StarCraft II - LAN vagy valami hasonló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AE
Amúgy szerinted a Blizzard kinek írja a játékokat?
a. magának - hisz "övé a cucc",
b. apád faszának - merthogy csak az van, jogod nincs,
c. a játékosoknak - akik akkor fognak fizetni a játékért, ha azt kapják, amit várnak
Ha nem tetszik csináljatok káeurópai blizzardot, és írjatok magatoknak olyan játékot amit akartok.
a Blizzard minden jogi lépést megtett, hogy eltörölje a p2p módot kihasználó warezt, beintettek nekik, hát ez lett a vége. a warezosok miatt szívnak a becsületes LANosok, nem a Blizz-t kéne emiatt ócsárolni, hanem a sok faszt^^
õk fejlesztik a játékot, saját pénzükbõl, azt csinálnak, amit akarnak. "rózsaszín" diablo-t, vagy lan-mentes, netet követelõ sc2-t, egyre megy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert akkor fel kell ébresszelek: a valóság nem ez.
S arra is gondolhatnál, hogy azok a bizonyos "15.000 Ft-os"* játékok erõsen valószínû, hogy nem esnek abba a kategóriába - mivel ugye, a Blizzard féle ötlet
b, mi kerülhet ennyibe, amikor manapság átlag 10-12 ezer minden over hyped játék>
b, mi kerülhet ennyibe, amikor manapság átlag 10-12 ezer minden over hyped játék>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Õszintén szólva, csodálom, hogy nem nézted meg az adatlapomat: már bõven kiléptem az egyetemista korból...
S annak ellenére, hogy OTTHON NINCS NETEM, munkahelyen és könyvtárban igen - elõbbibõl írok -, nem azért rinyálok, mert le akarom warezolni és otthon single-be nyomni a játékot, hanem azért, mert meg akartam venni és elvetemült haverokkal, otthon, a netnélküli határszélen játszani vele...
S nem mellesleg, a tököm ki van, hogy egy sima Single Player-hez is LIVE/Steam/s majdan Battle.Net azonosító és aktív hozzáférés kell... sõt, a mentéseimet is ott akarják majd tárolni!
Battle.net-eztem Diablo-val, StarCraft-tal, Diablo 2-vel és a Diablo 2:LoD-dal is... tudom, hogy mûködött anno, és azzal semmi baj nem volt. Tisztában voltunk azzal, hogy MP-s karakterek a B.szerveren tárolódnak, s ugyanakkor a LAN-partyk Hostja tárolja a többiek mentését.
S most ennek adnak egy hatalmas pofont, "bazdmeg-geci-fizessél-nekünk-mert-kell-a-lóvé-a-sok-évnyi-fejlesztés-miatt" okán.
Szeretem azt is, hogy a net/MMO-függõk osztják az észt, a "mindenkinek van netelérése" / a "MP szerverek jók" stb. tematikával...
Ez annyiból rossz példa, hogyha jól tudom akkor battlenet2 és az sc2 egyik legfontosabb újdonsága, hogy ezek a közvetitések és nagy versenyek, teljes mértékben ki lesznek szolgálva.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nha mondj már nekem ma magyarországon egy olyan koleszt ahol nincs net. Ergo ugyanugy fogod tudni nyomni 3 gép egy szobában. Az meg, hogy hátul milyen csatlakozó jön ki a gépbõl nem tökmindegy?
Én is akartam írni vmi ilyesmit, csak lemaradt. Kösz, hogy megtetted helyettem 😊
Ja, és még annyit, mielõtt valaki belekötne: még csak véletlenül sem amiatt "rinyálunk", mert ezzel megnehezítik a warez-t. Ok, legyen másolásvédelem, amivel a warezosok csak szívnak. De egy indokolt, szükséges és használt "fícsört" ne vegyenek már ki belõle a másolásvédelelmre hivatkozva. Fõleg, hogy nagy valószínûséggel úgyis feltörik, tehát értelme nem lesz, és akkor megint ott vagyunk, hogy a tisztességes vásárlókat szivatják...
