117
-
Justil #74 száz másféle hülyeséget* -
Justil #73 Csak hogy 1 gyakorlatiasabb példával éljek: jómagam is nézem néha a Maunika sót. Na nem a tévében, hanem a youtubeon a bestof jeleneteket, és pontosa úgy, ahogy írtad, azért nézem mert jó röhögni az acsarkodó orkokon.
De erre körülbelül heti 10-15 percem megy rá, szemben azokkal, akik minden áldott nap megnézik ezt, meg még száz másféle hülyeség...ez a legrosszabb amúgy, és szerintem ezek vannak többségben. Azok, akik nem is konkrét műsorokat néznek, hanem csak berohadnak a fotelba, aztán lesz ami lesz.
Ennek viszont már igenis köze van az értelmi képességekhez szvsz. -
Justil #72 A 3 diplomás entellektüelnek bizonyára akad jobb dolga és szórakozása is.
Különben aki szórakozásból nézi a maunikát, az hogy jön ide egyáltalán? Egyértelmű, hogy itt most a rendszeres nézőkről van szó, hiszen a nézettséget igazából ők adják. Azok akik pontosan tudják, hogy mekkora szenny, amit látnak, de mégis nézik néha nagy ritkán, elenyésző számban vannak szvsz.
A többség igenis azért ül le ezt a fost bámulni, mert buta, vagy elbutult. -
#71 "az értelmi szintnek semmi köze ahhoz, hogy ki mit néz a tévében, ilyet csak buta ember hisz."
A #57-ben már kérdeztem, alá tudod-e ezt támasztani érvekkel vagy felmérésekkel. A válaszod elmaradásából arra következtetek, hogy nem tudod. Akkor mire is alapozod az idézett állításodat? -
Amergin #69 Ja és ugyanezen időtájt egy vadbarom azt ecsetelte az illedelmesen alákérdező riporternőnek a rádióban, hogy érezzük magunkat megtisztelve, hogy a multik csinálnak nekünk reklámokat, mert ha ők nem lennének akkor itt mindenki becsúszna a béka segge alá.
És komolyan is gondolta. Nagyon jól emlékszem.
Azóta már szépen betörtünk és engedelmesen szücsögjük a moslékot minden egyes nap.
Ámen! -
#65 Értem, csak egyből reagáltam a kommentre, de közben már végigolvastam a topikot... -
#64 Szerintem meg hozzáállás kérdése és az értelmi szintnek tényleg nincs sok köze ahhoz, hogy nézi-e valaki Maunikát vagy sem. 180-as IQ-val is lehet szórakoztató. Csak míg Mari néni azért nézi mert "komoly családi drámát" szeretne látni, addig a 3 diplomás entellektüel azért nézi mert jót lehet röhögni a "szánalmas kreténeken". -
winnie #63 tudom. én sem nézek. de te be szoktad írogatni mindezt fórumba? mármint kérdés nélkül. erre céloztam csak.
én az ilyennel úgy vagyok, hogy rohadtul nem érdekel senkit, hogy mit nézek. remélem. -
#62 Van, aki tényleg nem néz tv-t. Én pl. lassan egy éve költöztem új helyre, de ott van a szekrényben bedobozolva a tv-m, mert annyira nem érdekel a szobaantennával fogható csatornák(rtl, tv2) pocsék kínálata celebestül, sorozatostul, hogy egyszerűen arra is sajnálom az energiát, hogy kivegyem a dobozból. -
Justil #61 "az értelmi szintnek semmi köze ahhoz, hogy ki mit néz a tévében"
ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerinted egy értelmiségi, igényes ember mikor ül le a józsibarátot nézni? Vagy vegyük a putri orkokat. Szerinted náluk naponta átlag hányszor kapcsolnak a discoveryre?
Ez ilyen rovar-bogár dolog, tudod...Attól, ha valaki ezeket a tudományos jellegű csatornákat nézi, valóban nem lesz okos. De ha valaki okos, nem valószínű, hogy ha le is ül tévézni, győzit vagy a maunikát fogja nézni. De ha már itt tartunk, kedves Winnie, áruld már el nekem, Te szoktál -e tévézni, és ha igen, mit nézel? -
#60 S te vajon mit kompenzálsz.(?) -
#59 dögöljön meg az összes celeb, vagy legaláb ez a 40% -
Amergin #58 Nem "okos", hanem még van egy pirinyó erkölcsi és szépérzéke és nem eszik mocskot, mert attól hány. (Máuniká sáu, őüzike sáu)
Mások szeretik a mocskot enni és jól érzik magukat, ha dagonyázhatnak benne.
Ez a különbség.
Nem intellektuális: morális.
Egyébként az SG ezen szekciója nem terepe a szabad vélemény nyilvánításnak, ha az markáns véleményt fogalmaz meg. (hiányzó #2 hozzászólásom).
Az fogalmaztam meg benne, hogy egyes politikusok szerint mit kellene csinálni a TV2 és az RTL Klub tévék épületeivel...
Ez már úgy tűnik nem tolerálható, csak "moderálható". -
#57 "az értelmi szintnek semmi köze ahhoz, hogy ki mit néz a tévében, ilyet csak buta ember hisz."
Alá tudnád ezt támasztani érvekkel, felmérésekkel? -
Attila1945 #56 Bandee1vel totál egyet értek.El tudom képzelni hogy ezek hírességnek mondott élősdi népség papíron havi 50 ezret keres, és egy ilyen tv-s bénázásért meg milliókat zsebel be. Ezekre nem szál rá az APEH? Honnan van celebéknek 30 kg-s arany lánca, 3-4 kocsija? Arról az éhen halt asszonyról én is olvastam, egyszerűen SZÉGYEN hogy ilyen történik egy Európa Uniós országban! Hát sejtem hogy melyik áruház lánc lehetett! Úgy hogy ameddig más ablakon hajigálja a pénzt amit a semmiért kapott, addig más aki rokkantá dolgozza magát, örül ha hideg zuhanyra telik neki. Sajnos ez a ronda Magyar valóság. -
winnie #55 "Igen, nyilván ugyanazon az értelmi szinten van aki a discot nézi vagy ngc-t, mint a győzikét,mónikát, vagy brazil sorozatokat esetleg vérlol bk-t..."
akkor newsflash: az értelmi szintnek semmi köze ahhoz, hogy ki mit néz a tévében, ilyet csak buta ember hisz. mint ahogy az sem értelmi szint függő, hogy valaki a tarnsformerst, tarantino háborús filmjét vagy a legújabb tadzsik művészcsodát csekkolja.
az igazság abban van, amit johny777 ír: az hirdeti fennen, hogy ő BEZZEG discovery-t néz, aki jelezni akarja, hogy ő nem áll a sorba, ő különb, ő "okos". mert ezt nem nézi, azt meg igen. de itt jön be a fenti dőltbetűs állítás. aki azt hiszi, hogy ettől okos, az buta:)
(persze a pszichológiája érdekesebbe ennek: miért akarja valaki hirdetni, hogy ő okosnak tartja magát, miért vár megerősítést? kompenzálni akar?:) -
Al Ashrad #54 Celebek kapják be! Minek kell butítani a népet? -
who am I 7 #53 "Nekem is herótom van már a Discoverys, Nat Geos, Spektrumos gyerekektől. Mit gondolsz, ha azt nézed okos vagy, vagy az leszel? "
Ezt mondják azok, akik a győzikén nevelkedtek, és kínai nekik a többi csatorna Igen, nyilván ugyanazon az értelmi szinten van aki a discot nézi vagy ngc-t, mint a győzikét,mónikát, vagy brazil sorozatokat esetleg vérlol bk-t....Elég sötét lehetsz, már bocs...Nem ők az evolúció csúcsai persze, de azért "kicsit" értelmesebbek....
És igaz, divatt lett az is, h be írkálod, h ezeket nézed és az is, h a hülyék neki ugranak, h minek írkálja be...hát lol -
bandee1 #52 A kurva anyjukat ezeknek! A mi pénzünkön laknak jól, és hirdetik, hogy ők a celebek, és milyen jó nekik, szép az élet, eközben egy multicégnél minimális bérért dolgozó asszony egyszerűen ÉHENHAL a munkahelyén! Erről nem szólnak a hírek, csak a panem et circenes megy! Kurva anyjukat azoknak az adóknak, melyek évi harminc milliárd forint (!!) tiszta profitból dőzsőlnek a mi kárunkon (szellemi pusztítás, gagyiság terjesztése) -
johny777 #51 Celeb az új Harry Potter? -
Ginos #50 Mindenki csak diszkóverit nézi és társait, én a TV-ben csak sportműsort nézem,leginkább foci ,tehát a sportcsatornák a favoritok (Sport1-2,Eurosport 1-2, Digisport, Sportklub),a magyar kommentárok és "szakéertők" nem kellenének... -
jozef1976 #49 Persze valahol vicces,hogy majd minden SG-n fellelhető hírnél jössz Te...
-
#48 Az otthon ücsörgő nyugdíjas/háziasszony/igénytelen/kábel tv híján lévő/olvasni lusta/60 köröli IQ hányadossal rendelkező, illetve egy-két eme rétegbe nem sorolható, valamilyen megmagyarázhatatlan okból mazochista réteget. S ebből bizony rengeteg van. :( -
Skyline #47 Akkor leírom ujra mert mostanában valamelyik admin szeret kérdés nélkül kitörölni a HSZ-aimat.
