Napoleon: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Még csak egy csatát próbáltam - leggyengébbel a legerõsebb ellen (AUT vs FRA) -, és bár nyertem az osztrákokkal (iszonyat nagy! áldozatok árán), méghozzá bõven túlerõvel szemben, de elképzelni sem tudom, hogy miként lehet majd legyõzni a franciákat ha aktiválják egy seregben a 4 old guardjukat és melléje a 8 young guardjukat ... (ennyi a max. belõlük, ennél többet nem tudnak építeni/felállított egység). Valami brutál, hogy mit tud a gárda.
Apropó, kicsit szemétségnek érzem, hogy field battleban az osztrákoknak pl. nincs lovas tüzérsége és tk. 1 azaz 1 darab igazi line infantryjuk van. 😞
A medve nem játék.
Amúgy igen elvoltam a játékkal mostanáig, tuti az egyik legkiforrottabb Total War, amihez végre nem kell patch 1.0-nál hogy játszható legyen 😄 oroszokkal játszom és épp elõbb foglaltam el Isztambult úgy, hogy kicsaltam a fõsereget a városból a kikötõbe és mire megérkezett az utánpótlásuk már városvédõ pozícióból könnyen legyûrtem õket. Így hogy hónapokra vannak osztva a körök azért el lehet vele lenni 1 darabig, ez megnyugtató, bár jobban örültem volna 1 teljesen szabad óriás hadjáratnak is.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A csaták élvezetesek, de azt még mindig nem tudták javítani, hogyha egy szétvert egység visszavonul akkor a lovasság, ha beérte percekig kóborol a nyomában.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Viszont az effekteket szerintem kicsit eltúlozták. Azért füves terepen ne verjék fel a port a katonák. Beállítottam egy csatát, reggel van párás, ködös idõ zöldell a fû... és akkor hatalmas porfelhõbe masíroznak a csapatok. Nem kicsit furcsa látvány. Na meg a puskák is szerintem kicsit sok "tüzet" okádanak effektek gyanánt. De ez legyen a legnagyobb baj. Jah és végre zenélnek is a csapatok, vonulás közbe, bár mintha minden nemzet ugyan azt játszaná. 😊
Volna mégegy kérdésem de ez nem ide tartozik csak akik suzoktak stratégiai játékokkal játszani hátha tudják!
Volt egyszer régen egy stratégiai játékom de sajna már nem tudom a címét nem mai gyerek!A Cossacks-hoz hasonlított és volt hozzá magyar szinkron!Azthioszem valamelyik gamer újság lemezén is volt!Hs valaki tud használható infót annak megköszönöm!Ha látok róla képet akkor megismerem!
Elõre is THX!
hoy ehh
hoy ehh
http://data.hu/get/2264268/Napoleon_Total_War.rar.html
A Razor1911 mappában lévõ fájlokat (az exet is) másold a fökönyvtárba. ne törödj vele nincs mit felülirni a data-n kivül!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
hoy ehh
Gratula a fejlesztõknek<#worship>#worship>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
You\'ll Never Walk Alone
Ha kijött volna DLC-be kb 2-3 gigát nyomna sztem.
win7-em van, nincsennek driverek... (hang)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mennyi nemzettel lehet indulni? Csak a nagyobb birodalmakkal, vagy itt is vannak pl. indiaiak?
Egyeb otletem nincs, masik uj jatek (AvP) sem indult el, ez a 2 jatekon kivul az osszes tobbi hibatlanul fut.
hoy ehh
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
hoy ehh
hoy ehh
Na akkor a ,,kis korzikai " kalandjai. Belevágtam a Napóleon kampányba, olasz hadjárat.
Hát, nem sok kör van rá. Eléggé sietni kell. Nincs idõ tökölõdni, tetvészkedni, békésen gyarapodni.
Ami nem feltétlenül baj.
A gép elég agresszív a térképen. Állandóan ellentámadásokat indít. Aminek nagyon örülök, végre egy kis izgalom .
Az osztrákok és a piemontiak eléggé bedurvultak.
Csatában hm-hm. Volt hogy a fejemet fogtam, hogy ez de hülye, de volt ami nagyon tetszett.
Nekem volt úgy ezer emberem, a piemontiaknak 1900.
Támadnak. Az én egységeim egy magas hegyen voltak( végre , változatosabb terep!) A gép pedig, két oldalról is támadott. Be akart keríteni. Ide-oda kellet egyik oldalról a másikra küldeni a csapatokat, hogy vissza tudjam mind két oldalon verni.
Egész meglepett.
Aztán, a piemontiaknak annyi lett, protektorátus lett belõlük. Jöhetnek az osztrákok, de már csak alig 11 hónapom van hátra, de van három fél seregem...szóval sietni kell ,de valószínûleg lepofozom õket.
Összegezve, jó lett, jó lett, csak az zavar, hogy teljes játékként adják, mikor ez csak egy kiegészítõ. De hát mindent a pénz irányít. Ez az egyetlen bajom vele, ettõl eltekintve, jó.
<#idiota>#idiota>
Este 8 ra jön le...szerencsére..jol tolja lefelé..
Eleve ha nem jáccik Total War résszel minek tölti le..ha meg jáccott volna akkor nem törli le és nem 0 pont :S
Átvettek jó ötleteket a modokból, zene korhû, mikor rákezd a tüzérség, akkor tényleg érzed, hogy elszabadult a pokol.
Menjél Unrealozni köcsög, az való neked. <#levele>#levele>
Eddig nem lett rossz, Lodi-t néztem, jobb vmivel mint az Empire. Itt már nincs hangprobléma, mint az elõdnél. Viszont a start.térkép beszaggat ennél is. (E8400, 4GB, 4850)