117
-
qwas #29 Még régebben meg a falu bolondjának. -
#28 Ő is divatfika, csak épp a csatornák helyett mások véleményét fikázza. Van ilyen meg kell szokni. Van aki itt éli ki elfojtott/eltitkolt vágyait/sérelmeit, etc. :)
Cikkhez meg, leszarom a celebeket, meg csatornákat. Hála istennek van ezer egyéb elfoglaltságom, hobbim, családom, így nem igazán hat meg az álsztárok marhaságai. :) De azért jó ilyen cikkekre kattintani, mert lehet röhögni a sok kommenten. :) -
brueni #27 sajnos a minél több néző, meg az egyre több néző is süllyed a szinvonal alá velük együtt. dehát ez a lényeg. agymosni az országot. ne érdekeljen a politika, ne érdekeljen a válság, ne érdekeljen, hogy bedől a hiteled és kidől a házfalad. röhögj, nevess, élvezd a cölöbműsorokat, addig se foglalkozol fajgyűlölettel, meg azzal, hogy ki hány százmilliót lopott. az átlagember, kinek celeb a példaképe úgyse tudja elképzelni, mennyi is az. igen-igen! aztán dögölj meg vidáman, majd a fókusz beszámol rólad... -
Justil #26 Kedves Winnie, azon még nem gondolkodtál, hogy talán ahelyett, hogy itt ércelődsz, és nagy flancosan megállapítod, hogy immáron divat lett divatból nem nézni a tévét (vagy mi), talán inkább ezerrel támogatni és dícsérni kéne mindenkit, aki elpártol tőle, és valami értelmesebb időtöltést választ magának (de komolyan, már az is jobb ha leül warezolt filmet nézni az ember, akkor legalább relative a választás szabadsága is megvan, nem csak abból lehet választani amit a szar kereskedelmi tévé nyomat minden egyes nap).
Lehet, hogy te és a hozzád hasonlók tudnak mértékletesen tévézni, megválogatják, hogy mit néznek, és legfőképpen nem válnak a rabjaivá, de azért kár tagadni a tényt, hogy azokban az országokban, ahol a tévénézés az emberek mindennapos szokásai között van, mára gyakorlatilag egy igazi zombi-hadsereg nőtt a fotelba. Munka után Maunika show elé csüccs le, aztán gyakorlatilag lehet ott rohadni éjfélig. Akinek meg nem inge...Mindenesetre a helyzet szerintem szomorú. -
Justil #25 Lol, először azt olvastam, hogy "nagyobb része", az egyre kimaradt, már kezdtem is volna hápogni, mikor láttam, hogy pontosan mit írtál. De sajnos ez még így is túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Valóban egyre többen fedezik fel a netet maguknak, ugyanakkor még mindig jelentéktelen azoknak a száma, akik esténként neteznek, vagy a gépükön filmeznek. Az emberek döntő többsége rohad le a tévé elé, szánalmas (tisztelet a kivételnek, akinek nincs pénze rá, az nem tehet róla). -
#24 irónia -
Andrews2007 #23 Filmekből gondolom majd megint vágottak lesznek. RTL-elnél meg megint bemutatják majd a Harry4 és Batman Begins igaz ezt már 1 éve teszik de azóta se mutatták be lol. :DDD Jó kérdéseket is adnának a játékokhoz melléjük tuti. :D -
ADAMEX9 #22 A" nem nézek TV-t" sajnos már tényleg nem divatból megy....
Én is kiakadok mikor ebéd közben a Barátok közt 2112× ismétlését kell néznem a családom miatt.
Vacsora közben pedig valami ismeretlen "celebek" erőltetett és megjátszott baromkodását a dzungelben/konyhában/szigeten/Való Villában stb.
Músoraimat a Discovery | Nat.Geo. | Spektrum teszi ki.
De nem csak a RTL/TV2 ment el nagyon rossz irányba: VIVA-n több a "celebműsor" mint a zene. MTV(zene) ugyanez. Azt kell néznem, hogy fullgazdag 17 éves csajok mekkora bulit+verdát kapnak apucitól. Szint -- -
#21 Én inkább azt a műsort nézném meg, amelyikben ezek a "sztárok" olyan alantas fizetést kapnak, mint a mentősök. Kíváncsi lennék Kelemen Annácska mit kezdene az életével, ha annyit kapna amennyit a tehetsége és képességei alapján érdemel (62.500 Ft bruttó) -
#20 Ahogy én sem lepődöm már meg azon, hogy erre valaki - szintén divatból, mert most ez az új - rávágja, hogy divatból nem néz tévét :)))
Én sem nézem ma este a tévét, hanem csak megy. Igenis egyre kevésbé szabja meg az esti programot a TV2 és az RTL klub. Egyrészt, mert rengeteg alternatív csatorna létezik, másrészt mert rengeteg értelmesebbet összekapirgálhat az ember a netről esti szórakozás gyanánt mint ezek a celebes baromságok (ha meg nem, akkor Catan telepesei társasjáték, utána szex, a ma esti Szökést egyébként is holnap néznénk valami normális időpontban, nem fél 11-kor)
Ha élő tévéadást nézek (ami igen ritka) az nálam 80 százalékban tényleg nem TV2/RTL klub. -
Icegod #19 "A sztárok olyan alantas munkákat fognak végezni, mint a bolti eladás, a mentőzés és az állatkerti gondozás"
A mentőzés mióta alantas munka?, én igenis felnézek azokra az emberekre, akik mernek (és akarnak) elsőként segíteni - ez a talán legtiszteletreméltóbb hivatás a világon. -
willcox #18 "Eljött a Nap, Amire Mindenki Várt, visszatér Magyarország két kedvenc csatornájára" - LOL! A "Mindenki" kicsit erős kifejezés. Az említett két csatornát meg egyáltalán nem nézem, mint ahogy sokan mások sem. -
#16 Gerygrey ...te aztan jol megaszontad! osztozok a velemenyeden, en is azt fogom tenni!hogy en mennyire tudom unni ezt a sok baromsagot... -
#15 asszem öket nevezték korábban sztároknak -
#14 Nincs TV-m. :) És milyen jó nélküle. Mi az a celeb? Lemaradtam valamiről? :O -
#12 hagyta magát elcelebesedni :D -
matt taylor #11 Vágó mióta celeb? Tudtommal azok a celebek akik nem tesznek semmit(nincs tehetségük, munkályuk) és fizetnek érte(benne van a celeb műsorokban), Ő pedig műsor vezető, ergo dolgozik a pénzéért! -
#9 Ja én sem azt írtam. Nálam a syfy a menő.
-
#8 Talán mert a lakosság egyre nagyobb része nem néz tévét? -
Ferrer #7 Dehogynem néz tévét, csak diszkáverit. -
winnie #6 miert nem lepodom meg azon, hogy mar az elso komment a divatos 'nem nezek tevet"?:) -
#5 "Sőt, a tavalyi évad egyik nagy sikere, a Vacsoracsata is új részekkel jelentkezik, a 10 éves Heti hetes sztárjai fognak főzni"
aztamocskoskurvaélet. az aztán már tényleg kihagyhatatlan lesz, tényleg rendesen kitettek magukért hogy színvonalas műsorok legyenek.
úgy tűnik az évenkénti néhány óra tvnézési szokásom megint feleződni fog. -
#4 Ezek szerint idén 40%-kal több adatforgalmat fogok generálni a torrentoldalakon... Az összes celeb pedig baszódjon meg ott ahol van.
Azt azért jó lenne ha közölnék hogy mely napokon fog celeb mentőzni, hogy tudjam mikor nem szabad véletlenül se megsérülni :) -
Ferrer #3 Vágó keze hova lett az 1. képen?
Az ő kvízműsora talán jó lesz, de ez a "celebműszak", nos, a TV2 nem hazudtolta meg magát. Viszont rohadt sokan nézik az ilyeneket. Sajnos..
-
#1 Hmmm, asszem kb 2 éve nem néztem otthon ezeket a csatikat. De sok sikert kívánok, valakit biztos még érdekel amit csinálnak.