NEM SOKÁIG FOG VIGYOROGNI EZ A SOK HAZAÁRULÓ SZARDARAB!:)
-
maniacy #46 A qrva anyátokat, alantas munkák? Remélem a fizetésük is csak annyi lesz, mint amennyit a valódi bolti eladók, mentősök... stb kapnak az alantas munkájukért.
Bassza meg, ezen felhúztam magam. És ki a picsának kedvence a Mónika meg a Józsi barát?
Ez a két adó teljesen nézhetetlen már egy ideje, egyszerűen nem tudom, hgoy ezek az idióta műsorok melyik réteget nyűgözik le, én hányingert kapok már az itt fent leírtaktól is.
Bocs mindenkitől, hogy finom és nőies oldalamat megmutattam. -
Attila1945 #45 Én se fogom nézni, sőt ezektől ripacsoktól néha már a víz ver ki.
Csak akkor nézem ezeket ha valami jó film megy, ha egy celeb van rögtön el is kapcsolok. Általában Axn-en szoktam helyszínelőket meg a csillagkaput nézni.Meg a Film+-on ha van valami jó. Esetleg a Hogyan készültet a Discoveryn.Ezek a show műsorok abszolult nem érdekelnek. Szerintem sokan ugyanígy vannak ezzel. Csak az a baj hogy nem mindenkinek vannak ilyen lehetőségei, és azok nézik az ilyen "sztárokat" mert nincs más, és szó szerint rájuk kényszerítik őket. -
Chriss745 #44 Az egyetlen jó műsor ami ment a TV-ben a Showder Klub volt. Arról miért nem beszél senki? Remélem azt nem húzzák ki a műsorról, azon mindig kockára röhögtem az agyam. -
johny777 #43 Felelsleges a marakodás, aki beszerez egy jó orosz műholdvevőt, az még a pokol adásait is veheti egészen a purkatóriumig, nem kell itt semmire sem előfeizetni. Azt nézel amit akarsz.
Nekem is herótom van már a Discoverys, Nat Geos, Spektrumos gyerekektől. Mit gondolsz, ha azt nézed okos vagy, vagy az leszel?
Ennyi erővel nézd a Hal a tortánt, legalább megtudod hogy kell a kenyeret felszeletelni. -
#42 az a divat, hogy valaki azzal kérkedik, hogy nem néz tévét. jön bármilyen tévés cikk és a majmok beírják, hogy ők nm néznek tévét meg csak discovery-t.
Ha lemajmozol valakit, akkor bizony zavar a hozzászólása, tehát mondhatjuk, hogy ez "fáj" neked. Ergo ezt megint bebuktad, magyarázhatod tovább, de felesleges.
de mindenki pontosan tudja, hogy mi hajtja az efféle kommentelőket:))
Igen tudjuk mi hajt téged. Sajnállak is érte. -
#41 "a filmek részaránya vészesen lecsökkent a mindenféle showműsorok rovására"
Akarom mondani: javára. -
#40 Divatos dolog nem tévézni? Akkor én egy full divatos csaj vagyok!
"miert nem lepodom meg azon, hogy mar az elso komment a divatos 'nem nezek tevet"?:)"
Én kb. 8-9 éve nem nézek tv-t, készülékem, PC-be szerelt tunerem sincs. Előtte sokáig néztem, főleg filmeket és ismeretterjesztő műsorokat a német tv-csatornákon. Aztán viszonylag rövid idő alatt a filmek részaránya vészesen lecsökkent a mindenféle showműsorok rovására. Ekkortájt döglött be a tv-m és nem javíttattam meg, nem láttam értelmét. A Vágó nevét még ismerem, a többi "celeb" nevét csak hallomásból, szerencsére soha nem volt balszerencsém látni őket.
Most, hogy a Digi megjelent a házban, átnéztem a tv-kínálatát. Egyedül a Mezzo érdekelne, de azért az egy csatornáért nem fogok előfizetni. -
winnie #39 honnan veszed, hogy fáj? nem fáj, csak örülök neki, ha azt nézi, én is leírtam, hogy leírhatnám, de minek ilyesmivel kérkedni? nekem sosem jutott eszembe, hogy nem reakcióként egy heti hetes vagy xx. század vagy győzike topikba beírjam, hogy milyen csatornákat vagy tévéműsorokat nézek. bennem lehet a hiba. meg azon sok olvasóba, akik nem teszik ezt. de mindenki pontosan tudja, hogy mi hajtja az efféle kommentelőket:))
persze valahol vicces, hogy majd minden tv2-rtl-hírnél jön egy hasonló:) -
who am I 7 #38 Jah, és az összes tróger celeb elmehet a jó ****** *****ba.Csak, h finom legyek és nőies. -
who am I 7 #37 Szerintem azért mert hülye :D Én kereskedelmi adót egyáltalán nem nézek, ha nézek TV-t akkor ngc,disco, néha animal planet...de egy hónapba 1x, mivel 1 hónapig kb mindig minden ugyanaz.Bár a discosakra rátudnám borítani a studiót, mikor a reklám 5 perncenkén megszólal és kb 5x-os hangerőn mint a műsorok.
