, Dana Ginsburg

    Szóval nem Tim Burton rendezi az fix. Csak mivel Acker neve nem ismert mindenhol Burtont tüntetik fel először, de csak mint producert. Csak az eberek azt már nem olvassak el hogy "FROM PRODUCER", csak annyit hogy Tim Burton, és egyből azt hiszik ő a rendező.
  • winnie
    #77
    linket ide:)

    itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=OnoJecu9e7c

    itt annyit írnak, hogy tim burton és timur bekhambetov producerektől és shane ackers rendezőtől - no komment, hogy a producerekkel kezdik a névsorolvasását, de ezt kell, hisz őket ismeri az ember.
  • Utokverek
    #76
    Én csak azt tudom mondani, amit olvasok a trailerben, leirásokban, beharangozókban, hasonló.
    Hivatalos trailerben Tim Burton és Timur Bekmambetov van feltüntetve mint rendező.
    Összeesküvés az van :)

    Ha van valami paranoid linked filmrendezőklónozásról, akkor azt külld el kérlek, kiváncsi vagyok!
  • winnie
    #75
    akkor ez a világ legjobban őrzött titka:)

    tim burton igazából, ha akarná, sem tudta volna rendezni, hiszen angliában csinálta az alice-t (most meg utómunkázik ezerrel), és egy animációt sokkal nehezebb készíteni (az meg luxemburgban meg kanadában forgott). burton ugyan ott van a stáblistán, de csak azért, hogy még jobban el lehessen vele adni a filmet. (még annyira sem működött benne közre, mint a corpse bride-ban-)
  • Utokverek
    #74
    Az alap 10 perces kisfilmet csinálta ő, a full estés mozit attól függetlenül tim rendezi
  • winnie
    #73
    valószínűleg csak neked, de ha 9, akkor shane acker.
  • Hedgehunter #72
    A ditrict 9 egy erdekes film, tegnap megneztem...
  • Utokverek
    #71
    jaja, a Nine (9) eléggé kimaradt a felsorolásból, bár lehet, hogy Tim Burton csak nekem mond valamit.
  • Harkat 89
    #70
    IMDB-n néztem, és még fel sincs tüntetve a Magyar. És a legtöbb kis országokban mind 2010 elején lesz, gondolom akkor sajnos nálunk is. Viszont így valószínű sok olyan embert vesztenek el akik megnézték volna moziba, de így nem várnak annyit, és letöltik jó minőségbe addig.
  • winnie
    #69
    nem. ilyen filmnél kockázatos lenne a világpremier. remélhetőleg lesz hazai moziban, de egyelőre szerintem tervbe sincs véve.
  • Atisz #68
    Egy spoilert ha benyomnál, megköszönném, hogy kb. nagyjából mire lehet számítani a filmmel kapcsolatban.
  • Zomil
    #67
    vki kérdezte lentebb de senki nem válaszolt, szeretném én is megkérdezni.

