The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon imádom az AC sorozatot! Egyre magasabbra és magasabbra rakja Ubisoft a lécet és eddig még mindig sikerült nekik át is ugrani azt! Nagyot fog ütni a Revelations is reményeim szerint! Már csak a multi miatt megveszem... Brotherhood multijába is beletettem 75 órát!

Witcher 2 problémái után már semmi sem biztos!

Jah igen még egy valami van, amit nagyon várok és még akár 0 day vásárlás is lehet belõle és az a Saints Row 3!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként felfedeztem magamon egy nagyon ijesztõ tényt: Sokkal több idõt töltök itt az sg fórumon irkálással, mint játékkal!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az AC:Revelation az egyetlen ahol biztosan lehet tudni mire szamthatsz. Meg a Skyrim is kerdojeles.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Egyébként annyira éreztem, hogy gebasz lesz a Witcher 2-vel!!! Nagy hype, mindenki rá van izgulva, mint az állat, akkor tuti lesz valami buktató!

BoneDragon
Nálam is az az egyetlen játék ami instant vétel! AC <#eljen>

Nem vagyok nagy FPS-es, ezért az engem nem mozgat meg! Ha FPS, akkor nekem a Call of Juarezben is a western téma vonz... de érdekes módon a Cartel-t tuti kipróbálom!

Általam felsorolt játékok mindegyikére csúnyán nézek majd rá (jelenleg még a Witcher 2-re is, amiért bosszúságot okoz... egyébként eredeti a játék csak viccelek).

Most eléggé elment a kedvem a 0 day vásárlástól... legközelebb szerintem a Fable 3-at veszem meg olyan 4000 környékén! Szerintem a Skyrim is elõbb tesztelõs verzió lesz! Egyébként jelenleg nincs olyan bejelentett játék, amit megjelenéskor megvennék! Az elõbb hazudtam egy nagyot, mert van és ez az Assassins Creed Revelations lesz!

wesker24
A FEAR 3-at ki ne hagyd az is jön nyáron ! xD
Nem játszottam ma vele és nem is fogok! Tegnap csak a beállításokkal próbáltam bohóckodni sikertelenül... Egyébként meg vagyok rekedve a chapter 1 elején, csak a prológot játszottam végig!

Megvárom a CD Projektes javítást és akkor teszek még egy próbát, ha az sem jön be, akkor még az AMD-s hotfixig várok!

IMYke2.0.0.0
Én majd "csúnyán" nézek rá - és a Deus Ex-re is. Mert mindkettõ nagyon az a kategória, amiben nagyot lehet csalódni is, félek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem az kihagyós! Azonban közben eszembe jutott, hogy jön a Torchlight 2 is és a Call of Juarez Cartel is a nyár folyamán... meg hát a Deus Ex-et is érdemes lehet megnézni!

Renjike
egy kérdés a 2 szállal kapcsolatosan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol szakad ketté a történet teljesen mert kisebb szakadások vannak a végén is.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nemlett az rövid 2 fõszál és ha elvagy mindennel meg mellékküldiket megcsinálod megvan 50-55 óra . csak 1 szál.

TVelvet
Nekem laptopom van, 5850 i7-720qm, 1600x900-ba kellenek kompromisszumok, ultra helyett high, stb. 20+ körül futkorászik. 1200x720-ba uber nélkül minden maxon, és gyönyörûen megy.
enlightened
Ratgab, most nyomatod a gamet? Azt hittem megvárod a fix-et úgy sokkal jobb lesz.

IMYke2.0.0.0
Talán a "Duke Nukem Forever" még okozhat néhány órányi önfeledt szórakozást a vállalkozókedvûeknek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én ha választanék, akkor tuti a + Mozdulatokat tartalmazót raknám fel, annak van értelme... ilyen ruhákat szerintem fölösleges, mert az megkönnyíti a játékot szerintem!

Akinek megvan a legújabb gamestar, melyik dlc-t rakta fel és miért; ill. melyek a tapasztalatok? Nem tudok dönteni.
Nekem is ajánlott fölött van és mégis vannak gondjaim! Egyébként ha CD Projekt csak a fagyásokat orvosolja én már akkor elégedett leszek (ha még a többi felbontásra is bedobja a natív supportot, akkor örömmámor).

AMD meg heggeszti a hotfixet szóval no para! Úgyis most jön az uborkaszezon (jön még nyáron a Dungeons siege 3, a Hunted Demon's Forge) és szeptemberig nagyon nem jön már ki új játék szóval be kell osztani a mostaniakat, hogy kitartson!

