9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Rage47
    profi hangok vannak a játékban
  • bélanéni #5296
    (a játékról nem is beszélve, de azt már eleget ajnároztam)
  • Sir Quno Jedi
    Pajzs fel, mindig pótlod időben, még mielőtt leüti rólad. Aztán a nagyobb csapásokkal irtod (jobb gomb)...
  • bélanéni #5294
    Én a 10-12. számig hallgattam meg a zene CD-t. Egy igen komoly hifi rendszerem van, aki ugyancsak rendelkezik minimum egy nagyon jó fejhallgatóval, hallhatja, hogy monumentális a CD megszólalása. Maga a zene is eszméletlen, de ezt valami hihetetlen gondossággal rögzítették és keverték, elképesztően szólal meg. Mit műveltek ezek a lengyel fiúk, minden elismerésem az övék
  • iceshark
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt a baszott nagy tűzköhögő tábornokot ugyan hogy a túróba lehet legyőzni? védekezni nem nagyon lehet ellene de még megsebezni sem nagyon tudom :((
  • enlightened
    Witcher audiot meghallgattam háromszor, papírfigura összerakva, már csak egy jó hotfix kéne még a polcra megy egy patch:D
  • enlightened
    Csak kicsit nehezen áll meg Geralt a lábán.
  • enlightened
    Na összeraktam Geraltot kreatívan, holnap majd Trisst is összeállítom, hogy párban legyenek.
  • strebacom
    Hát ezt nem értem, mert mennék a királyhoz, de az örök azt mondják este menjek vissza????Ezért szerettem volna az idöt felgyorsítani!!!!
  • Gabe18
    Ha harcolsz, vagy túl közel vagy valami ellenséghez akkor nem enged.
  • strebacom
    Hali!!
    Az miért van hogy nem enged meditalni:"ezt most nem teheted meg"
    Hogyan lehet????
    Köszi!!
  • Gabe18
    Én összetákoltam valahogy, de még a múlthéten. Rosseb se emlékszik rá mit hanyasba kell rakni.
    Kard tokot valahogy a hát rész, meg a hajáról lelógó csíkkal kell kombinálni
  • enlightened
    Na a hajánákl kicsit vágni is kell aki ott tart mert kicsi a lyuk szóval le lekk vágni a kér oldalsó fül felét, de azt még mindig nem tudom a kard hoyg kerül ferdén a hátára, valakinek sikerült, vagy mindenki warezol?:D Csak összeraktátok már!
  • Fapipa75
    Sziasztok!

Sikerült valakinek letőlteni a trollzürt vagy a titokzatos kereskedő DLC-t? és ha igen hogyan nekem nem megy :(
  • enlightened
    Geralt haját hogy kell feltenni, mert 20,21 van odaszámozva csak éppen 20,21 es lyuk nincs ahova be kéne tenni és nem is nagyon fér be sehova :S. Valahogy be kéne kreatívkodni a helyére. Meg a kardtarto is ferdén kéne a hátára tenni:S
  • Fecoo96
    Bár van aki 1 kékszalagos és Loerdo vagy kit kapott :D
  • Fecoo96
    xdxd Lehet
  • Gabe18
    Akkor én jártam a legrosszabbul, Geralt+Dandelion...
  • HBK
    Geralt nincs a toppon.
  • enlightened
    Na jó összerakom Geraltot unalmamban papírból :D
  • enlightened
    Jó, de még nem mindenki:)
  • BoneDragon
    Ezt kb már egy hónapja láttam. :)
  • bendáj17
    na már megvan a fálj csak hova másoljam? help!!
  • enlightened
    Küldöm sok szeretettel minden 18. életévét betöltött witcher rajongónak.

http://www.youtube.com/watch?v=iqqxccAa2qQ

A Trisst alakító színésznő meztelenül. Regisztrálni kell a youtubeon ha meg akarjátok nézni, mert le van korlátozva 18 év felettieknek.
  • enlightened
    Újabb két dolog fogná a port:S
  • Fecoo96
    Polcra?:D
  • enlightened
    Fecoo én még nem raktam össze, de lehet mindjárt neki állok, csak nem tudom utána hova tegyem :S
  • Fecoo96
    xd Megmondaná vki hogy a geralt bábunál A kiegészítől c. résznél a hajat hova kell rakni??
  • enlightened
    Én ugyan nem, én a hotfixet várom, de azt péntekre ígérték kb, a patch nem izgat. Viszont negatívnak kell maradnom és csinálni a hangulatot itt a fórumon, ez a dolgom.
  • fixpont
    Te infarktust fogsz kapni. :P
  • enlightened
    Miért mire számítottál, hogy majd kiadják akkor amikorra ígérték?
    Hát ja én is arra számítottam, de most már nem várom a patchet, úgyse lesz egy darabig még.
  • Fecoo96
    Fasza..-.-
  • enlightened
    Na újabb infó, eltolták a patchet, 12 óra múlva jön azt írja kiczinski. De nyugodjatok meg 12 óra múlva, úgyis megint el fogják tolni :D Szerintem jövő héten esélyes, hogy kikerül. A hotfix elég fog kijönni :D
  • bendáj17
    tudna valaki abban segíteni hogy láttam itt olyat hogy a kocka póker texturálja olyan lesz mint az elsőben ezt honnan lehet letölteni volt egy link ha rémlik és azt hovva kell telepíteni?
  • Fenrir
    Mikor jön vajon a magyar felirat is a dlc-k közé? Igazán megbírnám a steam verziómhoz.
  • enlightened
    Akkor Geralt az mindenkinek van és mellé randomban rakta egyet. Ezek szerint szerencsés mondhatom magam, hogy Trisst kaptam Geralt mellé :)
  • Fecoo96
    Nekem Geralt van meg 1 bűzdémon (akinek nem tudom hogy rakjam össze a lábait :P).
  • ferenc001
    Elméletileg a legtöbb hibát javítja (nem letöltődő DLC-k, aktivációs ill. launcher hibák, meg valami bug a Vérátok küldetés során, amire még emlékszem a leírásból).
  • enlightened
    Amúgy nem mindenki ugyanazt a papírfigurát kapta???

Csak mert belinkelt az egyik srác egy képet amin Geralt volt és egy szörny. Nekem pedig Geralt és Triss van papírfigura a dobozban. Van még valakinek más karakter?
  • Fecoo96
    Én is nagyon remélem... Nem azért dobtam ki rá 10k-t hogy ne bírjak játszani vele.