9144
-
#5297 profi hangok vannak a játékban -
#5296 (a játékról nem is beszélve, de azt már eleget ajnároztam) -
#5295 Pajzs fel, mindig pótlod időben, még mielőtt leüti rólad. Aztán a nagyobb csapásokkal irtod (jobb gomb)... -
#5294 Én a 10-12. számig hallgattam meg a zene CD-t. Egy igen komoly hifi rendszerem van, aki ugyancsak rendelkezik minimum egy nagyon jó fejhallgatóval, hallhatja, hogy monumentális a CD megszólalása. Maga a zene is eszméletlen, de ezt valami hihetetlen gondossággal rögzítették és keverték, elképesztően szólal meg. Mit műveltek ezek a lengyel fiúk, minden elismerésem az övék -
#5293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt a baszott nagy tűzköhögő tábornokot ugyan hogy a túróba lehet legyőzni? védekezni nem nagyon lehet ellene de még megsebezni sem nagyon tudom :(( -
#5292 Witcher audiot meghallgattam háromszor, papírfigura összerakva, már csak egy jó hotfix kéne még a polcra megy egy patch:D -
#5291 Csak kicsit nehezen áll meg Geralt a lábán. -
#5290 Na összeraktam Geraltot kreatívan, holnap majd Trisst is összeállítom, hogy párban legyenek. -
strebacom #5289 Hát ezt nem értem, mert mennék a királyhoz, de az örök azt mondják este menjek vissza????Ezért szerettem volna az idöt felgyorsítani!!!! -
Gabe18 #5288 Ha harcolsz, vagy túl közel vagy valami ellenséghez akkor nem enged. -
strebacom #5287 Hali!!
Az miért van hogy nem enged meditalni:"ezt most nem teheted meg"
Hogyan lehet????
Köszi!! -
Gabe18 #5286 Én összetákoltam valahogy, de még a múlthéten. Rosseb se emlékszik rá mit hanyasba kell rakni.
Kard tokot valahogy a hát rész, meg a hajáról lelógó csíkkal kell kombinálni -
#5285 Na a hajánákl kicsit vágni is kell aki ott tart mert kicsi a lyuk szóval le lekk vágni a kér oldalsó fül felét, de azt még mindig nem tudom a kard hoyg kerül ferdén a hátára, valakinek sikerült, vagy mindenki warezol?:D Csak összeraktátok már! -
Fapipa75 #5284 Sziasztok!
Sikerült valakinek letőlteni a trollzürt vagy a titokzatos kereskedő DLC-t? és ha igen hogyan nekem nem megy :( -
#5283 Geralt haját hogy kell feltenni, mert 20,21 van odaszámozva csak éppen 20,21 es lyuk nincs ahova be kéne tenni és nem is nagyon fér be sehova :S. Valahogy be kéne kreatívkodni a helyére. Meg a kardtarto is ferdén kéne a hátára tenni:S
-
Fecoo96 #5282 Bár van aki 1 kékszalagos és Loerdo vagy kit kapott :D -
Fecoo96 #5281 xdxd Lehet -
Gabe18 #5280 Akkor én jártam a legrosszabbul, Geralt+Dandelion... -
HBK #5279 Geralt nincs a toppon. -
#5278 Na jó összerakom Geraltot unalmamban papírból :D -
#5277 Jó, de még nem mindenki:) -
#5276 Ezt kb már egy hónapja láttam. :) -
bendáj17 #5275 na már megvan a fálj csak hova másoljam? help!! -
#5274 Küldöm sok szeretettel minden 18. életévét betöltött witcher rajongónak.
http://www.youtube.com/watch?v=iqqxccAa2qQ
A Trisst alakító színésznő meztelenül. Regisztrálni kell a youtubeon ha meg akarjátok nézni, mert le van korlátozva 18 év felettieknek. -
#5273 Újabb két dolog fogná a port:S -
Fecoo96 #5272 Polcra?:D -
#5271 Fecoo én még nem raktam össze, de lehet mindjárt neki állok, csak nem tudom utána hova tegyem :S -
Fecoo96 #5270 xd Megmondaná vki hogy a geralt bábunál A kiegészítől c. résznél a hajat hova kell rakni?? -
#5269 Én ugyan nem, én a hotfixet várom, de azt péntekre ígérték kb, a patch nem izgat. Viszont negatívnak kell maradnom és csinálni a hangulatot itt a fórumon, ez a dolgom. -
fixpont #5268 Te infarktust fogsz kapni. :P -
#5267 Miért mire számítottál, hogy majd kiadják akkor amikorra ígérték?
Hát ja én is arra számítottam, de most már nem várom a patchet, úgyse lesz egy darabig még. -
Fecoo96 #5266 Fasza..-.- -
#5265 Na újabb infó, eltolták a patchet, 12 óra múlva jön azt írja kiczinski. De nyugodjatok meg 12 óra múlva, úgyis megint el fogják tolni :D Szerintem jövő héten esélyes, hogy kikerül. A hotfix elég fog kijönni :D -
bendáj17 #5264 tudna valaki abban segíteni hogy láttam itt olyat hogy a kocka póker texturálja olyan lesz mint az elsőben ezt honnan lehet letölteni volt egy link ha rémlik és azt hovva kell telepíteni? -
#5263 Mikor jön vajon a magyar felirat is a dlc-k közé? Igazán megbírnám a steam verziómhoz. -
#5262 Akkor Geralt az mindenkinek van és mellé randomban rakta egyet. Ezek szerint szerencsés mondhatom magam, hogy Trisst kaptam Geralt mellé :) -
Fecoo96 #5261 Nekem Geralt van meg 1 bűzdémon (akinek nem tudom hogy rakjam össze a lábait :P). -
ferenc001 #5260 Elméletileg a legtöbb hibát javítja (nem letöltődő DLC-k, aktivációs ill. launcher hibák, meg valami bug a Vérátok küldetés során, amire még emlékszem a leírásból). -
#5259 Amúgy nem mindenki ugyanazt a papírfigurát kapta???
Csak mert belinkelt az egyik srác egy képet amin Geralt volt és egy szörny. Nekem pedig Geralt és Triss van papírfigura a dobozban. Van még valakinek más karakter? -
Fecoo96 #5258 Én is nagyon remélem... Nem azért dobtam ki rá 10k-t hogy ne bírjak játszani vele.