The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanúgy tudod megszerezni ahogy a többi igazán egyedi alkotóelemet (például a dreugh esszenciát az Act 2-bõl ami az azonos nevû brutál erõs páncélhoz kell). Magyarán ha kinyírsz egy sárkányt akkor onnan fogsz tudni szerezni ilyet.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Szasztok, az act3-ban megvettem a "Kaer Mohren Meteorsword" tervét, megvan minden hozzávaló kivéve a sárkánypikkely. Azt hol találok?
xXtamasXx
Ott engem is elkaptak, de utána vissza lehet menni és begyûjteni a cuccokat stb, de csapdát azt nem találtam...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Engem is elkaptak de simán kinyírtam a szörnyet csapda nélkül is...

Solid Snake
Érdemes cserélgetni a fontokat, lehet találni olyat ahol "izmosabb" a betû vastagság. Lényegesen jobban olvasható úgy.<#email>
Csatlakozom hozzátok.
Jól mondod ugyanis ha 4:3on is lehetne nyomni meg a többi képarányon(kinek mekkora kell) úgy igazodna a betûk skillek nagysága is.

Ratgab és Én nem játszunk addig míg ki nem javítják a szélesvásznot és a betûk nagyságát. 😊

Feltettem egy ilyen betûtípust de sajnos nincs hatással a méretre.
Hogy az ábrák méretérõl ne is beszéljünk.
Akik így játsszák nem idegesíti õket a méret meg ez a tetves széles vászon?
Állítom ha normál képarány lenne arányosan nõne az ábrák és a karakterek mérete.
A második fejezetnél vagyok és egyre jobb a játék. Tényleg nagyon jó.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tujarévben van az egyik házban, ez egyik kereskedõnél, aki készíteni is tud cuccokat

mégis tudom ezekszerint

szóval a Trollos kérdésem a DLC-s küldi:

Levágott feje eltûnt a Troll csajának. Megigértem neki kinyomozom ki volt a gyilkos, de miután beszéltem mindekivel ,Zoltán mondott valamit h esetleg valaki kilógatja az ajtó fölé a fejet és a varászó csajszi meg annyit mondott h alchemistáknak nem kell egy egész fej soha. Én végigjártam a házakat de sehol nem láttam lógó fejet és nem tudom továbbvinni ezt a küldit. Valaki esetleg tudja a megoldást?
Trol küldetésnél elakadtam. Beszéltem Zoltánnal meg egy csajjal utána lövésem sincs hogyan keressem a hiányzó valamit.

Továbbá azt sem tudom h mûködik a spoiler makro.

test /
Pluskast
Igen ez valószínû de az euorópai zárt béta még talán idén meg fog jelenni és remélem bekerülök😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

IMYke2.0.0.0
Ami nem idén fog megjelenni... <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Ez így van de így a patch lehet jövõ héten se készül el mert akkor is csak 5 napot fognak melozni rajta az meg kevés hozzá.

Pluskast
Idén engem már csak az SWTOR érdekel.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért mert emberbõl vannak! Pihenjenek csak nyugodtan és hétfõn újult erõvel vágjanak bele a készítésébe! Pihent ember jobban és gyorsabban dolgozik, mint egy fáradt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondom, hogy csak a prológust csináltam meg és ott meg is figyeltem! Nyitott szemmel járok a világban is és sok mindent megfigyelek! Ha játszom, akkor is mindig az összefüggéseket keresem, így ilyenekre én hamar rájövök (fõleg mikor 2 elnyomott Aard után úgy beszedtem Geralttal 1-2 csapást mint a szél, holott védekeztem... de szegénynek nem volt már energiája kivédeni a támadásokat).

És ismétlem, hogy nem játszom vele a patchig!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Faki
Látom sokan szidják a harcot, vagyis hogy túl nehéz, pedig csak pár dologra kell figyelni, fõleg az elején. Figyelni kell az erély kockákra, mert 1 hárítás = 1 erély. Aztán quen jel, shieldeled magad és próbálsz ésszel gurulni, leginkább keresni az ellenfél hátát.
Késõbb ha jól lettek elosztva a pontok, akkor pár mp alatt kivégezhetõ minden, kivéve a bossok.

Lethot meg nem kell csapkodni, amíg shield alatt van

enlightened
Ratgab te játszol!!!😄

grebber
O fuck ez a lopakodós rész nem megy nekem 😞

A
Kraken
legyõzéséhez
csapdát mondogatnak
,hogy az kell.
Ott áll a szerszámíjász a ház mellett,de a társam ugye eltereli figyelmét és bejutok.Ugye itt irja is szerezzem meg a szükséges cuccot,de észrevettek

Kérdésem: Ezt a csapdás részt már ....hatom vagy van esetleg más is van amitõl lesz csapdám?

Next PC upgrade: 2022

enlightened
Egyre rosszabbul, bírom, most hogy megtudtam hogy két fõszál van és egyenként 50 órásak is lehetnek, már nagyon nehezen bírom ki a hotfix érkezését. Nem értem miért nem dolgoznak rajta hétvégén is😄

enlightened
Ez jó lenne.

