773
Samsung GT-S5230
  • sozs
    Akkor az a baj, hogy nem Vodafonos, és nincs beállítva a net szolgáltatáshoz szükséges dolgok. Ezt a Vodától kell lekérned, én nem tudom fejből mi, mert az én telóm Pannis. (vagy Telenoros?? :D )
  • Éwii
    A telefon az kártyafüggetlen.Vannak ilyen kis ikonok,amire,ha rámész,akkor kell bejönnie annak a weboldalnak.Például közösségi oldalak vannak.De van olyan,hogy írja be az URL címet.Itt sem nyit meg egy féle lapot sem.És van rajta például Facebook.
  • karajjj
    lehet, hogy vodánál vannak belerakva könyvjelzők, a telefonban be van amúgy állítgatva a net eléréséhez a megfelelő hálózati cím?
  • sozs
    A telefon is Vodafonos? "Egyik weblap sem azok közül,amik alapból ott vannak ikonként és amit én írok be az sem."
    Bocsi de ezt lefordítanád?? Nem értem.... Milyen web oldal van a telefonon?? Hol???
  • Éwii
    Sziasztok!Nekem van egy Samsung S5230-as telefonom.Megrendeltem rá a Vodafone-nál a MobilWeb napijegyet.Nem tudom ismeri-e valaki?És azt írták válaszüzenetben,hogy levonták a 150 Ft-ot,és,hogy kapcsoljam ki és aztán be a telefonomat az első használat előtt.Ezt megtettem,de az internet nem jó rajta.Egyik weblap sem azok közül,amik alapból ott vannak ikonként és amit én írok be az sem.Nem tudjátok,hogy valahol beállítani kéne-e,vagy mi?Előre is köszönöm a válaszokat!:D
  • kispeki
    Valóban érdekes, a piros download felirat szoftverfrissítésnél jelentkezik. (Szoftverfrissítéshez le kell nyomni a fényképezőgombot, a hívás letétele gombot és a hangerő gombok közül az alsót [vagy felsőt?]) és ekkor jelentkezik a piros download felirat, ami után rá lehet rakni az adott szoftver fájljait.
  • Encore
    Azóta nem jelentkezett ez a hiba. De esélyes, hogy ez történt, mert mikor leszedtem a hátsó burkolatot az aksi simán kiesett. A lényeg, hogy még működik. :)
  • karajjj
    jaaaa, akkor lehet, hogy elmozdult az aksi, nekem gyakori hibája, hogy elmozdul benne, akkor vagy lefagy, vagy kikapcsol
  • Encore
    Nem álhívás volt, mert anyám hívott, miután kiszedtem az aksit és újra működött a telefon, vissza is hívtam.
  • karajjj
    tudod mi az álhívás? ha hosszan nyomod a hangerőgombot a telefon oldalán lezárt billentyűzárnál, akkor úgy csinál, mint hívásod lenne és csörög
    nem lehet hogy ez volt az, aztán valamitől lefagyott?
  • Encore
    Ma a telefonom érdekes dolgot művelt. Jött egy hívás, de nem csengett, felvettem a készüléket az asztalról és abban a pillanatban elment a kép, fekete lett a kijelző és megjelent középtájon egy "download" felirat pirossal! Ez mi lehet?
    Mit akart letölteni? Nincs is semmilyen net előfizetésem, ha netezni próbálnék akkor ki is írja, hogy nem elérhető szolgáltatás, szóval nem értem. És persze semmire nem reagált a telefon, se a gombokra, se az érintőképernyőre, kikapcsolni sem tudtam. Csak az segített, hogy kiszedtem az aksit, majd vissza és akkor újraindult. Valami tipp?
  • 38tibi38
    Azt fogom tenni. Köszönöm.
  • kispeki
    próbáld meg újraindítani, ha az után se megy, akkor próbálkozz szoftverfrissítéssel. (ha még van garid, vidd inkább szervízbe, mert a szoftverfrissítés garivesztéssel jár)
  • karajjj
    szerintem szoftverfrissítéssel megoldható
  • 38tibi38
    Hali. Nekem az lenne a gondom,hogy egyszerüen semmire se reagál a telefonom mikor hozzáérek. Se a menü,se a bilentyőzet,se a névjegyzék,csak a háttérképet tudom jobbra meg balra húzni,meg bal oldalt azt a sort előhívni. Am ha ez jelent valamit ma reggel merült le és töltöttem fel úgy 2 órája és azóta csinálja ezt.
  • geo91
    na be lett szerezve egy 2 gigás kártya, ezzel fasza
  • geo91
  • Aquir
    LCD Teszt
  • karajjj
    nemtom, nincs kedvem átmenni a másik szobába a telefonért :D azért kérdeztem, hogy mi ez
  • Aquir
    Neked talán nem működik? :)
  • karajjj
    ?
  • Aquir