    nem ugy volt, h most jön 9-én idehaza is a 9 cimü animácios film?
  • djstefi
    #66
    attol elteroen hogy mar lattam, a District 9 -re szavaztam. viszont Washington vs Travolta-ra is kivancsi vagyok.
  • XymeAVF
    #65
    Először én is azt hittem hogy Kalapos fogyatékos, de szerintem csak direkt fogalmazott félreérthetően hogy hergelje a népet poénból. Alapvetően egyébként igaza van: a cikkből nem derül ki hogy a három magasztos jelző mely filmekre vonatkozik. A "legkeményebb horror" alatt szerintem sem a FD4-re gondolt a cikkíró, azt inkább a leglátványosabbnak gondolja talán. Ez persze nem mentség a trollkodásra.
  • stationx
    #64
    Jaj, de szerencsétlen vagy. :(
  • Skyline
    #63
    Hagyjátok rá sötét szókiforgatós fasz,legyen igaza ha ennyi esze nincs,kb mindenki magyarázza neki miről van szó, és nem érti meg.
    Részemről lezártam okos enged balfasz szenved.
  • Dynamic
    #62
    Nem lett volna egyszerűbb azt írni, hogy "3 horrort említ a cikk, senki nem írta, hogy a FD4 lesz a legkeményebb"? Ebben mondjuk még igazad is van, de nem tudom, hogy eredetileg is ebből az indíttatásból írtad-e a válaszod. Tételezzük fel, hogy igen. Viszont amit írtál(a #18-ban), azt maximum elbaszott reakciónak hívhatjuk, és semmiképp nem iróniának, mert iróniaként sem illeszkedik a 18-as válasz a 16-os kommentre.
  • neoG
    #61
    Akárhogy csűröd csavarod, ebből már nem mászol ki
  • cateran
    #60
    Ez rád is vonatkozik..."köztük az év leginkább várt művét, legkeményebb horrorját és a leglátványosabb alkotását is."
    Csak nekem tűnik úgy, hogy 3 különböző filmről van szó?A leginkább várt, legkeményebb horror és a leglátványosabb alkotás (ha 1 lenne akkor vmi ilyesmi lenne szvsz:A legkeményebb,leglátványosabb és leginkább várt alkotását 1 horrort..)
  • kalapos01
    #59
    Irónia? A 16-os hozzászólás seggezik meg szarozik idegbeteg módon. Semmi irónia nincs benne Ha valaki ironizál, akkor én a 18-asban. Próbálom jelezni neki, hogy rohadtul nincs leírva, hogy a 3 közül melyiket tartják a legkeményebb horrornak.

    Ha kérdezed: fogalmam nincs, hogy melyik a kemény és melyik a látványos az író szerint. De szerintem skyline-nak sem. Csak ő nem tudott szöveget értelmezni és bemesélte magának, hogy csakis a VÁ4 lehet a kemény és ezt kérte számon.
  • tucky1
    #58
    Ember valami nincs rendben nálad, először is nem érted az iróniát a 16-ik hozzászólásból most már talán dereng valami mit is akart leírni, de most meg fa**ságokba kapaszkodsz, ezért felteszem a kérdést mivel a cikkben szerepel: "legkeményebb horrorját és a leglátványosabb alkotását is." na szerinted a cikkíró melyik filmre gondolt? Olvasd el még ötször, és értsd is a szöveget ne csak a konkrét szavakat keresd.
  • kalapos01
    #57
    Oké, közben leesett, hogy csak poénból próbálkozol. Ennyire senki nem lehet lassú felfogású. Bocs, hogy bedőltem a flame-nek, de az alattam lévő kedvéért elmagyarárom.

    "A cikk eleje úgy keződik hogy VÁRHATÓ A LEGKEMÉNYEBB HORROR...Mivel a cikk két horrort említ"

    Úgy kezdődik, hogy várható a legkeményebbb horror. Igen. És nem kettő, hanem három horrort említenek. Azért számolni illik tudni.

    Senki nem írja, hogy a VÁ4 a kemény. Csak te. Valamiért ezen kezdtél el rángatózni. Azt sem írják, hogy a Kísértetjárás az. De lehet, hogy az író szerint az. Attól, hogy szerinted nem, szerinte lehet. Mint ahogy lehet, hogy a VÁ4. Mint ahogy lehet, hogy a harmadik, amit tegnap óta nem találsz.

    A diagnózis: valaki leírja, hogy jön a legkeményebb horror. Te elolvasod. Azonnal azt hiszed, hogy a VÁ4 az és rákérdezel. Holott senki nem írja, hogy a VÁ4 az. De te azt hiszed. Hogy miért? Senki nem tudja.

