The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
15 órás a game? Naneee, ennél a DA2 is hosszabb volt. Akkor bele se kezdek. A fable 3 is tobb ennél:S

Hát én nem tudom, hogy mitõl van ez, de játszhatatlan így a witcher 1... annyira szemcsések a textúrák, hogy rossz nézni, kicsorognak a szemeim... És semmi se hatott, amit eddig próbáltam...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Ha a W1-re ráteszem az 1.5 patchet, akkor késõbb az EE-t rátudom majd frissíteni?

EE-t nem lehet addig feltenni, míg be nem joinoltam a w1 fiókba :S és most szerver gondok vannak, ismét

grebber
Gyorsan megnéztem Witcher EE steam-es megy rendesen nekem!

Next PC upgrade: 2022

mondjuk én már a regemet is elfelejtettem a TW1-hez XD ... de remélem ez nem lesz probléma :S

és jah sztem is hosszabb volt ... ja jól emlékszem alapból 4 fejezet + prológus epilógus
Hát nekem szépen elindul a TW1, csak a textúrák furák egy kicsit, de leszarom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Én az Enhanced frissítésben bízom. az elvileg megoldja a játék belépési hibáját. Bár a szerverek nagyon túlterheltek lehetnek. nem megy a join nekem sem. A w1 egy is nagyon faja kis játék volt. van egy olyan érzésem, hogy sokkal hosszabb volt, mint ez.

hát én még nem láttam hozzá dlc-t csak a lengyel szinkront és feliratot XD
Prince23
A gamma már rég kész volt, gondolom a visszajelzések miatt csinálnak második patchet is, többek között. Mert megjelenéskor is kijött egy vaskos frissítés hozz :S

én is felraktam a W1-et de nekem sem indul XD sõt én még a játékos profilomba sem tudok belépni XD
grebber
Amúgy akiknek mûködnek a kiegészítõk leírhatná hogy a küldetések mikor lesznek meg meg a ruhák hol vannak stb!

BoneDragon
Egy jó nagy patchel?!😊

Renjike
igazuk van 😊 így kell csinálni nem 3000 forintot elkérni 1 órás DLCkért vagy 4 darab multipályáért.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince23
Minden egyes DLC ingyenes lesz. Ez a CD PR politikája, meg akarja mutatni, hogy kell támogatni igazán a játékosokat

Renjike
a játékhoz a DLC-k ingyenesek lesznek? pl a Troll Trouble? nem néztem még meg hogy ingyenes e vagy nem :S

Prince23
Én is pont most tettem fel a W1-et. el sem indul nekem. Remélem az EE mega patch megoldja a problémámat...:S

ja és be sem tudok lépni a witcher fiókomba sem :S

grebber
Ezzel nem jó hibát ír ki!Ez angol nyelvûbõl való?

Renjike
az hogy mit csinálsz addig? úgy látszik én végigrohantam :S 15 óra és vége van.

grebber
Ezer köszönet de ha ez is törlõdik minden szó nélkül ki..szom a gépem a 3,14csába!

Sziasztok! Bocsi hogy ide írom, de a Witcher 1-el lenne egy kis problémám: Gondoltam mielõtt nekiállok a 2-esnek, kijátszom az egyest, csak az a baj, hogy a textúrák, fõleg a fal textúrák rettenetesen szemcsések. Nem tudom, ez mitõl lehet, minden beállítás maxon van, de ha minimumra állítom, akkor sem változik semmi, az egész roppant idegesítõ, szó szerint szemcsések a textúrák. Ati kártyám van, ez lehet a baj? Legújabb driver fent van, minden friss... fel van patchelve (1.5-ös, Enhanced edition meg Directors cut).

