121
Mindenféle figurák gyűjtése.
-
#41 Akkor keresd fel aki nyitotta a topikot :) Lehet tud segíteni neked ebben abban. -
Kiado #40 Inkább horrorfigurák, Freddy, Jason, Chucky stb. stb.
+ Dragonball -
#39 Uhh van ára.
De szép darabok. Grat a másikhoz. -
Kiado #38 229 dollár + 72 dollár szállítás
de van mégegy gyöngyszem, amit szintén tegnap találtunk meg :)
Martinflyyyyyyyyyyyyy -
#37 Te is Jp-t gyűjtesz ?? -
#36 Szép, és mennyiért jutottál hozzá ??
Aki nyitotta topikot már régóta vágyik egy ilyenre :) Ismerem. -
#35 Én még kiskoromban sem néztem sok mindent, nekem a gép + suli volt. Azon nőttem fel :) -
Kiado #34 Pont tegnap vettük meg ezt:
Veloci VS T-Rex -
#33 Én se mondanám már magam gyereknek. A mesét kb 6 évesen láttam utoljára. Akkoriban ez volt a nagy mese, mindenki ezt nézte. :D 3 csatornán nőttem fel, nem is igazán ismertem meséket. Reggelente kölyök klubbot néztem (asszem ez volt a neve), délután Dallas (azt se tudtam miről szól:D, bár ez nem is mese) meg Dragon Ball.. De leginkább kint játszottam a többi gyerekkel. :) -
#32 +fav -
#31 Predatoroknál tényleg nagy hiba, hogy elrontották a lábakat, mert sehogy nem lehet beállítani úgy őket, hogy ne pottyanjanak le pl a polcról. -
#30 Ne törődj vele. Vannak ekkora p........ -
#29 Hopsz a kép lemaradt: Predator Alien -
#28 Nekem ez a kettő van meg: a predatorból a csukott szájú változat. A Predator instabilan áll meg a lábán, ezért csinálni kellett hozzá egy talpazatott. -
#27 Úristen, te nem vagy 100-as. -
#26 Értem, akkor bocsi, annyira nem vagyok otthon bennük :) Nem vagyok gyerek már :D Meg valahogy nem fogott meg az a "mese" De hallottam én is egy két durva esetet, hogy gyerekek mit meg nem tesznek mert azt látták egy mesében, vagy filmben. Volt már olyan is pl, hogy a gyerek látta egy mesében, hogy ügyesen harcol egy kardal egy "lény". A kb 10 éves testvérével is nekiállt játszani, hogy ők is tudják, aztán a kés a gyerek hasában kötött ki. Vannak durva esetek. -
#25 Nem, Shongoku az 1. a 2. Shongoku meg valakinek a keveredése. Ezer éve nem láttam ezt a mesét. :D Asszem azóta amikor volt hogy egy gyerek kiugrott a 10.-ről a mese miatt mert azt hitte hogy tud repülni. -.- -
#24 Akinek meg nem tettszik ez a forum ne írjon ennyi, nem kell beszólogatni, meg csak baromságot írni, arra szerintem senki nem reagál + látszik, hogy az illető mennyit ér, észben, mindenben. Nagy az sg, talál a maga eszének megfelelőt kb.
Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Hozzászólásával kicsit mindenki magát mutatja be. Ennyit akartam közölni. -
#23 Na igen ő tényleg szép. -
#22 Shongoku ?? :D Ha jól írom :D -
#21 És mennyit kóstál ?? -
#20 Ebből régen volt nekem a 2. (már nem emlékszem a nevére).
Meg 1 ilyenem is volt figurában:
-
EK1TEP #19 Nekem van 3 gyűrűk urás:
(eladó)
-
jefferson83 #18 Csekk, hasonló topik. -
#17 Egyetértek, de sajnos vannak ilyen idióta emberek is, ha drog és egyéb jó téma lenne biztos ő lenne ott a "jó arc" -
#16 idióta baromarcú... -
#15 Nekem megvolt, csak azért nem tettszett, mert a lábai elég bénák voltak. De a fej rész nagyon szép. -
#14 ALIEN-1.6th-SCALE
ez igen pipec, de 50 ropit nem adnék érte az tuti -
#13 Én mondtam, hogy nem olcsó :) -
#12 € 219.- -
#11 Egyszer cs-zés közben lelőttem egy terrort aki egy túsz mögé bújt, de a túsz is meghalt. Akkor azt mondták rám hogy figura vagyok.
-
#10 Jobb :) Tényleg nagyon drágák, de kidolgozásban gyönyörűek. Élethű. -
#9 jobb ha egy ilyen árát le se írod, elég nekem tudni az AutoArt és Kyosho árakat :P -
#8 nekem van pár wh40k-s space marine-m
ilyenek:
ezeken kívül meg minden féle repülőt gyűjtök, legyen az modell vagy makett stb. a lényeg hogy repülőformája legyen :)
-
#7 Na igen, mert idáig nem gondoltam, hogy nyissak e, de megbántam sok itt az igen h.... nem írom le :D -
#6 Hot toys egyik legjobb gyártó. Szerintem. -
#5 szegény Andi :D
újreg. fél évet vár hogy megnyissa a témáját :)
erre ... cöcöcöcö
végülis ahogy Andi nyilatkozta... " Erre szokták mondani, hogy mindenkinek van egy hobbija " :DDDD -
#4 Jó lenne ha elmennél melegebb éghajlatra, de látszik meddig jut az eszed. -
Hot Toys -
#2 Én ha maszturbálok akkor beleverem a pöcsöm egy papírzsebkendőbe.
Majd abból gyúrok valamilyen állatot, nagyritkán emberalakot.
És ahogy beleszárad a gecim megkeményedik.
Szeretném majd kifesteni őket valamilyen precíz ecsettel, de odáig még nem jutottam.