3405

Vicky 1836-1939
  • Angyali Érint12
    A törököket eléggé szétszedték, csomó független állam jött létre, enyém volt Macedónia is, de a bolgárok elvitték tőlem. Pedig szerbeket kezdtem betelepíteni. Kivándoroltattam az embereimet makedoniába! Elején sokk idő kellett, de aztán szépen növekedett a szerbek száma. Sajnos többségekben nem lettünk, annyi idő nem volt.
  • Angyali Érint12
    Még leírni is nehéz, mi miden történt. Valaki nem tudja miért nem növekszik a nemzeti fókuszom?

• browing
    Szerintem is élvezetes ilyen kis országgal játszani és majd valami nagyot alkotni belőle.
    Van benne kihívás az biztos.
    Régen mikor még csak a A House of Divide vagy mi a szösz volt akkor próbálkoztam Yugoszlávia létrehozásával.
    Akkor ruszki befolyás alatt álltam és szövetségesek is voltunk, azt csináltam, hogy hadat üzentem a törököknek remélve, hogy a ruszkik majd megnyerik a háborút. Be is jött a terv frankón bár voltak problémák. Miután létrejött a Yugo állam akkor meg neki mentem az osztrákoknak.
  • Angyali Érint12
    A terület ilyen fajta módnál, számít a nagyhatalmak szövetségesei. Oroszország engem támogatott, az oroszok szövetségük a franciák voltak, így hozzám szálltak be. Törökök szövetségese az osztrákok, de nekik a britek, így mind az osztrák mind a brit, törökökhöz ment. A porosznak nem volt senki szövije, szóval kimaradt. De most nem szálltak be a britek.
  • Angyali Érint12
    Szerbiával a játékom.
    Nem csalással értem el ezt. Van egy az új mód, hogy háború nélkül lehet területeket szerezni, nagyon jó. 1840-ben merült fel, hogy Szerbiával vissza kell adni a mag területeket, engem támogattak, az oroszok a franciák, a törököket, az osztrákok, és a britek, poroszok függetlenek maradtak. Én azonban továbbra is erőltettem a dolgot, és most sikerült. A népességem, és az országom területe megduplázódott.

