9144
-
#5417 általában ott van a kereskedőnél, csak vagy 10x-es áron -
unusual #5416 Ha esetleg eladtam valamit amit nem akartam akkor azt vissza tudom vásárolni? :) -
ratgab #5415 Most akkor kijött a patch vagy nem? Jó, tehát nyugodtan töltsem le vagy sem? -
Atek007 #5414 Üdvöm.
GOG-s 1.1-es patch mit javít?Érdemes feltenni?
-
kjhun #5413 Neked megy rendesen az 1.1-es patch-el?? -
wendi1106 #5412 az első fejezetben én is éter hiányban szenvedtem, de ha jobban körülnéznétek akkor a város falain kívüli "faluban" van 1 boszorkány (legalább is ezt hiszik róla) aki különböző alapanyagokat árul köztük étert is nem is keveset és ugye ó 24óránként(játékidő) újratölti a készleteit. A térkép is jelzi. -
kjhun #5411 A DLC kezeléssel gondok vannak(az összessel), legalábbis egyelőre ennyi derült ki, ezért határozatlan ideig visszavonták...
http://www.en.thewitcher.com/community/entry/32/
Még se jó?? :SSS -
jocika #5410 Ezek a belinkelt javítások mennyire valódiak? Nem hamisítványok? -
#5409 de nem vagyok én vaják, hogy érezzem, hol vannak ezek a hülye növények. csak felszedek mindent, amit kijelez a monitoron, de éter még nem volt sehol:D barangolni meg nem fogok potyára az erdőben, mert lehet, hogy soha nem találom meg a kiszemelt hozzávalót -
unusual #5408 :-( Hm.....Most ezért nem hiszem,hogy előröl kezdeném. ;) Köszi az infót. -
#5407 na végre megjött az eredeti a zavvi-ról, igényes ez a játék, 7632 Ft-ért.... -
kjhun #5406 GOG Patch 1.1 -
#5405 Nem.
Egyébként nem nagy szám az a melitele szíve de persze szerintem nem is ez a lényeg hanem, hogy végigcsináld a küldit xp-ért. -
unusual #5404 Akkor nem lehet átvinni 2.ik részbe? -
#5403 Az első részben nincs több lidérc emlékeim szerint, tehát ha venni sem tudsz akkor szerintem buktad a küldetést. -
unusual #5402 ;-) Nos leírom megint. ;) A küldit megcsináltam már,és már nincsenek ott semmilyen szörnyek sem. tehát nem tudok már hozzájutni onnan. Ezért kérdeztem,hogy vannak e még máshol is az első részben. ;) -
kjhun #5401 Fel megy nektek a magyarra, a magyar verzióhoz való?? Az International verziójú meg az angolra? Vagy a magyarra is felmegy? -
unusual #5400 Passzolok. ;) Csak vagy eladom neki,vagy rituáléval felerősíti. ;) -
#5399 Akkor az bug nálad vagy valamit elnéztél mert halál biztos, hogy a lidércek haláleszenciát dropolnak...
Menj vissza és nézz körül mégegyszer. -
unusual #5398 Meg kell ölni,így van. -
#5397 Hmmm, nem eléxem. Pontosan mihez kell az amulett? -
#5396 Van egy küldetés, ahol a medálhoz kér a boszorkány troll hozzávalót. Gondolom azt a dlc-ből tudom megszerezni?! Meg kell hozzá ölnöm a trollt, vagy máshogy is lehet? -
unusual #5395 Mint itt írtam #5388 már megcsináltam azt a küldit,és nem volt. -
#5394 Diliházban találsz haláleszenciát a lidércek dropolják. -
unusual #5393 Próbáld végig az összeset,és hátha. -
unusual #5392 Az amulett-es hez kéne a rituáléhoz. -
#5391 Mék küldihez kell neked halálesszencia az első fejezetben?!? (én nem emlékszem ilyesmire, márpedig mindent megcsináltam, ami csak akadt). -
#5390 A nativ felbontásnál / 1680x1050 / nekem nem engedi feljebb tenni. -
unusual #5389 Beállításnál a felbontás résznél próbálgasd,hogy melyik-nél lesz teljes képernyőn. Nekem 1600x900-ban adta be. -
unusual #5388 Én megcsináltam már azt a föld alatti küldit,és nem volt haláleszencia. Máshol nincs esetleg? Vagy átlehet vinni azt a küldit a 2.ik részbe? -
Nekrofil #5387 elvileg igen, bár semmi változás nem történt nálam. mondjuk lassan jönnie kéne a 11.6nak is -
#5386 Ez mar az, amelyik tartalmazza az ATI altal beigert javitasokat a jatekhoz? -
#5385 Én eddig semmi változást nem tapasztalok igaz nekem nem is voltak futtatási gondjaim.
A balkezesek viszont örülhetnek és azok is akik invert egérrel játszannak... -
#5384 Patch tapasztalatok? -
#5383 Vazze maradt a szélesvászon pedig engem csak ez az egy dolog érdekelt volna. -
#5382 -
Csokis #5381 Már van! http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_HU.exe -
Csokis #5380 Bazz, tényleg! Pedig el is van mentve a könyvjelzők közé! -
#5379 Kiváncsi vagyok a magyar verziohoz mikor lesz patch. -
valaminick #5378 http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/#1306398663