9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • unusual
    Haláleszenciát hol tudok venni,mert mindent átnéztem amit lehetett.....
  • wendi1106
    egy a baj akkor csak, hogy én nem használok steam-et (soha sem használtam) XD és a játék sem telepítette vagy nem tudom, hogy szokott a steam működni ... :S
  • Although
    A sorry!!! Nem figyeltem te steam szerű verziót használsz. Ott nem tudok segíteni. Magam részéről mindenképp dobozosat akartam, ez egyszerűen olyan minőség mintha egy nagyon drága könyvet vettél volna mindenféle extrákkal.
  • Although
    Nem. Megkérdeztem tőlük és nem azt mondták ez azonos az aktiváló kóddal. Hanem a drágább verzióhoz jár. Mindenesetre kipróbálhattam volna az aktivációssal is. De nem feltételeztem az aktivációs és a promóciós kulcs azonos.
  • wendi1106
    576-nál vettem XD és az extra tartalom kódját emailben küldték el engem az aktiválása érdekelne csak ... véletlenül te nem a termék azonosítóra gondolsz ?
  • Although
    Egy kérdés, promóciós kulcsot a dlc-hez lehet venni külön is, vagy csak a collectors verzióhoz jár? Lehet valaki írta már megvette valahol, most nem jut eszembe.
  • Although
    Ez a kód az útmutató hátulján kell legyen. Minden játéknál ott szokott lenni egyébként. Ha nincs akkor az egyik lehetőség az hogy warez játékot használsz :D
  • surisomi
    Sziasztok.
    Szeretném megérdeklődni, hogy akkor amíg az első fejezetben el nem döntöm, hogy a Scoyatelnek, vagy Roche-nak segítek-e, addig a játék egy vonalon halad?(vagyis elég egy korábbi mentést betölteni nem, pl a kayranos rész utánit?, mert hát minden ugyan úgy van addig nem?)
    És még annyi, hogy az első fejezetben dől el nem, hogy melyik vonalat fogom végigvinni? Attól függően, kinek segítek az elején?
  • wendi1106
    Hali all

hülye kérdésem lesz de nem boldogulok vele sehogy sem. – Az Előrendelési kódnak az aktiválását hol tudom megtenni ? (vagy ez az opció még nem elérhető ??? :S)

ez e-mail amit küldtek ezt írja: (mint útmutatás)

1.Futtasd a játék Indítóját.
    2.Válaszd az Aktiváció fület.
    3.Írd be a kódodat az „Előrendelési kód beváltása” mezőbe.
    4.Erősítsd meg a kódodat az alatta lévő mezőben, majd nyomj elfogadást.
    5.A letöltés automatikusan elindul.
    6.Megkapod az információt, hogy aktív lett a következő: Ultimate Swordsman Suit.
    7.Amikor a megfelelő részhez érsz a történetben, az extra tartalom elérhetővé válik a játékban. A kódod egyedi, és csak egyszer lehet aktiválni, úgyhogy ne oszd meg mással!

De kérdem én nekem mért nincs ilyen „Aktiváció fül”-em ??? :S
  • Solid Snake
    A zispotályban izs van éter
  • Sith
    Az osszetevoknel van egy kis kor szine es a jel benne valtozik na azt figyeld pld zold kor vizszintes vonal
  • Although
    Lehet venni is meg gyűjteni is :)
  • böröczk
    Rázs, azistenért, KERESGÉLJ, pont ez a jó a játékban
  • Rage47
    ezt én is tudom
    vmi konkrétabbra gondoltam :D
  • Gabe18
    Keresel olyan növényt vagy leölt szörnye maradványt ami tartalmaz. Vagy elnézel valami árushoz hátha annak van ezekből.
  • Rage47
    hol tudok étert begyüjteni?
  • TVelvet
    Én is fölpakoltam, nos fps nem igen nőtt. De mintha folyamatosabb lenne. (:
  • fixpont
    szerintem cpulimites neki, ahogy nekem is, de nekem sincs kulonbseg high es low kozott
  • Sir Quno Jedi
    Ééés hány ati kártyán próbáltad? (mert pl. nálam nem így van)
  • Although
    Szerintem azért tolták el talán mert észrevették az ati hotfixet. Én is módosítanám így a dolgokat mivel még crossfire kikapcsolás van a patch szövegben.
  • enlightened
    Olyan szituáciokban megy le 20-ra mint amikor a sárkány tolja a tüzet és még jönnek 5 en rám :S, de ott sem érezhető, tehát szaggatni nem szaggat. Nem tom érdekes egy játék ez.
  • enlightened
    Egyébvként minden highon van, mert mint mondtam, a low és high között 1 fps különbség sincs ati kártyákon.
  • enlightened
    Változó, 30- 40 között, ami néha 50, néha 25. 25 alá sose megy de a 25 is ritka, egyébként nem vettem észre a fénnyel a bugot, pedig figyeltem direkt a napba nézek, de olyan mint volt :S. Mindesetre most már nem várok újabb hotfix-et mert ennél jobb már úgysem lesz. A holnap patch is csak a GOG-os exet cseréli be, úgy ahogy most van úgy marad a cucc.
  • Kongy
    Most benne vagyok a második végigjátszásban:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Roche útján megyek, és azt kell h mondjam, mindenkinek ajánlom, mert ezt is vétek kihagyni! Henseltet meg lehet ám ölni, meg van pár nagyon érdekes küldetés, ami pedig külön tetszett h most már elég teljes képet tudok alkotni a játékról, mert amit Iorveth-el nem láttam, azt látom Roche-al.
  • ratgab
    Most mennyi az fps-ed? Érdekelne
  • enlightened
    Na, hát feltettem, fura néhol feljebb ment az FPS, néhol maradt. De mivel már így is jóval magasabb mint az átlagnak, miután kiderült, hogy le se mérték, nyugodt szívvel játszhatok.
  • fixpont
    Mivel ez lenyegeben nem 1 driver, hanem minden kartyatipushoz masik, szerintem mindegyiket mas irja, aztan egybe csomagoljak es ugy dobjak ki.
  • zzeN
    Ezt nem csak 1 ember csinálja? Vagy az egész team aki a havi drivereket dobja ki?
  • fixpont
    Ez amugy is csak RC5, nem vegleges kiadas, eleve nem ertem miert kell ilyeneket kipakolni.
  • Pluskast
    Lol. Komolyan ezek nem tesztelték le a játékon?? Erről Hofi Gézának a falu gyűlés része jutott eszembe.
  • enlightened
    Először elszúrják mert szar verziót kapnak a játékból, most mégis miért szúrták el? Érdekes egy bagázs :S
  • enlightened
    Jaja olvasom :S. Fantasztikus:S
  • yesname #5305
    Szerintem jobb, ha nem teszi fel senki, mivel óriási bugokat sikerült AMD-nek belepakolnia :D Pl. a fényforrások átlátszanak a terepen...
  • enlightened
    Na kíváncsi vagyok nagyon.
  • BoneDragon
    Troll dlc-ben mikor kapok nagyobb rewardot? Megölöm, vagy ha segítek neki?
  • zzeN
    Új ATI-s hotfix itten.
  • MauroN
    És szerinted nem lenne érdemesebb betölteni egy régebbi mentést?
  • fixpont
    Eleg tudnod annyit, hogy csak 50%ig kell leolni es akkor veget er a harc.
  • fixpont
    Meg, en ugy oltem meg, de szerencse is kell, szoval sok probalkozas volt. :)
  • MauroN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A királygyilkost (nem tudom most mi a neve) meg lehet ölni csapdák, gránátok és potion nélkül? Mert semmi sincs nálam.