Egyre drágábbak lesznek a netbookok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oprendszer nélküli.
amikor elindult a netbook-mizéria, lelkes voltam.
kicsi, olcsó, hosszú akkuidõ.
ebbõl az utolsó kettõnek annyi.
most csalódott vagyok.
kicsi, olcsó, hosszú akkuidõ.
ebbõl az utolsó kettõnek annyi.
most csalódott vagyok.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
az 55% százalék az XP-re vonatkozik csak, tehát a maradék lehetne Vista és Win7 is, de úgy tudom azokat nem szokás netbookokra rakni, vagy már van olyan, amire érdemes?
MAC OSX 😄
"hiszen a netbookok 55 százalékán a Microsoft operációs rendszere található meg, míg a Linux aránya itt 23 százalék."
és mi az a fenmaradó 22 %?
mert tudtommal nem szállítanak BSD,Amiga OS, Symbian vagy egyéb rendszereket.
és mi az a fenmaradó 22 %?
mert tudtommal nem szállítanak BSD,Amiga OS, Symbian vagy egyéb rendszereket.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ááá majd igény lesz a minél nagyobb kijelzõre is ám. Nem elég a 10 col, 100 kell. 😊
Szóval netbook a süllyesztõbe.
Szóval netbook a süllyesztõbe.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
naja, mára már inkább csak a méret választja el õket egymástól. bár azt mondják az okosok, hogy a pineview proci megjelenése újra eltávolítja a két tipust, mert az már "nagyon keveset fog enni". reméljük igazuk lesz.
mondjuk egy legalább 128gb-os ssd sem lenne hátrány, csak az jelenleg többe kerül, mit maga a gép. ugyanígy lehetne beszélni az oled kijelzõkrõl is, már rég tudnak gyártani 10' körüli méretût, csak basznak bevezetni. persze erre e kettõre azt mondják, hogy 4-5 év az élettartamuk, csak azt felejtik el, hogyha tényleg olcsó volna, hamarabb cserélnék az emberek.
mondjuk egy legalább 128gb-os ssd sem lenne hátrány, csak az jelenleg többe kerül, mit maga a gép. ugyanígy lehetne beszélni az oled kijelzõkrõl is, már rég tudnak gyártani 10' körüli méretût, csak basznak bevezetni. persze erre e kettõre azt mondják, hogy 4-5 év az élettartamuk, csak azt felejtik el, hogyha tényleg olcsó volna, hamarabb cserélnék az emberek.
Csak amulok es bamulok,mennyi okos bacsi van a cegeknel..ahelyett,hogy az aksi elettartamat novelnek meg a vegtelensegig vagy a gep sulyat csokkentenek amennyire meg lehet,inkabb "kifejlesztik" a laptopot beloluk...hat gratula..
Hát akkor mát nincs értelme a netbook kifejezésnek. (Ugyanis amit csinálnak az pont az ellenkezõje annak, mait netbookként kitaláltak.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Addig tuningolják a netbookokat amíg ismételten csak laptop marad a piacon, mert beérik õket minden téren <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Tényleg érdekes, hogy teljesen másnak indult a dolog, mint ami lett belõle. Eleinte az volt a cél, hogy pici olcsó gép netezésre, ofiszra, kép/videónézegetésre, ami jó sokáig bírja aksiról.
Most meg? Teljesítményhajhászás, tök feleslegesen. El kéne dönteni, hogy mire van szükség:
-egy pici mobil kütyüre
-izmos laptopra
És ami a röhej: Most cseréltem az asztali gépemet egy laptopra.
135ért 2 magos proci, 3 giga ram, és HD videokártya. Veszett jó ár/érték arányú gép, és aksiról is eldöcög üresen 3, terhelve 1,5-2 órát.
Picit más szemszögbõl: Ez a netbooksodni mostanság elég nagy divat lett, és minden szart jó drágáért el lehet sózni, mert trendi 😛
Most meg? Teljesítményhajhászás, tök feleslegesen. El kéne dönteni, hogy mire van szükség:
-egy pici mobil kütyüre
-izmos laptopra
És ami a röhej: Most cseréltem az asztali gépemet egy laptopra.
135ért 2 magos proci, 3 giga ram, és HD videokártya. Veszett jó ár/érték arányú gép, és aksiról is eldöcög üresen 3, terhelve 1,5-2 órát.
Picit más szemszögbõl: Ez a netbooksodni mostanság elég nagy divat lett, és minden szart jó drágáért el lehet sózni, mert trendi 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Engem ez az estra funkciókkal ellátott netbook egy fullextrás Daewoo Matizra emlékeztet. Hiába a hûtött kesztyûtartó, ködlámpa, alufelni - attól még nem egy tágas E-Klasse-ben fogunk ülni.
(Elnézést a Matiz-tulajoktól, nem leszólni akarom az autójukat, hanem példát akartam mondani kisautóra)
(Elnézést a Matiz-tulajoktól, nem leszólni akarom az autójukat, hanem példát akartam mondani kisautóra)
Netbooknál a méret a lényeg. Van úgy hogy a kisebb jobb.