112
-
#32 "Ez értelmes hozzászólás volt. Csak én nem játékra veszek pc-t hanem munkára."
Képzeld, én is használom munkára is a PCmet. Bár az túl sok hardvert nem igényel. Egy híd végeselemes modelljét simán kiszámoltatom az 5 éves laptopommal is. Te mit csinálsz, hogy 400ezres gép kellett hozzá?
Meg egyébként nemtom feltűnt-e, hogy ha alulról kezded nézni az árlistát, akkor egy ideig ahogy nő a teljesítmény, arányosan nő az ár is. Aztán van egy határ, ahol az árnövekedés már nincs szinkronban a teljesítménynövekedéssel. Na a fölött faszság vásárolni, mert valóban hónapok alatt elveszti az árát. De gondolom te ilyen fasz voltál, mert máshogy el sem tudom képzelni, hogy hogy érted el a 400ezer forintot.
"Neked nem megy fullon a Crysis, akkor a faszt rinyálsz, hogy visszafogják a kozolok a grafikát, mikor pc-n se tudod kihajtani."
Tökmindegy, mert még a "Játékos" szintet sem hozza egyetlen multiplatform játék sem grafikailag.
Meg látom, az agyadig nem jutott el a lényeg, hogy a Crysis messze nem csak a grafikáról szól. Csak legtöbben hülyék vagytok hozzá, hogy egyáltalán felfogjátok, hogy mit kell nézni.
Meg már megint milyen kibaszott intelligens vagy: pont azon rinyálok, hogy a jelenlegi gépemet EGYETLEN KIBASZOTT JÁTÉK, A CRYSIS tudja csak megizzasztani, mégis mi az isten faszának vegyek EGY JÁTÉKÉRT gépet?
Nyilván fejleszteném a gépemet, ha orrba-szájba jönnének ki a Crysis színvonalú játékok, és igényelnék, de PONTOSAN AZ A BAJOM, HOGY NEM JÖNNEK. Az összes multiplatform játékot úgy kezdem, hogy 1600x1200, minden grafikai beállítás maxra, és van hatvan FPS-em. Mi a tökömnek új gép? De látom, te vagy olyan hülye, hogy akkor is fejlesztesz gépet, amikor semmi szükség rá.
"a és a win xpt le kéne cserélni Vistára, hogy a dx 9.c -nél jobb legyen a megjelenés"
Nem is tudom, ki égeti magát... A DX10 grafikailag nem sokat dob, inkább teljesítményben számít(ana, ha a Vista nem lenne szarabb összteljesítményben, mint az XP). Egyébként főleg az a vicces, hogy a Vistát javasolgatod, mikor már a Mikrofos is beismerte, hogy az egy elhibázott koncepció volt, és szar oprendszer lett.
De a Win7-et lehet, hogy bepróbálom.
Másik fele, hogy Crysisba belepeccselték, hogy DX9-en is fel lehessen túrni a grafikát maxra, úgyhogy végképp faszság, amit mondasz, hogy a szebb grafikáért Vista kell. -
#31 Aki igényes fizese meg az árát PC -t lehet bővíteni tovább sokkal mint a Konzolt nem egy súlycsoport azért. Konzolra van Crysis? Miről is beszélünk? :D -
pixx #30 Nem marketing, hanem valóság, hogy nem nyitott jól, és nem lett akkora durranás Gyenge kezdés
A Crysis iskola példája annak, hogyan kell optimalizáció nélkül még 4 vga kártyát betenni a gépbe, hogy maxon tudjon futni. Konzolon optimalizálni kell. És vannak nagyon szép játékok.
Ja és a win xpt le kéne cserélni Vistára, hogy a dx 9.c -nél jobb legyen a megjelenés (ez van konzolon), mert pc-n van dx 10 és 10.1 illetve most jön a dx 11. Szóval nem a kozolt szidd, hanem vegyél normális gépet ha a csúcsót akarod kipörgetni, és ne oszd az ész a 1,5 éves konfiggal, mert már vicces vagy... -
pixx #29 "A kalózkodás megoldása meg nem abban rejlik, hogy nem adjuk ki arra a platformra, hanem azon, hogy olyan játékot csinálunk amit érdemes megvenni és nem okádunk tőle 2 nap múlva. Anno ezt sikerült elérni. Starcraft + warcraft + spellforce + RED ALERT!!! Furcsa módon ezeknek a cégeknek sosem volt síró tájékoztatója, hogy a sok kalóz.. ;)"
Akkor a lan kihagyás a Starcraftban, illetve most visszatétele internet csatlakozással egybekötve, nem a kalózok ellen ment. Ezek a játékok azért lettek nagyon, mert nagyon sok tört verzió volt belőlük.
