773
Samsung GT-S5230
-
krisz940122 #293 aha na még próbálkozok. de lenne még egy utolsó kérdésem. van nekem benne egy 1 gigás memóriakártya. és ugye a memóriakártyán és a telefonmemórián is van képek-zenék-egyebek-stb mappa. na ha a menüben belépek a saját fájlokba olyan katyvasz van ott h egyszerre mutatja a telefonmemórián lévő dolgokat és a memóriakártyán lévő dolgokat. tehát két képek-zenék-egyéb-stb. mappa van.ugye a telefonmemóriáé és a memóriakáryáé. tudom h van fent olyan h mit mutasson h mindent vagy csak a telefonmemóriát vagy csak memóriakártyát de ha belépek mindent mutat. nem lehet ezt beállítani h csak a memóriakártyát mutassa mindig? ha kilépek és vissza akkor is? ja meg még az van h ha beállítok egy képet háttérnek vagy egy zenét csengőhangnak akkor azt átrakja a telefonmemóriára. ebbe nincs semmi zavaró de ha a telefon fényképezőjéből nézem a képeket ott van az a kép is amit beállítottam háttérnek mintha én fényképeztem volna. mit lehet ezellen tenni? kicsit hosszúta sikerült:D előre is köszi. -
karajjj #292 én ha kiveszem a pipát mellőle, akkor nincs ott, lehet, hogy neked más firmware van rajta -
krisz940122 #291 mármint nem az egész widget menüt akarom eltütetni hanem csak belőle a netet meg a játékokat meg ami nem kell. néztem a beállításokat ott nincs mellette a pipa és mégis ottvan. -
krisz940122 #290 oké köszi a gyros választ. :). még az lenne a kérdésem h van a widget oldalt és ott van a játékok meg a net meg ilyeneket hogy lehet onnan eltüntetni? mert a widget beállításokban nincs mellette a pipa. -
karajjj #289 ez az aksi kisütés már kb 8 éve nem szükséges, lítiumos aksija van már mindegyik mobilnak, akkor töltöd, amikor csak akarod, én az enyémet csak simán feltöltöttem, mikor megvettem és azóta is több mint egy hetet kibír, ha nem nagyon használom, akkor még kettőt is -
krisz940122 #288 helló. tegnap kaptam a telefont és még egy csík van az aksin. most ki kell égetni vagy nem? csak simán csináljam úgy h lemerül és addig töltsem míg fel nem tölt és kész? vagy h kell? a dobozban úgy volt az akksi h vmeddig fel volt töltve. előre is köszi. -
#287 Aztán átteszed a memóriakártyára (mert a teló belső memóriája kicsi, így érdemes kártyázni) majd a "A .jar és .jad kiterjesztésű fájlok esetén - akinek nem működik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz</a>
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevű linkre ;)
Ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le, így egyből elkezdi telepíteni, nem lesz vele probléma." -
magnesium #286 na most segítség kéne nekem is. szóval hogyan is lehet játékot feltenni egy Samsung GT-S5230-ra?
odáig megvagyok, hogy kábellel felteszem a gépre. aztán? nekem nem támogatja valamiért.
-
#285 Szerintem nem. Ez a Nokiák és az olyan OPrendszerrel rendelkező mobiloknál lehetséges, amiken bármilyen progi futtatható, és az ezt a módszert el tudja érni. Ilyen a Simbyan. -
#284 Csöcs. A kérdésem a következő:
Van egy S5230-am USB-adatkábellel, amit rádugok a PC-re, amin az internet van. Azt akarom elérni, hogy valahogy a telefonon tudjak internetezni az USB-kábelen keresztül, tehát NEM A TELEFONT AKAROM MODEMKÉNT HASZNÁLNI hogy a pécén netezzek, hanem a telón akarok netezni. Létezik erre valamiféle megoldás?
Köszi a segítséget. -
#283 Ha csak nem viszi be szervizbe, bár jó 15000Ft-ot fizettetnek vele, ha nincs garipapír, és gondolom talált telónál nincs...
De ha kérsz részletes leírást, szívesen küldök Neked PM-et :) -
#282 igen,nem játék az tuti :DD no mind1,nem sietek sehova,majd lesz ahogy lesz :) az tuti,hogy pöpec telefon. -
karajjj #281 de, ha lefagy közben a gép, vagy újraindul, vagy valami hasonló történik, akkor valszeg kidobhatod... -
#280 aha,értem,közben nézegettem ilyen vidijókat jutubon erről a firmware update-ről,már leesett mit takar :) ha sikerül végülis eladnom a saját telóm,akkor az árból asszem veszek egy kábelt,egy töltő,egy fülest,és megpróbáljuk megcsinálni ezt az updatet! ugye nem lehet elbaszni vele a telót? :D:S -
karajjj #279 az telefon operációsrendszere -
#278 #273: értem,hasznos infók,köszi
#275: firmware az mit takar? amolyan system update,vagy pontosabban mi is ez? -
karajjj #277 gondolom csak megnézte már -
#276 vagy nézd meg a telefonba anya-apa névvel nincs e bennt valaki,akkor vissza is tudod juttatni a telefont:) -
karajjj #275 nemkell azon semmit újítani, csak veszel hozzá egy töltőt, dobsz rá egy új firmwaret és éled világod -
technopeter #274 Már visszább én is kértem/kérdeztem, de senki nem tud semmit! Sajnos.. -
technopeter #273 SZtem egyrészt nem sok mindent tudsz felújítani ezen a telefonon, másrészt meg akármikor bejelentheti a szolgáltatónál hogy ellopták ( tudom hogy nem loptátok) és akkor központilag letiltják a telefont. De elméletileg aztán egy firmware frissítéssel jó lesz megint a telefon. Add el mindkettőt és vegyél egy újat :) -
#272 hali,tudom nem szép dolog,de kb 2 hete találtunk haverral egy ilyen telefont az állatkert mellett,ott volt egy asztalon,cigivel,és gyújtóval,olyan este 7-8 körül,távolról néztük a helyet,hogy jön-e érte a gazdája,és végülis 1 órát vártunk,nem jött érte senki,felkaptuk,bent hagytuk a sim kártyát(t-mobilos),hogy jön-e rá hívás,de nem jött,2 napig benne volt a sim,semmit nem nyúlkáltunk rajta,és úgy döntöttünk,hogy ha a gazdája nem keresi,akkor valszeg 2 nap alatt nem esett le neki,hogy elhagyta a telóját :/ egy picit karcos a kijelzője,de alapból semmi hibája nincs,és itt jön a kérdésem:
-Én eddigis t-mobilos voltam,egy nokia 6300-át használtam,eléggé megkimélt állapotban van,megvan hozzá minden cucc,doboz,töltő,headset,vásárlási papírok stb...tegnap elmentem a mobilosba,azt mondta a pali,12 ezret tudna adni a telómért(saját,nokia 6300),ami elég jó ár szerintem,és a kérdésem az,megérné-e eladni akkor a régi telómat,hogy a kapott pénzből "felújíttatom" a talált S5230-at,és használom azt?? Valószínűleg egyébként a telefon nem debreceni volt,az üzenetek,és egyéb képek erre utalnak. Nos,ti mit gondoltok? Kihangsúlyozom,nem LOPOTT a telefon,talált,és nálunk a szándék megvolt arra,hogy visszajuttassuk a gazdájának,de mondom,2 napig hívást se kaptunk... -
#271 Az a GPRS G betűje. -
vlalla #270 Hali. Egy olyan kérdésem lenne hogy a képernyő tetején lévő "G" betűt kék háttérrel, hogyan lehet eltűntetni? Meg egyálltalán mi az mert a telo nem tud 3G rendszert kezelni. Előre is köszi -
#269 Hmm... nézelődtem mostanában, és sok helyen azt írják, hogy az S5230 elfogadja az S5233W firmware-jét, azonban a wifire való csatlakozásnál "Registration failed"-et ír. Valószínűleg azért, mert nincs WiFi chip az S5230-ban. Azonban volt egy olyan felmérés, ahol összehasonlították a két telefont, és milligrammra pontosan ugyanannyi volt a súlyuk. Tehát elvileg benne van a WiFi chip. De ha mégse lenne, és egy WiFi-s SD kártyát vagy SIM-et beleteszek, lehetséges, hogy menni fog a WiFi ezzel a szoftverrel?
(Tapasztaltabb emberek véleményét kérném :)) -
#268 Sikerült rálelnem a kódokra:
Link -
#267 Sziasztok!
Tudom, hogy nem jó fórumon teszem fel kérdésemet, de nem találtam kifejezetten ezzel a témával foglalkozót: Sgh-e530-as készüléken szeretném a gyári beállításokat elérni, de az előző tulaj megváltoztatta a jelszót, hogy lehet a telefont mégis visszaállítani az eredeti állapotába?
Előre is köszi a választ! -
#266 Ha egy Java alkalmazás indítása után a következő üzenet jelenik meg:
"Nincs elég használható memória", akkor az alábbi dolgot tehetjük:
1. Írd be a billentyűzetbe: *#6984125*#
2. A szerviz menüben válaszd az: Internals-t (A kód: *#9072641*#)
3. Ott menj bele a Storage Settingsbe majd válaszd az Update Java DB-t.
(4. ha nem jó elsőre, akkor csináld meg még egyszer a 3 lépést!) -
karajjj #265 a memóriakártya a telefon tárkapacitását növeli és nem az oprendszer által használt memóriát, ne keverd a kettőt, egyébként van rá valamilyen megoldás, keress rá google-be, ha nem megy, akkor írj és később majd megkeresem én -
marty999 #264 sziasztok . az a helyzet h nemrégiben vettem egy samsung gt-s5230 as telót és a java játékokat 1mb felett nem futtatja (Nincs használható java memória felirat) találtam szervíz kódot hozzá de az nem müködik ha veszek hozzá memó. kártyát akkor jó lesz? -
#263 Szerintem ezzel a felbontással nem. -
ricsa008 #262 nem ugy értem
átteszem gépre a videót adatkábellel és hogy azt nem -e lehet kikozmetikázni
-
#261 Mire gondolsz? Mert más felvevő progit nem igazán lehet feltelepíteni. -
ricsa008 #260 sziasztok
a telefonos video felvételén nem lehet vhogy javítani valami programmal? -
#259 Hali!
Van egy iPhone stílusú firmware-em. Landscape is van rajta, menü lezárás is van rajta (slide to unlock-al). Egyetlen szépséghibája, hogy amikor a menüben váltogatom a lapokat, nem húzza át rendesen, mint az alap firmware-nél a multimédia esetében, hanem egyszeráen csak megjelenik :(
Tehát a probléma: ujjamat pl.: balra húzva nem "gördül" balra, hanem csak megjelenik miután elhúztam az ujjamat.
Inkább firmware készítéséhez és szerkesztéséhez értők javaslatait várnám :) Az .rc1 fájlban nem találtam erre utaló scriptet, pedig visszafejtettem swf-be. (ott se :( ) -
#258 Mindenesetre ott a bökkenő, hogy milyen térképszoftvert teszel fel erre az oprendszerre.... -
#257 Driver is someone whose job is to drive a car for a rich or important person, called chauffeur. -
#256 rtényleg elírtam, buta vagyok :D -
#255 omfg, a driver egy kézzel fogható kellék??? ezt te sem gondolod komolyan... nézz utána mielőtt valamit írsz... -
karajjj #254 amit te keresel, az a szó a hardver
a driver az a hardverek illesztőrpogramja, tehát szoftver