Ui.: Nincs valami megoldás arra, hogy OTS-ben lehessen sétálni?

ez is igaz bár én nem bírtam rájönni mikor érdemes rá kombózni :S

én mondjuk cska azt sajnálom/tam hogy nem tudtam Witcher 1es mentéseket inportálni bár ahogy nézegettem a kézikönyvecskémet nagyon nem is változtat semmin hogy ha van mit inportálnod :S
grebber
Valami bankszámlaszám hozzáférést tartalmat az eredeti game launcher exéje hogy senki nem tölti fel nekem?

broman191
Így van! Ati rulZ akkor is, mellesleg a HD5850-emen nem ment rosszul a játék, maxközeli beállításokkal toltam, csak azért nem fullon, mert a procim 2 magos és itt-ott számításigényesebb területeken nem adta megfelelõen a lovat a karim alá... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nem az a baj a Drauggal, hogy kemeny, hanem, hogy nincs elotte mentes se fozet ivas lehetoseg. Es ha meghalsz, visszadob oda, ahol meg kell olni meg 7 katonat elotte azzal a szar csontvazzal, es hat kinek van kedve azt mindig vegigcsinalni. Ha lenne kozvetlen mentes a boss elott nem lenne gond.
Prince23
Honnan lehet megtudni, h pontosan hány óránál tartunk?

Értem, hát sok kitartást, én két évvel ezelõtt feladtam.

enlightened
De mi lázadók vagyunk bGabor😄

Rebelek, akik nem hagyják hogy a gonosz Nvidia monopóliumra emelkedjen inkább szívatjuk magunkat, de meg nem adjuk soha. Minden ATI-s egy szabadságharcos aki utolsó leheletével is küzdeni fog hogy megmaradjon a szabad verseny és ne gyõzzön az Nvidia😊

Ennyi csupán😄

Mondjuk nekem is ATI van, igaz a 6870-en azért elmegy normálisan.
De az tuti hogy az Nvidia a játékok nagy százalékában ott van. ATI logo-t már nem is tudom melyik játékban láttam utoljára. De ami volt az is ilyen katasztrofális szerencsétlenség volt. Ja egyre emlékszem. Will Rock <#zavart2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Direkt ilyen minden egyes játék, ugyanolyan kategóriájú ATI kártyán 30%-al lassabb. Ha ott van a játék elején az nvidia logo (márpedig a játékok 2/3-ánál ott van), akkor ATIval ne számíts semmi jóra. Itt lenne az ideje megtanulni hogy nem veszünk ATIt. Egyáltalán. Nem azért mert az nvidia olyan marha jó, hanem mert a fél játékipar az nvidia zsebében van, és a játékokat az õ kártyáikra fejlesztik.
Így aki ezek után ATIt vesz az kizárólag magát szívatja.

Az ATI driverekkel mindig is baj volt, toldozni-foltozni kell õket vagy éppen a játékokat, hogy rendesen fussanak minden kártyán. Nem tûnt fel ez az elmúlt években?! Legyetek már kicsit türelmesebbek.
Saját tapasztalat: a 4850-es kártyámon egy-két dolgot kikapcsolva ultrában is lehet vele játszani, persze az ajánlott beállítás low volt, de annál többet bír az a kártya. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ezzel én is egyetértek.

nem érdemes easy-n elkezdeni igaz az elején lesznek nehezebb pillanatok de meg lehet oldani ha kellõen ügyes és nem vamerõ túlzottan az ember.

Én most végeztem a gaméval a 3. fejezetbe már hardon vittem mert olyan cuccaim voltak hogy szinte csak ránézni kellett az ellenre és haltak normálon XD

az igazsághoz hozzûtartozik az is mondjuk hogy 1x le kellett húznom a nehézséget easy-ra a Drauggal vívott harcnál. Az a harc hát nem egyszerû XD majd meglátjátok.

egyetlen 1 csalódásom a játékba az hogy az elsõ részhez képest ez rövidebb lett :S 1 fejezetre való még jó lett volna.
Azért a DAO:2 grafikáját ne hasonlítsuk már össze a Witcher 2-ével ...

enlightened
Ja ez igaz, valszeg ezért az Nvidia le is tette a pénzt a cégnek, szóval jogos hogy nekik adták a jo példányt és az ATIsoknak kicsit várni kell, ha már megkapták az Nvidiátol a lét. Sajna igy mukodik a mai világ.

Hát az Nvidia logo ott van az elején betöltéskor, meg az Nvidia 3D reklám a dobozon, ez sokat elárul...

enlightened
Én is ezt olvastam. De akkor most vagy direkt csesztek ki az ATI-val és nem adtak normális mintát, vagy csak bénák. Mert az nvidia ezek szerinte normális mintát kapott, mert elég hamar kidobták a cuccot ami felhuzta az nvidiasoknak 20 fpssel a gamet. Mi meg most várunk hasonlora az Atitol a játék megjelenés után.

