Samsung GT-S5230
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
usb bemenet van a tv-n..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
Az normális dolog,hogy ha lezár a billentyûzár akkor megváltozik a háttér?
Három részes háttérkép van használatba és pl a másodikat használom,de ha lezár a billentyûzár akkor másikat tesz ki a telefon képernyõnek egészen addig amíg nem oldom fel a billentyûzárat!
Valakinek valami ötlet?
TÉMA TÖRÖLVE😊)
Szeretném,ha egy hozzáértõ el tudná mondani,hogy a számítógépre letöltött special S5230-as játékot,hogy tudom a telóra felinstallálni
SoF II: C4z0rla
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szûkségem. Mostanában szeretnék venni új telefont, a Samsung GT-S5230 eléggé megtetszett, viszont több helyen olvastam a neten hogy az érintõképernyõjével kapcsolatos szériahiba jellemzi. Ez lenne az egyetlen dolog ami eltántorítana a vételtõl, tudtok errõl valamit, tényleg hamar tönkremegy a kijelzõ minden különösebb ok nélkül, vagy ha vigyáz rá az ember számíthatok rá hogy tartós lesz? Elõre is köszi a segítséget!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
de minek kell frissíteni? pláne anyádét? szarból akarsz várat építeni? 😄
All hail the double x!
Megpróbálkoztam a S5230_MXEIL2_Windows_Crystal_1.2_by_u2ro nevû firmware frissítésével de hibát írt úgy gondoltam kihúzom az usb-t a telóból azután próbálkoztam bekacsolni semmi nem történt aztán próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi most rádugtam a töltõre remélem hogy bekapcsol.
Eddig töltõre usb kábelre nem reagál..
Mit lehet ilyenkor tenni? próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi
remélem nem halt meg a telefon:S
Elõtte csináltam firmware frissítést rajta azokkal nem volt semmi gond.
Aki tud legyen szives segítsen :R irtó nagy gázba vagyok nem az enyém a telefon hanem muteromé :W 😞
Biztonság menüpontot.
2. Válassza a Be opciót a Telefonzár alatt.
3. Írjon be egy 4-8 számjegybõl álló jelszót,
majd válassza a Rendben opciót.
4. Írja be az új jelszót újra, majd válassza
a Rendben opciót.
Olyan funkció elsõ használatakor, amelyhez
jelszó szükséges, a program kéri a jelszó
létrehozását és megerõsítését.
Magyarul aki megadta az tudja (elõzõ tulaj), esetleg szerviz tudja kiolvasni, vagy szoftvert frissítenek, és akkor eltûnik a régi kód.
és olyat hogy honnan tudnék leszedni mp4 es filmeket(teljes hossz)?????
a download.rbz.hu n kivül.
Közben utána olvastam, a New PC Studioban tényleg nincs hangszerkesztõ.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.