Samsung GT-S5230

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és azt honnan tudom meg?
usb bemenet van a tv-n..
ha tud a tv pendriveról lejátszani, akkor tudsz nézni videót
csak ugy kérdeztem,kiváncsi voltam,valojában videot szerettem volna lejátszani,
gondolom lcd-re akarod kötni, bár még mindig nem értem, hogy minek, háttérként funkcionálhat max
amit csak tud. kép,video,zene.
mit játsszon le a tv?
szasztok lenne egy kérdésem.: egy samsung s5230-at rá lehet kötni usb kábelel tvre.hogy a tv lejátsza? vagy kell hozzá valami program? vagy nem lehetséges?
Memóriakártyám még nincs.Az az érdekes hogy a régi ugyanilyen telefonomnál nem volt semmi gondom ugyanezzel a programmal ugyanezen a gépen!A barátnõm telefonját egybõl felismeri az enyémet nem.Két hetes a telefon,ebbõl lehet hogy szerviz lesz mert a képernyõ is néha bevibrál!
Aquir
azt már az elején lementettem, így már csak a másik kettõt mentem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

meg a telefonkönyvet is lehet vele menteni a gépre
Aquir
én mondjuk mert vele exportálom gépre a jegyzeteket, naptárat, biztonsági szempont

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
:|

sozs
Én nem használom a PCSuite, kapcsolat módjának a háttértár van beállítva, más nem is kell. Igazából nem is tudom minek az, hisz csak a videóval lehet gond, de ahhoz van más jobb konverter program.

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

nekem külön driver is kellett hozzá
Aquir
XP-n csak a PC Studio szoftver kell, és megy

háttértárolóként a memóriakártyát olvassa majd, ha fel akarod ismertetni, akkor samsung pc studió módra kell allítani és nem tudom milyen windows használsz, mert az sem mindegy, xp-n külön drivert is kell telepíteni a telefonhoz, a hetes már magától telepíti
Adatkábelem van nekem is,de ez a pc studió semmit nem ér,most megpróbálom úgy hogy beállítom hogy háttértárolóként ismerje fel.Remélem sikerül!
Aquir
én adatkábelt vettem mert a program nem ismerte fel bluetoothon amit használtam

Köszi a választ!Újabb probléma lépett fel.Letöltöttem a samsung honlapjáról a pc suite programot és sajnos nem sikerül csatlakozni,mert nem ismeri fel a telefonomat.Kipróbáltam másik gépen és ott se lett jó.Esetleg valakinek valami ötlete van?
Aquir
a középsõ képrészt teszi be lezáráskor

Sziasztok!

Az normális dolog,hogy ha lezár a billentyûzár akkor megváltozik a háttér?
Három részes háttérkép van használatba és pl a másodikat használom,de ha lezár a billentyûzár akkor másikat tesz ki a telefon képernyõnek egészen addig amíg nem oldom fel a billentyûzárat!
Valakinek valami ötlet?
Kösz!!
TÉMA TÖRÖLVE😊)
Sziasztok!

Szeretném,ha egy hozzáértõ el tudná mondani,hogy a számítógépre letöltött special S5230-as játékot,hogy tudom a telóra felinstallálni
sozs
Most kapott a lány másik telót, így visszakerült hozzám!<#vigyor5>

Aquir
azért írtam szmájlit😊

kispeki
elõször énis úgy értettem, hogy a baba annyi idõs, érdekesnek is találtam a dolgot 😄

SoF II: C4z0rla

sozs
Már a telefon másfél két éves....

Aquir
akkor vigyázzatok is arra a kisbabára ( 😊) )

sozs
Nálunk a lányom használja, másfél két éves, semmi baja nincs!