ezen élmény esélyét veszik el a tisztességes vásárlóktól
Pontosan errõl van szó!
a vilag valtozott, kerdes, hogy sirankozik, vagy koveti azt
Ok, te is az a fajta vagy, aki végletekben gondolkodik (siránkozók vs. "korszerû" emberek), és akinek jobb híján minden úgy jó, ahogy kapja. De a siránkozáson kívül létezik még alternatíva: ha már változik a világ, akkor alakítsuk mi is úgy, hogy számunkra is alakuljon, ne csak más érdekeit kelljen elfogadnunk. Pl egy ilyen petíció jó alkalom lehet erre, félig-meddig már meghallgatásra is talált. Mellesleg akkorát nem változott a világ, hogy teljesen búcsút intsünk a LAN-nak. Ezzel csak a Blizzard magyarázza a faszságát. 130k aláírás nem elég meggyõzõ bizonyíték, hogy a játékosoknak szükségük van a LAN-ra?
Ja, és mégegyszer: otthon, egyedül kuksolva a gép elõtt soha nem lesz akkora feelinges egy játék a havarokkal, mint amikor néhányan összehoznak egy LAN-party-t (nem feltétlenül napokon át tartó tespedésre kell gondolni, szóval nem kell hozzá szabit kivenni).
Az nem fejlõdés,hogy rákényszeritenek 1 single mod használatánál a multiplayer eszközenek a használatára (jelen esetben a net) Ez korlátozás,akárhonnan nézed.
A LAN visszaszorult? Elmondanád ezt az általad emlitett Dél-Koreaiaknak is,ahol TV közvetitések mellet zajlanak a LAN partyk és bajnokságok? De emlithetném az internetkávézókon alapuló játéktermeket is,ahol szintén LAN-ban játszanak a népek (hogy legyen magyar vonatkozása is)
Persze értem én,hogy magadból indulsz ki (legtöbb ember igy tesz,én is)de ez nem alap😊
1,5% csekély? Ezek csak azok akik vettél a fáradtságot,utánanéztek a neten és aláirták..nyugodtan szorozd be 2-vel esetleg 3-mal..aztán az igy kapott összeget szorozd be 1 becsült árral,amibe a játék fog kerülni..na ennyi biztosan nem fog befolyni, mint bevétel (persze azért nem kell félni..HA megjelenik,akkor a Blizz kaszálni fog)
Amikor 1 cég,arra "kényszerit",hogy a megvásárolt terméket csakis az õ akarata és meglátásai szerint használd,az minden csak nem fejlõdés vagy inkább nem a helyes irányba😊
Mennyi ember is irta ala a peticiot a lan ugyeben? 150k? hat az mondjuk a wow elofizetokhoz kepest 1.5%, ami eleg csekely.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
SC+BW-t nyomtuk LAN-on
S mivel, elõreláthatólag, ezen élmény esélyét veszik el a tisztességes vásárlóktól a B2.0-ra kötelezõ login-olással, és a kötelezõ net eléréssel, szerintem nem is lesz olyan kis érvágás a Blizzardnak az, ha a warezosok mellett még sok, valódi SC-rajongó
Diablo3 halott.
Quake3 (live) él és élni fog.
....
Blizz barátaim tanulni kéne az okosak példájából.
Aki azt mondja, hogy a netes játék ugyanaz mint egy lanparty az egész egyszerûen hülye.
A blizz bukni fog a sc2-vel, de az a sanda gyanúm, hogy a diabloval is. Bár lehet a wowosok hoznak annyi bevételt, hogy meglegyen a kellõ mennyiségû eladott diablo.
Healbacsi: csak szánni tudom azokat, akik ahelyett, hogy kiállnak a saját érdekeik mellett, inkább megmagyarázzák a dolgokat a másik oldal fejével gondolkodva, hogy miért is kell beletörõdnie valamibe...
Elhiszem én, hogy "Blizzard" (mint fogalom és bálvány egyben), meg piaci elemzés, meg egyéb agymosások, de ez foglalkoztassa azokat, akiket ez érdekel...