És a pc-eseket most nagyon lehúzzák a Starcrafttal, mert 3 külön faj, 3 különböző időben jelenik meg, persze teljesen áron. Na ez az, amit a konzolal nem lehet megcsinálni, de veletek pc-sekkel meg fognak tenni. -
pixx #28 ""első gépem 6 éve vettem 400 ezer forintért"
Hát meg is érdemled, ha ilyen hülye vagy. Én jellemzően 100ezret költök gépcserére (előző gépem is annyiért cseréltem 2004-ben, meg a mostanit is), és amikor épp új a gép, akkor minden tökéletesen fut.
Ne a platform hibája legyen már, hogy hülye vagy hozzá!
"
Ez értelmes hozzászólás volt. Csak én nem játékra veszek pc-t hanem munkára. Internetre laptopom van, játékra meg kozol.
Neked nem megy fullon a Crysis, akkor a faszt rinyálsz, hogy visszafogják a kozolok a grafikát, mikor pc-n se tudod kihajtani. Szerintem inkább hagyd abba önmagad égetést...
-
#27 A zene képes eladni egy játékot, vagy egy ruhát lásd Levis reklámzene vagy Stonse és a Win95 esete. :D -
#26 "És a játékosok nagy része nem grafika buzi, hanem hangulat buzi. Legyen levegője a játéknak, fogjon meg. Bár ezt hiába mondom, mert elcsöppensz a látványtól...ami nem baj, csak ne hidd azt, hogy mindenki ilyen."
Nekem is vannak Dos -os stratégiai játékaim ahol nem a grafika a lényeg ez stílusfüggő is. A zene legyen jó alapkövetelmény, meg az összesége legyen hangulatos. Vizuális típús vagyok nem tagadom. :D -
Youri #25 Amúgy meg egyértelmű, hogy PC-n magasabb a kalózkodás. Mivel 100 játékból 98 SZ@R!
Nem kell crysisra utalni mindig. Ott a remek példa, a Fallout 3.
A konzolok miatt butított marhaság lett az egész. De ezt a PC-s rajongók nem hagyva elkezdték moddolni a játékot és sikerült egy teljesen élvezhető és hangulatos játékot kihozni belőle. Fejlesztették az AI-t a grafikát a fizikát és a bethesda meg szívja a fogát, hogy miért nem veszik a játékot.
Hát azért mert ez a minőség PC-re kevés volt. + Utána kiadott DLC-k persze pénzért minden egyes darabja. De a konzolosok a moddolás előnyeit sosem élhetik át, mivel természetesen azon nem működik.
Meg ott van pl a gears of war, ami köztudottan nagyon hosszú ideig csak Xboxon volt elérhető. Megjelent pc-re. Eredmény = Fejlesztett grafika + ai.
Igazából azt nem értem, hogy miért kell platformokat kihagyni megjelenéseknél.
Killzone 1-2. Ez a játék pc-n simán megállná a helyét, de nem mindenki olyan hülye, hogy 2 játékért vegyen egy komplett új platformot a meglévő mellé.. :D
Annak csak gratulálni tudok aki ilyen.
A kalózkodás megoldása meg nem abban rejlik, hogy nem adjuk ki arra a platformra, hanem azon, hogy olyan játékot csinálunk amit érdemes megvenni és nem okádunk tőle 2 nap múlva. Anno ezt sikerült elérni. Starcraft + warcraft + spellforce + RED ALERT!!! Furcsa módon ezeknek a cégeknek sosem volt síró tájékoztatója, hogy a sok kalóz.. ;) -
#24 1et ertek. -
#23 Ne keverd már a szezont a faszommal, a technikai fejlettségnek mi a pöcsöm köze van a játékélményhez, meg hogy valami _neked_ mennyire tetszik grafikailag?
Egyébként meg ezt is írtam már, hogy hányok attól, hogy egy konzolos/multiplatform játék vagy csillivilli, vagy van benne AI. Mutass _egyetlen_ konzolos játékot, ami akár _megközelíti_ a Crysis látó, halló, _emlékező_, csapatban mozgó koreai katonáit!
