9144
-
Csokis #5377 Hol nézed? -
valaminick #5376 ah toroltek kozbe, ha lesz masik szolok -
Csokis #5375 Köszi, de nekem ez egy 0 byte-os file?! -
valaminick #5374 patch a gog verzihoz:
http://wpc.420C.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_GOG.exe -
valaminick #5373 Tesztelni csak melo után tudom, de eredeti játéknál biztos működik.
-
Csokis #5372 Sajna a GOG verzióra nem lehet feltenni. :( Gondolom, ahhoz külön lesz majd tölthető?! -
Nekrofil #5371 na valakinek siekrült feldobnia a patchet, írja meg legyen olyan kedves :)
addig megnézem mit művel a játékkal az ati 11.5b driver -
Csokis #5370 Ja, hogy ez az lenne?! Köszi! -
#5369 Köszönöm szépen :) -
Nekrofil #5368 nos, nekem így sem megy fel a lentebb linkelt patch -
Nekrofil #5367 szivesen, bár nem a retail magyar lemezről származik, de nemhinném hogy gond lenne.
na akkor jöhet a patchelés, meg a gyorsulás tesztelése -
Nekrofil #5366 na akkor a 0day patch utáni exe[22,5mb]
http://data.hu/get/3862582/witcher2.exe -
valaminick #5365 Neked meg ezer köszönet. :) -
valaminick #5364 ok:)
Egyébként tisztelem a munkádat sok magyarítást használtam anno, amiket te készítettél.(de hátha valaki mégis megment egy újratelapítéstől) -
Nekrofil #5363 én is az esetek 95%ban csinálok valamilyen backupot, de ez most kivétel volt, valamiért kimaradt.
lassan feltelepül teljesen, rádobom a 0day patchet, aztán feldobom annak is az exe-jét -
#5362 Ezért jó, hogy én még nem is buheráltam semmit a játéknál - még a GOG-os exével sem [amúgy meg, telepítés után azonnal backupolom [WinRAR] az eredeti exéket].
-
Nekrofil #5361 itt van az eredeti exe, még a legelső patch előtti, mindjárt jön az első patch exeje is, csak még reisntal megy.
http://data.hu/get/3862553/witcher2.exe -
#5360 Értem. Nem szóltam :) -
valaminick #5359 Mert nem engedi feltenni a gog -os exere a patchot (az internationalt) arra másik patch jön.
És nem szeretném a 2 verziót keverni, mert ezzel a patch-al a drm-et leszedik a disc es verzioról is. -
valaminick #5358 Szia!
Már kijött, mint írtam innen lehet tölteni:
http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_International.exe -
#5357 Látom, sikerült félreértened.
Amúgy meg, a GOG-os exe pontosan az eredeti - igaz, DRM-nélkül.
Miért is kell akkor a DRM-est újra feltenni?
-
Csokis #5356 Köszi! Azt lehet tudni, hogy kb. mikor lesz kiadva? -
valaminick #5355 ok!
Délután, ha hazaértem a meloból újratelepítem és felrakom egy helyre, hogy bárki leszedhesse.
Ugyanis az exehez nincs koze semmihez, kulonben nem mondtak volna a keszitok is a forumba hogy hasznaljuk nyugodtan a gog -os exe,t amivel gyorsabb a jatek.
Csak hulye voltam es toroltem veletlen a telepitettet... de ezt gondolom nem kell magyarázzam.. -
#5354 "ki megvette a magyar verziot(mint en nemtudja feltenni valahova az exet?)" - ezt nem kérheted senkitől... s nem a feléd mutatott bizalmatlanság miatt, hanem... de ezt gondolom nem kell magyarázzam.
-
Nekrofil #5353 még dolgoznak rajta -
valaminick #5352 http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_International.exe
patch, 1 gondom van, hogy átraktam a gog os exet es toroltem az eredetit most ujra kene telepiteni a lemezrol ujraregisztralni stb...
lemezrol meg nem lehet levenni az eredeti exet csak ujratlepitessel..
Aki megvette a magyar verziot(mint en nemtudja feltenni valahova az exet?)
köszi -
Csokis #5351 A patch még nem érkezett volna meg?! A patchelő azt írja, hogy nincs új frissítés. -
#5350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már említém, hogy nem ebben a fejezetben lesz. A másodikban lesz Vergen-től nagyon dél-nyugatra lent. Lesz egy troll pár ott, ha összehozod őket és azoktól kell továbbmenni egy ösvényen, majd lefelé. -
unusual #5349 Igen az már megvolt. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második hajóroncs merre van amúgy,mert kb 1órát bolyongtam,és nem leltem még meg. -
#5348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hinném, hogy a híd felépítése megtörténne ebben a fejezetben, utána meg nem leszel már itt. Nem kell semmire sem az a rohadt híd amúgy. Át lehet menni lentebb a túloldalra (le kell ugrani egy helyen és felmenni a hídromokon, aztán jobbra), ott lesz egy mocsár, amiben a banditák rejtekhelye. -
unusual #5347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor a hidat felépíti? Ha igen akkor nem ölöm meg. :) Azért ölném meg mert kell az összetevője az amulettes küldihez. ;) -
Although #5346 Hát akkor nem tudok segíteni :( A gog exe itt van fönt a menüben és kiveszi a DRM védelmet. És gyorsabb is egy kicsit. De ahogy láttam a video beállításokkal játszottak, ezért lett gyorsabb. De nekem most az atihotfix-el majdnem olyan jól működik. -
#5345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell megölni a trollt, semmi köze a másik hajóroncshoz, nem is ebben a fejezetben lesz. -
#5344 Ott is vannak wraith-ek, az egyik küldiben lesznek. Általában nyilván csak élőholtak dobnak halálesszenciát. -
unusual #5343 Erre valaki esetleg? -
#5342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom igen. Viszont addig is sok döntés/küldi van, amit ha egyik vagy másik oldalhoz húzol, akkor illene másképpen megcsinálni. Pl. amikor azzal vádolják az elf nőt, hogy összejátszik a lázadókkal és végül megtalálod a lenyilazott kiscsávókat a barlangban. De nyilván az is másképp oldalndó meg, mikor megbíznak, hogy juss el Iorveth-hez és kémkedj stb. -
unusual #5341 Az első részben vagyok,és még nem találkoztam ilyen-nel. ;) -
wendi1106 #5340 igen igen felügrik a launcher mint az 1ben és kéri a regisztrációt amit meg is csináltam (ide kellett a 4 részből álló termék azonosítómat megadni).
szóval én semmi mást nem csináltam eddig a Witcher 2-vel csak annyit, hogy elmentem érte a boltba kicsengettem érte a lóvét hazahoztam feltelepítettem (nem steam-el, szokásos/átlagos ablakban) regisztrációmat aktiváltam és kijátszottam (gondoltam kezdek 1et elölről másik úton haladva az előrendelési dlc használatával együtt).
összefoglalva halvány lila fogalmam nincs a steam-es verzióról vagy erről a GoG-os dologról azt se tudom mi az XD – mondjuk elmagyarázhatnád :) -
#5339 A wraith-ek pl. szinte mindig dobnak, így dögig leszel vele idővel. -
Although #5338 Hm az első indításnál beugrik a főmenü és ha jól emlékszem aktiválás nélkül nem is indul el. Persze ha gog-os használsz akkor nem lesz nem kell aktiválni :) Tegnap kipróbáltam vele és a pathcer felismeri hogy nem eredeti. Tehát visszapakoltam a legális cuccot.