The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem emlékszem már rá, de lehet, hogy witcher 1-nél is van ilyen...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Választhattam, hogy egy jobb 5770 soc-ot veszek vagy gagyibb verziót nvidiából!
Ez a Driver maszlag meg hülyeség... Mióta megvan a kártya 1 éve most kellett elõször játék miatt (term. win újrarakáskor mindig a legújabbat rakom) újabb Driver-t keresnem<#ravasz1>#ravasz1>
Azt már nem is említem, hogy Nvidiának rosszabb a hûtése (Elõzõ nvidiám hõmérséklete felment 60 fokra alapból... jelenlegi ati-nak 35 fok az alap hõje, ami játék alatt felmegy max 50 fokra), többet eszik, hangosabb... egyetlen pozitívuma a Driver, meg a teljesítmény (habár ez is típusfüggõ).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dlc letöltési probléma volt valakinél?
Nálam az a gond hogy ha letöltödött dlc ujra kezdi tölteni. Valaki tud segiteni?
Va n olyan amikor egyáltalán nem akarja letölteni és a kapcsolat megszakad.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gondolom még nem jött ki olyan patch ami javítaná a karaktereket?
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Vagy nyugodtan fejleszthetem ezt mert nem lesz?
Next PC upgrade: 2022
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mert a legtöbb hülye vírusirtó a paul.dll-t trójainak nézi....
attól az még nem az....
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
3 embert lenyomtam skanderba a 4.hol van?
elég erõsen van benne szerencse-faktor, volt, hogy épp betölt, és pont ugráskor azonnal agyoncsapott.....
elég nehéz még easy-n is ....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
fixpont:
Szerintem csak egy bug-ba sikerült belefutnom akkor. Van olyan eltett mentésem ahol van szabad pontom amit elkölthetek, 7 már el van költve de még mindig nem tudok tenni a másik 3 ágra. Összességében ez nem okozott semmi gondot a játékmenetben (több pont ment az alap skillekre ami talán nem is akkora baj), csupán emiatt írtam azt, hogy mindenhová pakolni kell mielõtt megnyílnak az új ágak. Ha nem kell az csak egyszerûbb. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ez pontatlan, 6 pontot kell ott elkolteni, de mindegy mire rakod, nem kotelezo mindegyikre. Lehet 3-ra is 2 pontot tenni a masik 3at kihagyni.
Lucifar:
olvass vissza. Tegnap délelõtt le lett írva. Bizonyos skill-ekhez lehet majd odailleszteni a mutagéneket, de ha egyszer egy mutagént betettél akkor azt nem veheted ki, nem cserélheted le. Szóval a lesser típusokat inkább add el, ne hurcibáld feleslegesen. Összesen egyébként 10-12 skill van, mindegyik az adott ágak legjobbjai/vége felé amik fejleszthetõek ilyen módon. Például a kezdeti ág (addig nem nyílik meg a többi míg legalább 1-1 pontot nem pakoltál itt minden skill-re) esetében az arrow redirection és a fortitude skill az ami ha már 1 pontot kapott akkor fogadni tud egy mutagént.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"Nope, wasn't able to make it past the first 30 minute bore fest. Click, click, click, WHY ARE THERE SO MANY CUTSCENES AND TEXT? Click, click, click. Finally some action! Climb ladder...climb ladder...climb ladder...climb ladder...OMG MORE TEXT? Click, click, click. Finally some action! Swing, swing, stab, jab, swing. OMFG MORE TEXT. /uninstall"
<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
És witcher leszek.
Csak az ápolók meg ne tudják...jaj, már jönnek is.. futás!!
Miér van az , hogy vannak ugye a fõ küldik , és vannak mellék küldik , elõször mindig minden fejezetnél a mellék küldiket akarom meg csinálni , de példának okáért tegyük fel az elsõ fejezetet , van ez a "nekkerszerzõdés" , meg "engriádszerzõdés" , a Naplóban kijelölöm azt a küldetést , hogy jelezze ugye a térképen , de nem jelzi a térképen , és teljesen magamra vagyok utalva... :S Bezzeg a szkanderos mellék küldetést ha kijelölöm egybõl mutatja a Kocsmába 😄
Miért lehet ez ?
Tényleg köszi a helpet !
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
(anno talán az Oblivionhoz volt egy video ahol talán 1-2 óra alatt tolták végig. Persze kizárólag a fõ küldetést és kihasználva azt a sajátosságát a játéknak hogy mindig az adott szintedhez igazította az ellenfeleket)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB