773
Samsung GT-S5230
-
#213 köszi szépen!!!
-
technopeter #212 nemtudom én már régen regeltem. -
karajjj #211 ez teljesen fasza oldal, csak regisztrálni nem lehet rá -.- -
technopeter #210 s5230.rbz.hu -
#209 sziasztok!!!
hogy/hol lehet letölteni játékokat ingyenesen a telefonomra???? -
technopeter #208 Igen van két olyan szoftver is ami támogatja a wifit csak az nem tudom h felismeir-e az sd kártyás wifit. Meg hogy akik értenek hozzá tudnak e csinálni egy olyan szoftver amibe beletesznek egy drivert ami felismeri. Vagy nem tudom hogy lehetne megoldani. Csak érdeklődök hogy esetleg vane valami megoldás a wifire ennél a telefonnál!
köszönöm amugy a válaszodat! -
#207 Az lenne a kérdésem, hogy mivel ez 2008-as hír.. hol lehet ezt megvenni. Az ára megvan, kb. 24000Ft lesz, azonban nem tudom hol tudnám megvenni :) Tipp? -
#206 Ja, az infó INNEN van! -
#205 Kicsit belemélyedtem, és állítólag amiket írnak, az sd kártyás megoldáshoz driver kell ami erre az SW-re nincs. A Starté meg nem fogja kezelni, már ha valaki felteszi a telóra a szoftvert... -
#204 A Start nevezetűben van gyárilag WIFI, tehát nem sd kártyás wifi....
Ezt csak a Start szoftvere támogatja, olyat szerezni... Bár ezek szerint te tudsz, de az csak a beépítettet ismeri a hírek szerint. -
technopeter #203 a kérdésem az lett volna h az a szoftver és egy sd wifi kártya müködik-e együtt?
de kösz a választ -
karajjj #202 van a telefonnak wifis kiadása, gondolom azért van olyan szoftver -
technopeter #201 Üdv.!
Lenne egy kérdésem Wifi-vel kapcsolatban!
Láttam , hogy létezik kettő olyan op.rendszer a telóra ami támogatja a wifit. Ha veszek egy sd wifi kártyát és frissítem a szoftvert arra ami támogatja a wifit akkor automatikusan felismeri nekem a kártyát?
Vagy esetleg valaki próbálta már ezt? Tapasztalatok..stb..?
Köszönöm! -
#200 Örülök neki, hogy te visszakaptad, de én már 2 telefont buktam így, és még a rendőrséget sem érdekelte, közölték kedvesen, hogy la van szr@rv@, vegyél másikat. De ez mint írtam, nem az enyém, így nem is én rendelkezem vele, én csak segíteni szerettem volna neki. -
karajjj #199 én is visszaadtam, mikor találtam egyet, az más, hogy a faszi még azt se mondta, hogy köszönöm... :\ -
#198 bárcsak igy mukodne minden tényleg, de sajnos nem, vagy nem mindenkinél -
#197 Menü>Beállítások>Telefon beállítások>Érintőpanel zárolása>be.
Ez a billentyűzár! Bocs, de lányomtól most sikerült elvenni és megnézni a készüléken! -
#196 Nem azért, de ha a te telód veszne el és megtalálja valaki, nem örülnél ha visszakapnád?? Fiam elvesztette a telefonját és felhívtak róla és visszakaptam. Én is visszaadtam a talált telefont, tudom mai világba nem divat, de ezt diktálja a becsület. -
#195 óhh... thx remélem sikerül valamit csinálni -
#194 Itt, vagy itt nézz körül, valamint további fórumokon, ahol foglalkoznak ezzel :-)
Aki keres, talál :-) -
#193 nem lopott, haver találta, és nem meri használni, mert fél, hogy ellepik a kommandósok. -
#192 No-no! Lopott telókkal itt ne foglalkozzunk! -
#191 hát viccelnék én ilyennel? -
#190 szerintem komolyan kérdezi -
karajjj #189 :DDDD -
#188 IMEI számot mivel lehet módosítani? -
Dizson #187 Ja, megvan. :D Azt hittem PC-n kell. -
Dizson #186 Hol is tudom ezt beállítani? Win7-em van. -
#185 Ha mégis kéne a PC Studio: Letöltési központ SAMSUNG
Valószínűleg azért vannak ezek a hibák, mert a gyári PC Studio program, amit a készülékhez adnak rossz! Ha háttértárolóként nem szeretnéd használni, a fenti linkről letöltött PC Studio biztosan működik. Ezen kívül én is inkább a háttértárolót ajánlom, gyorsabb és egyszerűbb :) -
#184 Én simán háttértárolónak állítottam be a telót (míg lányom el nem kobozta) és simán winfosból pakolgatom a cuccokat, nem használom a PCStudio-t! -
pista89 #183 Beállítások -> Telefon beállítások -> Számítógépes kapcsolatok -> Médiatárt kiválasztod, és tudsz zenéket,képeket,videókat felrakni telóra illetve leszedni. -
Dizson #182 Azt irja hogy a készülék nem válaszol mert inicalizált állapotba van. :S Próbálja újra az inicalizálás befejezése után. -
Dizson #181 Most felismerte , de nem rakja ki a oldalra azt a mobil ikont. :SSS -
Dizson #180 Amúgy nem tudom miért írja ki, mivel eddig tökéletesen ment. :( -
Dizson #179 Hali! Az a problémám hogy felraktam a New PC Studiot és amikor bedugom az usb-t azt írja h. nem találja a mobile usb 1.0-át és hogy telepítsem újra a progit. Nos újraraktam és ugyanazt írja. Neten meg nem találtam az illesztőprogramot. Ötlet? :S -
#178 Így van, ahogy zkas írta, ráütsz a kijelzőre, elő jön a widget menü bal oldalt, lejátszót megfogod, és oda "dobod" a sávra, kopp a kijelzőre és a menü is eltűnik! -
zkas #177 húzd be a widget menübe -
hajiakiraly #176 Olyan kérdésem lenne ,hogy a kijelzőről nem tudom eltüntetni a zenelejátszót, valaki tudna-e segíteni? -
#175 Általában a memória kártyára :-) Ha bedugod a telefont, rákérdezésnél válaszd ki a "Háttértároló"-t, és pl.: Total Commanderben egy új meghajtóként láthatod, ahol az "Images" és a "Videos" mappában találod a keresett dolgokat. Persze ez nem biztos, be lehet állítani külön, hogy a fájlokat a telefon memóriájára mentsd, ekkor PC Studio-val tudod megoldani a problémát :-) -
#174 Hova menti a teló a képet videót? Milyen módban van összekötve a számítógéppel?