Vagy filmmúzeumot éjfél után..hallgatok XD 1szó mint száz, sajnos a TV műsorok is a béka segge alatt jóval...marad a net és sztem ezzel nincs semmi probléma, sokkal interaktívabb sokkal több emberrel tudsz kapcsolatba lépni...A műanyag mozi kb mára már szóba se jöhet, a filmek kritikán aluliak...ez van, jön 2012 -
#35 az a divat, hogy valaki azzal kérkedik, hogy nem néz tévét. jön bármilyen tévés cikk és a majmok beírják, hogy ők nm néznek tévét meg csak discovery-t.
S neked ez miért is fáj annyira? -
johny777 #34 Músoraimat a Discovery | Nat.Geo. | Spektrum teszi ki.
Szerintem már azok is besűltek.
Discovery-n Time Wart marhára uncsi,
Végzetes Másodpercekből csináltak két külön álló müsört ami teljesen ugyanaról szól és ugyanazokat a videókat mutatják, csak bővebben magyaráznak az események körülményeiról.
Nagy Duranásokban fél órát beszélnek arról hogy ezt az épületet veszélyes felrobbantani mert XY, és ők mennyire profik,
mennyire kézben tartják a dolgokat. Majd az utolsó 5 percben felrobbantják és meglepően tapasztalják hogy nem arra dölt amerre kerett volna és szegény szomszédban pancsikáló gyereket betemették.
Állítólagban meg hülye mítoszokat vizsgálnak mint, az ember el tudja kapni a golyót a fogával.
Ehhez diploma se kell hogy megmondjam, NEM.
Natgeon is ugyanaz, mesélnek az univerzum létrejöttéről, meg szerkezetéről ismétlésben. A fekete lyukak görbitik a teret, a teret a feket lyukak görbítik, tér görbüléséért a fekete lyukak felelősek,
lehet hogy a fekete lyukak görbítik azt a kiba.ott teret?
Vannak a tetóváló, autószerelő, autóépítő, motor építő müsorok amiben 10 percig építenek, majd elmennek nyaralni, szórakozni.
Ami szerintem jó lenne az Mike Rowe Piszkosmunkája. De ezt a magyar szinkron studiok szúrták el, hogy minden részben más hangon szólal meg, és engem marhára idegesít. Ezért tanulok Angolul.
Spektrumot csak akkor nézek ha oda kapcsolok és megy valami érdekes műsor.
Nagyon de nagyon ritkán megy valamelyiken olyan dokumentum film amit még nem láttam.
Lassan a moziba sem lesz érdemes elmenni, mert olyan trágya effektelteli
brim brum filmeket adnak, amin én bealszok, más meg örjöngve kiabál.
Celeb műsorok közül nekem egyedül a TV2-ös Hal a tortán tetszett. A narrátor, a szakács, és a sok idióta. Az RTL-es vacsora csata nagyon béna, Kerekes Józsefnek meg nagyon pocsék szöveget írnak, egy erőltetet poénján sem tudok nevetni, jobb ha a Family Guy-nál marad.
Nekem kell vagy 50 csatorna, ahhoz hogy ha rámjön a TV-nézés akkor véggíg nézem az 50-et és abból egy műsort érdekesnek találok.
Persze mindenkinek más az izlése, személyisége, lehet neki az tetszik ami nekem nem és fordítva. Élvezzük a minőségtelen műsorokat, celebbel megtűzdelt adásokat, mert olyan emberek vannak a TV élein akik csak a pénzt látják, nem a szórakozást. -
winnie #33 "nagy flancosan megállapítod, hogy immáron divat lett divatból nem nézni a tévét (vagy mi), "
nem sikerült értelmezned.
az a divat, hogy valaki azzal kérkedik, hogy nem néz tévét. jön bármilyen tévés cikk és a majmok beírják, hogy ők nm néznek tévét meg csak discovery-t. -
#32 Asszem továbbra sem fogom ezeket a csatornákat nézni -
Khalid #31 "A sztárok olyan alantas munkákat fognak végezni"
A kedves "celebek" így is a világ legalantasabb munkáját végzik, ehhez képest mentőzni vagy eladni csak előrelépés. -
qwas #30 Egyáltalán, hogy lehet egy munkát alantasnak titulálni. Amit ezek a véglények csinálnak, na az az alantas és szánalmas.