Új Mátrix jön jövőre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenti vitára reagálva: a Mátrix maximum egyedi vizuális mixtúra, a mangák és a cyberpunk világában járatos egyénnek semmi újdonságot nem jelenthetett - csak a mainstreamben.
(eszembe jut, amikor néztük a moziban a 2. részt feliratosan, és az építész éppen elmondja, hogy mi a szitu, nem lehetett olvasni a szöveget, mert az a köcsög fehér öltönyt viselt <#hehe>#hehe>...)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"..Remegõ kézzel nem lehet bakancsot megkötni.."
"..tudod mi változott mióta elõször megláttalak (tadammm)....SEMMI..." meg hasonló okosságok miatt
Azt hozzáteszem, hogy az elsõ Mátrix-film nekem is nagyon-nagyon tetszett, jópárszor újra megnéztem és mindig ugyanúgy tetszik, nem tudom megunni.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
?? mintha régebben nem játszott volna szinte csak jó filmekben és csak jól. nagyítóval kell keresni rossz filmjét vagy alakítását. kevés ennyire pontosan célzó színész van hollywooban.
Mondjuk tény, hogy furcsállottam a címet, mivel elég röhejes lenne ha az SG rõl tudnám meg elsõ kézbõl ha új Mátrix jönne. 😊
egyébként meg Viktor valóban "jól" végzi a munkáját. Az a lényeg, hogy minél többen kattintsanak. Az mellékes, hogy ezzel pár embert átbasz a palánkon.
-Christopher Nolan a Zúj Herri Potter-
Manapság egész jó filmekben játszott, és jól...
Pl:
Kapj el ha tudsz, Véres gyémánt, Tégla
A szabadság útjait és a Hazugságok hálóját még nem láttam.
A Viharsziget is izgalmasnak ígérkezik, és ez is elég várós...
Ez nálam már garancia lesz, hogy megnézem😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mar emiatt erdemes megnezni 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ezzel szemben Keanu Reeves elég sokféle szerepben megfordul.
De am igazad van, erõs a színvonal esés szerintem is.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
mondjuk az equilibrium pont ilyen szerintem, nekem nagyon tetszett, és valahogy egyáltalán nem jutott eszembe róla az, hogy mátrix-koppintás...inkább egy 1984 akcióköntösben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Equilibrium az lófütty?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
dicaprio mutógatják 5-6 szögben, ahogy keményen nézz, meg a végén a futkosós jelenet ennyi.