Samsung GT-S5230

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
most figyelmeztetett új 6-os verzióra az Opera, de ez is túl lassú a 4-eshez képest

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
a HTTP-vel mindig újracsatlakozik amikor betöltesz valamit, vagy ha pl. lekicsinyíted az alkalmazást.
Socketnél folyamatosan fenntartja a kapcsolatot, nem szakítja meg a csatlakozást akkor sem ha lekicsinyíted (vagyis nem kell állandóan felvennie a kapcsolatot az Opera Mini szervereivel), kicsivel ezért gyorsabb.

What is the difference between “HTTP connection” and “Socket connection”?

If you choose to use a “Socket connection”, Opera Mini will keep an open connection to the Opera Mini servers. This means that pages will load quicker, and the Opera Mini servers can push updates (for example new bookmarks through Opera Link) directly to Opera Mini on your phone.
If you choose “HTTP connection”, Opera Mini has to establish a connection to the Opera Mini servers every time you load a page. New updates to Opera Mini will also not be pushed to the phone until a new page is loaded. Note: Not all phone models and mobile networks allow socket connections. If you have problems with your connection, try to use “HTTP connection” instead.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

az oké.ugy csináltam,csak az opera mini-be van egy olyan beállítás hogy HTTP vagy Socket protokol. ezt nem tudom melyik kell.
internetbeállítást ne állítgass sehol kérd le sms-ben a szolgáltatódtól az egészet, és mûködni fog
az internet beállításba, a protokoll beállításnál mi a külömbség a HTTP meg a Socket között??melyiket kell beálítani? s5230on
köszi
Béluska74
Van rá játék mindenféle itt bõven találsz mindenfélét...
spydergames.blogspot

If you give a little love you can get a little love of your own

nem tudtok valami mozgás érzékelös autós játékot s 5230ra?
vagy erre a telora nem is van?.
kköszi a segítséget,megnézem
Aquir
Gyorsabb és olcsóbb az adatforgalom az Operával. Az Opera Mini 4.2-nek nincs virtuális billentyûzete, az Opera Mini 5-nek meg van (de átállítható hogy ne legyen). Mindkettõt le lehet tölteni, megnézheted, melyik milyen használhatóságban és gyorsaságan, mert különböznek, én maradtam a 4.2-esnél:)

ugy hogy oda klikkelek ahova kell,mint a rendes gyárni neten.
lehet, hogy neked zavaró a billentyûzet, de anélkül hogy használnád?
oké megnéztem.sikerült. köszönöm szépen
Aquir
és a nagyobb nézetben legalább 6 napos elõrejelzést lehet látni :)

pxxl
"rákattintasz" és akkor megváltozik a kinézete is, és bal alul lesz egy fogaszkerék, ott lehet állítani.

All hail the double x!

egy samsung s5230on az idõjárás mutató widgeten belehet állítani hogy ne pestet mutasa alaphelyzetbe,hanem egy másik várost?
az opera mini jobb mint a telefonon lévõ böngészö?
azt hallottam az opera-röl hogy ott van virtuális bilentyüzet,az nem zavaró?
köszi
nekem S523MXEIL2 van fent, ebben kétlapfüles a fõmenü, ettõl nem tudom, hogy van-e újabb
köszönöm a válasz.és azt megtudnád mondani melyik a legujabb szoftver.most nekem S5230XEIG6 van rajta.1általán van ennél frissebb?
ha frissítetted az fw-t, akkor ezt már nem bonyolult felpakolni, én sokat kipróbáltam, de egyik se tetszett, mert nincs egyik sem normálisan kidolgozva szerintem, korlátozottak a lehetõségek ezen a telefonon
hogy lehetne ezt elérni???

http://www.youtube.com/watch?v=dhFkGGBQIAQ&feature=related
meg szeretném tudni hogy melyik a legujabb szoftver SAMSUNG S5230-RA?!.és honan tudnám letõlteni.1000 köszönet
Jótanács!!

Lehetõleg ne legyen a .jar elõtt se kötõjellel elválasztott kûlön név,stb.. se zárójeles link. Ha a kicsomagolt file nem csak a sw név.jár és max szöveges file ami magyarázata az alk.-nak akkor vagy kerüld a telepítést vagy.ha értesz hozzá alakítsd át külünben állandóan a neten fog lógni a progi:)))
A kijelzõd felbontása 240x320-as tehát a 240x320-as java alkalmazásokat berakod a kártyádon egy erre a célra kialakított könyvtárba,és onnan inst.Persze kérdés,hogy a szolgáltatód nem tiltotta-e le a bõvítést!!
Ez esetben a szervizest kell megkörnyékezni:))
Aquir
nekem .jar kiterjesztésûek voltak rátéve, a telefonon ezután futtathatóak voltak a fájlok telepítéshez

Csumi! samsung gt-s5600 telom van. És nem tudom hogyan kell futtatni a letöltött játékokat. USB kábelem nincs, csak memória kártyám. Arra teszem fel a kicsomagolt állományokat, de egyiket sem tudom futtatni. Kérlek, segítsetek! Hogyan lehet a játékokat futtatni?
válasz neked: aki a világra hozott!!!
Kérdés,hogy mit akarsz vele kezdeni,mert,ha a telódon levõket jól használod,fel se kell tennbed a kérdést:))

Egyébként a varázsszó a ((Google))
elõbb tanulj meg írni...
pxxl
az 50 kérdõjel után találod

All hail the double x!

bocsi honna????
onnan tudnék érdekes,és müködö widgeteket letölteni samsung s5230ra????????????????????????????????????????????????????
oké.köszönöm.megtekintem
Például az "EDGE",stb (GOOGLE)
http://www.filecrop.com/search.php?w=240x400%20sensor%20.jar&opt_t=1&opt_d=0&c=30&m=0&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&pos=1&order=score&mod=dec
tudtok egy olyan oldalt ahonan mozgásérzékelõs játékot le lehet tölteni???? 240*400 kijelzõhöz

köszi
Aquir
Persze. Beállítások - Biztonság - Adatvédelem - lezárod azokat, amelyeket akarod :)

peddig azzal lehet
szasztok.egy kérdésem lenne
samsung s 5230on lehet olyat csinálni hogy bizonyos mappákat jelszóval levédeni?hogy csak én férjek hozzá.nem a telefonzárra gondoltam
Magánban:)
pxxl
S5230XPJI1...ez akkor most jó vagy sem :D az 1-2 számít vagy az egész. feleslegesen nem állok neki :P

All hail the double x!

jónak tûnnek, majd otthon kipróbálgatom õket
Bocs ,Cavinton hiány volt ,De Rendezõdött:))

Tehát; http://www.mobilesmania.com/forum/topic/99233-java-full-touch-screen-240x400/

Jó játákot!!

Követelmény a *#1234# alatt <SW VER> S5230BSJF2vagy1 legyen, különben nem futnak!!

NA ÍGY MÁR KORREKT!!!
sozs
Látatlanba senki nem tudja megmondani.

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Rikcsoo
Köszönöm a válaszokat!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Rikcsoo
Jó napot azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja-e hogy mennyiért csinálnák meg a samsung 5230-as telefonomat mert nem mûködik az érintõképernyõje?!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

mit? :D
Javaslom mindenkinek !! (van néhány fekvõképes játék is!)
Állítsd a teló számítógépes kapcs. háttértárra és ami a telód kártyáján van azt lepergeti autómatice.
pxxl
valszeg adtak a tv-hez leírást, ott a net, google, hivatalos oldal, márkaszervíz, fórumok stb. keresd meg.

All hail the double x!