3405

Vicky 1836-1939
  • Balage1939
    Nem emlékszel én a Népek felszabadítója vagyok:D
    Erőszakkal vagy anélkül.
    Ha cégünket szeretné választani kérem szóljon:D
  • W4SS4W
    szép :D mi történt Oroszországgal? mármint látom ott van Ukrajna meg fent Litvánia
  • Balage1939
    http://kepkezelo.com/images/ywsmvc6bfzii7sa7uel.jpg
    Sajnos másképp nem tudom megmutatni mert nagyobb a mérete a képnek 20mb-nál ez is valami szóval jól nézd meg de már amúgy már 1864-ben járok már azt várom hogy találják fel a monitort és a másiK új csatahajót :D
  • W4SS4W
    Hát Olaszországnál én Szicíliával kezdtem és szinte egyből annektáltam tripolit még az oszmánok előtt és elvettem tőlük libáit is. Amúgy nekem nem kellet sokat tennem Olaszországért mert olyan 1845 felé a Pápai államokban fellázadtak a Vörös ingesek és létrehozták Olaszországot :D
    Amúgy szerintem Németország az egyik legjobban játszható ország, de szerintem akár Belgium vagy Hollandiával is próbálkozhatsz, annak legalább vannak gyarmatai így másfelé is tudsz terjeszkedni nem csak euroapában :D
  • Arsenalll
    hát ez a kereskedelem valahogy megfejthetetlen számomra... + az ipart se értem. Folyamatosan bővítem a gyárakat, de ezek állami támogatással is folyton mínuszt termelnek. Próbáltam egy játékot Szardíniával kezdeni, amivel elég sok területet is szereztem, de még így is csak 13.-14. vagyok és közelébe se tudok kerülni a 8 nagy hatalomnak, mert az ipar kb. nem is fejlődik csaks stagnál, így meg olaszországot se tudom létrehozni:S
  • W4SS4W
    hát fent a menű sorba a legelején vannak a gyráak/munklások most nem emlékszem a nevére és ha rra rá mész ott job oldalt van egy barna ikon és ha arra rá mész tudsz gyárat épitnei, de csak akkor ha a Kormányzo párt engedi, mert valamelyik engedi valamelyik nem
  • Arsenalll
    és gyárat magamtól hogyan tudok építeni?:D egyre fontosabb lenne a likőr:D
  • W4SS4W
    hát én is a Németekkel megyek most, de ilyen gondom még nem volt :D próbálj gyárat építeni ha tudsz, sajnos a kereskedelembe nem vagyok jártas :/
  • Arsenalll
    Megtaláltam köszönöm szépen! Még egy kérdésem lenne, mert a kereskedelemmel sehogy se boldogulok. A helyzet az, hogy létre hoztam az Észak-Német Szövetséget, amivel elég jól állok, de tüzérséget nem tudok gyártani, mert a likőr termelésem botrányos... Egy gyáram van belőle, de az se nagyon akar termelni. Próbáltam nemzeti fókusszal felturbózni, de ekkor se akart növekedni. (hogy szemléltessem a helyzetet: 1 tüzérséget elkezdtem toborozni, ami már lassan a 4. évébe lép, de még mindig csak 6,10 likőröm van:S)
  • W4SS4W
    a becstelenséget mutatja, rá mész a diplomáciára, a saját országodra és ott a Háború fülre és jobb oldalt mutatja az a kis piros zászló mellet azsem :D

magától csőken havonta 0.10 el az az 1 év allat 1.20 al :D csökkenteni máshogy nem lehet csak ha a saját országodból elengedsz/felszabadítasz egyet például ha a Német Birodalommal vagy és függetleníted Bajorországot.
  • Arsenalll
    Sziasztok! Nagyából 1 hete találtam rá erre a játékra és hát mondanom se kell nagyon megfogott!:D Egy olyan kérdésem lenne, hogy a becstelenségi szintet mutatja valahol a játék? Esetleg van valami módszer arra, hogy csökkentsük?
  • Balage1939
    OK KÖSZ MAJD FELRAKOK EGY KÉPET HOGY ÁLLOK ASSZEM ÁMULNI FOGSZ :D
    MU-HA-HA-HA!
  • W4SS4W
    http://kepkezelo.com/
  • W4SS4W
    nálam is ez van :d én azt csináltam hogy Paint-al megnyitottam a képet és Mentés másként-el újra elmentettem mert akkor más formátumba menti, és akkor fellehet tölteni. de ha ide ki akarsz rakni képet akor a kepkezlo.com al rakd fel mert azzal fogadja el a fórum vagy mi :D
  • Balage1939
    SZÍVÁS NEKEM!
    Nem engedi feltölteni a képet mert azt írja hogy ilyen fajta képet nem lehet feltölteni!Mit csináljak?
  • W4SS4W
    képet csinálni? hát játék közbe Megnyomod az F11-et és akkor elmenti ami éppen a képernyődön van, aztán azt a Victória II azon belül a Screenshots mappába menti :D
  • W4SS4W
    http://5mp.eu/web.php?a=victoria2&o=amzAX2cWF9

eröl a linkről szedtem le, a legelején van kékkel hogy "Letöltés" ez a magyarosítás-se száz százalékos, de szerintem, 90-95% meg van :D

csak pár event nem magyar.
  • zoleee28
    Azt írtad, hogy az alapjátékkal nyomod és a legújab patch-csel, honnan szedted le a magyarosítást? El tudod küldeni a mailemre? [email protected]
  • Balage1939
    Olyan képet csinálni mint te te bolond.:D
  • W4SS4W
    Miben a kép küldésben? :D
  • Balage1939
    Hát én ebben sajna nem tudok segíteni de én viszont egészen jól haladok :D
    De sajna én nem tudok képet küldeni.
    Tudnál e segíteni???
  • W4SS4W
    Na jól állok, megint vettem el területeket a franciák és brittettöl. de sajnos egyre gyakoribbak a lázadások, még a nacionalisták is elég tevékenyek, nem rég 850K jakobinus lázad fel pont mikor a franciák ellen harcoltam, nem elég kellemes :D
    a szociális reformok maxon vannak de a politikait semmit nem vittem és már nem is nagyon tudom mert nem akarnak a felsőházban reformokat, szerintem az fogom csinálni ha majd a jakobinusok fellázadnak hogy hagyom hogy nyerjenek. Vagy van más ötlet?
    itt egy kép hogy állok a reformokkal:

• zoleee28
    Én is olvasom ezt a topicot napi szinten, de sajna játszani nem játszom naponta, de majd én is írok az ománi állásomról :)
  • W4SS4W
    Na jól haladok! most az Angolokat kicsit megcsonkítottam területileg :D:D majd még elveszek tőle 1-2 tartományt, bár katonailag piszok sok dandára van de több mint a fele a gyarmatain van így az anyaországot még ha nem is könnyen de nem kell vért izzadni hogy legyőzem :D
    itt egy kép hogy állók most:

És egy kicsit elhagytam most a század fordulón mindenkit :D kép:

