773
Samsung GT-S5230
  • myways
    Megvagyok elégedve a telefonnal, de sok panaszt hallottam már vissza róla.
  • marty999
    sziasztok. nem tudtok s5230-ra olyan java progit mint a guitar hero (tap tap revenge 3) importálható zenékkel. hogy bele tudjam rakni a saját számaimat. vagy iphone-s5230 (iphone-.jar) konvertálót [iphone emulátort]
    ha igen akkor linkelnétek . nagyon sokat segítenétek vele. :D előre is köszi
  • sozs
    Vagy felteszel egy jó codepackot, és a Médiaplayer is lejátssza, de alternatív lejátszók is megnyitják pl.: RealPlaye, Winamp, stb..
  • krisz940122
    köszi :)
  • karajjj
    vlc playerben tökéletesen le lehet játszani
  • krisz940122
    a telefon ugye mp4-be vesz fel videót. de ezt a gépen wmp-rel nem tudom megnézni. mivé konvertáljam át h normálisan megtudjam nézni? mert ha aviba konvertáltam a kép sebessége a duplájára nőtt, a hang meg maradt az eredeti sebességben. vagy ez miért van? előre is köszi a választ.
  • karajjj
    az is az, viszont még nem próbáltam
  • Divizio88
    de az rtf nem word doc..?
  • Divizio88
    az fasza...
    Most nezzem hogy en rtf. probaltam...
    kosz a segitseget
  • karajjj
    nálam simán megy a pdf, a txt és a word dokumentum is
  • Divizio88
    Hello! Azt szeretnem kerdezni hogyha
    szoveget szeretnek ra tenni,milyen formatumban
    kell vagy hogy mi? mert nem ertek hozza .
    Probaltam csak ugy siman de nem nyitja meg...:(
  • sozs
    Nálam is volt hasonló, nem tudom miért csinálja, néha csak magától vissza megy a telefon memóriára...
  • krisz940122
    az miért van h a memória beállításokban az alapértelmezett memóriát mindenhol a memóriakártyára állítottam, de ha teszek vmit a memóriakártyára a gépről vagy szedek le róla az alapértelmezett memória visszaáll a telefonmemóriára. mindig vissza kell állítani. azt meg nem szeretném h ha fényképezek vagy kamerázok vagy vmit csinálok és mindent a telefonmemóriára mentsen. tehát a kérdés h miért állítja át magát a telefonmemóriára? előre is köszi.
  • karajjj
    tudod ha ez nem közösségi oldal, hanem egy IT fórum és ha valaki tud segíteni, segít elsőre és nem másodszorra, meg harmadszorra fog, és hiába 3 nap telt el, ha abban a 3 napban összesen 6 üzenet telt el, még görgetni se kellett, hogy lássam az előző üzeneted...
  • puppy13
    Köszönöm szépen... az igazság az,hogy egyfolytában nyomkodom a telefonom, hogy rájöjjek a megoldásra. Az üzenet funkcióban nincs külön mms "ikon" feltüntetve, ezért írtam, hogy a képek hol találhatóak. Mindegy azt hiszem ez nem fog működni. Köszönöm a segítséget. ( A hozzászólást beírtam 17-én,majd miután nem kaptam semmilyen választ ismét beírtam(tegnap 3 nap elteltével), hogy ha valaki nem nagyon olvasgat visszafelé az is lássa hátha segítséggel szolgálhat... Igen, lehet, hogy igaza van a karesznak, viszont ezt kulturált módon is lehet közölni, nem pedig ilyen alpári módon ahogy Ő tette.....Tudtom szerint ez 1 közösségi oldal ahol az emberek egymásnak segítenek.Ha nem tud segíteni akkor inkább ne írjon, ennyi erővel a többi X millió ember is írogathatna unalmában...)Köszönöm
  • sozs
    puppy13! Azért karesz-nak igaza van, attól, hogy te újra írogatod, nem kapsz előbb választ! Arra nem gondolsz, hogy ilyen problémája még senkinek sem volt, vagy nem érti (mint én), hogyan lehet sms-ben képet küldeni? (tudtommal sehogy)
    Vagy te se tudod hogyan került oda? (ezt érzem a "Legalábbis a bejövő üzenetek között található" mondatodból)
    Így nem egyszerű a dolog...
  • puppy13
    Szia BOSS! Köszönöm szépen a segítségedet, de sajnos ezt a megoldást már próbáltam,és úgy csak az sms-en belül lehet mozgatni! Azért KÖSZÖNÖM. Szép estét!!
  • krisz940122
    lépj be oda ahol az sms van de az smsbe még ne lépj be hanem csak ahol van és ott van középen hogy kezelés és ott vagy másolás vagy áthelyezés amelyiket akarod, kiválasztod h mit akarsz másolni/áthelyezni utána azt állítod be h hova másoljon/helyezzen és kész. onnan meg a kábel segítségével mehet fel a gépre. ez nem tuti de talán így kell. ha nem így kell akkor bocs de ilyet még nem csináltam.
  • karajjj
    igazán nincs mit
  • puppy13
    Nem is az ilyen magas színvonalú emberektől várom a segítséget, mint Te! Azt gondoltam itt józan paraszti ésszel megáldott emberek beszélgetnek,és segítenek egymásnak!? Köszi a segítségedet,és az igazi magyar mentalitásodat!!
  • Divizio88
    Ok koszi;)
  • karajjj
    most attól, hogy bebaszod ide mégegyszer ugyanazt az üzenetet, senkinek nem lesz jobb, de hallod másold már be még vagy hatszor, hátha...
  • puppy13
    Sziasztok! 1 pici segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet(egyáltalán lehet-e)átmenteni képeket a sz.gépre ami üzenetben érkezett. Próbáltam kábellel is, de úgy csak a fotókhoz tudok belépni. Már az is fél megoldás volna ha oda át tudnám tenni, és onnan már megoldanám. Nagyon köszönöm, szép napot mindenkinek. Üdv
  • sozs
    Minél több cucc van rajta, annál lassabb lesz!De ez is igazából csak akkor ha a memória kártyán keresgélsz, indításnál talán még ekkor sem jelent gondot.
  • Divizio88
    ok, koszi szepen:D
    es vajon sokkal lasabban
    dolgozna....?
  • technext
    microSD, 8GB-ig
  • Divizio88
    Hello!melyik a legnagyobb memoria kartya amit meg
    elfogad???
  • puppy13
    Sima üzenetként lett továbbítva 3 fénykép. Legalábbis a bejövő üzenetek között található. Köszönöm
  • sozs
    Ha nem MMS akor mi?
  • puppy13
    Sziasztok! 1 pici segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet(egyáltalán lehet-e)átmenteni képeket a sz.gépre ami üzenetben(nem mms) érkezett. Próbáltam kábellel is, de úgy csak a fotókhoz tudok belépni. Már az is fél megoldás volna ha oda át tudnám tenni, és onnan már megoldanám. Nagyon köszönöm, szép napot mindenkinek. Üdv
  • kispeki
    Kontakthiba?
  • hexan
    helló! Volna egy olyan kérdésem az 5230-al kapcsolatban, hogy a billentyűzár éa a fényképezőnyomógomb nem akar működni, más minden müködik . mi lehet az oka????
  • krisz940122
    Megoldódott ma már azt csinálta, h minden memóriakártyán lévő zenénél azt írta ki, h nem található fájl. na kivettem a memóriakártyát megtörölgettem visszaraktam és voálá minden zenét lejátszik, megállítom, tudom folytatni, és bele is tudok tekerni megnyugodtam azért köszi a segítségeket.
  • kispeki
    Igen, tudom, de azt egy menüponton keresztül tudod kalibrálni, nem csak a sima ide-oda bökdöss-el, hanem apróbb beállításokkal, érzékenységgel, satöbbivel :) Ennek ellenére olvasgass nyugodtan :P
  • zeli
    A TouchWiz az maga a szoftver, ami fut a telefonon. :)
    Köszi a választ, majd utána olvasok még, mennyire kockázatos, stb.
  • kispeki
    én amikor frissítettem a szoftvert, külön volt rajta egy Érintőpanel nevű beállítás, ott sokmindent lehet beállítan, ennek ellenére ahhoz hogy ezt meg tudd csinálni, a szoftverfrissítést kell alkalmaznod, ami ugye garanciavesztéssel jár. Bár nem tudom szervízbe mennyire rendesek és segítenek Neked :) Más megoldásról nem tudok :\
  • zeli
    Lehetséges a telefonon a TouchWiz frissítése újabb verzióra?
    Ez gondolom garanciavesztéssel jár..vagy nem ?
  • kispeki
    Én már sokszor csináltam, sokféle szoftver van rá, vannak kzöttük elég pofásak is - de ettől függetlenül nem ajánlom, igen könnyen el lehet rontani -, én is a szervízt ajánlom :) (Csak vannak olyan hülyék - mint én - akik otthon próbálkoznak ezzel:) )
  • sozs
    Mint írtam az otthoni szoftverfrissítést nem ajánlom, így marad a szerviz.
  • sozs
    Miért járna gari vesztéssel?? Szoftver frissíteni otthon minek, ha nem akarsz magadnak gondot. Szerviz megcsinálja.