anno mikor megjlent, 8 ezer volt a pannonnál számlásan, azóta ahogy említettem, semmi bajom nem volt a szoftver meghülyülésén kívül
Kösz a gyors választ! Az emberek kb. 90% tényleg dícséri de azért ki szerettem volna zárni ezt a dolgot. Eddig sosem érdekelt túlzottan milyen telefonom van(telefonálni lehessen vele meg sms-ezni), de ez megtetszett meg amúgy ki szerettem volna próbálni egy érintõképernyõset. Szerintem ezt a fajtát fogom venni, ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb ma kapható érintõs telefon, meg jól is néz ki.
sosem hallottam még ilyenrõl, az enyém másfél éve hibátlan, egyedül a szoftverét kellett frissítenem, de az meg 5 perc volt, volt már a kezemben jó pár darab, még senkisem panaszkodott rá
Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szûkségem. Mostanában szeretnék venni új telefont, a Samsung GT-S5230 eléggé megtetszett, viszont több helyen olvastam a neten hogy az érintõképernyõjével kapcsolatos szériahiba jellemzi. Ez lenne az egyetlen dolog ami eltántorítana a vételtõl, tudtok errõl valamit, tényleg hamar tönkremegy a kijelzõ minden különösebb ok nélkül, vagy ha vigyáz rá az ember számíthatok rá hogy tartós lesz? Elõre is köszi a segítséget!
eltûnik róla minden, jobba ha elõtte mindent felmásolsz a gépre, egyébként te magad is megcsinálhatod, de szerintem jobb, ha megkérsz egy hozáértõ ismerõst, amúgy katt ide
Sziasztok!Köszönöm,hogy válaszoltatok az eddigi kérdéseimre!Most arról érdeklõdnék,hogy a szoftverfrissítés a telefonra mennyibe kerül?És azt,hogy / hol kell?Amúgy akkor eltûnnek a képek,meg ilyesmik a telefonról?Elõre is kösz a válaszokat!😄
szoftvert kell rajta frissíteni, biztos, hogy megoldja, nekem másfél év után kezdte el, hogy kikapcsolt csak úgy magától 5 percekre, meg ha rádugtam a töltõt, ki-be kapcsolt folyamatosan és nem töltött, fogtam magam, mivel már gari nincs rá, utánaolvastam a frissítésnek és megcsináltam itthon 10 perc alatt, azóta tökéletes, szóval a tiédnek szoftveres gondja van
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám h vettem 2 fajta gyári fülest és mind2-vel azt csinálja h amikor ráteszem a telóra élbõl megnyitja a hívásnaplót és telefonálni kezd ilyenkor az egész telefon le is szokott fagyni ameddig lenem húzom róla. Visszavittem garira a fülest kihoztak 3 vadi újat az összessel ezt csinálta.Az eladó is kipróbálta neki is ez volt. Vettem egy másikat ami az elején nem csinálta és most már ez is elkezdte. Ha valaki tudja h mi a gond az kérem írjon a választ elõre is köszönöm.<#hamm>

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

sozs
Ügyes, mindenesetre ha csináltál már frissítést, tudhatod azt, hogy menet közben nem szabad lehúzni a telót, te meg megtetted. Így a teló szoftvere behalt. Ha szerencséd van szervizbe helyre hozzák, ha nincs kuka!

pxxl
grat. vidd szervízbe.
de minek kell frissíteni? pláne anyádét? szarból akarsz várat építeni? 😄

All hail the double x!

Sziasztok!S.O.S
Megpróbálkoztam a S5230_MXEIL2_Windows_Crystal_1.2_by_u2ro nevû firmware frissítésével de hibát írt úgy gondoltam kihúzom az usb-t a telóból azután próbálkoztam bekacsolni semmi nem történt aztán próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi most rádugtam a töltõre remélem hogy bekapcsol.
Eddig töltõre usb kábelre nem reagál..
Mit lehet ilyenkor tenni? próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi
remélem nem halt meg a telefon:S
Elõtte csináltam firmware frissítést rajta azokkal nem volt semmi gond.
Aki tud legyen szives segítsen :R irtó nagy gázba vagyok nem az enyém a telefon hanem muteromé :W 😞
sozs
Beállítások →
Biztonság menüpontot.
2. Válassza a Be opciót a Telefonzár alatt.
3. Írjon be egy 4-8 számjegybõl álló jelszót,
majd válassza a Rendben opciót.
4. Írja be az új jelszót újra, majd válassza
a Rendben opciót.
Olyan funkció elsõ használatakor, amelyhez
jelszó szükséges, a program kéri a jelszó
létrehozását és megerõsítését.

Magyarul aki megadta az tudja (elõzõ tulaj), esetleg szerviz tudja kiolvasni, vagy szoftvert frissítenek, és akkor eltûnik a régi kód.

sozs
A Facebook-ot ha az ikonnal akarod megnyitni, ahhoz net-re van szükséged, amire elõ kell fizetni. Ha az ingyenes Facebook-ot akarod használni (mert ugyi T-nél van ilyen), annak meg van adva az az elérési út amit a T nem blokkol ha nincs neted elõfizetve. Az ikont miképpen lehet erre átírni azt nem tudom....

KÖSZÖNÖM<#wave>
Encore
Konvertáld át a rendes filmeket. Az any video konverter vagy xilisoft programjával gyorsan át tudod konvertálni akármelyik filmet vagy sorozatot, még feliratot is tudsz rá égetni és olvasható méretû lesz még ezen a telón is.
ugy látom az én problémámon nem tudtok segíteni.na sebaj.
és olyat hogy honnan tudnék leszedni mp4 es filmeket(teljes hossz)?????
a download.rbz.hu n kivül.
zeli
De, már régebb óta. 😄

Közben utána olvastam, a New PC Studioban tényleg nincs hangszerkesztõ.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hali. honnan tudnám letõlteni samsung s5230 ra a legujabb szoftvert és melyik az???? köszönöm
Aquir
nekem a "biztonság" menüponton belül mindegyik aktív (a menüpont-levédõs beállításon kívül is), de ilyenkor csak a sima beállított jelszót kéri

Aquir
T-Mobilt nem ismerem. Vagy mobilinternet vagy wifi szükséges.

ezt szoftverfrissítéssel tudod szerintem csak megoldani, a nethet pedig kérd le sms-ben a szolgáltatódtól a beállításokat