• W4SS4W
    Vannak itt furcsa dolgok :D megtámadtam Angliát 10 becstelenség árán mert területeket akarok töle szerezni meg gyengíteni az iparát és ezzel a sajátomat erősitnei :D és amikor vége volt a háborúnak és nyertem, akkor vettem észre hogy összesen 6 dandárom volt az Oszmánok afrikai gyarmatán és cipruson ami szintén az oszmánokhoz tartozik, közbe az Oszmánokkal soha nem volt háborúm. Akkor hogy kerületek oda? :D:D
  • W4SS4W
    területileg nekem az volt a legjobb amikor Németországgal mentem, amiről raktam fel képet. De most is haladok és lassan megint elérem azokat a határokat mint múltkor :) Amúgy nem tudom mi van a franciákkal de elég gyengék lettek, 1887 ben vagyunk és csak 16 dandárjuk és 303 hajójuk van.
    nekem meg van 210 dandárom meg 480 hajóm :D
  • Balage1939
    Ja meg teljes Marokkó és Uruguay.
  • Balage1939
    Nekem az volt amikor az arab.f.sz-et körbefoglaltam a sinai-f.sz. ás Perzsia 70százaléka!
  • W4SS4W
    hát nem tudom, eddig az volt a legjobb amikor a Németekkel voltam és Franciaország, Oroszország és még az Osztrákokkal is háborúba álltam :D csak már nem tudom hogy nyertem-e :D:D de szerintem igen.
  • Balage1939
    Az menő!
    Amúgy neked mi volt eddig a legnagyobb sikered??!
  • W4SS4W
    Nem tudom, én nem nagyon szoktam az osztrákokat beolvasztani, ki kell próbálni :D

de ha beolvasztják Németországban attól még gondolom létre lehet hozni majd Magyarországot, én egyszer olyat csináltam hogy az OM-Monarchiával létrehoztam Magyarországot. És akkor létezett Magyarország is meg az Osztrák-Magyar Monarchia :D:D
  • Balage1939
    Ja és az O.M Monarchiában mi lenne a magyarok sorsa vagy ott is beépülnek a dél-germán népekbe vagy mi???
  • Balage1939
    Ok de még most sem értem azt amikor Írországé volt szinte egész észak Afrika :D hát én meg a nagylelkű felszabadító kényszerem :D
  • W4SS4W
    Afrika is Tartományokra van osztva akár csak az egész világ :D és 1870-töl lehet gyarmatosítani de ki kell hozzá valamit fejleszteni, most igy hirtelen nem tudom mit. És akkor nemzeti fókuszt kell az adót tartományra rakni és akkor kb 2-3 év allat tudod begyarmatosítani, ezt fel lehet kicsit gyorsítani ha van a területen csapatod. 1 területet egyszere 3 man tudtok gyarmatosítani és azé lesz akinek előbb sikerül :D

ja és az előbbi komplimentbe nem 1950 hanem 1850 :D
  • W4SS4W
    hát, Történelmileg 1867-ben volt a kiegyezés és jött létre az Osztrák Magyar Monarchia.
    de a játékban 1950 töl lehet létrehozni amikor kifejlesztet a nacionalizmus és imperializmust, de ahoz hogy létre hozd nem lehet több a presztízsed mint 80 így hacsak nem vesztesz pár háborút jól jön az a -50 presztízs event :D
  • Balage1939
    Ja és mi szabja meg hogy gyarmatosításnál ki mennyi és mekkora területet kap?
  • W4SS4W
    Most Németországgal jól állok kaptam bár Casus beli-t az oroszokra és el is vettem tőle már 4 területet. A franciákra is kaptam eddig 2-öt el is vettem :D
    És a Britektől is elvettem egy területet 10 becstelenség árán hogy érezek a törődést meg hogy remélem kapok rá majd Casus beli-t hogy területet szerezek tőlük :D meg van egy kevés területem spanyoloknál is.

• W4SS4W
    Hát szerintem Japán az egyik legjobb :D
    Hát hogy 6 nagyhatalom szövetséget köt xd nem tudom, eddig nem nagyon figyeltem fel rá, eddig nekem a legjobb az volt amikor Magyarországgal voltam és Ausztria, Oroszország és az Oszmán birodalom is szövetségesem volt mint nagyhatalmak :D
  • Balage1939
    Ja és Ausztria helyett mikor lesz Osztrák Magyar Monarchia?
    Már mint ha érdekelne mert mindig felszabadítom a saját hazámat :D
  • Balage1939
    Szerinted mely civilizálatlan ország a legjobb a Kínai birodalmat leszámítva?
    És te mit gondolsz arról amikor a játék elején a 8 nagyhatalom közül 6 szövetséget köt egymással!
    Mert szerintem egy kicsit sem fer.