NVIDIA 3D Vision
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan mondom 2Dbe szinte nevetséges!
a térhatás nagyon durva!(belsõ,külsõ)
(rupture,lifeforce)amit néztem,de nem csinál semmit:(
elõszõr a hellgate london demot néztem ami csak good besorolásba van és azt kell,h mondjam káprázatos!mindent térben látsz az utolsó növényt,oszlopot ami távol van.a karakter rendesen "kijön" a képbõl meg a kard amivel csalimpálok! stb...
a call of duty4...hagyjuk!...:)
nekem is van szemüvegem és befér alá!
FÉLELMETES,h mit csinált az NVIDIA!!!
még csak a quick installon vagyok túl,a beállításon de a végén amit kaptam már több mint sok!
pár képet mutat játékokból 3Dbe h teszteld a szemüveget és komolyan mondom beszartam!Elképesztõ!
Féltem 1 kicsit,h 130000e forintot úgy adok ki,h ki se probáltam,de már nem bánom kicsit se!
ha ez a pár kép ilyen,nem is tudom a játékok...
Apunak mindig igaza van! Most is.
azt h honnan,h melyik bolt v nagyker azt nem tudom!
most v 1 monitorom samsung245b és nem is tudom mi lesz vele.:)
mind1 megmarad mert kell 1 full hd is.
nagyon jókat írnak errõl a ...vision rõl.
1szer kell megvenni én úgy vok vele.
mondjuk kell a jó gép is!
nekem 1 q6600om van 3.11en megy most meg 1 xfxgtx260black edition és még ez sem csúcs gép közel se!
samsung123: legalább pontosan írnád le és nem kavarnál össze másokat.
Két dolog van.. az hogy mit tud a monitor és hogy mit tud a videókártya+gép.
Ha a videókártya+gép lassú a játék döcögõs lesz. Ide szól a 60% teljesítmény csökkenés a gyakorlatilag dupla kirajzolás miatt.
A másik hogy mit tud a monitor megjeleníteni. Az a freki felezõdik ami a max freki, ha 120 akkor olyan lesz mintha egy 60 hz-es beállításu képet néznél, ha a 60hz-es akkor meg mintha 30 hz-eset és igen hamar megfájdul a fejed meg elfárad a szemed mert egy villogó 60hz-es képet fogsz nézni.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
12346 elgondolkozok a dolgon h vegyek e és ha igen akkor szolok:) hová valosi vagy? én Barcsi rmlem közel vagy!
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
ha kell ilyen, gyakorlatilag akárhányat akármikorra be tudok szerezni jelenleg 47.290-ért (2 év gar.):))
engem is kezd foglalkoztatni a téma!
chris honnan rendelted?
mien moncsid van?
crt-monitorokon is jo? toom csak legyen 100hz nagyobb de amúgy van vmien külömbség ? érezhetõ?
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
alvás semmi...
Sztereóban látod de ugyanolyan gyenge lesz mintha 10fps-el játszanál most.
Vsync akkor most kell vagy nem???
Ha kell, akkor szükséges a 120 FPS is? Mert ha kell a Vsync akkor kell a 120 FPS is, mert különben semmi értelme a Vsync-nek!
De akkor meg kell az atomerõmû is, hogy 3D -be tolja le a 120 FPS-t.
Mert háát kb 60% -al visszaesik a teljesítmény, ha benyomod 3D-re.
Vagy most akkor nem kell Vsync? De akkor hogy korlátozod a 120 FPS-t?
Ha meg van egy kicsit gyengusz géped, és pl Crysis nem megy High -on, max 80 FPS-t, akkor mi történik? Lejjebb kell venni a graf-ot, hogy kiakadjon a 120 FPS? Ezt leírják valahol, vagy figyelmeztetnek, hogy legyen meg a 120 FPS ? Ha meg atomerõmûved van, és a gép tolja Ultrán a Crysis pl 200 FPS -el, akkor meg mi történik? A szemcsi drivere, lehuzza 120 FPS-re? Vagy mi?
Ezeket egy laikus honnan fogja levágni?
Van otthon egy jó gépe, de Crysis csak 80 FPS-el megy LOW graf-al, de a monitora meg megy 120Hz-et, mi fog történni? Nem lát semmit, mert nincs meg a 120 FPS? Ezt irják valahol?
Az FPS kérdés: csak annyi kell hogy a játék fusson el 120 fps-el korlátozás nélkül (vsync off) és akkor menni fog sztereóban. Azért veszi igénybe a gépet mert kétszer kell a 60 fps egyszeres helyett. Ha egy izmos gépen a játék vsync nélkül 80at visz, az a 3d alkalmazásánál olyan lesz mintha 40 fps-t néznél.
kicsit összekeverted a dolgokat. :)
Miért kell a 120Hz -es monitor? Szükséges e a VSync? Ha igen, akkor a fix 120 FPS is elengedhetetlen?