"de a Crysis az csak 1 ( EGY ) játék"
Na akkor felfogod végre, hogy mi a bajom? Hogy a Crysis megmutatta, hogy mire képes a hardver, és ennek ellenére nincs még egy játék, ami akár csak megközelítené. Pedig meg lehet csinálni, ott az élő példa. Csak éppen a konzolok szar hardvere visszafogja a fejlődést. Nem csinálnak fejlettebb játékokat, mint amit azok a hulladék hardverek elbírnak.
Sorolhatsz konzolos címeket, amiket nyilván nem láttam, baromi meggyőző.
Majd akkor szólj, ha van olyan _multiplatform_ cím, ami nem megy a gépemen szebb grafikán és nagyobb felbontásban, mint konzolon.
Egyébként a Crysis pont annyira élvezetes, amennyire azzá teszed. Ha neked addig terjednek az igényeid, hogy végigrohanj rajta a legrövidebb idő alatt, akkor épp a lényegét hagyod ki. Én órákat töltöttem a fizika és az AI tesztelésével, basztatásával, és nagyon élveztem. Gondolom neked fel sem tűntek az ilyen apróságok, hogy használja az AI a _dinamikusan változó_ fedezéket, hogy ha meglátnak, elbújsz, és láthatatlanul elsétálsz, akkor az AI azt a helyet fogja _csapatban bekeríteni_ ahol legutóbb látott. De olyan játékot sem igen láttam még, ahol (nem sztorieseményként) egy bázisra beguríthattam egy robbanószerrel megrakott dzsippet, de még olyat sem, ahol egy házat felrobbanthatok, és nem script a robbanás, hanem fizika...
Akkor most rakj mellé egy FarCry2-t, vagy egy COD4-et, amik szépnek ugyan szépek, meg kurvára hangulatosak, de a fizika is és az AI is a béka segge alatt van, van négyzetkilométerenként 20 tárgy, amire egyáltalán hat a fizika, az ellenség meg arra képes, hogy feléd rohan és lő.
Crysis grafikát, fizikát, AI-t akarok látni, hangulatosabb játékokban. De amíg ezek a szar vasak vannak, addig erre esély sincs. -
#22 Most akkor sajnáljalak? Nekem meg van DOSBox-om, Spectrum, C64, Amiga, Apple II, NES, SNES, Sega Genesis, Sega CD és PS1 emulátorom. XBOX emu nem kell, ami érdekelt, az úgyis kijött PC-re is a maga idejében.
A visszafelé kompatibilitás asszem kizárólag a ti problémátok. -
#21 "Tényleg nem értem miről beszélsz, minden platformra külön fejlesztenek, "
A multiplatform címekről beszélek, ami a mai piac jó háromnegyede. (ex has, érzésre)
"most a Batmanből, hogy a az Nvidia kártyából a csúcsot pörgesse ki, közel egy hónapot késik."
Na, a fehér holló. Általánosíts már belőle, persze.
Egyébként meg a lófaszt a csúcskipörgetés miatt van ez, ez már megint a szokásos "előbb hozzuk ki konzolra, hogy szebb legyen az eladási statisztika" bullshit.
"ti pc-esek tehettek, hiszen sok volt a letöltés, és emiatt nem teljesített nagyot, mint ahogy várták"
Persze, nyilván. Meg a Mikulás is létezik, ugye? Nem kéne minden marketingfaszságot benyalni gondolkodás nélkül... Pont ezt mondom, hogy eszük ágában nem volt továbbfejleszteni az engine-t, mert konzolra még a meglévőt is butítani kell, PC-n meg még mindig úgyis szarrá ver mindent grafikailag, két év távlatából. Meg nyilván, ha egy játék bukás, akkor csinálnak hozzá egy ugyanúgy PC exkluzív kiegészítőt, nem?
Az a baj, hogy elhisztek mindent, amit a hivatásos hazudozók (értsd: marketing) mondanak, agyatokat meg nem használjátok.
"És a játékosok nagy része nem grafika buzi, hanem hangulat buzi. Legyen levegője a játéknak, fogjon meg. Bár ezt hiába mondom, mert elcsöppensz a látványtól...ami nem baj, csak ne hidd azt, hogy mindenki ilyen."
Rengeteg játékkal játszom, sőt, van fenn C64 emulátorom párszáz játékkal, úgyhogy eléggé mellé ment, hogy grafikabuzi lennék.
De az felbassza az agyam, hogy két cég lefizeti a fél világot, hogy leállítsák a technikai fejlődést, kizárólag azért, hogy ők a zsebüket tömhessék.