Mint mondtam, nem vagyok a warez híve, de amikor döntenem kellett, hogy vegyek egy játékot 8 ezerért, amit ha jól emlékszem 3-szor lehetett telepíteni, aztán a további telepítésekért Németországba kellett volna telefonálni, és esdekelve magyarázkodni, hogy miért is akarom mégegyszer felrakni a jogtiszta, vásárolt szoftveremet, vagy inkább letöltöm, és nem bosszantom magam az ilyen faszságok miatt, akkor az utóbbit választottam. Szóval, nem vagyok már hajlandó mindent lenyelni.
Hogy nem játszhatunk SC2-t haverokkal LAN-on keresztül? Nem vihetem ki a laptopomon a nyaralóba, mert állandó netkapcsolat kell hozzá? Jó, akkor abból nem laknak jól, amit tõlem kapnak.
Egy baratom azzal peldalozott, hogy a gta3 ban nem volt multi, megis egy mod kereteben a fanatikus rajongok irtak egyet kiegeszito progit, amivel lehetett multizni, szoval nem kell aggodni, nem lesz ez maskepp a sc2-vel sem. Gondolj csak a wowra. 10milla+ aki live serveren tolja, de hany millio, aki torton jatszik, nem beszelve a privat serverekrol, amihez meg net sem kell. Tuti lesz vmi kani fele tores, es single player tores, amivel a kampanyt vegig lehet vinni.
Amugy nem is tudom ki irta,hogy "aki latta a Bnet 2.0-t az tudja,hogy szuperul fog teljesiteni" vagy vmi ilyesmit olvastam..hat en lattam a prezentaciot a Bnet 2.0-rol,de azon kivul,hogy csillivili GUI-j van,nem lattam,hogy ki tudna szolgalni barmit is (olyan lesz ez mint a wowos tesztek...uuu mar 2 honapja a tesztserveren a raidinsta,nincs szamottevo bug meg lag..aztan amikor kiadjak elesben,akkor kiderul,hogy 3 bossbol 1 total szar,4 fazisbol 4 bugos,az insta meg lagol mint allat,mert mig a tesztserveren voltak benne 100-an,addig elesben egyszerre 100x annyian akarjak tolni...)
Ne érts félre, nem akarom õket védeni, nekem amúgy is tök 8, ha kijön a game kb 95%, hogy megveszem eredetiben, de nem fogom a neten tolni, kijáccom a kampányokat, aztán esetleg pár skirmish, azt jóvan, engem nem izgat az online játék.
Ugyanakkor még 1x kérdem, szerinted egy ekkora presztízsû céget hol érdekli a jóskapista, akinek nincsen netje? 2009-et írunk, nem vagyok tájékozott, de gondolom vagy év végén, vagy jövõre, vagy azután jelenik meg a játék. Õszintén szólva az õ helyükben lehet, hogy én is ilyen döntést hoztam volna...nyilván vannak programozóik, designereik, zenészeik, az õ dolguk kreatívnak lenni, és fasza játékot csinálni. De ott vannak a marketingesek, a kiadó, stb. az õ dolguk pedig eladni a játékot, és ha ezzel a megoldással vissza tudják szorítani a warezolást, legalább valamennyire, akkor máris megérte nekik, és magasból tesznek a hozzád hasonlókra.
Amúgy én tökre megértem, amit írsz, csak olyan dolog a részükrõl, hogy "értem én, csak leszarom".
"Azon az 1 MBit-es ADSL-en fogunk osztozni 3-4-en? 😄 "
Hidd el, a vasarlok 0.05% -at se teszik ki azok akik masokkal kenyzelenek megosztani a netet. Eppen ezert nem fognak vele foglalkozni. Ezt be kell latni, ha egy jo jatekhoz jutsz, vegig tolod magad a story miatt, aztan fel a netre, ahol haverokkal nyomatjak tovabb.
Azt se mondhatjuk, hogy Magyarorszagon siralmas a net eleresek szama, ezt mutatja a wowosok magas szama is.
En csak ajanlom mindenkinek, hogy ahelyett hogy siratnatok a jatekot, es lazadtok, gondolkodjatok, hogyan tudtok jo netet krealni, mert meg fogja erni.