Írjátok be a hívószámoknál: * # 0 * #   Have fun :)

• sozs
    Kicsit vissza kell olvasni, és le van írva hogyan lehet bármelyik java játékot-alkalmazást telepíteni. A Voda anno bekorlátozta a telót, azon meg szinte semmi.
  • kispeki
    A belső memóriára kerül, nem lehet módosítani ezt a helyet. Van egy limit is azt hiszem, hogy mennyi játékot rakhatsz fel, talán 50nél azt monjda hogy törölj mielőtt újat raknál fel.

#469: Nem minden esetben csak kilóbájtokról van szó, van némely játéknál hogy megákról van szó.
  • karajjj
    na ezt nem tudom, de szerintem azok a pár kilobájtok mindegy, hogy hova kerülnek
  • The Fugitive
    köszi!

és ha így telepítem fel őket, akkor az a memóriakártyát terheli, vagy a mobil belső memóriáját? mert az lenne a jó, ha a memóriakártyára mennének fel.
  • karajjj
    feltelepíted őket, aztán ha játszani akarsz, akkor nem megint telepíted, hanem már ottlesznek a játékok között és onnan indítod, a telepítő fájlokat akkor már törölheted is a kártyáról
  • Maxtreme
    Arra a telefonra csak javas játékot lehet telepíteni, de azt sem egyszerű mutatvány lehet itt a topikba írtak is róla.
  • The Fugitive
    Üdv!

egy kis segítségre szorulnék!
    Egyik ismerősöm vett a lányának egy ilyen mobilt karácsonyra, és megbízott azzal, hogy tegyek rá játékokat.
    Be is szereztem már jópár jar kiterjesztésű fájlt, innen viszont nem tudom, hogy hogyan tovább.
    Azt megcsináltam, hogy a memóriakártyára felmásoltam pár fájlt próbaképp, látja is a mobil, el is tudom indítani, de minden indításnál telepítést kér. Ez normális?
    ha van valami leírás, how to, vagy hasonló, annak is örülnék, de ha konkrétan itt leírja valaki, azt is szívesen veszem.
    előre is köszi!
  • geo91
    az bajos lesz, a nokiám totálkáros. :D majd kitalálok valamit. legfeljebb veszek egy új kártyát...
  • sozs
    Hát én is Nokiából tettem át és látott mindent, igaz csinált magának mappákat.
    Próbáld másik telóba (Nokiába) megformázni, mert lehet, hogy a hiba nem a készülékben, hanem a kártyában van!
  • pxxl
    lol fel sem tűnt eddig az az ikon xD
  • Aquir
    samsung corby-ban: rádió- bal felső sarok (ikon) -> alul eltávolít
  • geo91
    régi nokiámban használt micro sd-t beleraktam a telóba, számítottam rá, hogy nem ismeri fel a tartalmát, így gondoltam formázom, de annál is hibát ír ki, többszöri próbálkozásra is...

ötlet?
  • karajjj
    mondjuk magyar helyett válts német karaktere, mikor írod az sms-t, a legtobb ékezetes betű abban is benne van
  • pxxl
    csa.

hogy lehet törölni befogott rádióállomást a listáról? :D

és mit kell állítani ahhoz, hogy egy sima sms ne 2-3 sms-ként menjen el -.-
  • Aquir
    akkor igen, ott
  • sozs
    De ez nem kártya alapú biztonsági jelszó. Ezt sajnos csak valamilyen szervizben tudnák feloldani....
  • Aquir
    hívd fel a szolgáltatót, ők a puk-zárolást pl. fel tudják oldani
  • fejnelkuli
    Akkor dobjam a kukaba a telefon?Valahogy csak kilehet szedni.