Samsung GT-S5230
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Én eddigis t-mobilos voltam,egy nokia 6300-át használtam,eléggé megkimélt állapotban van,megvan hozzá minden cucc,doboz,töltõ,headset,vásárlási papírok stb...tegnap elmentem a mobilosba,azt mondta a pali,12 ezret tudna adni a telómért(saját,nokia 6300),ami elég jó ár szerintem,és a kérdésem az,megérné-e eladni akkor a régi telómat,hogy a kapott pénzbõl "felújíttatom" a talált S5230-at,és használom azt?? Valószínûleg egyébként a telefon nem debreceni volt,az üzenetek,és egyéb képek erre utalnak. Nos,ti mit gondoltok? Kihangsúlyozom,nem LOPOTT a telefon,talált,és nálunk a szándék megvolt arra,hogy visszajuttassuk a gazdájának,de mondom,2 napig hívást se kaptunk...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(Tapasztaltabb emberek véleményét kérném 😊)
SoF II: C4z0rla
Tudom, hogy nem jó fórumon teszem fel kérdésemet, de nem találtam kifejezetten ezzel a témával foglalkozót: Sgh-e530-as készüléken szeretném a gyári beállításokat elérni, de az elõzõ tulaj megváltoztatta a jelszót, hogy lehet a telefont mégis visszaállítani az eredeti állapotába?
Elõre is köszi a választ!
"Nincs elég használható memória", akkor az alábbi dolgot tehetjük:
1. Írd be a billentyûzetbe: *#6984125*#
2. A szerviz menüben válaszd az: Internals-t (A kód: *#9072641*#)
3. Ott menj bele a Storage Settingsbe majd válaszd az Update Java DB-t.
(4. ha nem jó elsõre, akkor csináld meg még egyszer a 3 lépést!)
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
átteszem gépre a videót adatkábellel és hogy azt nem -e lehet kikozmetikázni
a telefonos video felvételén nem lehet vhogy javítani valami programmal?
Van egy iPhone stílusú firmware-em. Landscape is van rajta, menü lezárás is van rajta (slide to unlock-al). Egyetlen szépséghibája, hogy amikor a menüben váltogatom a lapokat, nem húzza át rendesen, mint az alap firmware-nél a multimédia esetében, hanem egyszeráen csak megjelenik 😞
Tehát a probléma: ujjamat pl.: balra húzva nem "gördül" balra, hanem csak megjelenik miután elhúztam az ujjamat.
Inkább firmware készítéséhez és szerkesztéséhez értõk javaslatait várnám 😊 Az .rc1 fájlban nem találtam erre utaló scriptet, pedig visszafejtettem swf-be. (ott se 😞 )
a driver az a hardverek illesztõrpogramja, tehát szoftver
Azonban nem tudtam róla, hogy létezik olyan szoftver = program, ami bluetooth-on keresztül kapja a GPS jelet 😊
Nokia más dolog, az Simbyanos oprendszerû teló, vagy Winmobil.
blútuszos gps vevõ meg létezik már egy ideje
Egy kérdésem lenne bízva abban, hogy tit tudjátok a választ!
Szeretnék venni egy ilyen Samsung S5230 telefont! A kérdésem az erre van e valami program amivel lehet gps-t használni! Nem komoly dologra kell hanem arra hogy egy x pontra visszavigyen, nem autóban akarom használni hanem túrázáshoz...
Neten mintha azt tudnám kivenni, hogy szoftveresen megoldható...
Valaki tudna meggyõzõ választ adni, vagy esetleg használ ilyen készüléken GPS-t ?
Kszönöm..
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Ha tudtok pls ajánljatok valami headset-et amivel 100%-ra mûkszik a radió TY.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
javát kell rátenni e telefonra!!!
tudna v.ki segíteni abban,hogy hogy kelll a javát rátenni egy telóra????
on: tegnap 1 nap alatt lemerült nulla használat alatt (100%os töltöttségrõl), ebbõl tényleg garis csere lesz
Szeretem az idõmilliomosokat, akik imádnak belekötni másokba ahelyett, hogy békén hagynák õket.
Amúgy köszönöm a választ zeki és kispeki. Jövõhéten visszaviszem a pannonhoz, remélem kicserélik.
Továbbá az s5230, és az s szériában nagyrészt Litium-os akkumulátor van, ami - használattal is akár - igen sokáig bírja. Tapasztalataim alapján 3 futó alkalmazás és zenehallgatás közben 3 nap alatt lehet lemeríteni az akkumulátort, míg "használaton kívül" - igazat adva zeli-nek - akár 2 hétig is kibírja.
Ha ez nem történne meg, esetleg kevesebb ideig bírja, valószínûleg az akkumulátor rongálódott. Kicserélését javaslom 😊
Ui.: Úgy gondolom normálisabb hozzászólás volt 😉
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én baszarintottam el, vagy másnak is gyakran kell töltenie?
Egyébként meg igen is az árához képest jó kis telefon!
video-t, képet nem lehet letölteni rá!!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>