A witcher2 tényleg kenterbe veri a DA2-t, csak sajnos várni kell még néhány patchet. Nálam szép fut, magas beállításokkal, de kb úgy 2 óránként kilép szó nélkül. Most már minden lépés után F5

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

ATI vezeto azt nyilatkozta nem kaptak meg a vegleges jatekot a megjelenes elott, azert nem tudtak drivert igazitani hozza.
Az ATI szerint úgy látszik játszani csak a tahók szoktak egy ati felhasználó csakis modellezésre meg hasonlókra használja kártyáját.
A játékidõ miatt nekem sem kell aggódnom, mivel általában elég "tökölõsen" játszok, azaz szeretek mászkálni, minden egyes melléküldetést megcsinálni, a terület összes szegletébe benézni, házakba bemenni - még akkor is, ha sokszor tudom, hogy semmi lényeges dolgot nem fogok találni ott.
hány játéknál játszotta már el ezt az ati, nem volt elég a szopásból, legközelebb is ati vegyél

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"Viszont ha könnyû szintre leveszed a nehézséget szinte csak áll az ellenség és várja hogy lecsapd, és ha ugyan "hivatalból üt rád" párat akkor is szánalmasan kis értékeket sebez...normal-on pedig az említett õrület."

Easyn szinte sosem blokkolja/vedi a tamadast a gep, normalon meg kokemenyen minden karakter. A normalhoz kepest a hard alig nehezebb, normalon mar mindent csinal az AI hardon ugy vettem eszre csak kisebbet sebzel vagy nagyobb a HPja, de nem lenyeges a diffi.
JethroHUN
A Dragon Age 2 legalább normálisan fut "high" beállításokon, nem úgy mint ez, még minimumon sem. Nem tudom hogy lehetett így elrontatni, vagy csak direkt ilyen, csak atin nem megy. Remélem lesz majd vmi patch ami egy kicsit javít vmit.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Eléggé az lett tényleg... A mostani játéktermésben ez a két játék a két véglet.

DA2 - végletekig leegyszerûsített szinte semnmit sem kell csinálni/craftolni/készíteni/kotyvasztani + fõleg használni. A harcok valami túlpörgetett hack-and-slash -ok ahol animéket megszégyenítõ mozdulatokkal mészároljuk az ellent. A mágusok meg géppuska gyorsasággal szórják a tûzlabdákat...

Witcher 2 - nagyon oda kell figyelni, hogy mit miért és mibõl készítesz/kotyvasztass. És használni is kell õket bõven ha nem akarsz fûbe harapni. Már normálon is ha 2-3 ellenfél körbevesz és nem vagy eszednél akkor kb 5 másodperc alatt halsz meg. Bár ez is csapkodás de nagyon kell taktikázni különben isntant halál. Viszont mekkora sikerélményem volt amikor elsõnek sikerült ( 3 újratöltés után ) lerendezni egy helyen kb 8 Nekkert a megfelelõ taktikázással.
wedge31
Még nem nyirtam ki a csápost de már 14 óránál tartok, több lesz ez még 60 óránál is de ez mindenkinek a játékstilusától függ alapvetöen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rá lehet, ott kombinálni kell a kard tartóját, a hátrészt, meg a fejrészrõl lelógó csíkot.

TVelvet
Valaki megkeresné nekem azokat a hozzászólásokat ahol támogattak a házigazda jogra, mert nem találom sehol. -.-'
Két fõ történeti szál van, így már 80 óra...
Ezek a papírfigurák nagyon állatok!😄 Csak azt nem tudom, hogy hogyan kellene feltenni Geralt hátára a másik kardot. Fel kell ragasztani, vagy mi, mert nyílást én nem találok neki sehol.
Azért jó páran benézték az Isabela negatív attack speed% bugot és játszhatatlan lett nekik a játék.

Engem csak a bugos import miatt kihagyott játék jelenetek idegesítenek, várok is a következõ végigjátszással, amíg tuti mindet ki nem javítják.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni