Samsung GT-S5230

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispeki
Ez jó kérdés, nálam a képeknél van ugyanez... 😞

SoF II: C4z0rla

Kongy
nem tudja valaki hogy miért nem tudok videokat a telórol a sz.gépre rakni? saját kamerával készülteket. Gép egyszerûen nem látja...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kispeki
Esetleg nem tud valaki Tower Defense féle játékról? Szívesen játszanék vele telefonon 😊

kispeki
Én végignéztem, még egy menütérképet is megnéztem, és a Beállítások fül alatt sehol nem találtam meg, sajnos.

És mint látható az alábbi menütérképen sincs rajta az automatikus telefonzár, azonban ha mégis van, valami ennél eldugottabb helyen, elnézést, örülök neki 😊

12. Beállítások

12.1 Telefonprofilok
12.2 Kijelzõ és világítás:
Widget
Betûtípus
Fõmenü stílusa
Üdvözlõ üzenet
Fényerõ
Háttérvilágítás idõtartama

12.3 Idõ és dátum
12.4 Telefon beállítások
12.5 Intelligens feloldás
12.6 Alkalmazás beállítások

12.61 Hívás:
Összes hívás:
Saját számot megjelenít
Automatikus elutasítás
Válaszmód
Hívásállapot jelzõhangok
Jelzések hívás közben
Hanghívás:
Hívásátirányítás
Híváskorlátozás
Hívásvárakoztatás
Automatikus újrahívás
Álhívás:
Álhívás hangja
Álhívás idõzítõje

12.62 Üzenetek
12.63 Névjegyek
12.64 Naptár
12.65 Böngészõprofilok
12.66 Médiatár:
Zenelejátszó beállítások
Streaming beállítások

12.7 Biztonság
12.8 Memória-beállítások

12.81 Telefonmemória törlése
12.82 Memóriakártya adatai
12.83 Alapértelmezett memória:
WAP letöltések
Bluetooth
Fényképezõ
Hangrögzítõ

12.84 Memória állapota

12.9 Gyári beállítások visszaállítása

sozs
De van benne, de mivel lányom elkunyerálta, majd meg kell néznem, mert igen érdekes helyekre dugdosnak el beállításokat.....

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Köszi szépen a választ.
sajnálom hogy nincs benne, mert még meg kell szoknom ha nem használom billentyût le kell zárni.
kispeki
Hali!

Automatikus telefonzárról nem tudok.

A telefon az alábbi videóformátumok lejátszására képes: .3gp; .mp4; .x264; .wmv . Bár feltevések szerint a .wmv kiterjesztésû videókat nem tudja lejátszani :-)

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha van rajta akkor hol találom az automatikus billentyûzárat? Amúgy szuper kis telefon, nekem nagyon bejön.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Videót milyen formátumba játszik le az 3gp kívül?
zeli
rá nem jöttem volna...
köszi!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

"intelligens feloldás"
mozgásfunkció feloldása bekapcsolni
-gyorshívó gombok

zeli
Alkalmazás beállítások\hívás
Mennyit szenvedtem, mire ráleltem erre én is 😄

btw, a gyorshívókat hol lehet beállítani? Egyszerûen nem találom. Háromszor átnéztem az összes beállítást, de mág mindig nincs meg :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kongy
Hogy lehet elrejteni a saját számomat? Mármint úgy értem ha hívok valakit azt írja ki h ismeretlen vagy rejtett szám.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

berlinboy6329
Hi all!

Space invaders játék van erre a telefonra?Nem találtam sehol:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rá kell tölteni a telefonra a térképet, de pontosan nem tudom, nézelõdj a telefonnal kapcsolatos oldalakon, vagy a ph-n van ilyen topik, ott tuti leírták már jópárszor
kispeki
Én ismerek egy Google nevû keresõ programot. Érdekes módon ott szinte bármit megtalál az ember, még akár a King Kong nevû mobiljátékot is. (Ajánlatos a pontos nevére keresni, illetve kulcsszavakkal ellátni, a keresõrobotok ez alapján dobják ki a találatokat.)
Itt kedvedre bogarászhatsz:
King Kong The Official Mobile Game Free Download

A GPS szolgáltatás (Google Maps) nem megoldható ingyenesen, mivel - elõttem már leírták - nincs benne GPS mûholdvevõ.

