856
Napoleon: Total War
-
wednes #256 Nem, mivel teljesen független steam-től, internettől mindentől.
Nekem is ugyanúgy megvannak az eredeti Total war játékaim, és nagyon úgy néz ki jön mellé majd a Napóleon is. -
obe #255 srácok
egyenlőre a probaveziót szereztem be (minden total war játékom eredetiben van meg), azt szeretném kérdezni, ha a legális empires mellé felrakom ezt a virágbolti verziót nem kavar be az alapjátéknak?..nem szeretném hogy csak próba miatt esetleg "elveszik" az legális empiresem
köszönöm -
#254 Ingame vagy IRL? -
nagypite #253 Na goldon bevertem Borodino-t. Azt kell, hogy mondjam így utólag nagyon fasza volt. Taktikus figyelemelterelés a lövegeinek és jó időzítés kell (megfelelő ponton kell lennie az egységeknek), hogy sikerüljön. Mondjuk reálisan ezt a csatát simán bukták volna a franciák ha a ruszkik kicsit is kihasználták volna a helyzeti előnyüket. -
Hunor1 #252 Szevasztok.
Nálatok is "elfelejti" a játék a beállításokat??Minden egyes újrakezdésnél újra kell állítanom az advice help-et,hang beállítást, kép a képben funkciót, stb. Tudtok valami megoldást erre?
köszi -
CamelX #251 Oh yes! Túlhaladtam a Szovjet Únió és fennhatóságának területét az oroszokkal :D franciák mondjuk még így is cefet erősek, de már képtelenek terjeszkedni. Prestige pontokban kíváncsi lennék hogy valaki meg tudta -e közelíteni egyáltalán az értéküket, ami több mint dupla akkora mint az enyém, pedig már több terültem van. Brittek meg igaz hogy néha küldenek partraszálló egységeket, de ez igen ritka. Szövetségesnek kb. semmire se jók, max hogy kordában tartsák a francia flottát :/ igazán megoldhatták már volna ezt a dolgot. Holnap majd linkelek képet, már utolsó évnél járok. -
apa1101 #250 nekem is radeon 4850 jó volt a tipp,igaz nekem még másokat is vissza kellett venni automatikusra,de nagyon köszönöm:) -
sakkay #249 Soha nem töltök vissza. Üdvözöllek a klubban. Nem sokan vagyunk. Nem is értem azokat akik visszatöltenek...úgy nagyon könnyű okosnak lenni.Ja és vh-vh. -
#248 valakinek sikerült már tábornokot csinálnia miközben a magyarokkal volt? -
Nos #247 nekem is villogott ATI RADEON 4850
nem kellett visszatuningolni a kártyát, csak a driver beállitásoknál ki kellett választanom az anti-aliasingra: use application settingset
Nálam ez a catalist controlból ment, de egy más gyártó esetén passz -
Nos #246 azért remélem kijavítják -
Nos #245 Tényleg az, azért valóban zavaró, de ha van, akkor kihasználja az ember. -
Hunor1 #244 Hello.
Egy kritikám lenne azért a koalíciós kampányról.Nem tudom hogy nektek mi a tapasztalatotok.Keztem egyet az angolokkal.Majd pár kör után elfoglaltam Brestet.Felszabadítottam és létrejözz egy britts nevű új frakció.Tovább nyomultam dél felé+a következő francia várost elfoglaltam.Franciák NEM reagáltak rá.Igaz nem sokat várakoztam hanem tovább lefelé a spanyolok felé mentem.Ott a legészakibb vérosukban SENKI nem volt védő...búúúú:((((.Ott aztán pár kisebb csatát megnyerve elfoglaltam Barcelonát+ tovább Madridra.Volt itt 2 nagyobb csata majd a fővárosuk is az enyém let.Barcelonából aztán betámadtam a másik délfr. területet, és oda akartam adni a protektorátusomnak(Brestben lévő Britteknek) de nem fogadták el...Erre odaadtam a románoknak...(mert nem szándékoztam a seregemet lekötni itt.Közben Hollandokat is lenyomtam.De a hülye AI Brüsszelt(franciák) ÜRESEN HAGYTA ! Bevonultam és brahiból, illetve puffer államként létrehoztam Belgiumot(protektorátus).Nos tehát azt tapasztaltam hogy a franciák ( illetve a scriptelt kampány ) összezavarodott, nem csinált sokat mint ide-oda vonulgatott és egyik elfoglalt városát sem akarta visszaszerezni, de nem is tört előre az oroszok felé...:(((((((( Valószinű hogy az előre scriptelt kampány ezeket a partizánakciókat nem tudja kezelni...kár. -
