The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ratgab és Én nem játszunk addig míg ki nem javítják a szélesvásznot és a betûk nagyságát. 😊
Hogy az ábrák méretérõl ne is beszéljünk.
Akik így játsszák nem idegesíti õket a méret meg ez a tetves széles vászon?
Állítom ha normál képarány lenne arányosan nõne az ábrák és a karakterek mérete.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval a Trollos kérdésem a DLC-s küldi:
Továbbá azt sem tudom h mûködik a spoiler makro.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És ismétlem, hogy nem játszom vele a patchig!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Késõbb ha jól lettek elosztva a pontok, akkor pár mp alatt kivégezhetõ minden, kivéve a bossok.
A
Kérdésem: Ezt a csapdás részt már ....hatom vagy van esetleg más is van amitõl lesz csapdám?
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem arra vagyok kíváncsi hogy hogy kell elõállítani bombát,azt is jól tudom hogy mindenhez recept kell!A bombának a nevére lettem volna kíváncsi amelyik hatásos ehhez.Nem tudom feltûnt e de van jó pár fajta bomba a játékban.De mindegy majd mindet kipróbálom.
Nekem nem jön be...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bemész oda ahol elõ lehet állítani és ott kiírja mi kell hozzá.
Akkor lehet, hogy keresek valahol mentést, és nem játszom újra.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kolostornál használd sokat az Aard-ot, amikor megszédülnek az ellenfelek egy csapással ki tudod végezni õket! Érdemes az Aardot a nagyobb ellenfelekre tolni, mivel a kisebbek alaptámadásoktól is hamarabb meghalnak! Megnyugtatlak, hogy ott én is legalább 6x meghaltam...
Annyiban viszont egyetértek, hogy nekem se tetszik az új harcrendszer... a régi nekem jobban bejött! De az is lehet, hogy még szoknom kell...
A másik a polip szörnyet hogy tom megölni,mert csak egy csapdám van és az csak egy karját csapja le.De aztán õ meg engem XD.A helpet elõre is köszönöm.
Köszi
A prolog végefelé vagyok a kolostornál, ahol elvileg egy boss meg egy rakás másik lovag van (a bossnak szarvas sisakja van). Az elõbb ugrottam neki 4.x, de elég egyszer elbaszni valamit, és szarrá karistolják a hátam. Pedig elõször direkt leütöm a kis csíra katonákat.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mindkettõ fantasztikus fazon és igazi egyéniség!
Egyébként innen is jó egészséget kívánok Andrzej Sapkowski-nak, aki kitalálta a Witcher világát és megalkotta Ríviai Geraltot, Dandelion-t, Triss Merigold-ot és természetesen Zoltan Chivay-t!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, az is lehet hogy már sokszor volt...
Mintha olyasmit hallottam volna, hogy a witcher 1 mentéseit, karakterét lehet folytatni a második részben. Ez igaz?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”