109
Minden ami Sparco & Momo
-
#29 Nem értem, hogy a debilek minek jönnek ide levegőt rontani. Inkább nyissanak maguknak topicot a gumiszobában, aztán ott egymást anyázhatják napestig. -
#28 akkor inkább mérnem tuning topicot nyitottál?? ha olyan van akkor ez meg zárható! -
#27 60k-tól 1M-ig van választék
SPARCO gyerekülések :D -
#26 Jah,de ott van a 100%kenyelem,biztonsag,kinezet,stb stb,jah es meg Sparco is szoval... -
#25 homológ -
karajjj #24 ... -
#23 jah!xD -
tom235 #22 110 ezerért még a hülyének is megéri, sőt SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak annak -
karajjj #21 15? :D -
#20 Hat eleg draga,de siman megeri! -
#19 Tobb vagyok,es nagyon erdekelnek,mar nagyon tervezem az ilyen dolgokat hogy ahogy meglesz a verda,kezdodik a tuning! -
#18 homogén ülés? -
gyepesjoint #17 nem tom,de egy kiba. ülésért ennyit nem fizetnék az tutkó... -
#16 szerinted mennyibe kerül egy homogén ülés? -
#15 vazzeg azért 11k egy sima konyhai szék az IKEA-ban, olyannal a kocsimban meg nem mennék versenyezni :D -
gyepesjoint #14 vaty ety józsaszín??? -
#13 fu akkor mennyibe fájhat egy PIROZS -
gyepesjoint #12 felőlem cicaszarzöld is lehetne...a 11k még reális is lenne,na de 110k....a kurvaeget -
#11 jó, de kék... -
#10 azafasza -
gyepesjoint #9 a kurvaanyádat,ez száztízezer magyar forint???????????????????????????? -
ba32107 #8 Bátyámnak van kettő is, rally-autóban, de mondjuk az nem ilyen, hanem rögzített kagyló. -
karajjj #7 lehetsz kb 14 éves, minek neked ilyen?:\ -
#6 anyósüléssel :
-
#5 -
#4 gyerekülésnek kicsit nagy és drága, de kisfiúknak pont jó a színe -
#3 Vélemény: szerintem ez egy kék ülés.
(Természetesen az ára fontosabb volt, mint a termék neve) -
#2 jó a színe, biztos kényelmes.
amúgy zárható -
#1 Hello,ez a tema arra jo hogy megdumalni a tuningcuccokat,kepek linkelese,stb!En peldaul azt szeretnem kerdezni mi a velemenyetek errol:110000 Ft