Samsung GT-S5230
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vodás? vagy tmobilos?
Sziasztok az lenne a problémám hogy amikor játékot másolok a telefonra( jar kiterjesztésû) és inditanam el akkor azt írja hogy a fájltípus nem támogatott! ötlet?
nálam is ez van <#szomoru1>#szomoru1> xp sp3-on. win7 64-re fel sem megy, mert hibákat ír ki vagy 3-4-et egymás után :/ de legalább felismerné úgy a gép, mint egy usb-s pendrive-ot, mint ahogy az n95-öt is látta...
All hail the double x!
akkor lehet, hogy valamit elkúrtak benne megint :S én még több mint egy hónappal ezelõtt töltöttem le, az a verzió jó
Hm, amúgy érdekes, mert másik telefonnal, másik gépen is ezt csinálja a New PC Studio...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
én a wifit sajnálom csak, nem értem, hogy ceruza mi a tosznak kellene?
nekem tökéletesen mûködik vele, azért kérdeztem
igen. Beleolvastam a topikba, és azt írtátok, hogy a legfrisebb a legjobb, ezért inkább letöltöttme azt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
akkor nem az van fent, amit a cd-n adtak hozzá, hanem a netrõl töltötted?
pontosabban az NPSDexplorer.exe
Az miért van, hogyha a New PC Studioban feltöltök a telefonra egy zenét, vagy akármit, a végénél mindig hibát észlell a prg. Nem az egész PC Studio áll le, csak az egyik komponens ( amelyikkel feltöltök)
Amúgy a legújabb verzió van fent...ez miért van? idegesítõ.
Amúgy a legújabb verzió van fent...ez miért van? idegesítõ.
köszönjük...
<#violent>#violent><#gun>#gun><#mf1>#mf1>
a lényeg, hogy a Samsung telefonokba sima microsd kell, létezik microsd m2 is vagy mi a neve, az Sony Ericssonokba kell
köszi
Csak kicsit megzavart hogy valami T-flash microsd volt írva a leírásban, és kicsit utána akartam járni, mert ha megveszem potyára akkor bukta.
Csak kicsit megzavart hogy valami T-flash microsd volt írva a leírásban, és kicsit utána akartam járni, mert ha megveszem potyára akkor bukta.
2 vagy 4 gigás microsd, semmi bonyolult
amit alapból a telefonhoz adnak programot, hibás...
tölts le frisebbet a samsung weboldaláról, azzal próbálkozz
tölts le frisebbet a samsung weboldaláról, azzal próbálkozz
ááááááááááááááá.Megvan.😊))
T-mobile os a telefonom.Köszi a linket😊 még egy dolog aztán tényleg békén hagyok mindenkit.Kaptam hozzá egy pc studiót amivel usb-n keresztül lehet küldeni dolgokat a telóra.Az a bajom hogy túl nagy filet.Nem lehet átküldeni mert azt mondja hogy megtelet a telefon memoriája.Én a memóriakártyára akarom küldeni de azt nem tudom hol lehet beállítani pedig a készülékben az az elepértelmezett.
Ha vodafonnál vetted,akkor nem tudja kezelni a java fileokat.Így tudod elérni hogy el tudd indítani õket.
linkeld már be ide a képet, megcisnálom neked...
a java meg attól függ, hogy melyik szolgáltatónál vetted a telefont, de gondolom akkor nem a pannonnál
a java meg attól függ, hogy melyik szolgáltatónál vetted a telefont, de gondolom akkor nem a pannonnál
A másik ami még érdekelne hogy szedtem le jad illetve jar kiterjesztésü játékokat.Felraktam õket de azt írja ki hogy ismeretlen kiterjesztésü file.Gondolom kell hozzá valami program.Pedig vannak fent java játékok amik müködnek.jó lenne ha valaki tényleg tudna segíteni mert nagyon jó ez a telefon csak ezek miatt kicsit nyugtalan vagyok.
az a baj hogyha 240*400asra állítom akkor szétnyújtja teljesen a képet és tök kockás lesz.Van olyan hogy kép szerkesztése ahol lehet állítani a méreten.239*396asszem úgy jó de nem tökéletes.illetve az is zavaró hogy némely képnél alul felül fehér csík van vagyis az alap háttér szinén nem lehet változtatni.a 720*400 dolog meg egyszerüen nem lehetséges mert amikor elkezdem beírni a méreteket a szerkesztõben akkor autómatikusan megadja a magasságot vagy éppen a szélességet attól függõen melyiket kezdem el elõbb beírni.
De 3 részbõl áll.Jobbra balra lehet lapozni.Be lehet állítani hogy csak egy részbõl álljon?
Sziasztok szerintetek S5600-n mi lehet a megoldás?
nem 3 részbõl áll az asztalod?
Nekem nem jó a 720*400as mivel ha azt akarom háttérnek berakni,akkor kiad egy ilyen izét és ki kell választanom a kép egyik részletét és az lesz a háttér:S
csinálj már egy 720*400-as képet, ahol középre va igazítva a kép, amit akarsz és ennyi :\ mit kell ezen szenvedni?
240*400as lenne az ideális de az valamiért nem jó.Legalábbis nem tökéletes
az a bajom hogy ugye 3 képet lehetne egymás mellé tenni de engem csak a középsõ menü képe érdekel aminek a méretezés még mindíg nem akar összejönni.
Az biztosan nem jó mert olyanra nem lehet beállítani
720*400-as méretû a szabvány háttérkép
Sziasztok!Töltötem le háttérképeket és nem igazán tudom normálisan beméretezni õket hogy rendesen jelenítse meg õket.Lehet hogy én vagyok a béna nem tudom.tudja valaki a megoldást?
Hali! nekme egy olyan kérdésem lenne h felrakom az üziket a gépre pc-studioval.. azokat a gépen hol találom meg?
Sziasztok kedves forumozok!Segitségeteket egyben informáciot szeretnék kérni töletek...Van egy samsung s 5230 telom,szeretnék hozzá vásárolni egy
blootuth gps modult...Mielött megvásárolnám eltudnátok nekem mondani,a tisztánlátás érdekében ,hogy egyáltalán ha müxik akkor milyen progit kell a telóra letölteni,és honnan.Szeretnék tudni róla mindent például részletes keresés végezhetö e vele,vagy esetleg a km/h sebességet,belvárosban utcák meghatározására stb stb tehát a egyáltalán valamilyen navigácios rendszert lehet e rátölteni....Kérlek bennetek hogy részletesen irjátok meg nekem és segitsetek,mert akkor szeretnék egyet vásárolni....
Várom segitségeteket.
Köszönöm..
blootuth gps modult...Mielött megvásárolnám eltudnátok nekem mondani,a tisztánlátás érdekében ,hogy egyáltalán ha müxik akkor milyen progit kell a telóra letölteni,és honnan.Szeretnék tudni róla mindent például részletes keresés végezhetö e vele,vagy esetleg a km/h sebességet,belvárosban utcák meghatározására stb stb tehát a egyáltalán valamilyen navigácios rendszert lehet e rátölteni....Kérlek bennetek hogy részletesen irjátok meg nekem és segitsetek,mert akkor szeretnék egyet vásárolni....
Várom segitségeteket.
Köszönöm..
Sziasztok.
S5230-on be lehet állítani hogy a hívóazonosító kép teljes kijelzõben jelenjen meg?
Widgeteket hol lehet találni rá?
S5230-on be lehet állítani hogy a hívóazonosító kép teljes kijelzõben jelenjen meg?
Widgeteket hol lehet találni rá?
alapvetõen amit a telefonhoz adnak pc-stduio, szar...
le kell töltenia legfrissebbet és azt kell telepíteni, a háttértáras dolgot egyébként még nem próbáltam
le kell töltenia legfrissebbet és azt kell telepíteni, a háttértáras dolgot egyébként még nem próbáltam
Am hogy tudom rávenni h meghajtóként észrevegye a telefont?PC Studioval tudok rá fileokat rakni de az rettentõen lassú.
jaaa, akkor nemtudom :S
akor próbáld meg kifejezetten abba a mappába másolni a géprõl, ha úgysem akkor marad a wapos megoldás
az egyéb fájlokban van a telepítõjük, onnan kell futattni, aztán ha feltelepült, akkor lesz majd a játékok között