21
  • blessyou
    #21
    Én sem azt mondtam, hogy ez baj. Számomra teljesen mind1, hogy honnan szedik az ötleteket, ha egy jó játékot csinálnak belőle, úgysem azt nézem.
  • Hegi90
    #20
    sztem meg a C&C egy asztali társasjátékból származtatott játék.
    egyébként nekem kurva mind1, meddig mentek el, csak NE ITT, hanem valahol máshol. Unom már, hogy minden új játékbejelentésnél ezt kell olvasni. Tessék eldugulni végre, köszi
  • neoG
    #19
    Nos...mivel a videojátékok története eléggé lekövethető, ezért hamar a végére lehetne jutni :)
  • Quent1n
    #18
    Miért ne lehetne színesíteni a játékot? Csak pár ötlet:

    1. Két oldal tehát a játék végén két befejezés. Lehetsz rossz vagy jó.
    2. Változatosabb küldetések. A LoD -ban nagyon tudtam unni mikor órákig csak a "lövészárkokban" ment a hent.
    3. Szabadabb játékmenet. Tehát egy két random küldetés, és ne legyen túlontúl lineáris.
    4. Komolyabb picit összetettebb kereskedelem és falusi élet.
    5. Jobban kidolgozott karakterek.

    Így elsőre ennyi. Attól mert hack&slash még lehet igenis színesíteni és a fejlesztők szerintem tudnak újdonságot belevinni. 2011 még valóban messze van így kár ítéletet mondani a játékról. Én csak erről az egy videóról mondtam.
  • Sanyix
    #17
    Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
  • netuddki
    #16
    gyáhee mikor lessz már aranylemezen????!!!!!
  • Hegi90
    #15
    nem unjátok még ezt a "melyik játék volt előbb?" hülyeséget? nyissatok neki topikot, sztem sose lenne vége [PONT]
  • MrPrise
    #14
    > Szóval én azért még nem temtném a dolgot
    Ezt nem neked írom, hanem azoknak akik temetik a játékot:
    Aki ennyi infó alapján és ennyi idővel a megjelenés előtt temet egy játékot, az még azt sem érdemli meg hogy kipróbálja ha végre megjelenik.
    Aki újításra vágyik: Milyen újítást lehetne még a hack and slash-ben kitalálni? De ezt akár általánosságban is kérdezhetnénk. Ahogy a technológia fejlődik úgy kerülnek egyre jobban kiaknázásra ezek a játékokban is (fizika, részletesebb és nagyobb felbontású grafika, HD audio, jobb AI). De igazi nagy ötleteket már nem nagyon lehet kitalálni.
  • MrPrise
    #13
    > A Diablo a hack'n'slash menettel ugyan valódi újítás volt, azelőtt nem nagyon
    > voltak ilyesfajta játékok.
    Ez azért így nem igaz. Volt korábban már Dungeon Hack (a nevében is benne van a Hack :-)) vagy a különféle Rouge-k.
  • picurmanoo
    #12
    Hát nekem erről a Monk-ról inkább az assassin jut eszembe :) És a női Monk milyen lesz? Ő lesz az apáca? :))
    Mindenesetre nagyon várom, hogy kiadják végre :)
  • Hegi90
    #11
    A cikk elég szarul sikeredett, de videókhoz ott a google/youtube.
    Asszem a Blizzard ezzel a Monkkal telibetalálta azt, ami hiányzott. Ez lesz az én kasztom :DDDD
  • cateran
    #10
    Miert? Mert a Blizz mindig is hires volt a videoirol..ha nem csinaltak volna semmit,meg az is jobb lett volna ennel a wow ingame-video szintu valaminel...SC2-hoz pl jopar igencsak hangulatos es SZEP video van...
    Blizz mit akar? Penzt,de ezt mar nem nagyon titkolja...amugy meg HA tenyleg 2011-ben akarjak megjelentetni (ami szvsz csak bullshit bla-bla)addigra D3 vagy sem, kacagva elavul(2 ev basszus..2 ev feler 1 elettel a szamitastechnikaban)
    Legalabb olyan szintu jatekot illenek osszehozni mint a Titan Quest,jatekmenetben,storylineban, mindenbe,n kiveve a drop ratet:D
  • Loverman
    #9
    ja de ennyi erővel, ki újít egyáltalán? szóval fujj total war mert Dune 2-t másolja és fujj gears of war mert Duke nukem 3d-t másolja... és minden játékfejlesztő mehet a levesbe mert csak másolni tudnak... naja persze

    egyébként a hírhez: miért tennék oda magukat egy kasztot bemutató videónál? teljesen irreleváns bárminek a szempontjából, csak odarakták hogy nézzen valamit a nép, persze h nem ezért fogják megvenni. csak ha már hír akkor legyen mit kiposztolni. minek csinálnának SC2 intro szerű videót egy sima kasztnak?
    http://www.blizzard.com/diablo3/media/movies/monkgameplay.xml itt megtekinthető a játék igazi grafja. ha ez valakinek kevés egy hack'n'slash-hez akkor játsszon vmi mással.
    Egyébként most fogadnék minden pénzemmel hogy nagyon brutál játék lesz bárki bármit mond. Blizzard mindigis nagyon jól tudta titkolni azt amit akart.
  • blessyou
    #8
    Nekem bejött a dolog, no nem a minőségre mondom, de a szerzetes mondjuk tényleg viszonylag újszerű a Blizzard játékaihoz képest.

    Újítás? A Blizzard szinte soha nem csinált igazi újítást a játékaiban. A sláger játékok, mint a Warcraft-Starcraft vonal, vagy Diablo mindig jól bejáratott és kipróbált ösvényeken jártak. Kedvencem az annak idején Starcraftban kitalált motívum, a földbe belevágott, majd az ellenségnél kibújó csápok, amik talán azóta mindenütt megjelentek. De a játékmenettel is így vagyunk. A Starcraftban vagy Warcraftban pl. semmiféle újítás nem volt a rendszerre nézve, teljes egészében egy hasonszőrű stratégiai játék a C&C-vel, ami talán az egész RTS alapjátéka (szerintem), kb. mindenki azt másolta.
    A Diablo a hack'n'slash menettel ugyan valódi újítás volt, azelőtt nem nagyon voltak ilyesfajta játékok. Viszont mi más volt a Diablo 2, mint az D1 grafikailag turbózott változata? Én már tulajdonképp annak drukkolok, hogy csináljanak egy totál sablon dark fantasy játékot, kíméljenek meg az egzotikumoktól, meg az "újszerűségtől", de azt csinálják aztán meg úgy, hogy az állam leessen.
    Grafika: emlékszünk a Dio 2 2000-ben tudta összvissz a 640*480-as grafikát. akkor is mindenki viszolygott először, hogy má' mi ez má', hogy képzelik. Amikor a Warcraft 3 bétateszt képei megjelentek, hát azon is elég gyatrán néztek ki a dolgok, de a végleges verzióban aztán már tűélesen feszültek a textúrák.
    Szóval én azért még nem temtném a dolgot, főleg hogy teszek a grafikára, ha a játékélmény elragadja az embert (amit eddig a Blizzard mesterien csinált), és tudjuk, hogy az élményért játszunk, nem a látványért.
  • Tinman #7
    D3 képeket elnézve és a legkorábbi 2011-es időpontot tudva, azt mondom, ez gáz.
    Ez már MOST kevés.
  • Quent1n
    #6
    A D3 videó nem volt valami nagy szám. Totál szögletes a figura. Akkor inkább maradnának a régi jó videóknál. A Paladint meg nem értem, hogy váltják ki ezzel mert azért az én olvasatomban egy lovag nem egyenlő egy szerzetessel. A szerzetes valahol a lovag és a varázsló közt kéne, hogy elhelyezkedjen. Kíváncsi leszek amúgy a játékra de félek, hogy csak egy grafikailag felturbózott D2 lesz. Ennyi idő után én igazi újításokat szeretnék látni.
  • savior
    #5
    ez volt az utobbi idok leggyengebb blizzconja. d3 es s2 teren semmi erdemlegeset nem mutattak. a masfel eve bejelentett d3-rol annyi derult ki, hogy leghamarabb 2011-ben fog megjelenni.
  • FoodLFG
    #4
    Ez a videó most vicc ? Milyen minősége van már.. :DD
  • Matt0123
    #3
    A Wow a v1.12 környékén volt a csúcson (számomra), azóta folyamatos hanyatlást mutat minőségben és valódi újdonságokban egyaránt, ezt a tendenciát az új kiegészítő biztosan meg fogja koronázni.
  • Adam II
    #2
    "Fans are clinging, complaining dipshits who will never ever be grateful for any concession you make. The moment you shut out their shrill, trembulous voices, the happier you'll be for it!"

    Ben "Yahtzee" Croshaw
  • cateran
    #1
    A monk trailer maga volt a siralom a kobon (EZZEL akarnak rabirni hogy megvegyem? Yikes..) De bezzeg az ingame video...remelem kamehamezni is fog.....(facepalm and silent cry)
    De a WoW-os bejelentes tetszett..respect a Blizznek,hogy eladja megegyszer ugyanazt pepitaban es a plebs zabalni fogja,ez boritekolhato (hogy mire gondolok? Amikor megterveztek a WoW-ot,nyilvan volt 1000 es 1 otlet mindenre,de ertelemszeruen csak 1-et fogadtak el. Most eladjak a tobbi otletet is,kicsit finomitva az evek soran szerzett tapasztalattal..)