773
Samsung GT-S5230
  • Aquir
    én mondjuk mert vele exportálom gépre a jegyzeteket, naptárat, biztonsági szempont
  • Aquir
    :|
  • sozs
    Én nem használom a PCSuite, kapcsolat módjának a háttértár van beállítva, más nem is kell. Igazából nem is tudom minek az, hisz csak a videóval lehet gond, de ahhoz van más jobb konverter program.
  • karajjj
    nekem külön driver is kellett hozzá
  • Aquir
    XP-n csak a PC Studio szoftver kell, és megy
  • karajjj
    háttértárolóként a memóriakártyát olvassa majd, ha fel akarod ismertetni, akkor samsung pc studió módra kell allítani és nem tudom milyen windows használsz, mert az sem mindegy, xp-n külön drivert is kell telepíteni a telefonhoz, a hetes már magától telepíti
  • mimicsku
    Adatkábelem van nekem is,de ez a pc studió semmit nem ér,most megpróbálom úgy hogy beállítom hogy háttértárolóként ismerje fel.Remélem sikerül!
  • Aquir
    én adatkábelt vettem mert a program nem ismerte fel bluetoothon amit használtam
  • mimicsku
    Köszi a választ!Újabb probléma lépett fel.Letöltöttem a samsung honlapjáról a pc suite programot és sajnos nem sikerül csatlakozni,mert nem ismeri fel a telefonomat.Kipróbáltam másik gépen és ott se lett jó.Esetleg valakinek valami ötlete van?
  • Aquir
    a középső képrészt teszi be lezáráskor
  • mimicsku
    Sziasztok!

Az normális dolog,hogy ha lezár a billentyűzár akkor megváltozik a háttér?
    Három részes háttérkép van használatba és pl a másodikat használom,de ha lezár a billentyűzár akkor másikat tesz ki a telefon képernyőnek egészen addig amíg nem oldom fel a billentyűzárat!
    Valakinek valami ötlet?
  • hoapo
    Kösz!!
    TÉMA TÖRÖLVE:))
  • hoapo
    Sziasztok!

