109
Minden ami Sparco & Momo
  • blackcalibra
    Miről beszéltek bazz? Csak el tudja már dönteni, hogy neki mi tetszik.
    Nem értem miért érzitek úgy, hogy meg kell győznötök arról, amit ti gondoltok. Én úgy tudom hogy mindenkinek szíve joga eldönteni azt, hogy mi tetszik neki, mire akarja költeni a pénzét. Innentől kezdve miről beszéltek?
    Egyébként is javaslom elolvasni az első hozzászólást, egyáltalán nem azt akarja tudni hogy kinek mi a véleménye a bogárról meg hogy milyen lenne benne az az ülés, ami neki tetszik.

Csak hogy az eredeti kérdésre is legyen valami: Nem kevés gyártó gyári beszállítója a Sparco, versenysportban is bizonyított, szóval kinek sok érte a pénz, kinek nem....
  • Tyler1
    nem biztos h igazad van. senki nem ugatta le, de nem hiszem h gond ha egy olyan mondja meg neki a véleményét aki ért az ilyenekhez. most lehet h te király csávó vagy nála, mert megvédted, de a srác majd igy csinál mindent h "szard le, csináld ahogy neked tetszik", aztán hamar csalódnia kell az álomvilágban.
    milyen fasza lenne ha téged is olyan doki műtene, akinek azt tanították anno, h szard le amit mondnak csináld ahogy neked tetszik, nem?? :)

nekem is voltak mindenre olyan ötleteim, h az nekem fasza volt, aszittem én vagyok a király, aztán amint egy hozzáértő ember felvilágosított, már szégyeltem is a pofám.
    a másik ami hülyeség, h "mert NEKTEK nem jött össze az élet..." - sztem az óvodát már mindenki kijárta itt, úgyhogy feleslegesek az efféle butaságok.
  • Yeltzin
    Kösz, a feketítés saját munka :) Télen gyári felni van rajta, az nem fekete.

De ne offoljunk... Remélem, betalál ide pár értelmes ember is, akinek van valami hozzáfűznivalója a témához. Sok sikert! ;)
  • bency
    Nagyon jol nezz ki az a fekete felni,szep!
  • Yeltzin
    Dehogynem, szívesen, parancsolj:

Plymouth Neon 2001 2.0 LX aut.

Persze, hogy az "okosok" nekem is megmagyarázták, hogy miért hülyeség automatát venni, de így utólag mégis úgy érzem, jól döntöttem, mert NEKEM ez okoz örömet. És ha sparcot akarnék rakni bele, akkor beleraknám (csak jelenleg benzinre sincs pénzem )
  • solo
    Szövegértelmezés 1 es, le lehet ülni:]
  • bency
    Nem linkelsz be egy kepet rola?
  • Yeltzin
    van hát, és kinyílna a bicska a zsebemben, ha valaki meg akarná mondani, mit szabad vagy nem szabad beletennem....

a vélemény az egy dolog, én is hányok bizonyos stílusoktól, de eszembe nem jutna ilyen stílusban előadni
  • bency
    Neked van autod?
  • bency
    Te jo fej vagy hallod!
  • Yeltzin
    Pontosan, az ő dolga, nem kell beleszólni. Másrészt meg, ami neked álomvilág, másnak valóság. Hogyan várjuk el a fiataloktól, hogy előre vigyék a világot, ha ilyen keserű, irigy módon leugatják őket?

