The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

betûméretet vki letudná írni hogyan lehet növelni? írtó kicsi.. most hogy meghallt az lcd-m egy 18 as crt-n nagyon nem jó így...
enlightened
Nvidia mindig gagyibb lesz, szerencséjük van mert hamarabb tudják tolni a gameket, de utána már semmi. Marad a fogyasztás meg a hangos zaj.😄

Sziasztok!

Találtam egy oldalt ahonnan lehet letölteni különbözõ mentéseket.

Mentések
Nem valami beállítást kell kikapcsolni? Mass effectben volt ilyen beállítás, hogy szemcséssé tette a képet, mintha régi filmet néztél volna... azthiszem valami Grain volt a neve a beállításnak.

Nem emlékszem már rá, de lehet, hogy witcher 1-nél is van ilyen...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Na holnap folytatják majd a munkát a hotfixen, de szerintem a hét végéig semmi nem lesz belõle.

Hát én amikor vettem az 5770-et (kényszer volt, mert az elõzõ Nvidia betojt... 2 éven belül a második... ezért is lett elegem az nvidiából, mert szar minõségû!), akkor épp megjelenés elõtt volt a gtx 460, de akkor még az ati kártyák voltak az erõsebbek!

Választhattam, hogy egy jobb 5770 soc-ot veszek vagy gagyibb verziót nvidiából!

Ez a Driver maszlag meg hülyeség... Mióta megvan a kártya 1 éve most kellett elõször játék miatt (term. win újrarakáskor mindig a legújabbat rakom) újabb Driver-t keresnem<#ravasz1>

Azt már nem is említem, hogy Nvidiának rosszabb a hûtése (Elõzõ nvidiám hõmérséklete felment 60 fokra alapból... jelenlegi ati-nak 35 fok az alap hõje, ami játék alatt felmegy max 50 fokra), többet eszik, hangosabb... egyetlen pozitívuma a Driver, meg a teljesítmény (habár ez is típusfüggõ).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

vannak képek nézd meg milyenek.

Nekem is a kis betûkkel van gondom a játékban.Ezek a betûtípusok megoldják?
Sziasztok.
Dlc letöltési probléma volt valakinél?

Nálam az a gond hogy ha letöltödött dlc ujra kezdi tölteni. Valaki tud segiteni?
Va n olyan amikor egyáltalán nem akarja letölteni és a kapcsolat megszakad.
wedge31
Nem mindenkinek van jó szeme, nekik kicsik a betük, érthetö a probléma.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mi értelme van ezeknek a betûtípusoknak?
Gondolom még nem jött ki olyan patch ami javítaná a karaktereket?
köszi szépen.

Biztos sokszor volt már róla szó,de képtelenség vissza olvasni! Az elsõ rész mentéseit hova kell bemásolni,hogy a második elfogadja?
Solid Snake
Csak óvatosan, az õ,û betûket elrontja <#sir>
wedge31
Mert valszeg nem sockettes.

grebber
Most nézem nem engedi a rúnákat ráhúzni azt írja nem lehet. De sima fémkardra sem. 😞

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Lesz jobb, de nyugodtan fejlesztheted mert lesz hozzá cucc böven.

Pluskast
Van. Én találtam egy fejlesztett ezüst kard tervet ami jobb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

grebber
Kérdésem az elején amit kovácsolunk ezüst kard annál lesz "jobb" a játék során?
Vagy nyugodtan fejleszthetem ezt mert nem lesz?

wedge31
Az inventoryban ráhuzod egérel.

Pluskast
Na azért a készítõknek kijárna egy alapos tarkón vágás. Minden ok nélkül a program kikapcsolta a gépem. Gondolom a táp azt mondta ennyi elég. Nem értem, hogy adhadták ki ennyire optimalizálatlanúl.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

megnézzük mit javít? a betûméret jobb lesz tõle?

grebber
A tárgyi fejlesztéseket hol lehet alkalmazni?

