773
Samsung GT-S5230
-
#173 Ez jó kérdés, nálam a képeknél van ugyanez... :( -
#172 nem tudja valaki hogy miért nem tudok videokat a telórol a sz.gépre rakni? saját kamerával készülteket. Gép egyszerűen nem látja... -
#171 Esetleg nem tud valaki Tower Defense féle játékról? Szívesen játszanék vele telefonon :) -
#170 Én végignéztem, még egy menütérképet is megnéztem, és a Beállítások fül alatt sehol nem találtam meg, sajnos.
És mint látható az alábbi menütérképen sincs rajta az automatikus telefonzár, azonban ha mégis van, valami ennél eldugottabb helyen, elnézést, örülök neki :)
12. Beállítások
12.1 Telefonprofilok
12.2 Kijelző és világítás:
Widget
Betűtípus
Főmenü stílusa
Üdvözlő üzenet
Fényerő
Háttérvilágítás időtartama
12.3 Idő és dátum
12.4 Telefon beállítások
12.5 Intelligens feloldás
12.6 Alkalmazás beállítások
12.61 Hívás:
Összes hívás:
Saját számot megjelenít
Automatikus elutasítás
Válaszmód
Hívásállapot jelzőhangok
Jelzések hívás közben
Hanghívás:
Hívásátirányítás
Híváskorlátozás
Hívásvárakoztatás
Automatikus újrahívás
Álhívás:
Álhívás hangja
Álhívás időzítője
12.62 Üzenetek
12.63 Névjegyek
12.64 Naptár
12.65 Böngészőprofilok
12.66 Médiatár:
Zenelejátszó beállítások
Streaming beállítások
12.7 Biztonság
12.8 Memória-beállítások
12.81 Telefonmemória törlése
12.82 Memóriakártya adatai
12.83 Alapértelmezett memória:
WAP letöltések
Bluetooth
Fényképező
Hangrögzítő
12.84 Memória állapota
12.9 Gyári beállítások visszaállítása -
#169 De van benne, de mivel lányom elkunyerálta, majd meg kell néznem, mert igen érdekes helyekre dugdosnak el beállításokat..... -
dwebo #168 Köszi szépen a választ.
sajnálom hogy nincs benne, mert még meg kell szoknom ha nem használom billentyűt le kell zárni.
-
#167 Hali!
Automatikus telefonzárról nem tudok.
A telefon az alábbi videóformátumok lejátszására képes: .3gp; .mp4; .x264; .wmv . Bár feltevések szerint a .wmv kiterjesztésű videókat nem tudja lejátszani :-) -
dwebo #166 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha van rajta akkor hol találom az automatikus billentyűzárat? Amúgy szuper kis telefon, nekem nagyon bejön.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Videót milyen formátumba játszik le az 3gp kívül? -
#165 rá nem jöttem volna...
köszi! -
zkas #164 "intelligens feloldás"
mozgásfunkció feloldása bekapcsolni
-gyorshívó gombok -
#163 Alkalmazás beállítások\hívás
Mennyit szenvedtem, mire ráleltem erre én is :D
btw, a gyorshívókat hol lehet beállítani? Egyszerűen nem találom. Háromszor átnéztem az összes beállítást, de mág mindig nincs meg :| -
#162 Hogy lehet elrejteni a saját számomat? Mármint úgy értem ha hívok valakit azt írja ki h ismeretlen vagy rejtett szám. -
#161 http://www.google.hu/search?hl=hu&q=s5230+space+invaders+free+download&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= -
#160 Hi all!
Space invaders játék van erre a telefonra?Nem találtam sehol:C -
karajjj #159 rá kell tölteni a telefonra a térképet, de pontosan nem tudom, nézelődj a telefonnal kapcsolatos oldalakon, vagy a ph-n van ilyen topik, ott tuti leírták már jópárszor -
#158 Én ismerek egy Google nevű kereső programot. Érdekes módon ott szinte bármit megtalál az ember, még akár a King Kong nevű mobiljátékot is. (Ajánlatos a pontos nevére keresni, illetve kulcsszavakkal ellátni, a keresőrobotok ez alapján dobják ki a találatokat.)
Itt kedvedre bogarászhatsz:
King Kong The Official Mobile Game Free Download
A GPS szolgáltatás (Google Maps) nem megoldható ingyenesen, mivel - előttem már leírták - nincs benne GPS műholdvevő.
A .jar és .jad kiterjesztésű fájlok esetén - akinek nem működik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz</a>
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevű linkre ;)
Ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le, így egyből elkezdi telepíteni, nem lesz vele probléma.
Remélem mindenki problémáját sikerült megoldani. :) -
#157 vki nem tudja megmondani h honnan tölthetném le a King Kong mobiljátékot? -
kistacskó #156 köszi a választ. valahol halottam, hogy a google maps alkalmazást offline módban lehet használni, vagyis a szolgáltató fele nem lesz adatforgalom. ezt ismeritek? -
#155 1. Nincs benne GPS műholdvevő, azt venned kell hozzá.
2. Mivel ez nem okos telefon, így csak java alapú progi fut, olyat meg nem nagyon találsz. -
karajjj #154 mivel gps vevő nincs benne, max térképet tudsz rá tölteni -
#153 azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni azt a gamet amikor döntöd a telefont és benne dől a pohár sör is? :) Mert a dobókocka poén, és tuti h amaz is poén. :D -
kistacskó #152 Sziasztok. nem rég vettem egy Samsung S 5230-as telefont. Van benne google maps progi. sikeresen kipróbáltam majd a számla megjött. Lehet erre a készülékre tölteni olyan progit ami ingyenes gps alkalmazást ad. pl Budapest térkép? köszönöm előre is. -
#151 na, úgy sikerült megcsinálnom h html-ben hivatkozást csináltam a jar fájlra, és igy ment minden. :) Tettem fel 1 halom gamet, marha jó az Assassin's Creed 2 mobilverziója, kizárólag érintőképernyős telóra jött ki. :D
Net még mindig nincs, pedig a voda reggel küldött 1 sms-t, hogy aktiválták az ingyenes netszolgáltatásomat, és már be is állitottam amit mondtak... de nem az nincs -
#150 Jad,jar nem támogatott?Vodás a telefonod ugye?Mert azokat butítják. -
karajjj #149 szerintem először úgy kompletten olvasd végig a topikot -
#148 ok rátettem a cuccokat, de a jarra meg a jadra is azt irja h nem támogatott fájl. mit csináljak? Netezni sem tudok. ehhez mit kéne tennem? -
#147 Azt bírja,netről szedj le egyet mert amit adnak nem jó. -
#146 na fasza a telóhoz adott USB Driver... fel sem rakja rendesen csak errorozik. Nem bírja a Win 7 64 bitet? -
#145 No, megvásároltam a készüléket. :) Eddig nagyon bejön. Lenne pár kérdésem. Operát h lehet rátenni? Samsung PC Studion keresztül? A másik, hogy hogy lehet gameket rátenni? Hagyományos módon mint ahogy már telóknál? Rányomom a JAR-t, és a JAD-ot, telepitek, és tolok is? Szivesen tolnék gameket, mert a fenn lévő demókból ítélve igen szép a graf. Tudtok olyan oldalt ahol a telónak megfelelő felbontású játékok vannak?
Na, köszi a segítséget előre is! -
#144 Bármilyen játékot fel tudsz rá telepíteni, ha az .jar vagy .swf kiterjesztésű, bár általában .swf-el mobilra nem csinálnak játékot, max widget-eket. A lényeg annyi, hogy készítesz egy HTML fájlt, amibenvan egy hiperlink a fájl nevére. Aztán egnyitod a HTML fájlt, (ne izguljon senki nem fog online módba váltani a telefon) és ráböksz a hiperlinkre, ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le - pedig nem - és így engedi telepíteni a játékot... -
#143 Van opera mini a telóra, a gond csak az, hogy nem minden játékot tudsz telepíteni, az enyém Pannonos (vagy (T)Elenóra) és nem minden játék telepszik fel. -
karajjj #142 a vodásra csak akkor lehet telepíteni, ha a netről töltöd rá
#141: igen, van külön mobilra való opera -
#141 Na lol. :D Vicc az egész. Majd még a vásárlás helyszínén megkérem h tegyék át. :D
Opera oldalán van direkt mobilra valo opera?? -
#140 Van benne, 8 GB-ig bővíthető, csak elég idétlen helyen van; az akkumulátort ki kell szedni, ha a kártyát akarod ki\be tenni. -
#139 Amúgy vodás verzióval is feltudja tenni sztem az operát, csak le kell kapnia az opera oldaláról. :) -
#138 MicroSD van benne remélem, mert van egy 1 gigás kártyám, amit szeretnék bele átrakni. :) Kamerát én am videokészitésre használom. :D -
#137 Hát nem tervezek gyakran netezni rajta, csak max twittelnék vmit egy-egy kirándulás alkalmával. :) Twitteren meg minimális a képmennyiség. :D
Java telepítést nem hinném h tiltják, mert nekem most is vodás telóm van, ráadásul LIVE-os, és engedi telepíteni a JAD fájlokat amikor már a mobilon vannak. :) De mind1, mobilon úgyse játszok. :D -
karajjj #136 fogalmam sincs, hogy a voda mit alakít át a telefon szoftverében, azt tudom, hogy a java telepítést tiltják, de egyébként azért ajánlatos az opera, mert nem tölti mindig újra le a képeket meg az egyéb nagyméretű dolgokat, hanem eltárolja a memóriában, de ha van pénzed sokszáz forintot fizetni egyetlen oldalért, akkor hajrá :D -
#135 Vodásnál milyen böngésző van, nem tudod? :) Én Operát nem használok. -
karajjj #134 annak pont az a lényege, hogy fel tudj hívni valakit a billentyűzár feloldása nélkül, ezért intelligens feloldás a neve