A .jar és .jad kiterjesztésû fájlok esetén - akinek nem mûködik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz</a>
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevû linkre 😉
Ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le, így egybõl elkezdi telepíteni, nem lesz vele probléma.

Remélem mindenki problémáját sikerült megoldani. 😊

Kongy
vki nem tudja megmondani h honnan tölthetném le a King Kong mobiljátékot?

köszi a választ. valahol halottam, hogy a google maps alkalmazást offline módban lehet használni, vagyis a szolgáltató fele nem lesz adatforgalom. ezt ismeritek?
sozs
1. Nincs benne GPS mûholdvevõ, azt venned kell hozzá.
2. Mivel ez nem okos telefon, így csak java alapú progi fut, olyat meg nem nagyon találsz.

mivel gps vevõ nincs benne, max térképet tudsz rá tölteni
Kongy
azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni azt a gamet amikor döntöd a telefont és benne dõl a pohár sör is? 😊 Mert a dobókocka poén, és tuti h amaz is poén. 😄

Sziasztok. nem rég vettem egy Samsung S 5230-as telefont. Van benne google maps progi. sikeresen kipróbáltam majd a számla megjött. Lehet erre a készülékre tölteni olyan progit ami ingyenes gps alkalmazást ad. pl Budapest térkép? köszönöm elõre is.
Kongy
na, úgy sikerült megcsinálnom h html-ben hivatkozást csináltam a jar fájlra, és igy ment minden. 😊 Tettem fel 1 halom gamet, marha jó az Assassin's Creed 2 mobilverziója, kizárólag érintõképernyõs telóra jött ki. 😄

Net még mindig nincs, pedig a voda reggel küldött 1 sms-t, hogy aktiválták az ingyenes netszolgáltatásomat, és már be is állitottam amit mondtak... de nem az nincs

Fehercsoki
Jad,jar nem támogatott?Vodás a telefonod ugye?Mert azokat butítják.

szerintem elõször úgy kompletten olvasd végig a topikot
Kongy
ok rátettem a cuccokat, de a jarra meg a jadra is azt irja h nem támogatott fájl. mit csináljak? Netezni sem tudok. ehhez mit kéne tennem?

Fehercsoki
Azt bírja,netrõl szedj le egyet mert amit adnak nem jó.

Kongy
na fasza a telóhoz adott USB Driver... fel sem rakja rendesen csak errorozik. Nem bírja a Win 7 64 bitet?

Kongy
No, megvásároltam a készüléket. 😊 Eddig nagyon bejön. Lenne pár kérdésem. Operát h lehet rátenni? Samsung PC Studion keresztül? A másik, hogy hogy lehet gameket rátenni? Hagyományos módon mint ahogy már telóknál? Rányomom a JAR-t, és a JAD-ot, telepitek, és tolok is? Szivesen tolnék gameket, mert a fenn lévõ demókból ítélve igen szép a graf. Tudtok olyan oldalt ahol a telónak megfelelõ felbontású játékok vannak?

Na, köszi a segítséget elõre is!

kispeki
Bármilyen játékot fel tudsz rá telepíteni, ha az .jar vagy .swf kiterjesztésû, bár általában .swf-el mobilra nem csinálnak játékot, max widget-eket. A lényeg annyi, hogy készítesz egy HTML fájlt, amibenvan egy hiperlink a fájl nevére. Aztán egnyitod a HTML fájlt, (ne izguljon senki nem fog online módba váltani a telefon) és ráböksz a hiperlinkre, ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le - pedig nem - és így engedi telepíteni a játékot...

sozs
Van opera mini a telóra, a gond csak az, hogy nem minden játékot tudsz telepíteni, az enyém Pannonos (vagy (T)Elenóra) és nem minden játék telepszik fel.