Solid Snake
Shiwo
frankó...belefutottam egy bug-ba..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a sárkányos résznél hagytam a varázslónõt szétrobbanni, majd jött a sárkusz...kicsit megcsapdostam, átvezetõ, ahol lebontja a dög a fél tornyot majd Geralt a falon áll...elvileg balra lehetne felmászni, de bármilyen szögbõl próbálkozom, oda áll a falhoz, és próbál oldalazni, de csak egy helyben lépked, beakad az egész, nem enged semmit, csak a menüt behozni, és nem bír felmászni -.- ilyenkor wtf-ot lehet kezdeni ? próbáltam visszatölteni (még az átvezetõ elõtti részhez), de akkor is ezt csinálja...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Frank99
trójai?

mert a legtöbb hülye vírusirtó a paul.dll-t trójainak nézi....

attól az még nem az....

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Valaki tudja hol lehet az aktuális küldetések között ugrálni ,nem találom sehol?
3 embert lenyomtam skanderba a 4.hol van?
Frank99
tegnap vagy 20x-ra sikerült....

elég erõsen van benne szerencse-faktor, volt, hogy épp betölt, és pont ugráskor azonnal agyoncsapott.....

elég nehéz még easy-n is ....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Renjike
amúgy hány románc van a játékban? én 3 at láttam eddig.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ember vak vagy? Már kaptál választ. 5 hozzászólást olvass legalább vissza!

fixpont:
Szerintem csak egy bug-ba sikerült belefutnom akkor. Van olyan eltett mentésem ahol van szabad pontom amit elkölthetek, 7 már el van költve de még mindig nem tudok tenni a másik 3 ágra. Összességében ez nem okozott semmi gondot a játékmenetben (több pont ment az alap skillekre ami talán nem is akkora baj), csupán emiatt írtam azt, hogy mindenhová pakolni kell mielõtt megnyílnak az új ágak. Ha nem kell az csak egyszerûbb. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lucifair
erre valaki?

Renjike
a 2. részen végig lehet rohanni az 1. nem igazán ..... én végigrohantam a 2. on nemtudom milyen szándékból 😞 újrakezdtem már a witcher 1 et hogy tudjak mentést is importálni stb és akkor majd beleölök jó sokat 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

A kezikonyv 6ot ir, es nekem is ugy van hogy 3 darabra 2 pont elkoltve a masik 3ra semmi, szoval ez tuti. 😊 Valamit elneztel.
Hmmm... Ez érdekes. <#fejvakaras> Nekem addig nem nyílt meg egyik új ág sem míg nem volt mindegyiken legalább 1 pont. Tudom mert ez 9-es szinten következett be amikorra már el volt költve 8 pont (ekkor került az arrow redirecting skill-re is pont és utána lett feloldva a másik három fejlõdési ág).

"(addig nem nyílik meg a többi míg legalább 1-1 pontot nem pakoltál itt minden skill-re)"

Ez pontatlan, 6 pontot kell ott elkolteni, de mindegy mire rakod, nem kotelezo mindegyikre. Lehet 3-ra is 2 pontot tenni a masik 3at kihagyni.
Csak azokat a küldetéseket mutatja a térképen amik helye pontosan ismert. Ha valamit meg kell keresni, ki kell írtani vagy le kell vadászni, azt neked kell megtalálnod. Ezért nem is lesz kijelezve. Nem mellesleg a nekker fészkeket igen könnyû megtalálni, ahogy a a másik dögök levadászása is könnyû, csupán figyelni kell mászkálás közben.

Lucifar:
olvass vissza. Tegnap délelõtt le lett írva. Bizonyos skill-ekhez lehet majd odailleszteni a mutagéneket, de ha egyszer egy mutagént betettél akkor azt nem veheted ki, nem cserélheted le. Szóval a lesser típusokat inkább add el, ne hurcibáld feleslegesen. Összesen egyébként 10-12 skill van, mindegyik az adott ágak legjobbjai/vége felé amik fejleszthetõek ilyen módon. Például a kezdeti ág (addig nem nyílik meg a többi míg legalább 1-1 pontot nem pakoltál itt minden skill-re) esetében az arrow redirection és a fortitude skill az ami ha már 1 pontot kapott akkor fogadni tud egy mutagént.

