Samsung GT-S5230
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én épp egy ilyen telót tervezek szülinapomra. 32k a vodánál,nem akarok számot cserélni, átmenni pannonhoz/tmobilehoz... tudtok vmi kártyafüggetlen jo ajánlatot?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2. igen, lehet beállítani, de NEM AJÁNLOM, nekem a zsebembõl 3-szor felhívta egymás után barátnõmet
3. linkelek majd egy oldalt, meg egy fórumot, bár ha visszaolvasol, szerintem linkeltem már, ott le van írva minden, csak olvasni kell
A napokban vettem egy Samsung GT5230S telefont. Az ismerkedés elején tartunk, és olyan kérdéseim lennének, hogy:
1. hívásnál miért nem rezeg, pedig szerintem be van kapcsolva a funkció
2. gesztusvezérlésnél hogyan lehet beállítani azt, hogy egy adott karakterre hívja a beállított telefonszámot
3. hol lehet letölteni megnézni egy teljes leírást magyarul, hogy ne kelljen hülye kérdésekkel bombázni a tisztelt fórumozókat
Elõre is köszönöm
tegnap vettem egy samsmung gt s5230-at és van egy problémám
bedugtam az usb kábelt ráraktam a mobilt és beraktam a cd-t ami járt hozzá (PC Studio) és akkor kiválasztom a nyelvet és utána van 4 menüpont
a 2.at kiválasztottam (usb eszköz telepítése v vmi hasonló) és akkor ezt írja :
"A windows Installer szolgáltatás nem hozzáférhetõ.Lépjen kapcsolatba a támogató személyzettel, hogy megfelelõen regisztrált és engedélyezett-e."
ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
üdv
peti
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
tud valaki Samsung GT-S5230-as hoz függetlenítõ kódot? AZ IMEI A KÖVETKEZÕ 35767603682950/1. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Üdv Turcsi
SoF II: C4z0rla
Segítségre lenne szükségem:
A telefonon a szoftver verzió s5230XPIL4. A *#6984125*# kódra a telefon nem reagál. De a *#5239870*# kódot elfogadja, feljön a szervízmenü, az Internals-nál nem fogadja el a *#9072641*# kódot (Password incorrect).
Elõre is köszi, ha van valakinek ötlete a megoldásra.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nekem a zenehallgatással lenne gondom 😊 A memóriakártyára ráraktam a zenéket, történetesen a Hangok mappába. Amikor lejátszom az egyik dalt, utána nem ugrik át a másikra. Be kell lépnem, fel kell oldani a telót, hogy a következõ sazámot elindítsam. Megoldás?
nekem olyan kérdésem van, ha fényképezõ módba használom a telót , beállítom hogy a memóriakártyára mentse a képeket , fényképezek , elmenti a memo kártyára , majd kilépek visszalépek fényképezõbe és visszaáll a telefonra mentésre ! Ezt lehet valahogy orvosolni ?
elõre is köszi !
Amikor a képeket nézem és megbillentem a telefont akkor ugye elváltja a képeket, ezt nem lehet kikapcsolni?
<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0; url=jatek-jar">
</head>
</html>
Természetesen a "jatek-jar" helyébe kell beírni a játék nevét. Fontos, hogy utána írd a .jar kiterjesztést, különben nem fog mûködni. Remélem segítettem.
Ui.: Ugyanezt el lehet játszani Widget telepítésnél is, csak ott a .jar helyett .wgt lesz a kiterjesztés 😉
Ui2.: Egy kis segítséget én is szeretnék kérni. Esetleg ismer valaki Labyrinth Lite típusú Motion Sensor-os játékot a telefonra? Sehol sem találtam rá 😞
Háttértár, PC Studió. Én feltettem a PC-t is, de simán háttértárként használtam (a lányom elkunyerálta, õ használja most) Win7 32bit alatt, problémát nem tapasztaltam. Win7 alatt a telepítést úgy kell indítani, hogy a telepítõ ikonra jobb egérgomb, tulajdonságok, kompatibilitási fülön kijelölni XP-t. Hasonlóan az indító ikonnal ugyan ezt megtenni, és biztosan mûködik. XP-t nem használok jó ideje arra az esetleges problémákkal nem találkoztam, de lányom gépén XP SP3 van fenn, és háttértárként használja a telót, rakja rá a zenéket gond nélkül.
Ez egy olcsó érintõképernyõs telefon amibõl a 3G hiányzik szerintem, mert a netezés igen lassú rajta. WIFI is jó lenne, de ez sajnos a felsõ kategóriás telók kiváltsága. Aki telepíteni akar dolgokat rá, az inkább a Symbianos, Androidos, Windozos oprendszerû telefonokat keresse.
SMS-t talán Outlook szinkronizációval lehet menteni, de mivel ilyet nem csináltam, találgatok.
Most annyira nem használom, azt tesztelem, kevés használat mellett meddig bírja, holnap lesz 2 hete, hogy feltöltöttem utoljára, és még van 2 csík. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
viszont mikor lemerül, akkor igazi hitler-telefon, 5 percenként rezeg, hogy tedd rá a töltõre... a kijelzõt már csak halványan világítja, de rezegni,azt tud 😄
eddig minden tesztben azt olvastam, hogy átlagos használat mellett (szal nem folyamatos zenehallgatás stb mellett) kb 3 napot bír :\
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy oldható meg az, ha van a gépemen bluetooth, akkor a bluetooth kapcsolaton keresztül netezzek a telefonommal. Tehát telefonról internetelérés bluetooth-on keresztül.
Elõre is köszi a válaszokat.
Vettem egy ilyen telefont, a tapasztalatom nagyon jó. Bár mint elõttem lévõk írták, se WiFi, se GPS, azért használható, sõt. A Widgetekbõl kicsit kevés van, ám lehet letölteni hozzájuk. Lényegében egész jó a telefon 😊
Ui.: Ha valaki találna olyat, mint iPhone-ra a "Labyrinth" nevû játék, azt megköszönném 😊
egyébként nem értem, hogy miféle mazochizmus visz rá valakit arra, hogy vodás telefont vegyen, szándékosan butítják õket
nekem is szintgy ez a problémám. (vodás)
tehát ha jol értelmezem sehogy nem tudok rá játékot rakni??