Rövid?! Van benne 80-100 óra gameplay... Két fõszál van, teljesen eltérõek.
Pluskast
NAgyon remélem, hogy minnél hamarabb mert ez így elég aggasztó😞 Ráadásúl a gépem sem olyan ami nem bírná...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
De azért nyugtass meg, hogy nem csak ez az egy erdõs/városos pálya van? Mármint vannak még más helyszinek is?!?

Egyémet is nagyon terheli! Amd-sek szerintem jövõ hétre elkészítik a javítást! CDPR viszont szerintem legkésõbb keddig kidobja az elsõ javítását!

LSC
köszi

Mûködik az csak elõbb jelentkezz be és csak utána nyílik meg normálisan!

Pluskast
Háát valami javításra akár ati patchre de akár egy játék patchre asszem én is várok. Sajna nálam a játék már ott tart, hogy levágja az egész gépemet.

IMYke2.0.0.0
Megvárom az AMD-ATI javítást, és otthon nyomom.
Ezen a GF8500 GT-n nem túl élvezetes 800*600-ban very low-n játszani.

LSC
warez topic linkje nem igazán mûködik😞

Hogyhogy nem kezdtél még bele?

Prince23
Akkor ez egy igen rövid játék lett 😞

Látom megkaptad a kinevezést! Gratula! Remélem most már rend lesz itt (Habár akik eddig spoilereztek már végigjátszották a játékot gondolom)!

IMYke2.0.0.0
Képzeld, én még nem játszom vele - nekem nem volt mindegy...!

TVelvet
minden amibe névvel kapcsolatos, könnyen spoiler lehet, kerüljük.
Renjike
alig jelent meg a játék sokan még csak most szenvednek megvenni és infókat gyûjteni ... elég nagy spoiler volt . 😄

Kongy
Semmi fontosat nem lõttem le, gyakorlatilag.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy!!!<#ticking> Pont te spoilerezel.....Tõled nem vártam!

Kongy
Játék legeleje, de mind1.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Kurvák vére, basszus!

Ha ez igaz, akkor egy rohadt spoiler tagot azért lehetett volna használni!

Kongy
Sajnos nincs a végén freeplay...

@Prince23

Igen, az tekinthetõ fõbossnak is, mert utána lehet választani az epilógusban h megöljük-e Letho-t. Nekem személy szerint nem volt kedvem végezni vele, gyakorlatilag nekem nem ártott, és az sem sért h megölt pár királyt. Foltest-tel meg annyira nem voltunk jóban...

Renjike
emeld ki hogy csak azért 9/10 mert 10/10 es játék nincs 😄

Renjike
a végén kicsit megörültem meg kicsit csalódtam is a játéknak . azt hittem hogy valami nagyon nagy harcolás lesz a végén de végül nem lett annyira nagy mint amennyire hittem . viszont a befejezésnek örültem mert azt sugalja hogy lesz következõ rész 😄 bár bolondok lennének ha nem lenne . amúgy ha importálom a mentésem (ezért jáccom újra mind a 2 játékot) és Adda nem halott akkor bennevan a 2. ban? 😊 mert New gamenél mondja Foltes hogy halott és akkor :/ .

Nincs benne spoiler... nyugodtan elolvashatod!

Direkt nem olvastam el a hsz-ed , csak tudom arról szól , hogy végig vitted , miután végig vitted a fõszálat , lehet folytatni a gamet , vagy nem ? 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Ok köszi ! 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Prince23
ok, de semmi érdemlegeset nem írtam le róla, hogy betegyem spoilerbe 😊

TVelvet
spoiler ... ugyan még nem vagyok házigazda, de spoilerezzünk légyszíves. 😊
Prince23
A nõstény sárkányos rész az a vége már?

Kongy
Nos, befejeztem a fõszálat.
SPOILER veszély!
Iorveth útját választottam.
El kell, hogy mondjam nagyon tetszett a játék. A grafika, a harcrendszer, a fejlõdési rendszer, mind mind nagyon bejött, elég letisztult volt, és jól átgondolt, kezdve a meditációval a fõzetkészítésig... A sztori is erõs volt, és a játék is tartalmas, fõleg, hogy mellékküldetésekbõl csak párat csináltam, és még hátra van Roche útja is, amit szintén végig fogok játszani.

Picit csalódtam a játék végefelé, mert egyre rövidebbek a fejezetek! Az 1. elég hosszú lett, még a második is kb olyan hosszú, de a 3. nagyon rövid, és utána 5 perc prológus...(ha nem harcolsz) Meg kell, hogy mondjam nem erre számítottam, így csak az államat kerestem mikor bejött a készítõk listája.

Összességében nagyon jó játék lett, kicsit sem könnyû, de a kihívás a lényeg. Nekem 9/10

Nem lehet növelni tudtommal.
#4357-es hsz-el csak!