Mintha iróniát éreznek az elsõ mondatodban 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Egy vérbeli RPG-fan:
"Nope, wasn't able to make it past the first 30 minute bore fest. Click, click, click, WHY ARE THERE SO MANY CUTSCENES AND TEXT? Click, click, click. Finally some action! Climb ladder...climb ladder...climb ladder...climb ladder...OMG MORE TEXT? Click, click, click. Finally some action! Swing, swing, stab, jab, swing. OMFG MORE TEXT. /uninstall"
<#nezze><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Lucifair
Sziasztok.A mutagéneket hogyan lehet használni?Eddig nem nagyon jöttem rá.Elõre is köszi

Döntöttem! Az elf romoknál történõ fürdõzés után úgy határoztam, elválok az asszonytól és elveszem Triss-t. Ez már biztos.

És witcher leszek.

Csak az ápolók meg ne tudják...jaj, már jönnek is.. futás!!
Prince23
Egyébként tanulmányozni kéne a nekkereket, könyvekbõl vagy falusiaktól érdeklõdni. Tutajréven a tünde az tud mindent a szürnyekrõl. érdemes hozzá menni elõször. de amúgy is barangolnod kéne az erdõben, és nekkereket öldösni. meg berobbantani az odújukat. oda meg megint formula, vagy tárgykészítõ kell. Sárkánycsillám (aszsem ez a nve) ez egy bomba.

Egy újabb kis kíváncsi kérdés :

Miér van az , hogy vannak ugye a fõ küldik , és vannak mellék küldik , elõször mindig minden fejezetnél a mellék küldiket akarom meg csinálni , de példának okáért tegyük fel az elsõ fejezetet , van ez a "nekkerszerzõdés" , meg "engriádszerzõdés" , a Naplóban kijelölöm azt a küldetést , hogy jelezze ugye a térképen , de nem jelzi a térképen , és teljesen magamra vagyok utalva... :S Bezzeg a szkanderos mellék küldetést ha kijelölöm egybõl mutatja a Kocsmába 😄

Miért lehet ez ?

Tényleg köszi a helpet !

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

na jó, megtaláltam.. azt a gombot kellett amire én a del-t állítottam.. csak ép nem fért ki, hanem csak egy d betût írt ki, pont mint a down, amit minden bunyónál kellett használni, a del-t meg még nem..
Ok.. mielõtt még idegesebb leszek valaki segítsen (nem spoiler): elsõ fõnöknél amikor elõször kell megnyomni egy gombot melyik az a gomb? Már vagy tízszer haltam meg, szerintem azzal van a gond, hogy átkonfiguráltam a billentyûket és valami hülyeséget ír ki :/
Csak gratulálni tudok hogy ha valaki végig rohan egy RPG-n (legyen bármelyik is ez) szerintem kezdj bele nyugodtan ha nem rohangálsz akkor nem 15 óra lesz

(anno talán az Oblivionhoz volt egy video ahol talán 1-2 óra alatt tolták végig. Persze kizárólag a fõ küldetést és kihasználva azt a sajátosságát a játéknak hogy mindig az adott szintedhez igazította az ellenfeleket)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nõstény sárkány hogy kell legyûrni a torony tetején?

Most vittem végig Én is, (3. fejezet van) ez ténleg nagyon rövid, az egyet legalább játszottam vagy 2 hónapig ezt meg 5 napig. lol

Valahol annak idején volt egy script mod a sétálásra de nem volt 100%-os az sem. Hivatalosan nincs. Én már 2007- ben is furcsálottam

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Szerintem az fõküldetéseket csinált, még a DA 2-õt sem lehet végigvinni 20 óra alatt, csak fõ küldikkel

Volt, aki az Originset is végigvitte 20 óra alatt... És állítólag minden küldetést megcsinált, meg minden... Szóval szerintem csak próbáld ki, játékstílustól függõ ez.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB