121
Mindenféle figurák gyűjtése.
  • MrZolee
    Akkor keresd fel aki nyitotta a topikot :) Lehet tud segíteni neked ebben abban.
  • Kiado
    Inkább horrorfigurák, Freddy, Jason, Chucky stb. stb.
    + Dragonball
  • MrZolee
    Uhh van ára.

De szép darabok. Grat a másikhoz.
  • Kiado
    229 dollár + 72 dollár szállítás

de van mégegy gyöngyszem, amit szintén tegnap találtunk meg :)

Martinflyyyyyyyyyyyyy
  • MrZolee
    Te is Jp-t gyűjtesz ??
  • MrZolee
    Szép, és mennyiért jutottál hozzá ??

Aki nyitotta topikot már régóta vágyik egy ilyenre :) Ismerem.
  • MrZolee
    Én még kiskoromban sem néztem sok mindent, nekem a gép + suli volt. Azon nőttem fel :)
  • Kiado
    Pont tegnap vettük meg ezt:

Veloci VS T-Rex
  • Bruk
    Én se mondanám már magam gyereknek. A mesét kb 6 évesen láttam utoljára. Akkoriban ez volt a nagy mese, mindenki ezt nézte. :D 3 csatornán nőttem fel, nem is igazán ismertem meséket. Reggelente kölyök klubbot néztem (asszem ez volt a neve), délután Dallas (azt se tudtam miről szól:D, bár ez nem is mese) meg Dragon Ball.. De leginkább kint játszottam a többi gyerekkel. :)
  • Bulykin
    +fav
  • MrZolee
    Predatoroknál tényleg nagy hiba, hogy elrontották a lábakat, mert sehogy nem lehet beállítani úgy őket, hogy ne pottyanjanak le pl a polcról.
  • MrZolee
    Ne törődj vele. Vannak ekkora p........
  • bon
    Hopsz a kép lemaradt: Predator Alien
  • bon
    Nekem ez a kettő van meg: a predatorból a csukott szájú változat. A Predator instabilan áll meg a lábán, ezért csinálni kellett hozzá egy talpazatott.
  • Rip
    Úristen, te nem vagy 100-as.
  • MrZolee
    Értem, akkor bocsi, annyira nem vagyok otthon bennük :) Nem vagyok gyerek már :D Meg valahogy nem fogott meg az a "mese" De hallottam én is egy két durva esetet, hogy gyerekek mit meg nem tesznek mert azt látták egy mesében, vagy filmben. Volt már olyan is pl, hogy a gyerek látta egy mesében, hogy ügyesen harcol egy kardal egy "lény". A kb 10 éves testvérével is nekiállt játszani, hogy ők is tudják, aztán a kés a gyerek hasában kötött ki. Vannak durva esetek.
  • Bruk
    Nem, Shongoku az 1. a 2. Shongoku meg valakinek a keveredése. Ezer éve nem láttam ezt a mesét. :D Asszem azóta amikor volt hogy egy gyerek kiugrott a 10.-ről a mese miatt mert azt hitte hogy tud repülni. -.-
  • MrZolee
    Akinek meg nem tettszik ez a forum ne írjon ennyi, nem kell beszólogatni, meg csak baromságot írni, arra szerintem senki nem reagál + látszik, hogy az illető mennyit ér, észben, mindenben. Nagy az sg, talál a maga eszének megfelelőt kb.

Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Hozzászólásával kicsit mindenki magát mutatja be. Ennyit akartam közölni.
  • MrZolee
    Na igen ő tényleg szép.
  • MrZolee
    Shongoku ?? :D Ha jól írom :D
  • MrZolee
    És mennyit kóstál ??
  • Bruk
    Ebből régen volt nekem a 2. (már nem emlékszem a nevére).

Meg 1 ilyenem is volt figurában:
  • EK1TEP
    Nekem van 3 gyűrűk urás:
    (eladó)

• jefferson83
    Csekk, hasonló topik.
  • AndeeWolfy
    Egyetértek, de sajnos vannak ilyen idióta emberek is, ha drog és egyéb jó téma lenne biztos ő lenne ott a "jó arc"
  • chalezlopez
    idióta baromarcú...
  • AndeeWolfy
    Nekem megvolt, csak azért nem tettszett, mert a lábai elég bénák voltak. De a fej rész nagyon szép.
  • stp4trick
    ALIEN-1.6th-SCALE

ez igen pipec, de 50 ropit nem adnék érte az tuti
  • AndeeWolfy
    Én mondtam, hogy nem olcsó :)
  • stp4trick
    € 219.-
  • zyppy
    Egyszer cs-zés közben lelőttem egy terrort aki egy túsz mögé bújt, de a túsz is meghalt. Akkor azt mondták rám hogy figura vagyok.
  • AndeeWolfy
    Jobb :) Tényleg nagyon drágák, de kidolgozásban gyönyörűek. Élethű.
  • Lunatic83
    jobb ha egy ilyen árát le se írod, elég nekem tudni az AutoArt és Kyosho árakat :P
  • VRSDM
    nekem van pár wh40k-s space marine-m
    ilyenek:

ezeken kívül meg minden féle repülőt gyűjtök, legyen az modell vagy makett stb. a lényeg hogy repülőformája legyen :)
  • AndeeWolfy
    Na igen, mert idáig nem gondoltam, hogy nyissak e, de megbántam sok itt az igen h.... nem írom le :D
  • AndeeWolfy
    Hot toys egyik legjobb gyártó. Szerintem.
  • VRSDM
    szegény Andi :D
    újreg. fél évet vár hogy megnyissa a témáját :)
    erre ... cöcöcöcö
    végülis ahogy Andi nyilatkozta... " Erre szokták mondani, hogy mindenkinek van egy hobbija " :DDDD
  • AndeeWolfy
    Jó lenne ha elmennél melegebb éghajlatra, de látszik meddig jut az eszed.
  • Lunatic83

Hot Toys
  • alexisonfire
    Én ha maszturbálok akkor beleverem a pöcsöm egy papírzsebkendőbe.
    Majd abból gyúrok valamilyen állatot, nagyritkán emberalakot.
    És ahogy beleszárad a gecim megkeményedik.
    Szeretném majd kifesteni őket valamilyen precíz ecsettel, de odáig még nem jutottam.