Szeretném,ha egy hozzáértő el tudná mondani,hogy a számítógépre letöltött special S5230-as játékot,hogy tudom a telóra felinstallálni
  • sozs
    Most kapott a lány másik telót, így visszakerült hozzám!
  • Aquir
    azért írtam szmájlit:)
  • kispeki
    először énis úgy értettem, hogy a baba annyi idős, érdekesnek is találtam a dolgot :D
  • sozs
    Már a telefon másfél két éves....
  • Aquir
    akkor vigyázzatok is arra a kisbabára ( :)) )
  • sozs
    Nálunk a lányom használja, másfél két éves, semmi baja nincs!
  • karajjj
    anno mikor megjlent, 8 ezer volt a pannonnál számlásan, azóta ahogy említettem, semmi bajom nem volt a szoftver meghülyülésén kívül
  • guru55
    Kösz a gyors választ! Az emberek kb. 90% tényleg dícséri de azért ki szerettem volna zárni ezt a dolgot. Eddig sosem érdekelt túlzottan milyen telefonom van(telefonálni lehessen vele meg sms-ezni), de ez megtetszett meg amúgy ki szerettem volna próbálni egy érintőképernyőset. Szerintem ezt a fajtát fogom venni, ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb ma kapható érintős telefon, meg jól is néz ki.
  • karajjj
    sosem hallottam még ilyenről, az enyém másfél éve hibátlan, egyedül a szoftverét kellett frissítenem, de az meg 5 perc volt, volt már a kezemben jó pár darab, még senkisem panaszkodott rá
  • guru55
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre/tanácsra lenne szűkségem. Mostanában szeretnék venni új telefont, a Samsung GT-S5230 eléggé megtetszett, viszont több helyen olvastam a neten hogy az érintőképernyőjével kapcsolatos szériahiba jellemzi. Ez lenne az egyetlen dolog ami eltántorítana a vételtől, tudtok erről valamit, tényleg hamar tönkremegy a kijelző minden különösebb ok nélkül, vagy ha vigyáz rá az ember számíthatok rá hogy tartós lesz? Előre is köszi a segítséget!
  • karajjj
    eltűnik róla minden, jobba ha előtte mindent felmásolsz a gépre, egyébként te magad is megcsinálhatod, de szerintem jobb, ha megkérsz egy hozáértő ismerőst, amúgy katt ide
  • Éwii
    Sziasztok!Köszönöm,hogy válaszoltatok az eddigi kérdéseimre!Most arról érdeklődnék,hogy a szoftverfrissítés a telefonra mennyibe kerül?És azt,hogy / hol kell?Amúgy akkor eltűnnek a képek,meg ilyesmik a telefonról?Előre is kösz a válaszokat!:D
  • karajjj
    szoftvert kell rajta frissíteni, biztos, hogy megoldja, nekem másfél év után kezdte el, hogy kikapcsolt csak úgy magától 5 percekre, meg ha rádugtam a töltőt, ki-be kapcsolt folyamatosan és nem töltött, fogtam magam, mivel már gari nincs rá, utánaolvastam a frissítésnek és megcsináltam itthon 10 perc alatt, azóta tökéletes, szóval a tiédnek szoftveres gondja van
  • Devil093
    Sziasztok! Lenne egy olyan problémám h vettem 2 fajta gyári fülest és mind2-vel azt csinálja h amikor ráteszem a telóra élből megnyitja a hívásnaplót és telefonálni kezd ilyenkor az egész telefon le is szokott fagyni ameddig lenem húzom róla. Visszavittem garira a fülest kihoztak 3 vadi újat az összessel ezt csinálta.Az eladó is kipróbálta neki is ez volt. Vettem egy másikat ami az elején nem csinálta és most már ez is elkezdte. Ha valaki tudja h mi a gond az kérem írjon a választ előre is köszönöm.
  • sozs
    Ügyes, mindenesetre ha csináltál már frissítést, tudhatod azt, hogy menet közben nem szabad lehúzni a telót, te meg megtetted. Így a teló szoftvere behalt. Ha szerencséd van szervizbe helyre hozzák, ha nincs kuka!
  • pxxl
    grat. vidd szervízbe.
    de minek kell frissíteni? pláne anyádét? szarból akarsz várat építeni? :D
  • kokeny20
    Sziasztok!S.O.S
    Megpróbálkoztam a S5230_MXEIL2_Windows_Crystal_1.2_by_u2ro nevű firmware frissítésével de hibát írt úgy gondoltam kihúzom az usb-t a telóból azután próbálkoztam bekacsolni semmi nem történt aztán próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi most rádugtam a töltőre remélem hogy bekapcsol.
    Eddig töltőre usb kábelre nem reagál..
    Mit lehet ilyenkor tenni? próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi
    remélem nem halt meg a telefon:S
    Előtte csináltam firmware frissítést rajta azokkal nem volt semmi gond.
    Aki tud legyen szives segítsen :R irtó nagy gázba vagyok nem az enyém a telefon hanem muteromé :W :(
  • sozs
    Beállítások →
    Biztonság menüpontot.
    2. Válassza a Be opciót a Telefonzár alatt.
    3. Írjon be egy 4-8 számjegyből álló jelszót,
    majd válassza a Rendben opciót.
    4. Írja be az új jelszót újra, majd válassza
    a Rendben opciót.
    Olyan funkció első használatakor, amelyhez
    jelszó szükséges, a program kéri a jelszó
    létrehozását és megerősítését.

Magyarul aki megadta az tudja (előző tulaj), esetleg szerviz tudja kiolvasni, vagy szoftvert frissítenek, és akkor eltűnik a régi kód.
  • sozs
    A Facebook-ot ha az ikonnal akarod megnyitni, ahhoz net-re van szükséged, amire elő kell fizetni. Ha az ingyenes Facebook-ot akarod használni (mert ugyi T-nél van ilyen), annak meg van adva az az elérési út amit a T nem blokkol ha nincs neted előfizetve. Az ikont miképpen lehet erre átírni azt nem tudom....
  • k tomi
    KÖSZÖNÖM
  • Encore
    Konvertáld át a rendes filmeket. Az any video konverter vagy xilisoft programjával gyorsan át tudod konvertálni akármelyik filmet vagy sorozatot, még feliratot is tudsz rá égetni és olvasható méretű lesz még ezen a telón is.
  • k tomi
    ugy látom az én problémámon nem tudtok segíteni.na sebaj.
    és olyat hogy honnan tudnék leszedni mp4 es filmeket(teljes hossz)?????
    a download.rbz.hu n kivül.
  • zeli
    De, már régebb óta. :D

Közben utána olvastam, a New PC Studioban tényleg nincs hangszerkesztő.
  • k tomi
    hali. honnan tudnám letőlteni samsung s5230 ra a legujabb szoftvert és melyik az???? köszönöm
  • Aquir
    nekem a "biztonság" menüponton belül mindegyik aktív (a menüpont-levédős beállításon kívül is), de ilyenkor csak a sima beállított jelszót kéri
  • Aquir
    T-Mobilt nem ismerem. Vagy mobilinternet vagy wifi szükséges.
  • karajjj
    ezt szoftverfrissítéssel tudod szerintem csak megoldani, a nethet pedig kérd le sms-ben a szolgáltatódtól a beállításokat