292
Gátlásosság legyőzése
-
Nem. -
sztem csak lenéznek, rokkernek lenni már évek óta nem menő/megbotránkoztató. evvan -
Vmi tsaj ha meg szabad kérdezni? -
Bocs, de ez nem az én világom... semmivel se lennék boldogabb. -
edzél te is ,magabiztosabb leszel ha belédkötnek netalántán és kiosztasz 1-2 pofont :D
én 2 hónapja csinálom de most 2 hónap kényszerpihenő van mert a szemem mütötték és nem szabad még erőltetni fizikai terheléssel.
ebben a hónapban nem is tesizhetek.
de jövő hónap első napján már kezemben lesz a súlyzó :D -
Tudom mivel szünne meg ez az egész problémám, csak sajnos nem tudok lépni még egy ideig :/ -
nem csak kondizással lehet megoldani..rakat lehetőség van..én írtam h azzal tudtam és ő is írta h elkezdi, én meg tanácsot adok, ennyi. a kondizás nem kötelező dolog... -
Könnyü nektek, hogy egy kis gyúrással megoldjátok. -
hopp 1 szikra :) őszintén szólva amikor elkezdtem és láttam a fejlődést igenis szerettem vagánykodni meg feszülősökbe járni. ez azért volt mert én is negatív voltam de legalább már volt mire keménynek lennem (legalábbis azt hittem!!!) aztán ez idővel átalakult önbizalommá és visszafogottabb lettem és rájöttem, hogy az izmokról semmi nem szól a konditermen vagy a színpadon kívül. nem muszáj edzőtermi divatmajmoknak lenni, inkább egészségesnek kell látszani, és tele lenni önbizalommal és akkor majd mindenki olyan akar lenni mint te. és ez jót fog tenni. ha állandóan letört vagy és bemész valahova egyből azt kérdezik ki ez az alak..ezt te se akarhatod
amúgy ha foci van akkor menj és eddz egy kicsit. változás függ az edzéstől a kajálástól és a pihenéstől, 2 hét alatt nem leszel izmos, de hogy konkrétabban válaszoljak 1 hónap után már észrevehető a változás ha folyamatosan csinálod. kezdeti időszakban a legfontosabb a rendszeresség. -
Úgy érzed jobb lesza közeérzeted,ha lesz rajtad egy kis izom?én is gondolkodok rajta,h csinálok vmit ugyse tesizek sose,mer a sok faslám állandóan csak a focit akarja,meg állandóan kiröhögnek milyen falábam van,úgyhogy megmondtam a tanárnak is,ha nincs osztályzás em öltözök át..Úgyhogy rengeteg időm van tesi órán..gondoltam ahelyett el kéne menni kondizni vmit,mer nyáron feljött v 6 kiló és az már kwzd megláccani,nő a hasam,vmit kéne kezdeni vele:C
Hátha jobb lenne utána nekem is..De hülye vagyok én ehhez a dologhoz..Mennyi idő után látni változást?Heti másfél-2,15 óra nem tom elég-e... -
Ma kaptunk új osztálytársakat,kettőt.Egyik egy hozzánk lebukott kis mélynövésű faszpörgettyű gyerek,két fejjel alacsonyabb mint én,de nagy szája van.A másik egy visszahúzódobb,20 éves srác aki érettségizni jött hozzánk.Majd meglátjuk hogy mi lesz,én edzeni fogok,akárki akármit mond.De nem egyik napról a másikra leszek fasza gyerek,ehhez sok idő kell,de abból van rengeteg! -
Ez a baj,ezek olyanok,mint a cigányok..eGyet megütsz másnap 6an kergetnek....Ezé nem is verek emg talán senkit..Ha tudnám,h nem ekkora féreg beszari,h utána 1000ret küldenek rám talán már rég felrugtam volna vhova a gyereket. -
Pontosan ezért választottam én is! -
Na,de nem emgérdemlik?engem is állandóan szopatnak,de olyan fos vagyok,h nem verem meg pedig kis porbafingó köcsög:C
