109
Minden ami Sparco & Momo
  • fook
    és tegyük fel hogy neki annyira kell a bukócső a kocsiba , hogy ezért tanul esetleg egy picit jobban , ezért robotol egy kicsit jobban , erre spórol , mindezt aközben teszi hogy (tegyük fel autószerelő lesz :D )adózik az államnak , és ha elromlik a kocsid ő fogja megjavítani szorgalmas munkával , csak azért hogy Sparco & Momo cuccok legyenek a bogarában a bukócső alatt ... :)álmaink visznek előre minket :)
  • bency
    60000 Ft korul van az ara!
  • maffioso
    mennyibe kerül?
  • modelcar
  • bency
  • bency
    Jah,elirtam!xD
  • maffioso
    mmárrmint a bride?:D
  • bency
    Hat igen,a Bridge se rossz,de en Sparco ulesekert rajongok!
  • BB7
    ték
  • Tyler1
    itt senki nem lúzer beállítottságú rajtad kivül, azt h neked jól esik sértegetni mást, az azt hiszem rólad mond véleményt. és ami szomorúbb a te életkorod, mert sajnos te még mindig csak egy gyerek vagy 30-35 között is.
  • Ams
    hajrá :)
  • karajjj
    na akkor csak hogy te is felfogd:

ööö, valahogy nagyon nincs elbaszva az életem, nemtudom, hogy te ezt miből szűrted le, ez színtiszta rágalmazás... attól, hogy leírtam, hogy nem olyan egyszerű az, mint ahogy a mesében szokás olvasni, szerintem egyáltalán nem vagyok rá irigy :\ ismét csak kételkedem szövegértelmezési készségedben

kár volt megszületned, nem szereti a jónép az ilyen térítőket

ki a lúzer beállítottságú? attól, hogy nem milliomos családból és reálisan látom a világot, szerintem egyáltalán nem vagyok lúzer beállítottságú, köcsög vagy te -.-

remélem elvisz egy szívroham...
  • Yeltzin
    tervben van, csak lépjünk ki a gödörből ;)
  • Ams
    :)

Szólj ha megyünk világot járni vele :)
  • Yeltzin
    szeva Töki :)

de, akartam ilyet is, csak máshogy alakult :) de nincs vége, amíg nincs vége ;)
  • Yeltzin
    fogalmazhatok primitív stílusban is, ha az segít megérteni: pattanj le a gyerekről, és foglalkozz a saját elbaszott életeddel, semmi szükség erre a tipikus magyar stílusra ("dögöljön meg a szomszéd tehene is")

kár fizetned az internetszámlát azért, hogy elbaszd mások kedvét

az adatlapod alapján nem vagy idős ember, de ilyen korán meg vajon mitől lettél ilyen lúzer beállítottságú? ha csak egyszer befogná a pofáját minden negatív köcsög, végre előremozdulna a világ, de neeem, fikázni jóóóóóóóó

köszöntem a beszélgetést, remélem, azt kapod, amit másnak adsz
  • Ams
    nem ilyet szerettél volna?
  • karajjj
    nézd, az ilyen térítő szentbeszédeiddel nem akarok vitatkozni, vedd fel a kapcsolatot valamelyik új egyházzal, ha csak nem vagy már alapítótagja valamelyiknek, biztos örömmel fogadnak...
    van viszont másik eset is, ha ilyen kapcsolat építő tréningeket tartasz pilótajátékba való beszervezés céljából, na azoknak is ilyen szövegük van
  • Yeltzin
    ennyire futja?
  • karajjj
    looool, te ilyen vidámvasárnapos vagy?
  • Yeltzin
    fogalmad sincs a realitásról egy számodra ismeretlen életében, és nincs jogod letörni mások lelkesedését a negatív hozzáállásoddal - csak arra tudok gondolni, hogy te is a sikertelen emberek egyike vagy, mert ha neked sikerült volna, másokat is bíztatnál... egyáltalán, mi visz rá, hogy időt pazarolj egy idegen ember demoralizálására?

mellesleg még mindig nem látom, mi olyan irreális az egészben, az autó vagy az ülés?
  • karajjj
    a rosszindulat az egyenlő a realitással?
  • Yeltzin
    nem én kötekszem, csak szúrja a szemem a rosszindulat
  • toretto r34
    majd rájössz hogy nem lessz benne cső, mert ha csőmegy egy autóba onnantol az igen erős homologizációs szabályoknak kell megfeleljen, ahol minden alkatrésznek megkel felelni a szabályoknak, gépkönyvezni meg satöbbi ez rengeteg papirmunka és mi több rengeteg pénz, és nem utolsó sorban csak licenszel lehet vezetni az autót, szal még a haverodse meg a barátnődse vezetheti ha szükség lenne rá
  • karajjj
    te szándékos nem fogod fel a lényeget? mert azt látom, hogy direkt belekötsz típusdumáddal abba, amibe csak tudsz ...
  • Szabi1991
    fejlécképnek ?
  • Szabi1991
    max Bride, de Sparco tuti nem.. :D
  • Szabi1991
    nekem Recaro ülés kéne Takata övekkel.. -.-
  • blackcalibra
  • Yeltzin
    minek kérné ki a véleményüket ha van SAJÁT VÉLEMÉNYE??? :DDD akármilyen hihetetlen, nem mindenki olyan birka, hogy csak másokat tud követni

• Tyler1
    jézusom te felsem fogod amiről itt szóvan! ezt a "nemsikerültek a céljaid" szöveget meg hagyd már, mert nagyon gyerekes. vagy vmi hittérítő közösség tagja vagy???
    nem az autó anyagi mivoltját értettem álomvilág alatt, de látom te még ezt nem érted úgy hogy nem vitatkozom.

Bencynek azt javaslom, hogy ha már itt mindenki szar ember a topicban, akk majd mielött elszánja magát akármilyen tuningolásra, sétáljon be egy tuning csapathoz és kérje ki a véleményüket.
  • blackcalibra
    Múltkor nézegettem egy pár topikot ami jópár éve nyílt, és érdekes módon ott nem volt ennyi idióta az első kommentelők között. Mostanában lett ez divat, elszaporodtak a szájkaratés billentyűzet tudósok. Régen ez nm volt ennyire "divat".
  • maffioso
    elolvastam minden kommentet, télleg szomoru h az emberek mennyire irigyek, és nem birják elviselni h ha nekik nincs másnak miért lehetne...
    sokalják érte a pénzt ez megint csak a hozzá nem értés, mindennek meg van az ára sajnos, persze van olcsobban is nem sparco kagyló, de gondolom azoknak az is drága lenne
  • tenkenorman
    jó akkor nyissunk egy Momo & Sparco cuccokat.
  • Yeltzin
    Nem értem, milyen álomvilágról beszélsz. Egy bogár nem kerül sokba, az ülés is megfizethető (pályakezdő is pár hónap alatt félre tud tenni ennyit, ha szülőkkel él), hol itt az álmodozás?

De még ha az is lenne, inkább éljen az ember álomvilágban, és tartson valami ismeretlen felé, mint hogy olyan zombi legyen, amilyenek manapság a társadalmat alkotják, álmok, célok és motiváció nélkül. Te is ilyen vagy, ha nem tudsz másokat bátorítani, és ennek nyilván csak az lehet az oka, hogy neked nem sikerült elérned azt, amiről 14 évesen álmodoztál, ezért nem hiszel benne. Másoknak viszont sikerül, hidd csak el.
  • bency
    Hat ez a masodik legolcsobb volt,a tobbi 220K es 500 K-ig felmegy az ara,jah es nincs benne a biztonsagi ov!
  • Yeltzin
    Amúgy 110 ezer Ft egyáltalán nem sok egy sportülésért, egy jobb havi fizetés fele. Ennél sokkat többet buliznak el havi szinten a hajógyári sziget "elit" szórakozóhelyein a white partyk látogatói.

• bency
    Ez is nagyon jol nezz ki!
    Asszem 60000 Ft ez:
    De sok fasza kormanyt csinal a Momo:
  • bency
    Ezt neztem a tegnap,eleh huzos ara ,szerintem ez sokkal szebb!vagy
  • SötétBarom