"Nekem telik jó gépre, mert van miből mégsem adok ki minden héten vagy hónapban 100 ezret egy videokártyára, mert egy hónap múlva a felét sem éri"
És nem is éri meg, ugyanis nincs játék, ami kihasználná. Ésszel kell gépet fejleszteni. Amíg minden jól fut, addig mi a fasznak új hardver? Nagyon szánalmas ez az "érv" a PC ellen. Mondd azt, hogy lusta vagy installálni, vagy hogy hülye vagy feltelepíteni egy windowst, azt még el is hiszem.
"első gépem 6 éve vettem 400 ezer forintért"
Hát meg is érdemled, ha ilyen hülye vagy. Én jellemzően 100ezret költök gépcserére (előző gépem is annyiért cseréltem 2004-ben, meg a mostanit is), és amikor épp új a gép, akkor minden tökéletesen fut.
Ne a platform hibája legyen már, hogy hülye vagy hozzá!
"mint te, akiknek mindig a legjobb kell.."
Eheh, megint mennyire mellé... Tavaly májusban cseréltem gépet, azóta még nem volt játék (a Crysison kívül), ami ne ment volna full grafikán. Tudod, én nem agyhalott módon fejlesztem a PC-t, mint a jelenleg konzolos volt pécések.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, hogy a hardver avul el, legalább hamar lesz olcsóbb a már megfelelő cucc, hogy akkor fejlesztem a gépem, amikor jól esik, és ha akarom, akkor akár az aktuális csúcstechnikára.
És konzolon mi a helyzet? Ha majd a májkroszoft meg a szoni úgy gondolja, hogy a jelenlegi generációból elég pénzt taposott ki, akkor valami hulladékból összedob nektek egy újabb konzolgenerációt, és kiadja a vezényszót, hogy "mennyé paraszt, vegyé hardvert". Ez tényleg jobb? Ez kell nektek? Hát hajrá...
Hardkór gémerség meg nem a hardveren múlik, hanem a hozzáálláson. Hogy kikapcsolódásnak tekinti az illető a játékot, vagy versenysportnak. Konzolon is vannak hardkór gémerek, erről ennyit. -
#20 A lényeg nem a grafika miatt veszek játékot hanem mert játszani,kikapcsolódni karok és igen a Braid jobban lekötött mint a Crysis.........A plants vs zombies-ról nem is beszélve.... -
#19 Nézd már meg a Heavy Rain képeit ps3-ra vagy az Alan Wake-t xboxra. Miről beszélsz ember? Elavult? Van pc-m ,boxom ,ps3-am nem vagyok elvakult de a Crysis az csak 1 ( EGY ) játék. Láttad már az Uncharted 2 játékot ps3-on? Keress rá rájössz mit tudnak ezek az öreg konzolok.A crysis egy szép játék közepes játékélménnyel még az 1998-as Thief 1-el is jobban szórakoztam....
-
strogg #18 Azért egy dolgot ne hagyjunk figyelmen kívül. Egy xbox, és xbox360 kközötti grafikai különbség eléggé látványos. Az xbox360-720 között már nem biztos, hogy az lesz.
A játékoskoknak azzal van tele a hócipője (konzol fronton), hogy ami ment xbox-on, vehetem meg 360-ra is, mert a régi játékaim nem mennek az új vason.
Ha tudom, hogy a 720 viszi nekem mondjuk a fallout3-at, (egy xbox360 garifkáját nyújtva csak persze, de megy) de a "húbefosok" grafikához meg kell vennem a fallout4-et is, akkor rendben.
De az ki van csukva, hogy vegyek egy 720-at úgy, hogy nem mennek rajta a régi játékaim.
Szvsz ez (is) közrejátszik abban, hogy nem 3 évente frissítenek új generációra. Magukat lőnék lábon, ha ilyenekkel frusztrálnák a gamer közönséget. -
qwas #17 Persze egybeírva. :) -
qwas #16 Jól szóltál testvér. Egyet értek. -
pixx #15 Tényleg nem értem miről beszélsz, minden platformra külön fejlesztenek, és megpróbálják a legjobbat kihozni belőle, most a Batmanből, hogy a az Nvidia kártyából a csúcsot pörgesse ki, közel egy hónapot késik.
Az, hogy a Crytech meg visszafele halad, arról -ti pc-esek tehettek, hiszen sok volt a letöltés, és emiatt nem teljesített nagyot, mint ahogy várták. Míg konzolon is van warez, de kisebb százalékban, mint pc-n. Így most ők alkalmazkodnak a konsolhoz, amiről a pc-esek tehetnek, ha megveszitek a boltban.
És a játékosok nagy része nem grafika buzi, hanem hangulat buzi. Legyen levegője a játéknak, fogjon meg. Bár ezt hiába mondom, mert elcsöppensz a látványtól...ami nem baj, csak ne hidd azt, hogy mindenki ilyen.
Nekem telik jó gépre, mert van miből mégsem adok ki minden héten vagy hónapban 100 ezret egy videokártyára, mert egy hónap múlva a felét sem éri. Ez első gépem 6 éve vettem 400 ezer forintért 2 év múlva 50 ezret se ért...ez egy pénznyelő. Minden héten van újabb kártya, és memória, és az olyan emberekből élnek a hardware gyártók, mint te, akiknek mindig a legjobb kell...Hardcore gamernek hívjátok magatokat, én csak palimadárnak neveznélek benneteket. -
#14 Én az XBOX360 -egy viccnek tartom, akkor ha nincs pénzem PS3 -ra veszek egy PS2-őt használtan.
A Nintendo Wii nem rossz, de inkább gyerekjáték szerintem, gyengébb grafikája is van. -
#13 "Nem "a konzolok" fogják vissza hanem azok a (többségben lévő) fogyasztók akik megelégednek a konzolos grafikával."
Azért tegyünk különbséget, hogy megelégszik vele, vagy hogy _nincs más választása_! Szerinted, ha holnaptól kapható lenne az XBOX720, akkor nem venné meg senki, mert "áh, nekem megfelel ez a grafika"?
Mert szerintem meg egymást ölnék, hogy hozzájussanak. Ahogy az lenni szokott.
Nem kéne felcserélni az okot az okozattal.
Crytek nem a hagyományos utat választotta, és én inkább ilyet szeretnék látni. Mert mi is történt valójában? Fejlesztettek egy olyan grafikus motort, ami több évig is megállja a helyét, legmagasabb fokozaton _bárminél_ fejlettebb technikailag, és nagyon jól skálázható. Aztán hátradőltek, és most még évekig ebből a motorból fognak élni. Csináltak hozzá egy kieget, lebutítják konzolra, megcsinálják a második részét... és mindezt ugyanazzal a két éves engine-nel.
De legalább már két éve láttam, hogy mire képes a technika.
De ez egy abszolút kivétel, senki más nem ilyen tökös. Sőt, még ez a gerinctelen korrupció is, hogy hagyják magukat lefizetni, és elhúzni a PC-s megjelenést... ettől hányok leginkább.
Na mindegy, ez van. Náluk a zseton, én meg várhatok a technika fejlődésére... Úgy tűnik, hogy a "majd én megmutatom" mentalitás totálisan teljesen kiveszett a fejlesztőkből, mindenki a könnyű pénzre hajt. Mindenesetre bekaphatják mind. -
#12 Mert a játékokat a 4 éves elavult hardverre írják. És én már nagyon unom ezt a korlátolt színvonalat, pláne hogy láttam már, hogy mit lehetne kihozni a mai hardverből. -
#11 Nem "a konzolok" fogják vissza hanem azok a (többségben lévő) fogyasztók akik megelégednek a konzolos grafikával.
Ha tényleg egy mindent elsöprő népakarat kiáltana kétségbeesetten szebb grafikáért, akkor üzletileg is a lehető legértelmesebb dolog lenne PC exkluzívan kiadni a Crysis 2-t, hogy aztán a gamerek mindnyájan ruháikat szaggatva és fogaikat csikorgatva ismerjék el a PC felsőbbrendűségét és állnának át, a Crysis 2 pedíg minden idők legsikeresebb játéka lenne 100 millió eladást is túlszárnyalva.
De az a nagy helyzet hogy még a hardcore gamerek többsége is egy vállrándítással elintézi az ilyesmit, hogy "aha, nem néz ki rosszul, de azért nem is fizetnék érte külön"
Abban biztos vagyok hogy "sok" gamer örülne még szebb grafikának, de ez a "sok" ez jelenthet kb. néhány tízezer, néhány százezer főt, a több száz millióhoz képest. Erre pedíg nem lehet piacot alapozni. -
Horus 13 #10 Miért akarsz egy mai PC-hez hasonlitani egy négyéves(xbox360)és egy hároméves(ps3) gépeket? -
#9 "Nekem meg azzal van ki a tököm, hogy havonta új gépet lehetne venni..."