Nem tom mé nem tom egyszer ugy Istenigazából megrugdosni...4 éve már..nem igaz...Pedig ha egyszer ráéreznék az ízére,talán jobbasn menne utána..Tanulja már meg az ilyen kis köcsög h hol a helye.. -
Teljesen igazad van,de ha akármelyiküket megütöttem volna rám jöttek volna még 5-en!Annyit meg nem érnek hogy agyonveressem magam! -
nekem is Arnold a példaképem. de mondhatnánk hogy az izmossága az csak másodlagos. Arnold bárki számára kiváló példakép lehetne, ő tényleg mindent elért amit kitűzött maga elé. egy kis osztrák faluból indult és nézzük meg ma hol tart. 13 évesen elhatározta hogy túlszárnyal minden addigi testépítő bajnokot. 20 éves kora körül elhatározta hogy pályafutása után beszáll az üzleti életbe és milliomos lesz. angolul nem tudott beszélni de kijelentette miután amerikába érkezett hogy színész lesz és milliókat fog keresni. megtörténtek vele ezek a dolgok? meg! mindössze annyit tett hogy nem a seggén ült egész nap hanem ment azután amit igazán szeretett volna elérni. ő is megmondta, hogy nem juthatsz a csúcsra ha nem hiszed teljes meggyőződéssel, hogy te vagy a legjobb! nézzük csak meg őt... -
Ez erös volt :D -
"...miaz h a másikat bántják?iyleneket jól agyon kell verni..." -
Vágtad volna őket torkon,mindjárt emgtanulták volna hol a helyük a kis gecik.Azt érdemlik alázkodjanak meg a fasszopók,miaz h a másikat bántják?iyleneket jól agyon kell verni,a társadalom szemete tanulja meg hol a helye... -
Én se vagyok valami hű de nagy önbizalombomba,ismeretlen emberek körében,de még néha ismerősök körében is nehezen tudok feloldódni.Én azt a módszert próbálom most ki hogy kitűzök magam elé egy célt,és egy példaképet.Elhatároztam,hogy sokat fogok kondizni hogy arányos testalkatot szerezzek,valamint kitartást és állóképességet.Példaképemnek Arnold Schwarzeneggert választottam.Tanulásba is belehúzok,legalább 4-es átlagot akarok szerezni.
Nálam az a helyzet hogy olyanok az osztálytársaim,hogy aki nem azt az életmódot folytatja mint ők(bulizás,ivászat,bunkózás),arra rászállnak.Ez történt velem is,sokszor megvertek,megaláztak,most lett ebből elegem.Ez volt az egyik ok,hogy elhatároztam,hogy kezdek valamit magammal,és nem élem ezt az "elzárkózom a társadalomtól"-féle életet.Nem tetszik az embereknek(saját tapasztalat alapján)a viselkedése,de megpróbálom elfogadni,és nem a más,hanem a saját életemet próbálom rendbe hozni. -
ha akarsz valamit úgyis eléred. ha nem, akkor nem akartad igazán. én mindent elértem amit eddig akartam és el is fogom még azokat is amiket tervezek. én tudom hogy többet tartogat számomra az élet mint az irodában ülést. nagyravágyó vagyok de ez még jól jöhet az életem során... gondolj arra mit akarsz elérni és minden energiáddal arra összpontosíts. a gondolatnak hihetetlen ereje van!!! -
Na igen,erre rájöttem..Azért ilyen,mert ha ugy gondolom,h ennél rosszabb nem lehet és ha lesz,akkor hát igy jártam,de legalább nem esik olyan rosszul,mintha azt gondolom,h huu ez igy lesz az ugy,kemény vagyok megcsinálom,aztán beszopom a faszt,és akkor szarabb lesz,mintha azt gondoltam volna,h áhh ugyse sikerül,és ha télleg nem sikerül,akkor nem fáj annyira..Bár általában mágis..Viszont ha azt gondolom h ugyse jön össze és mégis az 2x olyan jó,minth azt gondoltam volna h összejön,és tényleg összejött volna amit akartam...
