773
Samsung GT-S5230
-
#613 én mondjuk mert vele exportálom gépre a jegyzeteket, naptárat, biztonsági szempont -
#612 :| -
#611 Én nem használom a PCSuite, kapcsolat módjának a háttértár van beállítva, más nem is kell. Igazából nem is tudom minek az, hisz csak a videóval lehet gond, de ahhoz van más jobb konverter program. -
karajjj #610 nekem külön driver is kellett hozzá -
#609 XP-n csak a PC Studio szoftver kell, és megy -
karajjj #608 háttértárolóként a memóriakártyát olvassa majd, ha fel akarod ismertetni, akkor samsung pc studió módra kell allítani és nem tudom milyen windows használsz, mert az sem mindegy, xp-n külön drivert is kell telepíteni a telefonhoz, a hetes már magától telepíti -
mimicsku #607 Adatkábelem van nekem is,de ez a pc studió semmit nem ér,most megpróbálom úgy hogy beállítom hogy háttértárolóként ismerje fel.Remélem sikerül!
-
#606 én adatkábelt vettem mert a program nem ismerte fel bluetoothon amit használtam -
mimicsku #605 Köszi a választ!Újabb probléma lépett fel.Letöltöttem a samsung honlapjáról a pc suite programot és sajnos nem sikerül csatlakozni,mert nem ismeri fel a telefonomat.Kipróbáltam másik gépen és ott se lett jó.Esetleg valakinek valami ötlete van? -
#604 a középső képrészt teszi be lezáráskor -
mimicsku #603 Sziasztok!
Az normális dolog,hogy ha lezár a billentyűzár akkor megváltozik a háttér?
Három részes háttérkép van használatba és pl a másodikat használom,de ha lezár a billentyűzár akkor másikat tesz ki a telefon képernyőnek egészen addig amíg nem oldom fel a billentyűzárat!
Valakinek valami ötlet? -
hoapo #602 Kösz!!
TÉMA TÖRÖLVE:)) -
hoapo #601 Sziasztok!
Szeretném,ha egy hozzáértő el tudná mondani,hogy a számítógépre letöltött special S5230-as játékot,hogy tudom a telóra felinstallálni -
#600 Most kapott a lány másik telót, így visszakerült hozzám! -
#599 azért írtam szmájlit:) -
#598 először énis úgy értettem, hogy a baba annyi idős, érdekesnek is találtam a dolgot :D -
#597 Már a telefon másfél két éves.... -
#596 akkor vigyázzatok is arra a kisbabára ( :)) ) -
#595 Nálunk a lányom használja, másfél két éves, semmi baja nincs! -
karajjj #594 anno mikor megjlent, 8 ezer volt a pannonnál számlásan, azóta ahogy említettem, semmi bajom nem volt a szoftver meghülyülésén kívül -
guru55 #593 Kösz a gyors választ! Az emberek kb. 90% tényleg dícséri de azért ki szerettem volna zárni ezt a dolgot. Eddig sosem érdekelt túlzottan milyen telefonom van(telefonálni lehessen vele meg sms-ezni), de ez megtetszett meg amúgy ki szerettem volna próbálni egy érintőképernyőset. Szerintem ezt a fajtát fogom venni, ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb ma kapható érintős telefon, meg jól is néz ki. -
karajjj #592 sosem hallottam még ilyenről, az enyém másfél éve hibátlan, egyedül a szoftverét kellett frissítenem, de az meg 5 perc volt, volt már a kezemben jó pár darab, még senkisem panaszkodott rá -
guru55 #591 Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szűkségem. Mostanában szeretnék venni új telefont, a Samsung GT-S5230 eléggé megtetszett, viszont több helyen olvastam a neten hogy az érintőképernyőjével kapcsolatos szériahiba jellemzi. Ez lenne az egyetlen dolog ami eltántorítana a vételtől, tudtok erről valamit, tényleg hamar tönkremegy a kijelző minden különösebb ok nélkül, vagy ha vigyáz rá az ember számíthatok rá hogy tartós lesz? Előre is köszi a segítséget! -
karajjj #590 eltűnik róla minden, jobba ha előtte mindent felmásolsz a gépre, egyébként te magad is megcsinálhatod, de szerintem jobb, ha megkérsz egy hozáértő ismerőst, amúgy katt ide -
Éwii #589 Sziasztok!Köszönöm,hogy válaszoltatok az eddigi kérdéseimre!Most arról érdeklődnék,hogy a szoftverfrissítés a telefonra mennyibe kerül?És azt,hogy / hol kell?Amúgy akkor eltűnnek a képek,meg ilyesmik a telefonról?Előre is kösz a válaszokat!:D -
