Gamescom: kipróbálható volt a Natal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán majd kiderül hogy mi igaz abból amit beharangoztak. Nem tudom emlékszik e még valaki a Vista nagy újításaira... amibõl nem lett semmi.
Tales of Vesperia
Forza 3
Wii Sports-szerû játékok
Tekken 6
most ennyi jutott eszembe. Egyébként nem rossz ötlet, lehet hogy PC-re én is beruházok egybe.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
továbbmegyek, mekkora hely kell ehhez hogy értelmesen lássa a lábad karjaid, és egész tested? és mekkora kell egy 2fõs játékhoz, anélkül hogy pofánverném a másikat kalimpálás közben?
mi van ha a fotel/szék és a TV között van egy asztal ami kitakarná egy részem ami kellene.. rendezzem át a lakást csak emiatt?
szép és jópofa ötlet, de szerintem nem ez a jövõ..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A SONYe sem rossz, semmi extra csak egy mozgaserzekelos kontroller de nem rossz
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És hidd el sokan meg fognak lepõdni milyen jól megoldják, hisz ezért kapják a pénzüket ( nem keveset ).
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
ki mondta, hogy hc gamereknek készül ez a cucc?
de sok hc gamer wii-zik...
Kurva anyját neki, inkább Forza 3at adja ki PC-re!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nekem egyik sem jön be igazán. Sokszor játszok éjaszaka ágyból és akkor tökéletes a kontroller számomra. Aki valamit komolyan játszik, azoknak nem alternatíva egyik cucc sem. Pl Forza 2-ben ha kikapcsolom a blokkolásgátlót, akkor csak éppen rálehelni szabad, mert más esetben a fékek egybõl satuznak. addig jók ezek cuccok, ameddig választható lehetõségek maradnak. A legnagyobb hátrány a natalnak, hogy nincs "visszajelzés". Nem érzem, hogy mennyire nyomtam/húztam meg a gombot. Ráadásul elég fárasztó lehet egy autós játéknál a levegõben tartanunk a kezünket, hogy tudjunk kormányozni.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ahelyet fejlesztenenek valami hasonlot.jovore ismet szep vereseg ele nezhetnek ha nem valtoztatnak.Gratula igy tovabb!
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem