Samsung GT-S5230

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvagyok elégedve a telefonnal, de sok panaszt hallottam már vissza róla.
sziasztok. nem tudtok s5230-ra olyan java progit mint a guitar hero (tap tap revenge 3) importálható zenékkel. hogy bele tudjam rakni a saját számaimat. vagy iphone-s5230 (iphone-.jar) konvertálót
ha igen akkor linkelnétek . nagyon sokat segítenétek vele. 😄 elõre is köszi
sozs
Vagy felteszel egy jó codepackot, és a Médiaplayer is lejátssza, de alternatív lejátszók is megnyitják pl.: RealPlaye, Winamp, stb..

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

köszi 😊

vlc playerben tökéletesen le lehet játszani
a telefon ugye mp4-be vesz fel videót. de ezt a gépen wmp-rel nem tudom megnézni. mivé konvertáljam át h normálisan megtudjam nézni? mert ha aviba konvertáltam a kép sebessége a duplájára nõtt, a hang meg maradt az eredeti sebességben. vagy ez miért van? elõre is köszi a választ.

az is az, viszont még nem próbáltam
Divizio88
de az rtf nem word doc..?

HIP-HOP ARAD

Divizio88
az fasza...
Most nezzem hogy en rtf. probaltam...
kosz a segitseget

HIP-HOP ARAD

nálam simán megy a pdf, a txt és a word dokumentum is
Divizio88
Hello! Azt szeretnem kerdezni hogyha
szoveget szeretnek ra tenni,milyen formatumban
kell vagy hogy mi? mert nem ertek hozza .
Probaltam csak ugy siman de nem nyitja meg...😞

HIP-HOP ARAD

sozs
Nálam is volt hasonló, nem tudom miért csinálja, néha csak magától vissza megy a telefon memóriára...

az miért van h a memória beállításokban az alapértelmezett memóriát mindenhol a memóriakártyára állítottam, de ha teszek vmit a memóriakártyára a géprõl vagy szedek le róla az alapértelmezett memória visszaáll a telefonmemóriára. mindig vissza kell állítani. azt meg nem szeretném h ha fényképezek vagy kamerázok vagy vmit csinálok és mindent a telefonmemóriára mentsen. tehát a kérdés h miért állítja át magát a telefonmemóriára?<#vigyor> elõre is köszi.

tudod ha ez nem közösségi oldal, hanem egy IT fórum és ha valaki tud segíteni, segít elsõre és nem másodszorra, meg harmadszorra fog, és hiába 3 nap telt el, ha abban a 3 napban összesen 6 üzenet telt el, még görgetni se kellett, hogy lássam az elõzõ üzeneted...
Köszönöm szépen... az igazság az,hogy egyfolytában nyomkodom a telefonom, hogy rájöjjek a megoldásra. Az üzenet funkcióban nincs külön mms "ikon" feltüntetve, ezért írtam, hogy a képek hol találhatóak. Mindegy azt hiszem ez nem fog mûködni. Köszönöm a segítséget. ( A hozzászólást beírtam 17-én,majd miután nem kaptam semmilyen választ ismét beírtam(tegnap 3 nap elteltével), hogy ha valaki nem nagyon olvasgat visszafelé az is lássa hátha segítséggel szolgálhat... Igen, lehet, hogy igaza van a karesznak, viszont ezt kulturált módon is lehet közölni, nem pedig ilyen alpári módon ahogy Õ tette.....Tudtom szerint ez 1 közösségi oldal ahol az emberek egymásnak segítenek.Ha nem tud segíteni akkor inkább ne írjon, ennyi erõvel a többi X millió ember is írogathatna unalmában...)Köszönöm
sozs
puppy13! Azért karesz-nak igaza van, attól, hogy te újra írogatod, nem kapsz elõbb választ! Arra nem gondolsz, hogy ilyen problémája még senkinek sem volt, vagy nem érti (mint én), hogyan lehet sms-ben képet küldeni? (tudtommal sehogy)
Vagy te se tudod hogyan került oda? (ezt érzem a "Legalábbis a bejövõ üzenetek között található" mondatodból)
Így nem egyszerû a dolog...

Szia BOSS! Köszönöm szépen a segítségedet, de sajnos ezt a megoldást már próbáltam,és úgy csak az sms-en belül lehet mozgatni! Azért KÖSZÖNÖM. Szép estét!!
lépj be oda ahol az sms van de az smsbe még ne lépj be hanem csak ahol van és ott van középen hogy kezelés és ott vagy másolás vagy áthelyezés amelyiket akarod, kiválasztod h mit akarsz másolni/áthelyezni utána azt állítod be h hova másoljon/helyezzen és kész. onnan meg a kábel segítségével mehet fel a gépre. ez nem tuti de talán így kell. ha nem így kell akkor bocs de ilyet még nem csináltam.<#vigyor>

igazán nincs mit
Nem is az ilyen magas színvonalú emberektõl várom a segítséget, mint Te! Azt gondoltam itt józan paraszti ésszel megáldott emberek beszélgetnek,és segítenek egymásnak!? Köszi a segítségedet,és az igazi magyar mentalitásodat!!
Divizio88
Ok koszi😉

HIP-HOP ARAD

most attól, hogy bebaszod ide mégegyszer ugyanazt az üzenetet, senkinek nem lesz jobb, de hallod másold már be még vagy hatszor, hátha...
Sziasztok! 1 pici segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet(egyáltalán lehet-e)átmenteni képeket a sz.gépre ami üzenetben érkezett. Próbáltam kábellel is, de úgy csak a fotókhoz tudok belépni. Már az is fél megoldás volna ha oda át tudnám tenni, és onnan már megoldanám. Nagyon köszönöm, szép napot mindenkinek. Üdv<#confused>
sozs
Minél több cucc van rajta, annál lassabb lesz!De ez is igazából csak akkor ha a memória kártyán keresgélsz, indításnál talán még ekkor sem jelent gondot.