apa1101 #243 köszönöm szépen,megnézem:) -
bgabor #242 Szerintem is az a legjobb hadjárat. Az viszont érdekelne, hogy több pályából áll e, vagy csak abból az egyből, ami az egyiptomi hadjárat építése után bejön. -
nagypite #241 esetleg a hűtés nem megfelelő fújd ki a géped sűrített levegővel -
nagypite #240 olyan kell neked hogy - Napoleon Total War-Razor1911 - nem kell hozzá serial... ennyit a warezról -
nagypite #239 Videókártya driver frissítés, ha tunningolt a kártya vedd vissza. -
nagypite #238 Ez a tevés dolog szerintem AI bug. Simán meg lehetett volna csinálni ,hogy leugranak a tevéről és bemennek a házba... -
Atis8410 #237 Köszi azért.Ez hihetetlen,hogy mindig ilyen szar verziót töltök le ami kóddal megy csak,és kód meg sehol!!! -
apa1101 #236 nem kell serial az én verziómhoz,de valaki a csíkozással kapcsolatban tud segíteni? -
Atis8410 #235 Nekem nem tudom milyen verzióm van,de a steam-on keresztül installálja,és kér serial kódot.Mit csináljak? -
Nos #234 Az Egyiptomi kampány nagyon jó lett. Újratöltögetés nélkül játszok (VH/VH), de igazi szenvedés. Így nem könnyű.
Lehet szídni az AI-t, én is szídtam néha. De a játékos csak azért nem csinál hülyeségeket, mert folyton reloadol, ha valami rosszul sült el. (Kéne egy olyan opció, hogy erre az AI is jogosult, ha valami nem jött be neki :) ).
Na mindegy, szóval így reload nélkül utólag én is rájöttem, hogy csináltam néhány baklövést. Volt olyan terület, amit már kétszer foglaltak vissza a felkelők, a seregem romokban és értelmetlen sivatagi háborúkba is belementem.
Szóval naggyon jó. (Csak nem szabad RELOADni).
(Tipp: A beduinok nem tudnak várost foglalni, ha van benne néhány egység. Csak berakod őket a házakba, a tevék odamennek, te meg szétlövöd őket. Ha elfogyott a töltény akkor már olyan kevesen vannak, hogy közelharcban is legyűröd őket a sima városi egységekkel.) -
TDantes #233 De mi francnak neked serial? Nem kell hozzá! A warez verzióhoz nem kell serial! -
Atis8410 #232 Valaki segítsen már! SERIAL -
Atis8410 #231 Hello apa!Adsz egy serial kódot?Segíts a fiadnak:D -
Nos #230 azért ennyire durván itt nem szokott menni a warez -
Atis8410 #229 Serial kódot légyszi!!! -
apa1101 #228 sziasztok.
nekem erősen tele van a kép fekete váltakozó csíkozással.tudtok segíteni? -
Atis8410 #227 Azt mondták,hogy itt jó fej csávókák vannak,és meg fogják adni a serial-t:D -
#226 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) Ilyen nincs és mégis van!!! -
Atis8410 #225 Szerinted?Letöltöttem a játékot,és nem adtak hozzá kódot.És sehol nem találom.
segítsetek légyszi! -
TDantes #224 Minek az neked? -
Atis8410 #223 Hello!Valaki tudna adni egy SERIAL kódot??? -
nagypite #222 Ha mindent megcsinálsz ami az install notes-ban van akkor mennie kéne. -
#221 feltelepítettem már többször is, de nem indul el a játék még mindig, a hiba ugyanaz:
Senkinek nem csinálja WIN7 x64 ultimate alatt -
Atis8410 #220 Sziasztok!Kellene egy segítőkész emberke:D Napoleon total war serial
Sürgős!Már nagyon kíváncsi vagyok a játékra!Előre is köszönöm! -
Pierre75 #219 Csak ezt lehet csinálni, különben bedarálnak, mint néhány perce engem. -
#218 köszi, valószínű hogy a pénzzel van a gond. -
TDantes #217 Aha...kösz,értem.