14
-
#14 Jó, kíváncsian várjuk a poént. -
Etinger #13 Akár :D:D -
winnie #12 a hírhiányt poénnal kell feldobni:) -
Etinger #11 Szerinted milyen céllal születnek ilyen cikkek az SG-nél? :):)
Nem reklám, ez biztos... de annál szomorúbb.... -
winnie #10 a reklámot jelezni szokták. nincs olyan hülye tévé, ami pénzt adna azért, hogy egy délelőtti műsort reklámozzanak. azok még a saját csatornán sem kapnak promót. ne kmolytalankodjunk. -
#9 Én nem látom benne önmaga szatíráját. Ilyen filmekre épp hogy nem kéne felhívni a figyelmet. Én mondjuk ezt pont nem láttam, mivel volt szerencsém már több német vígjátékhoz, és elképesztően szarok, inkább nézek Asylum filmeket... -
TeDDyRuSh #8 Ez egy sima reklám az SG-n. -
daneelolivaw #7 már kint volt a hír pár napja -
xen #6 Ilyen szemetek helyett inkább az új Avatar trailert tetted volna fel...
http://www.traileraddict.com/trailer/avatar/trailer -
vmiki88 #5 ez egy nagyon fárasztó film -_- -
lama king19 #4 lol és még mozikban is adták XD -
lama king19 #3 biztos fantasztikus film ez is. olyan szarságokat szoktak adni a tv-ben főleg a TV2-őn h elröhögi magát az ember. és a németek szoktak ilyen filmeket csinálni. tiszta szégyen. 1ébként is minek ilyen szart reklámozni itt az SG-n? idáig süllyedt le az oldal szintje h kisköltségvetésű német szarokat reklámoznak és elemeznek. -
Kindred Blades #2 Hmm-hmm, ez a bejegyzés most vagy önmaga szatírája (ami valószínű), vagy egy fizetett reklám (ami kevésbé).
Nem tv-zek, de legalább most már tudom, melyik órában kell mindenképp távol tartanom magam a távirányítótól, kösz a tippet. -
kanduhr #1 Pff... Értékelhetetlen szemét ez a film:S