The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
EE-t nem lehet addig feltenni, míg be nem joinoltam a w1 fiókba :S és most szerver gondok vannak, ismét
és jah sztem is hosszabb volt ... ja jól emlékszem alapból 4 fejezet + prológus epilógus
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Next PC upgrade: 2022
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ja és be sem tudok lépni a witcher fiókomba sem :S
Ui.: Nincs valami megoldás arra, hogy OTS-ben lehessen sétálni?
én mondjuk cska azt sajnálom/tam hogy nem tudtam Witcher 1es mentéseket inportálni bár ahogy nézegettem a kézikönyvecskémet nagyon nem is változtat semmin hogy ha van mit inportálnod :S
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Rebelek, akik nem hagyják hogy a gonosz Nvidia monopóliumra emelkedjen inkább szívatjuk magunkat, de meg nem adjuk soha. Minden ATI-s egy szabadságharcos aki utolsó leheletével is küzdeni fog hogy megmaradjon a szabad verseny és ne gyõzzön az Nvidia😊
Ennyi csupán😄
De az tuti hogy az Nvidia a játékok nagy százalékában ott van. ATI logo-t már nem is tudom melyik játékban láttam utoljára. De ami volt az is ilyen katasztrofális szerencsétlenség volt. Ja egyre emlékszem. Will Rock <#zavart2>#zavart2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Így aki ezek után ATIt vesz az kizárólag magát szívatja.
Saját tapasztalat: a 4850-es kártyámon egy-két dolgot kikapcsolva ultrában is lehet vele játszani, persze az ajánlott beállítás low volt, de annál többet bír az a kártya. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
nem érdemes easy-n elkezdeni igaz az elején lesznek nehezebb pillanatok de meg lehet oldani ha kellõen ügyes és nem vamerõ túlzottan az ember.
Én most végeztem a gaméval a 3. fejezetbe már hardon vittem mert olyan cuccaim voltak hogy szinte csak ránézni kellett az ellenre és haltak normálon XD
az igazsághoz hozzûtartozik az is mondjuk hogy 1x le kellett húznom a nehézséget easy-ra a Drauggal vívott harcnál. Az a harc hát nem egyszerû XD majd meglátjátok.
egyetlen 1 csalódásom a játékba az hogy az elsõ részhez képest ez rövidebb lett :S 1 fejezetre való még jó lett volna.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Easyn szinte sosem blokkolja/vedi a tamadast a gep, normalon meg kokemenyen minden karakter. A normalhoz kepest a hard alig nehezebb, normalon mar mindent csinal az AI hardon ugy vettem eszre csak kisebbet sebzel vagy nagyobb a HPja, de nem lenyeges a diffi.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
DA2 - végletekig leegyszerûsített szinte semnmit sem kell csinálni/craftolni/készíteni/kotyvasztani + fõleg használni. A harcok valami túlpörgetett hack-and-slash -ok ahol animéket megszégyenítõ mozdulatokkal mészároljuk az ellent. A mágusok meg géppuska gyorsasággal szórják a tûzlabdákat...
Witcher 2 - nagyon oda kell figyelni, hogy mit miért és mibõl készítesz/kotyvasztass. És használni is kell õket bõven ha nem akarsz fûbe harapni. Már normálon is ha 2-3 ellenfél körbevesz és nem vagy eszednél akkor kb 5 másodperc alatt halsz meg. Bár ez is csapkodás de nagyon kell taktikázni különben isntant halál. Viszont mekkora sikerélményem volt amikor elsõnek sikerült ( 3 újratöltés után ) lerendezni egy helyen kb 8 Nekkert a megfelelõ taktikázással.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Engem csak a bugos import miatt kihagyott játék jelenetek idegesítenek, várok is a következõ végigjátszással, amíg tuti mindet ki nem javítják.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni