Samsung GT-S5230
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SoF II: C4z0rla
És mint látható az alábbi menütérképen sincs rajta az automatikus telefonzár, azonban ha mégis van, valami ennél eldugottabb helyen, elnézést, örülök neki 😊
12. Beállítások
12.1 Telefonprofilok
12.2 Kijelzõ és világítás:
Widget
Betûtípus
Fõmenü stílusa
Üdvözlõ üzenet
Fényerõ
Háttérvilágítás idõtartama
12.3 Idõ és dátum
12.4 Telefon beállítások
12.5 Intelligens feloldás
12.6 Alkalmazás beállítások
12.61 Hívás:
Összes hívás:
Saját számot megjelenít
Automatikus elutasítás
Válaszmód
Hívásállapot jelzõhangok
Jelzések hívás közben
Hanghívás:
Hívásátirányítás
Híváskorlátozás
Hívásvárakoztatás
Automatikus újrahívás
Álhívás:
Álhívás hangja
Álhívás idõzítõje
12.62 Üzenetek
12.63 Névjegyek
12.64 Naptár
12.65 Böngészõprofilok
12.66 Médiatár:
Zenelejátszó beállítások
Streaming beállítások
12.7 Biztonság
12.8 Memória-beállítások
12.81 Telefonmemória törlése
12.82 Memóriakártya adatai
12.83 Alapértelmezett memória:
WAP letöltések
Bluetooth
Fényképezõ
Hangrögzítõ
12.84 Memória állapota
12.9 Gyári beállítások visszaállítása
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
sajnálom hogy nincs benne, mert még meg kell szoknom ha nem használom billentyût le kell zárni.
Automatikus telefonzárról nem tudok.
A telefon az alábbi videóformátumok lejátszására képes: .3gp; .mp4; .x264; .wmv . Bár feltevések szerint a .wmv kiterjesztésû videókat nem tudja lejátszani :-)
Lenne egy kérdésem. Ha van rajta akkor hol találom az automatikus billentyûzárat? Amúgy szuper kis telefon, nekem nagyon bejön.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Videót milyen formátumba játszik le az 3gp kívül?
köszi!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
mozgásfunkció feloldása bekapcsolni
-gyorshívó gombok
Mennyit szenvedtem, mire ráleltem erre én is 😄
btw, a gyorshívókat hol lehet beállítani? Egyszerûen nem találom. Háromszor átnéztem az összes beállítást, de mág mindig nincs meg :|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Space invaders játék van erre a telefonra?Nem találtam sehol:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Itt kedvedre bogarászhatsz:
King Kong The Official Mobile Game Free Download
A GPS szolgáltatás (Google Maps) nem megoldható ingyenesen, mivel - elõttem már leírták - nincs benne GPS mûholdvevõ.
A .jar és .jad kiterjesztésû fájlok esetén - akinek nem mûködik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz</a>
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevû linkre 😉
Ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le, így egybõl elkezdi telepíteni, nem lesz vele probléma.
Remélem mindenki problémáját sikerült megoldani. 😊
2. Mivel ez nem okos telefon, így csak java alapú progi fut, olyat meg nem nagyon találsz.
Net még mindig nincs, pedig a voda reggel küldött 1 sms-t, hogy aktiválták az ingyenes netszolgáltatásomat, és már be is állitottam amit mondtak... de nem az nincs
Na, köszi a segítséget elõre is!
#141: igen, van külön mobilra való opera
Opera oldalán van direkt mobilra valo opera??
Java telepítést nem hinném h tiltják, mert nekem most is vodás telóm van, ráadásul LIVE-os, és engedi telepíteni a JAD fájlokat amikor már a mobilon vannak. 😊 De mind1, mobilon úgyse játszok. 😄
Próbálkozom vele, de csak nem akar rezegni. Ámbár a rezgés típus állításnál rezeg, csak híváskor nem.
A gesztusvezérlést beállítottam - rájöttem hogyan kell - de nekem még nem hívott fel senkit, bár az automata bill.zárat rátettem.
A linket azt hiszem megtaláltam, majd böngészem.
Köszönöm
bármilyen weboldalt megnézhetsz vele, csak kérdés, hogy mennyit fizetsz érte, mert wifi nincs benne, ja és ajánlatos egy opera böngészõt felrakni rá, ami persze vodásnál kizárt, az enyém aksija majdnem 2 hétig bírja, ha nem sokat telefonálok vele, de normál használatnál, amit lentebb leírtam, hogy nálam mit jelent, kb 8-9 nap, a kijelzõ ujjal is teljesen jól használható, ceruza nem is jár hozzá, vodás nem tudok nyilatkozni, hogy milyen menüje van, de a pannonos az eredetit tartalmazza, errõl bõvebben itt
+ ha nem tölti a vodás kártyáját x idõ után megszüntetik