TVelvet
csinálok egy spoiler gombot, valaki tudja hogy lehet gombbal beíratni textbox-ba valamit?
wedge31
#4452 ennél jobban nem lehet a szádba rágni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
A kevés is bõven elég...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Na, ebben aztán sok spoiler volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
De ezen mindig jókat visítok amikor nincsenek felkészülve egy nagy rohamra<#levele>

Nem akarlak megbántani de egy értelmes választ nem tudsz leírni!
Nem arra vagyok kíváncsi hogy hogy kell elõállítani bombát,azt is jól tudom hogy mindenhez recept kell!A bombának a nevére lettem volna kíváncsi amelyik hatásos ehhez.Nem tudom feltûnt e de van jó pár fajta bomba a játékban.De mindegy majd mindet kipróbálom.
IMYke2.0.0.0
Próbáljátok ki a www.playon.hu-t 😊
Nekem nem jön be...

wedge31
Csak egyfajta bombával tudod berobbantanni,

Méhkas

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
R gombbal tudsz dobálni tõrt, bombát. De a bombához meg recept kell, kereskedõknél tudsz venni. ha meg nincs rá pénzed, szkanderezz, pókerezz vagy bunyózz.

grebber
Basszus hagyd abba a játékot szerintem.
Bemész oda ahol elõ lehet állítani és ott kiírja mi kell hozzá.

De MIIII a neve annak amelyik kell hozzá?
grebber
Elõtudod állítani saját magad ha megvannak hozzá a kellékek!

XD Ennyire én is rájöttem de milyen?vagy hol tom megvenni vagy beszerezni?
grebber
Hát értelemszerûen ha azt írja be kell robbantani akkor igen bomba kell hozzá!

Hát köszi az infot de meg csak a polipnál haltam eddig.A fészkeket is megtaláltam de mikor rá kattintok azt írja be kell robbantani de nem történik semmi.Valami bomba kell hozzá vagy mi?
Ezt én nem értem azt hittem õ lesz a fõellenség erre Letho-val kell küzdeni az elsõ fejezetben én meg még tiszta meztelenseggû vagyok alig tudom megkarcolni nem hogy megölni vagy százszor próbáltam. Hogy a francba kell kinyírni?? Még csak 11 szintû vagyok erre az max pajzzsal jön meg dobál, bombázik össze vissza...
TVelvet
Akkor ezt még egyszer spoilerbe és talán segíteni fognak. 😊
TVelvet
Spoilerbe légyszíves. Köszi
gabo91
Köszönöm a választ!
Akkor lehet, hogy keresek valahol mentést, és nem játszom újra.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Figyelj rá, hogy ha az "erély"-t elhasználod, akkor nem tudsz védekezni! Mivel a csapások kivédése fárasztja Geraltot és ez a valóságban is biztosan így van!

Kolostornál használd sokat az Aard-ot, amikor megszédülnek az ellenfelek egy csapással ki tudod végezni õket! Érdemes az Aardot a nagyobb ellenfelekre tolni, mivel a kisebbek alaptámadásoktól is hamarabb meghalnak! Megnyugtatlak, hogy ott én is legalább 6x meghaltam...

Annyiban viszont egyetértek, hogy nekem se tetszik az új harcrendszer... a régi nekem jobban bejött! De az is lehet, hogy még szoknom kell...

Sziasztok.Lehet le van írva de nem találtam mert nem néztem végig az össz oldat.Az lenne a kérdésem hogy a nekker fészkeket hogy tom berobbantani?
A másik a polip szörnyet hogy tom megölni,mert csak egy csapdám van és az csak egy karját csapja le.De aztán õ meg engem XD.A helpet elõre is köszönöm.
Igen, illetve nem! Átviheted az utolsó mentést, de nem tudod folytatni, viszont kapsz egy kis plusz pénzt, illetve plusz tárgyakat érte!

Az elmúlt napokban linkelt valaki egy 260-266os Nvidia drivert, aki tudja melyikrõl van szó belinkelné nekem újra?
Köszi

Laza
Ehh ... ez a harcrendszer ... ugyan jobb talán, mint az elsõ részé, de egyébként borzalmas ... szarul mûködik a védekezés (sokszor nem is csinálja, hiába nyomom), össze vissza menekülés, gurulgatás a harc ...
A prolog végefelé vagyok a kolostornál, ahol elvileg egy boss meg egy rakás másik lovag van (a bossnak szarvas sisakja van). Az elõbb ugrottam neki 4.x, de elég egyszer elbaszni valamit, és szarrá karistolják a hátam. Pedig elõször direkt leütöm a kis csíra katonákat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Véleményem szerint Ezio Auditore de Firenze legalább annyira jól kitalált karakter, mint Ríviai Geralt!

Mindkettõ fantasztikus fazon és igazi egyéniség!

Egyébként innen is jó egészséget kívánok Andrzej Sapkowski-nak, aki kitalálta a Witcher világát és megalkotta Ríviai Geraltot, Dandelion-t, Triss Merigold-ot és természetesen Zoltan Chivay-t!

gabo91
Hali

Lehet, hogy butaságot kérdezek, az is lehet hogy már sokszor volt...
Mintha olyasmit hallottam volna, hogy a witcher 1 mentéseit, karakterét lehet folytatni a második részben. Ez igaz?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Az elso AC utan semmit nem vartam toluk es az AC2 zsenialis lett, utana nem hittem hogy uberelni tudjak (foleg ilyen rovid ido alatt) de a Brotherhood meg nagyobbat utott. Ezek utan nem lehet csalodas a revalation sem. Tokeletes engine van a jatek alatt.