a vodásra csak akkor lehet telepíteni, ha a netrõl töltöd rá

#141: igen, van külön mobilra való opera
Kongy
Na lol. 😄 Vicc az egész. Majd még a vásárlás helyszínén megkérem h tegyék át. 😄

Opera oldalán van direkt mobilra valo opera??

zeli
Van benne, 8 GB-ig bõvíthetõ, csak elég idétlen helyen van; az akkumulátort ki kell szedni, ha a kártyát akarod ki\be tenni.

zeli
Amúgy vodás verzióval is feltudja tenni sztem az operát, csak le kell kapnia az opera oldaláról. 😊

Kongy
MicroSD van benne remélem, mert van egy 1 gigás kártyám, amit szeretnék bele átrakni. 😊 Kamerát én am videokészitésre használom. 😄

Kongy
Hát nem tervezek gyakran netezni rajta, csak max twittelnék vmit egy-egy kirándulás alkalmával. 😊 Twitteren meg minimális a képmennyiség. 😄

Java telepítést nem hinném h tiltják, mert nekem most is vodás telóm van, ráadásul LIVE-os, és engedi telepíteni a JAD fájlokat amikor már a mobilon vannak. 😊 De mind1, mobilon úgyse játszok. 😄

fogalmam sincs, hogy a voda mit alakít át a telefon szoftverében, azt tudom, hogy a java telepítést tiltják, de egyébként azért ajánlatos az opera, mert nem tölti mindig újra le a képeket meg az egyéb nagyméretû dolgokat, hanem eltárolja a memóriában, de ha van pénzed sokszáz forintot fizetni egyetlen oldalért, akkor hajrá 😄
Kongy
Vodásnál milyen böngészõ van, nem tudod? 😊 Én Operát nem használok.

annak pont az a lényege, hogy fel tudj hívni valakit a billentyûzár feloldása nélkül, ezért intelligens feloldás a neve
Köszi a segítséget!
Próbálkozom vele, de csak nem akar rezegni. Ámbár a rezgés típus állításnál rezeg, csak híváskor nem.
A gesztusvezérlést beállítottam - rájöttem hogyan kell - de nekem még nem hívott fel senkit, bár az automata bill.zárat rátettem.
A linket azt hiszem megtaláltam, majd böngészem.

Köszönöm
fényképezni max suliban a tft monitoron a programok forráskódját szoktam vele, arra tökéletes, minden másra a fényképezõgépemet használom 😄

bármilyen weboldalt megnézhetsz vele, csak kérdés, hogy mennyit fizetsz érte, mert wifi nincs benne, ja és ajánlatos egy opera böngészõt felrakni rá, ami persze vodásnál kizárt, az enyém aksija majdnem 2 hétig bírja, ha nem sokat telefonálok vele, de normál használatnál, amit lentebb leírtam, hogy nálam mit jelent, kb 8-9 nap, a kijelzõ ujjal is teljesen jól használható, ceruza nem is jár hozzá, vodás nem tudok nyilatkozni, hogy milyen menüje van, de a pannonos az eredetit tartalmazza, errõl bõvebben itt
Kongy
Ok. Néhány infót mondhatnál még a telóról, pl h lehet-e rajta twitterezni/youtubeozni meg ilyesmi. 😄 Kamerája tûrhetõ? Azt olvastam h 3.2 Mp-es, de ez mobilnál nem számít olyan jónak. 😊

ja értem, hát ebben az esetben még vaterán nézegess talán függetlent, ott szokott jó árban lenni
Kongy
Nem, nálam kizárólag VODA (mert ott dolgoznak unokatesómék) vagy esetleg kártyafüggetlen

fogalmam sincs, barátnõmnek van most új kártyája és a régi számról is azt kapcsolja, utána kell nézni
nem akarok hülyeséget mondani, de a hívásátirányítás nem pénzes?
+ ha nem tölti a vodás kártyáját x idõ után megszüntetik

miért nem veszel máshol és irányítod át a régi számod rá?
Kongy
nem ott veszem ha látok jobb ajánlatot, kártyafüggetlent.

szerintem vodásat ne vegyél