54
  • koschwarz
    mondjuk azt az egy filmet nem nevezném "özönlésnek" :) egyébként meg érthető, hogy nem özönlöttek. a mátrix után (rövid idővel) bármit is kitalálni, ami nem tűnik mátrix-koppintásnak...és még eredeti története is van, nehéz, nehéz...

mondjuk az equilibrium pont ilyen szerintem, nekem nagyon tetszett, és valahogy egyáltalán nem jutott eszembe róla az, hogy mátrix-koppintás...inkább egy 1984 akcióköntösben.
  • stationx
    Szokd meg. Sok filmhomi van aki csak trollkodik. loverman, winnie....

• CaptainRumi
    meg nyílván mindenki felismeri a képen látható bácsikát...
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanis, annak a filmnek a premierjekor röpködtek a "Matrix" hasonlatok...
    [miközbe, tudjuk, nem virtuális valóságos akció film]
  • IMYke2.0.0.0
    "Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek."

Equilibrium az lófütty?
  • Mcsiv
    öröm, de aki pl rss-t használ (mint én, iGoogle-n keresztül), nincs bevezető szöveg. A gondolkodás sem mindenkinél alap skill, csak a trollkodás;]
  • Loverman
    na igen, olvasás nem mindenkinél alap skill... minden cikk címe és linkje alatt ott van a bevezető SG-n, jelen esetben "Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek." mellette pedig Nolan képe. Ebből már csak lehet sejteni hogy nem Mátrix 4 jön.
  • sandor8206
    film várós de nem ez alapján a teaser alapján, mert ez egy semmi
    dicaprio mutógatják 5-6 szögben, ahogy keményen nézz, meg a végén a futkosós jelenet ennyi.
  • Mcsiv
    Sok olyan cím volt már itt az sg-n, amin felkaptam a fejem, aztán pislogtam hogy egy szó kétértelműségét használja ki. Nah de kedves viktor, ez a cím már pont az a kategória, amin inkább a fejemet verném a falba mert ez az emberek vérmes szopatása, semmi más. Tanulj már meg végre rendes címet adni, ha kell, szívesen segítek benne, esetleg adok egy how-to -t, a "Hogyan találjunk ki normális címet" részlegre. Tudom, úgy is ki lesz moderálva a hozzászólásom...
  • kalapos01
    És azt az SG-ről tudnád meg?:)
  • koschwarz
    nem sok rendező van, akiben feltétel nélkül megbízok, de nolan az egyik.
  • AZTA
    Dicapriot el sem tudnám képzelni olyan filmben ahol nem kislányt alakít
  • Sliderx
    Marhára félrevezető a cikk címe. Azt hittem folytatást készítenek...
  • Magiszter
    Attól hogy levegőbe röpülve összekapaszkodnak még nem hasonlít a mátrixra. Ezek a sztereotípiák...
    Amúgy meg érdekesnek tűnik, megvárjuk DVD-n és talán egyszer megnézem, majd megy az "eztisláttuk" polcra.