Divizio88
ok, koszi szepen😄
es vajon sokkal lasabban
dolgozna....?<#nemtudom>

HIP-HOP ARAD

microSD, 8GB-ig

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Divizio88
Hello!melyik a legnagyobb memoria kartya amit meg
elfogad???

HIP-HOP ARAD

Sima üzenetként lett továbbítva 3 fénykép. Legalábbis a bejövõ üzenetek között található. Köszönöm
sozs
Ha nem MMS akor mi?

Sziasztok! 1 pici segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet(egyáltalán lehet-e)átmenteni képeket a sz.gépre ami üzenetben(nem mms) érkezett. Próbáltam kábellel is, de úgy csak a fotókhoz tudok belépni. Már az is fél megoldás volna ha oda át tudnám tenni, és onnan már megoldanám. Nagyon köszönöm, szép napot mindenkinek. Üdv
kispeki
Kontakthiba?

SoF II: C4z0rla

helló! Volna egy olyan kérdésem az 5230-al kapcsolatban, hogy a billentyûzár éa a fényképezõnyomógomb nem akar mûködni, más minden müködik . mi lehet az oka????
Megoldódott<#vigyor3> ma már azt csinálta, h minden memóriakártyán lévõ zenénél azt írta ki, h nem található fájl. na kivettem a memóriakártyát megtörölgettem visszaraktam és voálá<#vigyor3> minden zenét lejátszik, megállítom, tudom folytatni, és bele is tudok tekerni<#vigyor0> megnyugodtam<#vigyor0> azért köszi a segítségeket.

kispeki
Igen, tudom, de azt egy menüponton keresztül tudod kalibrálni, nem csak a sima ide-oda bökdöss-el, hanem apróbb beállításokkal, érzékenységgel, satöbbivel 😊 Ennek ellenére olvasgass nyugodtan 😛

zeli
A TouchWiz az maga a szoftver, ami fut a telefonon. 😊
Köszi a választ, majd utána olvasok még, mennyire kockázatos, stb.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kispeki
én amikor frissítettem a szoftvert, külön volt rajta egy Érintõpanel nevû beállítás, ott sokmindent lehet beállítan, ennek ellenére ahhoz hogy ezt meg tudd csinálni, a szoftverfrissítést kell alkalmaznod, ami ugye garanciavesztéssel jár. Bár nem tudom szervízbe mennyire rendesek és segítenek Neked 😊 Más megoldásról nem tudok :\

zeli
Lehetséges a telefonon a TouchWiz frissítése újabb verzióra?
Ez gondolom garanciavesztéssel jár..vagy nem ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kispeki
Én már sokszor csináltam, sokféle szoftver van rá, vannak kzöttük elég pofásak is - de ettõl függetlenül nem ajánlom, igen könnyen el lehet rontani -, én is a szervízt ajánlom 😊 (Csak vannak olyan hülyék - mint én - akik otthon próbálkoznak ezzel😊 )

sozs
Mint írtam az otthoni szoftverfrissítést nem ajánlom, így marad a szerviz.

sozs
Miért járna gari vesztéssel?? Szoftver frissíteni otthon minek, ha nem akarsz magadnak gondot. Szerviz megcsinálja.

Sziasztok!
Támadt egy kis problémám a telefonommal. A kijelzõ jobb részét hiába nyomkodom, úgy érzékeli mintha a közepét nyomnám. Valaki írta, hogy firmware frissítéstõl megoldódott ez a gondja, nálam ez nem vált be. Szervízkódot se tudok bepötyögni, menübe se tudok belemenni. Tudok még ezzel csinálni valamit vagy vihetem nyugodtan javíttatni?
Köszi.
kispeki
A szoftverfrissítés garanciavesztéssel jár, ha teheted elõtte vidd be szervízbe /feltéve, hogy még garanciális/, bár szerintem ezért még akkor sem kell fizetni ha már nem az.

sozs
Lehet!
Az én verzióm: REV1.3 (*#2222)
SW VER S5230CJIG2 (*#1234#)

szoftverfrissítés nem segítene rajta? mondom ez most jött elõ. elég idegesítõ.

én sem
sozs
Érdekes, de ilyennel nem találkoztam....

az miért van, h ha lejátszok egy zenét vagy hangot, és megállítom a pillanatmegállítóval(két függõleges vonal) akkor utána nem tudom elindítani megint, tehát nem folytatja onnan ahol megállítottam, nem reagál rá. ha megállítom át se vált a háromszögre amivel indítani kéne a lejátszást. ki kell lépni és újraindítani a zenét de mindig ezt csinálja. ugyan ezt csinálja ha beletekerek. beletekerek és nem játsza tovább. ki kell lépni megint és újraindítani a zenét. ezt miért csinálja? a telefon nincs egy hónapos és eddig jó volt. remélem érthetõ. elõre is köszi a választ.

kispeki
Igen, elmagyarázza, hogyan kell frissíteni, innentõl ne én keressem már ki neki, hogy milyen firmware-t szeretne! 😊

sozs
A linked csak frissítés, nem jár más kinézetttel (Iphone, android, Win).
ITT van de csak Windos kinézetü, illetve egyébb érdekességek.

kispeki
Itt mindent megtalálsz, részletesen le van írva, hogy hogyan kell csinálni, még az is, hogy GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!