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
Ez meg hápogás ,hogy nincs netem akkor hogy írtad a forum postot?
Az a baj, hogy a vásárlással csak egy licenszet kapsz, játszhatsz vele, de nem lesz a te tulajdonod, hogy bárhol, bármikor és bármilyen körülmények között élvezhesd. De játszani is csak addig játszhatsz, amíg a magasságos kiadó cég azt jónak látja (lásd Electronic "Arts" multiplayer megszüntetéseit)...
Õszintén szólva, én mindig is ellene voltam a wareznak, de az ilyen "unfriendly" lépésekkel, amikkel újabban a tisztességes vásárlókat szivatják a kiadók, már eljátszották a jóhiszemûségemet. Majd ezzel is az lesz, hogy aki letölti, az mindenféle "másolásvédelemnek" nevezett szivatástól megkíméli magát, míg ha fizetek érte, akkor majd bosszankodhatok egy csomó dolog miatt (nem feltétlen, de nagyban benne van a pakliban - velem sokszor elõfordult már).
Szóval, így nálam is felejtõs a játék. Nehogy már a single player-hez is kelljen állandó netkapcsolat... Meg ez a fajta interneten keresztüli LAN opció... <#wilting>#wilting>
Azert ennyire ne rugaszkodjunk mar el a valosagtol....
Amugy magambol indultam ki mikor azt irtam:nincs net nelkuli single mod? Akkor felejtos..es nem a letoltes,hanem a vasarlas...(MOST van netem,csakhogy most a ceg altal adott un. staff houseban elek..es mellettem meg 14-en basszak a rezet a neteleresen,megfejelve azzal,hogy csucsidoben a doglott beka segge alatt a sebesseg) HA elkoltozom,semmi sem garantalja hogy lesz netem megint es ha anelkul nincs SC2,D3 hat semmi baj..nem veszem meg oket es kesz (hagyjuk a suket dumat,hogy warez igy meg ugy..a Blizz minden jateka oriasi anyagi nyereseggel zart,boritkolhato,hogy ez a 2 is az lesz,akkor is az lenne,ha lenne benne LAN es a singlehez nem kellene online baszakodas..)
Ezek a lepesek egyszeruen 1 alapveto jogomtol fosztanak meg:barhol es barmikor hasznalhassam a jatekot...foleg a barhol ami csorbul,de mi van ha elmegy a net? Ha a servereknek kakukk (eleg ha csak a login server dob 1 hatast) Persze az EULA tartalmazza majd,hogy a Blizz mossa kezeit ilyen esetekben....
El kéne már rugaszkodni ettõl a régimódi hozzáállástól, és felfogni, hogy nem azért van a Battlenet2, hogy kibasszon a játékosokkal.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ebbõl is látszik, hogy a warez nem okoz nagy kárt a fejlesztõknek. Nem is hiszem, hogy ez a warezelõk ellen irányulna, inkább a Battle.net 2.0 lehet a dologban, hogy az ad majd valami plusz, amit eddig nem.. A Blizzard valamit hosszútávon is tervez ezzel az új Battle.nettel, úgy tûnik.
https://twitter.com/foodlfg
A sok okosnak elarulom, hogy koreaban mikor betort a sc, akkor senkinek se volt netje, megis nemzeti sportta valt a jatek, netkavezok ezrei nyiltak, csak akkor szuntek meg mikor a szelessavu net ott is elerhetove valt.
Be kene mar latni, hogy a blizz nem eagames szintu vackokat ad piacra, amit letoltesz a torrent oldalrol, jatszogatsz vele 1-2 hetet aztan koszi szepen torlod. Naluk egy jatek evekre szol, ha vkinek tetszik, akkor megoldja hogy legyen netje.
Baluman: "Ráadásul ez a húzás arra utalhat, hogy a játék alapból nem sikerült jól" Mar megbocsass, de te mar toltad betan?.. ha igen legyszives meselj nekunk, milyen a jatek.
Afrika? Észak-Oroszország?
Óceánia?
Küldjetek be ti is eredményt: http://eliteclockers.extra.hu