karajjj #588 szoftvert kell rajta frissíteni, biztos, hogy megoldja, nekem másfél év után kezdte el, hogy kikapcsolt csak úgy magától 5 percekre, meg ha rádugtam a töltőt, ki-be kapcsolt folyamatosan és nem töltött, fogtam magam, mivel már gari nincs rá, utánaolvastam a frissítésnek és megcsináltam itthon 10 perc alatt, azóta tökéletes, szóval a tiédnek szoftveres gondja van -
Devil093 #587 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám h vettem 2 fajta gyári fülest és mind2-vel azt csinálja h amikor ráteszem a telóra élből megnyitja a hívásnaplót és telefonálni kezd ilyenkor az egész telefon le is szokott fagyni ameddig lenem húzom róla. Visszavittem garira a fülest kihoztak 3 vadi újat az összessel ezt csinálta.Az eladó is kipróbálta neki is ez volt. Vettem egy másikat ami az elején nem csinálta és most már ez is elkezdte. Ha valaki tudja h mi a gond az kérem írjon a választ előre is köszönöm. -
#586 Ügyes, mindenesetre ha csináltál már frissítést, tudhatod azt, hogy menet közben nem szabad lehúzni a telót, te meg megtetted. Így a teló szoftvere behalt. Ha szerencséd van szervizbe helyre hozzák, ha nincs kuka! -
#585 grat. vidd szervízbe.
de minek kell frissíteni? pláne anyádét? szarból akarsz várat építeni? :D -
kokeny20 #584 Sziasztok!S.O.S
Megpróbálkoztam a S5230_MXEIL2_Windows_Crystal_1.2_by_u2ro nevű firmware frissítésével de hibát írt úgy gondoltam kihúzom az usb-t a telóból azután próbálkoztam bekacsolni semmi nem történt aztán próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi most rádugtam a töltőre remélem hogy bekapcsol.
Eddig töltőre usb kábelre nem reagál..
Mit lehet ilyenkor tenni? próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi
remélem nem halt meg a telefon:S
Előtte csináltam firmware frissítést rajta azokkal nem volt semmi gond.
Aki tud legyen szives segítsen :R irtó nagy gázba vagyok nem az enyém a telefon hanem muteromé :W :( -
#583 Beállítások →
Biztonság menüpontot.
2. Válassza a Be opciót a Telefonzár alatt.
3. Írjon be egy 4-8 számjegyből álló jelszót,
majd válassza a Rendben opciót.
4. Írja be az új jelszót újra, majd válassza
a Rendben opciót.
Olyan funkció első használatakor, amelyhez
jelszó szükséges, a program kéri a jelszó
létrehozását és megerősítését.
Magyarul aki megadta az tudja (előző tulaj), esetleg szerviz tudja kiolvasni, vagy szoftvert frissítenek, és akkor eltűnik a régi kód. -
#582 A Facebook-ot ha az ikonnal akarod megnyitni, ahhoz net-re van szükséged, amire elő kell fizetni. Ha az ingyenes Facebook-ot akarod használni (mert ugyi T-nél van ilyen), annak meg van adva az az elérési út amit a T nem blokkol ha nincs neted előfizetve. Az ikont miképpen lehet erre átírni azt nem tudom.... -
k tomi #581 KÖSZÖNÖM -
#580 Konvertáld át a rendes filmeket. Az any video konverter vagy xilisoft programjával gyorsan át tudod konvertálni akármelyik filmet vagy sorozatot, még feliratot is tudsz rá égetni és olvasható méretű lesz még ezen a telón is. -
k tomi #579 ugy látom az én problémámon nem tudtok segíteni.na sebaj.
és olyat hogy honnan tudnék leszedni mp4 es filmeket(teljes hossz)?????
a download.rbz.hu n kivül. -
#578 De, már régebb óta. :D
Közben utána olvastam, a New PC Studioban tényleg nincs hangszerkesztő. -
k tomi #577 hali. honnan tudnám letőlteni samsung s5230 ra a legujabb szoftvert és melyik az???? köszönöm -
#576 nekem a "biztonság" menüponton belül mindegyik aktív (a menüpont-levédős beállításon kívül is), de ilyenkor csak a sima beállított jelszót kéri -
#575 T-Mobilt nem ismerem. Vagy mobilinternet vagy wifi szükséges. -
karajjj #574 ezt szoftverfrissítéssel tudod szerintem csak megoldani, a nethet pedig kérd le sms-ben a szolgáltatódtól a beállításokat