    Egy szerencsére biztos. Szerinted a legkeményebb egy olyan film, amit még be sem mutattak. Gratulálok. Nem sokat értesz a horrorokhoz.
  • immovable
    #56
    Szerintem ismerd be, hogy ezt benézted, mert már ciki a szófacsarásod, ahogy próbálod az igazad bizonyítani. Bebuktad. Punktum.
  • Renátó1985
    #55
    de ráértek...
  • Skyline
    #54
    Nem tűnik fel hogy mindenki próbálja a megfejtést a szádba rágni csak te vagy ennyire barom???
  • Skyline
    #53
    Utoljára magyarázom el sötét barom...
    A cikk eleje úgy keződik hogy VÁRHATÓ A LEGKEMÉNYEBB HORROR...Mivel a cikk két horrort említ: Az egyik a kísértetjárás ami hótgagyi. A másik az elég elhíresült Végső állomás negyedik része ,ergo ERRE gondolt a cikk írója. És ÉN MEGKÉRDŐJELEZTEM hogy ez mitől kemény, nem feltételezem!
    Idióta...
  • Nielx
    #52
    Igen. Tényleg nem írja senki, hogy a VÁ4 kemény. Legalábis nem egyértelmű. De az eredeti probléma nem ez. Hanem, hogy Skyline szerint sem a legkeményebb. Legalábbis ez derül ki abból a kommentjéből.
  • Atisz #51
    Ajaj... a legutóbbi "durva" hónap abból állt, hogy egészen konkrétan 1 nézhető mozi volt a repertoárban :)

    A District 9-ről hallgatok, mert még mindig nem tudok róla egy árva kukkot sem (tudom-tudom, el kéne már olvasni a kritikáját vhol :)).
    A 3-d-s filmektől menekülni kell, mert ezek esetében az fő feature, hogy 3d (ki hitte volna), ami az összes többi tényező rovására megy.
    A Moziünnep mindenesetre örvendetes, talán meg lehet majd nézni vmelyik korábban elmulasztott nagy filmet (már ha beleesik a kínálatba).
  • kalapos01
    #50
    Én azóta röhögök szegényen, mert dobálózik itt szövegértéssel (ami neki nem megy) meg idegeskedik, hogy "kemény horror" így meg úgy, holott (kétszer átolvastam a cikket és a kommenteket) senki nem írja a VÁ4-ről, hogy kemény. A keménység és a VÁ4 együtt csak az ő kommentjeiben fordul elő, de ez nem tűnik fel neki:))
  • Nielx
    #49
    "A legkeményebb horror a Végső állomás új része?"
    Nem az okozza félreértést hogy te úgy értelmezed ezt a kérdést mintha érdeklődve tette volna fel? Valahogy így: A végső állomás új része tényleg a legkeményebb horror? Mintha ő keménynek tartaná és csak megerősítést kérne a cikkírótól.
    Miközben Skyline így értette a kérdést: Honnan veszed azt az elborult hülyeséget cikkíró úr, hogy a legkeményebb horror a VÁ4?!?!?
    Tehát nem tartja keménynek. A szövegkörnyezetből viszont egyértelműen kiderül, hogy az utóbbi értelmezés a helyes.
    De poén ez a vita
  • pepe792
    #48
    Zoliz! a "Disztrikt" az egy gyurmafilm
  • koschwarz
    #47
    tényleg nagyon vicces gyerek vagy
  • Zoliz
    #46
    Mi az a Disztrikt? Valami rajzfilm? Vagy pornógenyóság?
  • kalapos01
    #45
    Ennyire nem lehetsz lassú. Még mindig nem érted? Segítsen már neki valaki megérteni.

    "Tehát én nem feltételezem és nem is állítom, Szekeresnek ment a kérdés,mitől legkeményebb horror a VÁ4...."

    Ha nem feltételezed, akkor miért feltételezed? Megint csak az mondod a kérdésben, hogy a VÁ4 a legkeményebb horror. Ezt honnan veszed? A világon sehol nem látom leírva, hogy a VÁ4 kemény horror, egyedül te hajtogatod a kommentjeidben mániákusan. Vagy ötször leírtad már.