Ha neki bogár kell Sparco sportüléssel, akkor csinálja meg, legyen boldog vele, és hiába röhögnek rajta egyesek, a fontos az, hogy ő elérte a célját. Tegyen bele bukócsövet, és fesse sárgára, vagy amilyenre akarja, az ő autója, az ő élete, az ő személyisége. Segíteni kell kibontakozni, nem letörni, mert NEKTEK nem jött össze az élet...
  • bency
    Mert tetszik,es meg bukocsot is tennek bele!
  • Tyler1
    de mi a fasznak ilyen autóba?????????????????????????????
  • bency
    En nekem ha lenne,nem szaguldoznek vele az utcan,ha annyira megakarom hajtani akkor elmennek egy gyorsulasi versenyre,csak imadom a sportos bogarakat meg efele autokat!A sportuleseket is nagyon szeretem,es szerintem siman elmegy egy jo bogarban!ez peldaul nagyon tetszik,es ha jol latom nincs benne sportules,de ha lenne,akkor se lenne csunya!
  • karajjj
    de minek? :\
    rejszolni akarsz rá?
  • bency
    Az ugy pont jol nez ki igy,de egy bogarat igenis lehet ugy alakitani hogy elferjen benne egy szimpla sport ules!
  • tom235
    Mert komoly versenyre elengedhetetlen a bőr ülés?
  • Tyler1
    nem tudom láttál-e már ilyen autóban sparco ülést, ha igen akkor az valami gizda tudatlan köcsögé lehetett. Az hagyján h elsem férne, de iszonyat ocsmány is. Ilyenbe varrott bőrhuzatolt üléseket raknak.
    Ilyen kocsinak meg mi a fasznak optikai tuning??? Felhúzzák motorikusan, de mindent eredeti állapotában hagynak, mert felesleges ültetgetni, meg spoilerezni, meg racing üléseket venni bele. Gusztustalan.
  • karajjj
    aha persze... :D
  • bency
    Hat nem pont ilyenbe,ugy lenne alakitva hogy jol nezzen ki!
  • karajjj
    jó tényleg, éljen álomvilágban, az ő dolga...
  • solo
    Nem a rossz indulat, hanem az ízléstelenség.Hogy néz ki egy bogárban egy ilyen ülés? Abba csakis gyári ülés, újragyártott szivacsokkal, bőrözve...
  • solo
    Ebbe ilyen sparco ülés? xDDDDDDDDD ARDF! Most jót nevettem^^
    Számolj úgy, hogy 30-35 centi a konzol az ülés alatt, és áltban 80-110 cm magas egy ülés:]
    Szóval...számolj úgy, hogy 135 centi helynek kell lennie...Szerinted van olyan magas az a kocsi?: D

A másik..Ilyenbe akkora talyjparasztság ilyen ülést tenni...Messziről röhögjenek ki tégeD: D
  • solo
    Homogén?MIvan?! az homológ xD
    Amúgy....a 110 k egy párra vonatkozik..szal 55 egy ülés.
    Ez még az olcsóbbik...MOMO nak vannak fél millás párjai is..Álljtható támla,bőr minden pöcsöm.Értelemszerűen az iylen sufnitningos rajgyerekeknek jó a szkálylányba meg a többi rizsrakétába...komoly versenyre nem:]

Ami meg homológ fix támlás ülés az nem mindig van párban..PL a rally-s ülések..Legtöbbször különböznek.
  • Yeltzin
    azért kurva sok rosszindulat van itt, emberek... semmi különleges nincs abban, ha valaki akar egy autót sportüléssel, én azt kívánom, jöjjön össze a srácnak!

ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy honnan lesz rá pénze
  • bency
    ohhh,2 ev mulva csinalhatom a jogsit,es utana jon a ballagas,ott osszegyulik annyi.
  • karajjj
    de kalkuláld bele, hogy 15 éves vagy, plusz nem csak a kocsi árát kell kifizetni -.-
  • bency
    800-900 eurohoz szerintem nem kell 6-7 ev!
  • karajjj
    kocsira is vagy 6-7 múlva kb :D
  • bency
    En nem mondtam hogy azonnal megvennek ra mindent,de lassan osszegyulne!
  • karajjj
    és bankot rabolsz, hogy ezt mind meg is tudd venni?
  • bency
    lenne*
  • bency
    Nem ultetnem le ennyire,es miert ne lennek jo bele?
  • Tyler1
    hűűűű de király leszel egy ilyenbe Sparco üléssel...
  • bency
    Hidd el hogy lesz,de ha tudni akarod en egy ilyenre vagyom a legjobban:
  • karajjj
    ha lesz egyáltalán verdája...
  • Matt07
    megnézném h mikor verdád lesz honnan lesz 110k-d egy ülésre..
  • bency
    .....
  • Pepsi Twist
    óóó bazdmeg... látszik hogy csak NFSel játszol XD sok sikert a fáracsavarodáshoz :D
  • schrank
    szerintem neked elég lenne egy szpárkó üléshuzat a kis telefingott irodai forgószékedre amin nyomod az NFS-et