Asse tom h fogjak hozzá a változáshoz--Kb ugy vagyokvele,mintha zt mondanám,h na én most olyan kaját gútök,h mindenki beszarik.Megvan a hús,egy halom fűszer,fazék,gáz,de.....mit kezdjek vele?szakácskönyv nincs ami irányt adna..nem tom hol induljak el a változás útján... -
a negatív hszeidből...minden egyes mondandódban csak azt hajtod hogy "úgyse" akármiről van szó. egyszer nem írtad hogy "oké akkor megpróbálom így" akkor mit akarsz? amúgy semmi lebaszás semmi bajom nincs veled de a hozzáállásod nagyon szar... -
thx...miből vetted ki?(csak kiváncsiság) -
hát neked tényleg sose lesz senkid..sok sikert az élethez... -
A zene az segitene,mikor egy dallamra gondolok egyből jobb sokkal,de nincs semmim amin hallgathatnám..Meg akkor most minden szünetben hallgassak zenét?Azzal sztem csak elpocsékolom,mikor lehetne o.társssal dumálni,tsajokat nézegetni(de hogy minek nem tom,ugyse lesz soha:C)...Ha meg nem zenélek akkor megint olyan gagyi lenne,mint eddig. -
tapasztalat... -
ilyen vagy ennek legfeljebb annyit tudsz csinálni hogy próbálsz tök másra gondolni vagy mondjuk hallgass zenét az eltereli a figyelmed az emberekről... -
Ezzel a Deerhunter féle 170es Hsz-szel lehet vmit kezdeni?mer engem idegesit h nem tom leszarni,h azt hiszem h engem néznek/rajtam röhögnek..Beszélni se beszélek senkivel,mer még hülyeséget mondok oszt kiröhögnek..mi a faszt kezdejk ezzel,h leszarjam mi lesz? -
naja ez a másik. mult7en ujjatlanba voltam a városba és nem nagyképűségből de azért joval nagyobb a karom mint az átlag korombelieknek. ült egy emó féle fiúkból és lányokból álló társaság, elmentem előttük előtte nagy csend és ahogy eléjük értem egyből felordít vaki hogy "azta kurva"...kb semmit nem csináltak hanem ültek és egyedül én sétáltam arra és mivel emók tuti szúrtak. na most ilyenkor vmiért azt jut mindig az eszembe h biztos engem néztek..pedig lehet nem. és ez zavar ezért nem járok izomcuccokba L-es pólónál alább nem adom (ez kivétel volt) bár ha nem lenne ilyen beütésem lehet leszarnám. azért mert vki izmos az miért törvényszerű h takargatni kell? a 45 kilós havajgatyás papucsosok is vesznek föl izompólót rajtuk ráadásul sehogy sem áll... -
nekem attól van ki a tököm amikor ilyen kis divatpicsák röhögnek hangosan a semmin.
ilyenkor nem tudom hogy rajtam röhögnek vagy máson vagy vicceset mondtak vagy nem tudom :DDD
-
Szard le őket, talán még elcsíped azt ís ahogy elsírják magukat.
Erre is annyit lehet csak mondani hogy minek foglalkozol azzal ha kibeszélnek a hátad mögött? Ha ennyire kis férgek hogy nem merik a szemedbe mondani akkor úgy kell nekik. Ha meg nem is beszélnek ki akkor úgyis mindegy. -
mondjuk én azt rühellem mikor kisköcsög emósok vagy szimpla nagyvagányok előtt elmegyek és télleg érzem h néznek (egyebet nem tudnak) -
Én meg rocker cuccba és megbámulnak :D
De sokszor szerintem nem, csak azt hiszem...
De pl azt szeretem mikor a nagyik úgy néznek rám, mintha megakarnának ölni :D -
énis..úgyérzem ha sok ember közé mek pl a belvárosba h lesnek. pedig normálisan öltözködök semmi buzis izompóló és mégis
-
telibe :D -
Én is így vagyok ezzel :D De nem csak buszon, az utcán is... -
paranoid :-) -
:DDDDDDDDD -
most erre mondhatnám hogy a focitól nem leszel izmosabb...megint nézőpont kérdése és nem is érdemes ezen vitázni. a téplálékkiegészítők pedig koncentrált ÉLELMISZEREK. olvasd el mi van benne: fehérje szénhidrát minimális zsír meg van amibe vitaminok. jöhet a kérdés hogy honnan tudom hogy ez van benne: higgyek a teszkónak meg a többinek? nem kötelező szedni és nem is ettől leszel izmos emrt ez csak kaja vagyis inkább kajahelyettesítő és bőven egészségesebb mint két szelet parizeres kenyér. minden nyáron megdöglöttem az allergiától tavaly óta nyoma sincs...