Szekeres Viktor

Ismét jön a baromarcú

A TV2, minden bizonnyal a közönség kegyeit keresve kevésbé frekventáltabb időpontban szokta megismételni korábbi, nagyobb sikerű filmjeit, s természetesen ez alól a neves, német alkotás sem lehet kivétel.

A Siegfried, a baromarcú lovag (eredeti címén: Siegfried) című német komédia kedvelői legközelebb augusztus 31-én hétfőn, 11.40-kor láthatják kedvencüket a csatornán, bár az ő kedvükért muszáj megjegyezni, hogy Sven Unterwaldt filmjét már jó ideje lehet kapni DVD-n is, mégpedig 999 forintért.


Azokkal pedig, akik még nem látták a szóban forgó alkotást, megosztanánk a mű hivatalos tartalmát, melyet a TV2 sajtóoldaláról halásztunk: "Az idők homályában, amikor a Rajna vértől volt iszapos, öldöklő háborúkat vívtak a Niebelungok kincseiért. A hősök kora volt ez, de még közülük is kiemelkedett egy, kinek nem volt párja sem erőben, sem merészségben."

"Siegfried volt ő, aki a pórnép között nevelkedett, s szót értett az állatokkal is. Egy nap az erdő mélyén egy hercegnőbe botlott, s egyetlen pillantás elég volt, hogy örök szerelemre gyúljon. Attól fogva a deli vitéznek nem volt maradása, s útnak eredt, hogy felkutassa a szépséges leányzót, és asszonyává tegye. A palota azonban messze volt, s az odavezető út veszélyekkel és kalandokkal telinek bizonyult..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)