Sparco & Momo cuccok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
Pontosan, az õ dolga, nem kell beleszólni. Másrészt meg, ami neked álomvilág, másnak valóság. Hogyan várjuk el a fiataloktól, hogy elõre vigyék a világot, ha ilyen keserû, irigy módon leugatják õket?

Ha neki bogár kell Sparco sportüléssel, akkor csinálja meg, legyen boldog vele, és hiába röhögnek rajta egyesek, a fontos az, hogy õ elérte a célját. Tegyen bele bukócsövet, és fesse sárgára, vagy amilyenre akarja, az õ autója, az õ élete, az õ személyisége. Segíteni kell kibontakozni, nem letörni, mert NEKTEK nem jött össze az élet...

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

bency
Mert tetszik,es meg bukocsot is tennek bele!

:) Semmi okosság :P

Tyler1
de mi a fasznak ilyen autóba?????????????????????????????

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bency
En nekem ha lenne,nem szaguldoznek vele az utcan,ha annyira megakarom hajtani akkor elmennek egy gyorsulasi versenyre,csak imadom a sportos bogarakat meg efele autokat!A sportuleseket is nagyon szeretem,es szerintem siman elmegy egy jo bogarban!ez peldaul nagyon tetszik,es ha jol latom nincs benne sportules,de ha lenne,akkor se lenne csunya!

de minek? :\
rejszolni akarsz rá?
bency
Az ugy pont jol nez ki igy,de egy bogarat igenis lehet ugy alakitani hogy elferjen benne egy szimpla sport ules!<#zavart2>

Mert komoly versenyre elengedhetetlen a bõr ülés?<#wow3><#idiota>

Tyler1
nem tudom láttál-e már ilyen autóban sparco ülést, ha igen akkor az valami gizda tudatlan köcsögé lehetett. Az hagyján h elsem férne, de iszonyat ocsmány is. Ilyenbe varrott bõrhuzatolt üléseket raknak.
Ilyen kocsinak meg mi a fasznak optikai tuning??? Felhúzzák motorikusan, de mindent eredeti állapotában hagynak, mert felesleges ültetgetni, meg spoilerezni, meg racing üléseket venni bele. Gusztustalan.

aha persze... :D
bency
Hat nem pont ilyenbe,ugy lenne alakitva hogy jol nezzen ki!

jó tényleg, éljen álomvilágban, az õ dolga...
solo
Nem a rossz indulat, hanem az ízléstelenség.Hogy néz ki egy bogárban egy ilyen ülés? Abba csakis gyári ülés, újragyártott szivacsokkal, bõrözve...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Ebbe ilyen sparco ülés? xDDDDDDDDD ARDF! Most jót nevettem^^
Számolj úgy, hogy 30-35 centi a konzol az ülés alatt, és áltban 80-110 cm magas egy ülés:]
Szóval...számolj úgy, hogy 135 centi helynek kell lennie...Szerinted van olyan magas az a kocsi?: D

A másik..Ilyenbe akkora talyjparasztság ilyen ülést tenni...Messzirõl röhögjenek ki tégeD: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Homogén?MIvan?! az homológ xD
Amúgy....a 110 k egy párra vonatkozik..szal 55 egy ülés.
Ez még az olcsóbbik...MOMO nak vannak fél millás párjai is..Álljtható támla,bõr minden pöcsöm.Értelemszerûen az iylen sufnitningos rajgyerekeknek jó a szkálylányba meg a többi rizsrakétába...komoly versenyre nem:]

Ami meg homológ fix támlás ülés az nem mindig van párban..PL a rally-s ülések..Legtöbbször különböznek.

Yeltzin
azért kurva sok rosszindulat van itt, emberek... <#pardon1> semmi különleges nincs abban, ha valaki akar egy autót sportüléssel, én azt kívánom, jöjjön össze a srácnak!

ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy honnan lesz rá pénze <#ejnye1>

bency
ohhh,2 ev mulva csinalhatom a jogsit,es utana jon a ballagas,ott osszegyulik annyi.

de kalkuláld bele, hogy 15 éves vagy, plusz nem csak a kocsi árát kell kifizetni -.-
bency
800-900 eurohoz szerintem nem kell 6-7 ev!

kocsira is vagy 6-7 múlva kb :D
bency
En nem mondtam hogy azonnal megvennek ra mindent,de lassan osszegyulne!

és bankot rabolsz, hogy ezt mind meg is tudd venni?
bency
lenne*

bency
Nem ultetnem le ennyire,es miert ne lennek jo bele?<#szomoru2>

Tyler1
hûûûû de király leszel egy ilyenbe Sparco üléssel...

bency
Hidd el hogy lesz,de ha tudni akarod en egy ilyenre vagyom a legjobban:

ha lesz egyáltalán verdája...
Matt07
megnézném h mikor verdád lesz honnan lesz 110k-d egy ülésre..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

bency
.....

Pepsi Twist
óóó bazdmeg... látszik hogy csak NFSel játszol XD sok sikert a fáracsavarodáshoz :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

schrank
szerintem neked elég lenne egy szpárkó üléshuzat a kis telefingott irodai forgószékedre amin nyomod az NFS-et <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

chalezlopez
Nem értem, hogy a debilek minek jönnek ide levegõt rontani. Inkább nyissanak maguknak topicot a gumiszobában, aztán ott egymást anyázhatják napestig.

Vamos Argentina!

Tyler1
akkor inkább mérnem tuning topicot nyitottál?? ha olyan van akkor ez meg zárható!

Yeltzin
60k-tól 1M-ig van választék

SPARCO gyerekülések :D

bency
Jah,de ott van a 100%kenyelem,biztonsag,kinezet,stb stb,jah es meg Sparco is szoval...

Yeltzin
homológ

...
bency
jah!xD

110 ezerért még a hülyének is megéri, sõt csak annak

15? :D
bency
Hat eleg draga,de siman megeri!

bency
Tobb vagyok,es nagyon erdekelnek,mar nagyon tervezem az ilyen dolgokat hogy ahogy meglesz a verda,kezdodik a tuning!

miilann04
homogén ülés? <#wow2>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

nem tom,de egy kiba. ülésért ennyit nem fizetnék az tutkó...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

soma22
szerinted mennyibe kerül egy homogén ülés?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Yeltzin
vazzeg azért 11k egy sima konyhai szék az IKEA-ban, olyannal a kocsimban meg nem mennék versenyezni :D

vaty ety józsaszín???

miilann04
fu akkor mennyibe fájhat egy PIROZS <#wow2>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

felõlem cicaszarzöld is lehetne...a 11k még reális is lenne,na de 110k....a kurvaeget

Yeltzin
jó, de kék... <#rolleyes>

Csabesz6
azafasza<#vigyor>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"