1836-ban 200.000k volt az országom népességem, fejlesztettem az egészségügyet, és még mielőtt visszakaptam volna a területeket, 230k volt. Közben volt egy vírus vagy mi a fene. Most egy kicsit fejlesztem Szerbiát 1860- ig. Ha megalapítom Jugoszláviát (kicsi jugot) akkor tudok újabb követeléssel élni.
  • browing
    azt nem nagyon néztem de leszedtem egy módot és ahhoz szükséges lenne a patch
    ha szépen megkérlek akkor te letudnád tölteni a hivatalos paradox honlapról?
  • hana1
    mit tud az új patch? (amúgy asszem még béta)
  • browing
    heló
    van itt valaki aki feltudná tölteni a House of Darkess 3.02-es patchét?
    Nagyon hálás lennék.
  • tttttom
    Miért nem már büdi nevű országok? :D
  • fityusz
    Nekem nem igazán jött be a HOD. Első ami nem tetszik, hogy pl egy területet nagy nehezen megszerzek, erre a nagyhatalmak krízist robbantanak ki és a terület már nem is az enyém. Gyarmatosításnál az zavar, hogy mindenféle hülye nevű országok jönnek létre, pedig a valóságban is az anyaországok irányították a gyarmataikat.
  • zoleee28
    Leszedtem a HoD-t, de ez is ugyanúgy kilép betöltés közben... Nem értem...
  • Tcsm
    Nekem tetszik a HoD. Főleg az, hogy gyarmatosításnál küldheted az expedíciósokat meg a kolonizálókat. És még ha versenyzel egy másik állammal a gyarmatért, hogy előnyt szerezz a gyarmatosítatlan területen még több dolgot építhetsz.Meg már a rendes térképen is lehet látni a vasutat meg a gyárnegyedeket és az RGO-k épületeit.
  • zoleee28
    A Victoria II: Heart of Darkness-hez van már patch? vagy csak most jött ki?
  • zoleee28
    jól hangzik, kipróbálom. Remélem ez működni fog.
  • Tcsm
    Vannak benne újabb dolgok például már háború nélkül is lehet területet szerezni és újságokat is fogsz kapni amik megmutatják mi történik a világban.Lehet benne krízis is.A tech-ek között is módosítottak pár dolgot.
    Ezen kívül fejlettebbek a tengeri csaták és a kolonizálás.
  • zoleee28
    Azzal is próbáltam, de ugyanúgy kilépett
  • SuperGalaxy
    újabb
  • zoleee28
    az jobb, mint az AHD?
  • Joybull
    nem a victoria2.exe
  • Tcsm
    Akkor szerintem ha az AHD nem működik akkor töltsd le a HoD-t.
  • zoleee28
    igen
  • Tcsm
    Zoleee de te a Victoria 2-t és az AHD-t úgy töltötted le a netről?
  • zoleee28
    Mármint a v2.game.exe-re gondolsz a house of divided mappában?
  • Party Hard
    victoria ii: heart of darkness hez magyarosítást készít valaki? nem tud erről infót valamejikőtök? Csak mert letöltöttem tetszik is, úgyhogy csak ezen múlik, hogy megveszem e
  • zoleee28
    igen, az alapjáték és a house of divided is. De a Pc-men gond nélkül működik.
  • Joybull
    A játék könyvtárában másik .exe file-al próbáld elindítani, ne azzal amit a z asztalra tesz parancsfáljba.
  • Tcsm
    De ezek letöltött játékok?
  • zoleee28
    Igen. A House of divided-nél a 2.31-es patchnél az exe kiterjesztésűnél azt írta ki, hogy nem találja az eredeti játékot, utána itt valaki javasolt egy másikat, ahol csak rá kell másolni a patch fájljait, és úgy elindult. De csak a PC-n működött gond nélkül, a laptopnál van ez a gond.
  • Tcsm
    Zoleee28 úgy töltötted le az A House Dividedet és az alapjátékot is?
  • zoleee28
    Egyébként mindig a Map properly initialized résznél dob ki.
  • zoleee28
    Olyan kérdésem lenne,hogy a laptopomon a victoria 2 alapjáték gond nélkül elindul, a house of divided-nél viszont CTD lesz, mikor az elején tölti a komponenseket. Ez hogy lehet? Mindkét játéknál szinte teljesen ugyanazok a rendszerkövetelmények.
  • Party Hard
    Módolásról valaki tud linkelni valami leírást légyszíves?
  • Party Hard
    Valaki játszik a magyar mod al?
    Csak mert nekem a data 2 betöltésénél megszakad és azt írja ki:
    File exception:
    Exception in .\discfile.cpp, line: 425. Desccription: could not open file

Valakinek ötlete vagy megoldása?
  • Tcsm
    értem köszi
  • hollófernyiges
    Azt hiszem a Nacionalizmus&imperializmus tech kell az egyesítéses CB-khez.
  • Tcsm
    Hogy,hogy Poroszországgal nem kapok a játék elején casus bellit-t Ausztria és Franciaország ellen vagy később valami esemény után fogok kapni?
    De amúgy az is fura, hogy az észak német szövetséghez alapból nem kell Flensburg vagy a másik tartomány,de ezt még be lehet tudni annak, hogy minek legyenek olyan államok tagok akiknek nem az a kultúrája és semmiben sem kapcsolódnak az észak németekhez.
  • zotyesz18
    Hali!
    A háborús indoklásnál csak a véletlentől függ hogy mennyi infamy-t kapok?
  • hana1
    "fegyveresen megváltoztatni a területek etnikai jellegét" Népirtást akarsz???
    Nyersanyagot nem csak hódítással lehet szerezni, szférázással is. Nincs semmi értékes nyersanyag az orosz területeken. Népesség sem akkora, hogy érdemes legyen harcolni érte, ráadásul írástudatlanok, ami csak lehúz.
    A mozgósítás is visszaveti a gazdaságot.
  • Angyali Érint12
    Amúgy ebben az új kiegészítőben, a népességnövekedés legalább rendesen megy. Ez mindképpen pozitív. Végre a valósághoz közelít. Mondjuk örülnék, ha lehetne valahogyan fegyveresen megváltoztatni, a területek etnikai jellegét.
  • Angyali Érint12
    Ezrét mondom később kell meghódítani azokat a területeket. Egyrészt a túl nagy népesség, a nagy terület miatt nehéz legyőzni őket. De mindképpen érdemes Oroszországot elfoglalni. Nélküle nem tudsz szembeszállni Nagy-Britanniával, az egész világgal. Szükség van az ottani kifogyhatatlan nyersanyagokra, és a nagy népességre.