Samsung GT-S5230

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?
Aquir

Írjátok be a hívószámoknál: * # 0 * #   Have fun :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sozs
Kicsit vissza kell olvasni, és le van írva hogyan lehet bármelyik java játékot-alkalmazást telepíteni. A Voda anno bekorlátozta a telót, azon meg szinte semmi.

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

kispeki
A belsõ memóriára kerül, nem lehet módosítani ezt a helyet. Van egy limit is azt hiszem, hogy mennyi játékot rakhatsz fel, talán 50nél azt monjda hogy törölj mielõtt újat raknál fel.

#469: Nem minden esetben csak kilóbájtokról van szó, van némely játéknál hogy megákról van szó.

SoF II: C4z0rla

na ezt nem tudom, de szerintem azok a pár kilobájtok mindegy, hogy hova kerülnek
köszi!

és ha így telepítem fel õket, akkor az a memóriakártyát terheli, vagy a mobil belsõ memóriáját? mert az lenne a jó, ha a memóriakártyára mennének fel.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

feltelepíted õket, aztán ha játszani akarsz, akkor nem megint telepíted, hanem már ottlesznek a játékok között és onnan indítod, a telepítõ fájlokat akkor már törölheted is a kártyáról
Maxtreme
Arra a telefonra csak javas játékot lehet telepíteni, de azt sem egyszerû mutatvány lehet itt a topikba írtak is róla.

Üdv!

egy kis segítségre szorulnék!
Egyik ismerõsöm vett a lányának egy ilyen mobilt karácsonyra, és megbízott azzal, hogy tegyek rá játékokat.
Be is szereztem már jópár jar kiterjesztésû fájlt, innen viszont nem tudom, hogy hogyan tovább.
Azt megcsináltam, hogy a memóriakártyára felmásoltam pár fájlt próbaképp, látja is a mobil, el is tudom indítani, de minden indításnál telepítést kér. Ez normális?
ha van valami leírás, how to, vagy hasonló, annak is örülnék, de ha konkrétan itt leírja valaki, azt is szívesen veszem.
elõre is köszi!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

az bajos lesz, a nokiám totálkáros. :D majd kitalálok valamit. legfeljebb veszek egy új kártyát...
sozs
Hát én is Nokiából tettem át és látott mindent, igaz csinált magának mappákat.
Próbáld másik telóba (Nokiába) megformázni, mert lehet, hogy a hiba nem a készülékben, hanem a kártyában van!

pxxl
lol fel sem tûnt eddig az az ikon xD

All hail the double x!

Aquir
samsung corby-ban: rádió- bal felsõ sarok (ikon) -> alul eltávolít

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

régi nokiámban használt micro sd-t beleraktam a telóba, számítottam rá, hogy nem ismeri fel a tartalmát, így gondoltam formázom, de annál is hibát ír ki, többszöri próbálkozásra is...

ötlet?
mondjuk magyar helyett válts német karaktere, mikor írod az sms-t, a legtobb ékezetes betû abban is benne van
pxxl
csa.

hogy lehet törölni befogott rádióállomást a listáról? :D

és mit kell állítani ahhoz, hogy egy sima sms ne 2-3 sms-ként menjen el -.-

All hail the double x!

Aquir
akkor igen, ott

sozs
De ez nem kártya alapú biztonsági jelszó. Ezt sajnos csak valamilyen szervizben tudnák feloldani....

Aquir
hívd fel a szolgáltatót, õk a puk-zárolást pl. fel tudják oldani

fejnelkuli
Akkor dobjam a kukaba a telefon?Valahogy csak kilehet szedni.

Aquir
a jelszómódosításnál elõszörre be lehet írni egy újat, de ha már van jelszó akkor nem tudsz vele mit csinálni, hiszen azért van a jelszó

fejnelkuli
Hat ez az,hogy aztse tudom.En nem emlekszem semmilyen jelszora,hogy barhol is megadtam volna.

Aquir
beállítások - biztonság - adatvédelem, kiveszed a pipát az üzenetekbõl. Ehhez az a külön jelszó kell, ami a jelszómódosításnál megadtál a biztonság menüben.

fejnelkuli
Hello!
Olyan problemam lenne,hogy az sms megtekintese le lett vedve jelszoval,de elfelejtettuk a jelszot. Hogyan lehet kiszedni belole?

Divizio88
Koszi szepen:)

HIP-HOP ARAD

Aquir
eredeti weboldalról samsung PC studio vagy nemtom mit akarsz

Divizio88
Nem tud nekem valaki linkelni egy eredeti Pc suite:-s
Toltottem parat a netrol de egyik sem mukodik..:(
Koszi elore is:)

HIP-HOP ARAD

pxxl
nah hétvégén visszakaptam a telómat. jó fejek voltak, mert kicserélték a karcos kijelzõt, meg az akksit is :D am szoftver frissítés(?) és kalibrálás volt csak. 11 napig :/

All hail the double x!

sozs
Ha ingyeneset akarsz menj fel a IDE, és ott megtalálod ugyan ezeket "ingyen"!

any video converter?
bár nekem olyan kellett volna ami ingyenes és akár egy filmet is át tud konvertálni,de ezek idöhöz vannak kötve.de azért koszi
köszönöm a segitseget
sozs
Gyere vissza és kapsz választ, ha már ide írtál! Sorolom:
Xilisoft Mobile Video Converter, CloneDVD Mobile, Joboshare DVD to Mobile Phone Converter.
Xilisoftot és a Clonedvd-t használtam, nem volt gond vele.

sziasztok tud valaki egy jo konvertálo programot samsung s5230ra.ami a teljes videot átalakitja. légyszives ide irjatok. [email protected]
megköszönöm a segitséget.
Aquir
jah. a mob.netjük ára is fain

én tavaly novemberben vettem az s5230-ast pannon 60-as elõfizuval, egy hónapra rá átváltottam erre, aztán meg is szüntették 2010-tõl, át akartak léptetni új csomagba kétszer ennyi havidíjért, én meg mondtam, hogy kösz, nem :D maradtam, majd ha megszüntetik, akkor meg szerintem megyek redbullosnak, addig jó ez
Aquir
igen, elkéstem, látom 2008-2009

nem, csak már választani nem lehet, de még nem szûnt meg, olyan 2k körül szokott lenni a számlám
Aquir
de hát ez nem szûnt meg?
én meg a kártyás 29-et használom

Aquir
az mennyi pénz neked?

én még akkor álltam át, mielõtt kiváltak volna és megszüntették volna a legolcsóbb csomagjukat :D
Aquir
SIM és számváltoztatás nélkül át lehet állni (26 év alatt). Az õ rendszerüket használják. Megnézed melyik tarifát akarod, telefonálsz, átállítják, és olcsóbban netezel és beszélsz a következõ napoktól, ennyi a különbség

a djuice már nem telenoros, még az õ rendszerüket használják, de már különváltak
Aquir
Pannonnál? Ott a djuice 100 MB-os molbilnet = 500 Ft

sozs
Így van, de ha a havidíj menteset választod az drága lesz a Youtube-ni akarsz, még a 20 megás 490 forintos csomag sem lesz elég, mert a videó nagy adatmennyiséggel jár!
Itt nem a lassúság a "lényeg", hanem hogyan fizeted az adatforgalmat és mennyiért!

egyik sem ingyenes, mindegyikért fizetni kell, vagy csomagban, vagy letöltés után
Hát nekem semmi ilyesmi nincs aktiválva, úgy értem net téma a pannonál. Ha simán bemegyek és aktiválom a lassabbat akkor z ingyenes? Youtub használható vele?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

sozs
Telenor-Pannon-nál is van ingyen internet a Start csomag ami 10kb-kén már nem tudom hány forint, de ezt is kérni kell, hogy aktiválják. Énnekem a 20 megás csomagom van 490 pénzért, kipróbáltam elindult az én kártyámmal a Youtobe-ot, és kezdõoldal jött be.
Beállítás>Alkalmazás beállítások>Böngészõ profilok>Pannon W@P
Név: Pannon W@P, Hozzáférésnév: wap, Hitelesítés típusa: normál, Felhasználói azonosító és a jelszó üres, Protokol:HTTP, Kezdõlap címe http://wap.pannon.hu Proxy címe: 84.225.225.1:8080, várakozási idó 300, Speciáliba semmi beállítás, a forgalom osztálya elõfizetett.

ingyen net csak a mesében van, max fészbukozni tudsz ingyen...