Mi bajod van azzal, hogy LEHET új gépet venni? Valaki kényszerít, hogy olyan hardvert vegyél, amire nincs szükséged? Vagy esetleg szimplán irigykedsz, hogy van akinek VAN pénze havonta fejleszteni a gépét?
Olvasást meg gyakorold még, #6-ban eléggé kifejtettem, hogy miben fogják vissza a konzolok a PC-t: grafikában, fizikában és AI-ban. MINDENBEN.
És bizony de, a PS3 is és az XBOX360 is szar. Kevés a memória, kevés a processzor teljesítménye mindkettőnek egy mai (átlagos, nem csúcs) PC-hez képest. -
#8 Nekem meg azzal van ki a tököm, hogy havonta új gépet lehetne venni...
Egyébként hova fogják vissza a fejlődést a konzolok? Nem szar ám egy PS3 vagy XboX360... -
#7 Hát aki _méret_ alapján vesz konzolt, az már tényleg no comment kategória... Kb a szempontlista LEGUTOLSÓ eleme lehet.
Még ha valami hordozható szarról beszélnénk... De úgy mégis ki a pöcsömet érdekli, hogy egy 120 centis tévé alatt/mellett/mögött mekkora doboz van? -
#6 "A grafika technológiája ahogy fejlődik, egyre kevesebb embert érdekel hogy még annál is fejlettebb legyen. "
Aha, csak kár, hogy NEM fejlődik, mert ezek a retekszar konzolok visszafogják.
A Crysis 2 éve, 2007-ben grafikailag tönkrevert MINDENT, ami a piacon van. Azóta fejlődés semmi, sőt, még Crytekék is VISSZAFELÉ fejlődnek, épp most butítják a Crysist konzolra.
Úgyhogy lehet, hogy NEKED nincs igényed jobb grafikára, de nagyon sokan vagyunk, akiknek ki van a tökünk azzal, hogy a profitmaximalizálás miatt SZÁNDÉKOSAN visszafogják a fejlődést.
És nem a zélien szemén megcsillanó fényről van szó, hanem arról, hogy a pályák csövek és kicsik, a "padló" egy kibaszott síkfelület. Na meg, ami nem feltétlen grafika kategória, de attól is ki vagyok akadva, hogy egy átlag multiplatform szarban vagy fizika van, vagy AI, mert a kettő együtt megfingat egy konzolt. -
#5 A gondot inkább abban látom, hogy alapvetően gyártástechnológiailag nem vagyunk még ott, hogy egy a PC-n megszokott látványt egy kb. 20 X 20 X 5 cm-es dobozba berakjunk. KB ekkora és nem nagyobb az a nagyság, amit az emberek konzolként elfogadnak. A Wii sikere sokkal inkább ennek tudható be, mint egyéb tulajdonságainak, ugyan is ezt a követelményt csak ez elégíti ki az újabb gépek közül.
Persze lehet vitatkozni, hogy valójában mekkora súllyal esik ez a latba, de valszeg aki gyerekjátékot akar (konzolt), az nem egy 5 Kg-os hangos porszívóra gondolt, színes diszkó ledekkel, meg mindenféle extra tulajdonsággal.
A PS3nak most jött ki a Slim verziója, ami közelít ezekhez az értékekhez, de lehet, hogy még mindíg túl nagy. -
ManoNegra #4 Olyan, mint a robocop -be az egyik enemy
-
#3 Szerintem a mozgásérzékelők bevezetését nyugodtan felfoghatjuk új generációnak, teljesen új konzolok pedíg már csak ezzel kapcsolatban lesznek.
A grafika technológiája ahogy fejlődik, egyre kevesebb embert érdekel hogy még annál is fejlettebb legyen. Egy-két generációval ezelőtt még a többséget érdekelte hogy normális kivehető 3D alakzatok legyenek, de ma már úgy tűnik csak a kissebbségüket érdekli hogy hitelesen csillanjon meg a fény az űrlények szemében, ez a kisebb rajongóbázis még úgy ahogy eltartja a cégeket.
Ha bármikor előállnának valamivel aminek az a fő tulajdonsága hogy ezeknél is szebb, arra még a mostani bázisuknak is csak a töredéke váltana, az pedíg üzleti öngyilkosság lenne.
-
roliika #2 Jedi...és épp most kapcsolja be a lézerkardot. -
who am I 7 #1 hogy néz ki az a hátulhajú fószer dik zomg