773
Samsung GT-S5230
-
k tomi #653 hogy lehetne ezt elérni???
http://www.youtube.com/watch?v=dhFkGGBQIAQ&feature=related -
k tomi #652 meg szeretném tudni hogy melyik a legujabb szoftver SAMSUNG S5230-RA?!.és honan tudnám letőlteni.1000 köszönet -
hoapo #651 Jótanács!!
Lehetőleg ne legyen a .jar előtt se kötőjellel elválasztott kűlön név,stb.. se zárójeles link. Ha a kicsomagolt file nem csak a sw név.jár és max szöveges file ami magyarázata az alk.-nak akkor vagy kerüld a telepítést vagy.ha értesz hozzá alakítsd át külünben állandóan a neten fog lógni a progi:))) -
hoapo #650 A kijelződ felbontása 240x320-as tehát a 240x320-as java alkalmazásokat berakod a kártyádon egy erre a célra kialakított könyvtárba,és onnan inst.Persze kérdés,hogy a szolgáltatód nem tiltotta-e le a bővítést!!
Ez esetben a szervizest kell megkörnyékezni:)) -
#649 nekem .jar kiterjesztésűek voltak rátéve, a telefonon ezután futtathatóak voltak a fájlok telepítéshez -
rap4ever #648 Csumi! samsung gt-s5600 telom van. És nem tudom hogyan kell futtatni a letöltött játékokat. USB kábelem nincs, csak memória kártyám. Arra teszem fel a kicsomagolt állományokat, de egyiket sem tudom futtatni. Kérlek, segítsetek! Hogyan lehet a játékokat futtatni? -
k tomi #647 válasz neked: aki a világra hozott!!! -
hoapo #646 Kérdés,hogy mit akarsz vele kezdeni,mert,ha a telódon levőket jól használod,fel se kell tennbed a kérdést:))
Egyébként a varázsszó a ((Google)) -
geo91 #645 előbb tanulj meg írni... -
#644 az 50 kérdőjel után találod -
karajjj #643 katt -
k tomi #642 bocsi honna???? -
k tomi #641 onnan tudnék érdekes,és müködö widgeteket letölteni samsung s5230ra???????????????????????????????????????????????????? -
k tomi #640 oké.köszönöm.megtekintem -
hoapo #639 Például az "EDGE",stb (GOOGLE)
http://www.filecrop.com/search.php?w=240x400%20sensor%20.jar&opt_t=1&opt_d=0&c=30&m=0&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&pos=1&order=score&mod=dec -
k tomi #638 tudtok egy olyan oldalt ahonan mozgásérzékelős játékot le lehet tölteni???? 240*400 kijelzőhöz
köszi -
#637 Persze. Beállítások - Biztonság - Adatvédelem - lezárod azokat, amelyeket akarod :) -
karajjj #636 peddig azzal lehet -
k tomi #635 szasztok.egy kérdésem lenne
samsung s 5230on lehet olyat csinálni hogy bizonyos mappákat jelszóval levédeni?hogy csak én férjek hozzá.nem a telefonzárra gondoltam -
hoapo #634 Magánban:) -
#633 S5230XPJI1...ez akkor most jó vagy sem :D az 1-2 számít vagy az egész. feleslegesen nem állok neki :P -
karajjj #632 jónak tűnnek, majd otthon kipróbálgatom őket -
hoapo #631 Bocs ,Cavinton hiány volt ,De Rendeződött:))
Tehát; http://www.mobilesmania.com/forum/topic/99233-java-full-touch-screen-240x400/
Jó játákot!!
Követelmény a *#1234# alatt <SW VER> S5230BSJF2vagy1 legyen, különben nem futnak!!
NA ÍGY MÁR KORREKT!!! -
#630 Látatlanba senki nem tudja megmondani. -
#629 Köszönöm a válaszokat! -
#628 Jó napot azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja-e hogy mennyiért csinálnák meg a samsung 5230-as telefonomat mert nem működik az érintőképernyője?! -
geo91 #627 mit? :D -
hoapo #626 Javaslom mindenkinek !! (van néhány fekvőképes játék is!) -
hoapo #625 Állítsd a teló számítógépes kapcs. háttértárra és ami a telód kártyáján van azt lepergeti autómatice. -
#624 valszeg adtak a tv-hez leírást, ott a net, google, hivatalos oldal, márkaszervíz, fórumok stb. keresd meg. -
k tomi #623 és azt honnan tudom meg?
usb bemenet van a tv-n.. -
karajjj #622 ha tud a tv pendriveról lejátszani, akkor tudsz nézni videót -
k tomi #621 csak ugy kérdeztem,kiváncsi voltam,valojában videot szerettem volna lejátszani, -
karajjj #620 gondolom lcd-re akarod kötni, bár még mindig nem értem, hogy minek, háttérként funkcionálhat max -
k tomi #619 amit csak tud. kép,video,zene. -
karajjj #618 mit játsszon le a tv? -
k tomi #617 szasztok lenne egy kérdésem.: egy samsung s5230-at rá lehet kötni usb kábelel tvre.hogy a tv lejátsza? vagy kell hozzá valami program? vagy nem lehetséges?
-
mimicsku #616 Memóriakártyám még nincs.Az az érdekes hogy a régi ugyanilyen telefonomnál nem volt semmi gondom ugyanezzel a programmal ugyanezen a gépen!A barátnőm telefonját egyből felismeri az enyémet nem.Két hetes a telefon,ebből lehet hogy szerviz lesz mert a képernyő is néha bevibrál! -
#615 azt már az elején lementettem, így már csak a másik kettőt mentem :) -
karajjj #614 meg a telefonkönyvet is lehet vele menteni a gépre