Pl nVrefreshTool -al, vagy RefreshForce -al, RefreshLock-al, de ezt egy laikus baromira nem vágja.
Mert PL nVidia driver-ben is hiába adod meg a Hz-et, Oblivion is meg Company is 60Hz-re visszaugrik és játékon belül meg nem tudod állítani a Hz-et!!! Vagy ez a szemüveghez kapott driver, ki fogja fixálni a 120Hz-et minden 3D-s alkalmazásra, amit Win -be elindítasz??? "Jó nekem megmarad a monitor 1024 -be 120Hz-en Company, meg Oblivion is, mert kifixáltam a Hz-et progival, meg irtam rendes monitor illesztõprogramot, amit elfogadott a Vista, így megmarad a fix 120Hz."
Nah ezt szeretném megtudni. Ez most akkor hogy is mûködik?
Ilyenkor annyira le kell butítani a grafikát, hogy a Fix 120FPS a 120Hz mellet megmaradjon, még ha be is kapcsolod a 3D-t?
Ezt sem értem! Hogy egy 8800GT-s VGA ezt fogja tudni teljesíteni? PL Crysis-be? 1024-be, 3D-vel, full LOW Grafikán, 120Hz-el, Vsynch On.
Vagy az FPS szám, tökmindegy, csak ne akadjon? Mert azért ha minden High -on van, egy izmosabb gépben egy ilyen VGA-val, akkor jó ha megvan a 80FPS. Akkor hol a Vsync ??? És még ha bekapcsolod a 3D-t? Lesz kb 40 FPS -ed. PFf. Vagy vedd le full low-ra, hogy 3D-vel is kiakadjon a 120 FPS. LooL
Mennyi a minimum szükséges FPS, hogy megfelelõ legyen a 3D hatás?
Nah, kb érthetõen leírtam (remélem).
Ezekre a pár kérdésekre kíváncsi lennék, mert ha elmegy egy laikus venni egy ilyet, és azt se tudja, mi az a Vsync meg FPS, meg hogy most ez a 120Hz -es kifixálós valami, hogy mûködik, kicsit átlássa a dolgot!
Mert PL számomra ez érthetetlen ez a 120Hz. Ha játékon belül NEM tudod állítani akkor mi fixálja neked ki? Mert míg én is laikus voltam, meg kezdõ, képes voltam kifolyatni a szemem annakidején CoD 1-el 60Hz-en, míg rá nem jöttem, hogy hát ezt ki lehet fix-álni programmal. Azóta minden fix 120Hz-en megy. Meg kell egy kis cfg buhera, meg parancssorok ide-oda. Pl Company of H -ba vsync -et sehol se tudod kapcsolgatni! Hiába van atom géped, amig a parancssort nem szerkeszted át, nem lesz 60 nál több FPS-ed! Ezt egy laikus honnan tudja? Akkor minek a Vsync? 120Hz???
Nah mind 1. Valami konkrétabb dolgokat leírhatna valaki, akinek van egy ilyen ketyerélye, és atomerõmûve otthon, hogy most akkor ezek a dolgok hogy is mûködnek. Mik a feltételek? Hz, Vsync, FPS.
Csipesz.
Triathlon for life
asszem elkezdek gyûjteni 3D visionra
van egy CRT monitorom 120 Hz 1024x768, aki esetleg ilyen konfiggal próbálta írhatna róla
de leginkább az érdekelne hogy más 3D-s programokkal is mûködik-e a dolog, játékokon túl
Freeeee ha van egy kis fölös idõd, lefuttanál ezekbõl a demo animációkból párat, ezekre is mûködik a szemüveg?
Debris ez 64 KByte-os lehet vírusirtót meghülyíti de nem vírusos
Lifeforce
the popular demo
Stargazer
Rupture
Triathlon for life
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Triathlon for life
egy fórumon írták még több éve hogy media markt árulta (20 ezerért), most amiket találok neten 30-40 ezer
valaki esetleg tud olcsón? használtat nem akarok venni
tridef pedig nem is kapható itthon
nvidia 3d vision 50 ezer :(
CD-stõl szemüvegestõ megérii:D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ilyen flmet meg sztem nem igazán lehet csak úgy kapni...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://computingondemand.com/?p=557

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De lehet tényleg ez a polarizált izé fog jobban elterjedni... Sõt biztos :D